ΕΒΡΟΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ – ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ

    Κοινοποίηση:
    EKTAKTO-MAKELEIO

    Στην σύλληψη 41χρονου Έλληνα αστυνομικού που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Φερών, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, προχώρησαν σήμερα οι Τούρκοι.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο αστυνομικός είχε πάει χθες από τους Κήπους εκδρομή στην Τουρκία, μαζί με μια κοπέλα. Σήμερα όμως έγινε γνωστό ότι τον συνέλαβαν οι Τούρκοι, άγνωστο σε ποια ακριβώς περιοχή, αν και η αρχική πληροφορία ανέφερε ότι πρόκειται για την Αδριανούπολη και ισχυρίζονται ότι κινούνταν σε απαγορευμένη περιοχή, ενώ μαζί του συνέλαβαν και την γυναίκα που τον συνόδευε, η οποία είναι από τις Φέρες.

    Για την… περίεργη αυτή υπόθεση έχει σημάνει συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία που ενημερώθηκε, αλλά και το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι ανέλαβε τον χειρισμό του θέματος και τις επαφές με τις τουρκικές αρχές, μέσω της Πρεσβείας και των Προξενείων μας σε Αδριανούπολη και Κωνσταντινούπολη.

    Τα κινητά τόσο του αστυνομικού όσο και της κοπέλας που είναι μαζί του δεν λειτουργούν, ενώ να θυμίσουμε ότι για να πάει κάποιος αστυνομικός ή και στρατιωτικός στην Τουρκία, θα πρέπει να λάβει ειδική άδεια. Είναι άγνωστο στην προκειμένη περίπτωση ο αστυνομικός του Α.Τ.Φερών είχε ζητήσει και πήρε τέτοια άδεια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Ηξεραν που πήγαιναν. Τους έτρωγε ο κώλος. Οποιος πάει στον εχθρό καλά να πάθει.

    2. Τρεχατε ξεμωραμενοι να κανετε εκδρομες στην Τουρκια και ψωνια, για να ενισχυετε την οικονομια των Τουρκαλαδων με μελλοντικη προοπτικη να σας σφαξουν καποια μερα!!!!!!!! Τι δουλεια ειχε ο αστυνομικος να παει στην Τουρκια;;;;; Ας καθησει τωρα στα μπουντρουμια του Ερντογαν και Κος ειδε ποτε θα ξεμπερδεψουν!!!!!!!!

    3. Στα παπαρια μας τα Ελληνοφωνα γουροινια που πανε να ενισχυσουν την οικονομια των μπασταρδων Τουρκων

    4. ένα κουτί λουκούμια και λίγο τραχανά και τα πήραμε τα παιδιά πίσω με τη φτώχια που έχει η Τουρκία. Άρε βρωμόγιδα. Τόσα χρόνια με το κάλμα και με τη διπλωματία. Να τα τώρα. Να σας δούμε τι θα κάνετε

    5. Να πηγαίνουν βόλτα στην Τουρκία ορισμένοι.Θα τους φάει το σκοτάδι χωρίς να το καταλάβουν.

    6. Τα λέγαμε ότι ο Μητσοτάκης θα μας πάει σε πόλεμο με την τουρκία όταν αρχίσουν τα δύσκολα. Έχει ξεκινήσει η κατάρρευσή του και ο μόνος τρόπος για να κρατηθεί στην εξουσία είναι να δημιουργήσει ένα τεράστιο πρόβλημα.

    7. Τρέξτε ελληναρες δώστε φράγκα στα μεμετια θα σας τα επιστρέψουν σε σφαίρες ΖΩΑ

    8. δεν είχε καμία δουλειά εκεί άξιος τής μοίρας του αστυνομικός ήτανε ήξερε ότι εκεί βρωμάει

    9. Ας τον κρατήσουν εκεί, τουλάχιστον εκεί θα μετράει το επάγγελμα του, εδώ για ομορφιά είναι η να κάνει την φιλιππινέζα σε κανέναν πολιτικό, η αλλιώς σε κάνα κύκλωμα θα είναι. Οπότε μια χαρά του κάτσε.

    10. ”ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ”

    11. Ρεε,τι τρελα ειναι αυτη,πανε Τουρκια για να ενισχυσουν την οικονομια της Τουρκιας? Το ιδιο κανουν και με τα Σκοπια,καλα τους κανουν οι Τουρκαλαδες!!

    Comments are closed.