ΛΑΘΡΕΠΟΙΚΟΣ ΜΑΔΗΣΕ ΦΡΥΔΙΑ, ΤΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ΦΟΥΣΤΑΝΙΑ Κ’ ΚΡΑΓΙΟΝ Κ’ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΩΣ “ΟΥΡΣΟΥΛΑ” ΑΠ’ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΕΤΕΡΗ “ΟΡΔΗ” ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΝΤΥΘΗΚΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ! ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. ΞΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠΟ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ)

    Κοινοποίηση:
    foto-lathro-metamfiesi1

     Aποκλειστικό ρεπορτάζ

     Μέχρι και τα αντρικά φρύδια  έβγαλαν σε Τουρκοσυριακής καταγωγής λαθρέποικο για να τον περάσουν από το “Ελευθέριος Βενιζέλος” ενώ  αδίστακτοι δουλέμποροι φόρεσαν ουκρανικές φόρμες ομάδας βόλεϊ σε άλλους λαθραίους για την εισβολή στην Ελλάδα

     Χειροπέδες σε πλούσιο λαθρομετανάστη “τραβεστί” !

    Μετά τους λαθρομετανάστες που δήλωναν «Ουκρανοί» βολεϊμπολίστες αθλητές, για να ταξιδέψουν στην κοσμοπολίτικη Ελβετία, το κύκλωμα επιχείρησε λίγες ημέρες πριν να περάσει από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και έναν άνδρα αλλά ντυμένο γυναίκα!

    photo 2

    Ο Τουρκοσύριος λάθρο που τον έντυσαν γυναίκα!

    Και αυτό επειδή ο ίδιος πλήρωνε αδρά για να βγει εκτός  Ελλάδος. Έτσι οι «δουλέμποροι πολυτελείας», οι οποίοι είχαν τότε στη διάθεσή τους ως γνήσιο μόνο ένα αλλά κλεμμένο Ευρωπαϊκό διαβατήριο, αποτόλμησαν το αδύνατον. Να τον ντύσουν γυναίκα.  Κι αυτό γιατί το διαβατήριο που είχαν στην κατοχή τους, το είχε απωλέσει Ευρωπαία και έτσι προτάθηκε στον ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη, να μεταμορφωθεί και εκείνος το έπραξε χωρίς δεύτερη σκέψη. Του έβαλαν μαύρη μακριά περούκα και μπόλικο μακιγιάζ. Μάλιστα όπως μαρτυρά και η φωτογραφία-ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή του το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, του έβγαλαν με τσιμπιδάκι όλα τα ανδρικά φρύδια του και στη θέση τους έβαλαν ανεξίτηλο μολύβι, όπως εξάλλου συνηθίζουν στις ημέρες μας πολλές γυναίκες, κυρίως μοντέλα για να απαλλαγούν από αυτήν την ενοχλητική διαδικασία όταν περνούν το κατώφλι της αισθητικού. Το εγχείρημα του Τουρκογενή άντρα- «γυναίκας», απέτυχε παταγωδώς, χάρη στην παρατηρητικότητα αστυνομικού του ελέγχου διαβατηρίων.

    photo 1

    Η “μαϊμού” ομάδα βόλει αλλά με αληθινά διαβατήρια που ήταν κλεμμένα

    Ομάδα για κλάμματα

    Την ίδια τύχη είχαν και λαθρομετανάστες που έφθασαν ομαδικά στα Σπάτα για να ταξιδέψουν στην Ελβετία και παριστάνοντας τα μέλη ομάδας βόλεϊ  επιχείρησαν να πετάξουν χρησιμοποιώντας τα γνήσια Ουκρανικά διαβατήρια, που είχαν στη διάθεσή τους. Φορούσαν μάλιστα αθλητικές στολές και  κρατούσαν μπάλες του  βόλεϊ για να καταλήξουν στην Ζυρίχη. Η σύλληψη των δέκα ατόμων πραγματοποιήθηκε προχθές το μεσημέρι λίγο μετά τις 2. Η ομάδα των «Ουκρανών αθλητών» ηλικίας από 20-25 χρονών με τις στολές και τις μπάλες  βόλεϊ  πλησιάζει την πύλη και με τα διαβατήρια στα χέρια επιχειρούν να περάσουν τον έλεγχο. Έδειχναν ήρεμοι καθώς τα έγγραφα ήταν γνήσια και συνεπώς δεν υπήρχε πιθανότητα κάτι να πήγαινε στραβά. Όμως οι αστυνομικοί βλέποντας την ομάδα με τις μπάλες κατάλαβαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και τους σταμάτησαν για περαιτέρω έλεγχο. Και έβγαλαν λαβράκι καθώς αποδείχτηκε ότι η ομάδα  βόλεϊ ήταν στην πραγματικότητα όπως δήλωσαν «Σύριοι» πρόσφυγες που χρησιμοποίησαν αυτό το κόλπο για να ξεγλιστρήσουν από τις αρχές και να καταφέρουν να πετάξουν για την Ελβετία. «Οι αστυνομικοί του Ελ. Βενιζέλος δείχνουν πως κατέχουν υψηλό αίσθημα ευθύνης και καθημερινά δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για την πρόληψη και την αποφυγή όλων των έκνομων ενεργειών, αλλά και στην καταστολή όταν αυτές συμβαίνουν!» τονίζει ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Ηλίας Βρέντας.

    ΡΕΠΟΡΤΑΖ- ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ

    Γιάννης Κολοζώφ για το makeleio.gr- Αστυνομικό ρεπορτάζ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα οπως τα γραφουν μερικοι, θα μας τους γυριζαν πισω οι Ελβετοι, οι οποιοι δεν φανταζομαι να νομιζει κανεις οτι θα τους ξεγελουσαν οι ψευτοουκρανοι!!!!!!!!!!! Το θεμα ειναι τωρα, αμεση απελαση των ψευτοουκρανων στην Συρια και την Τουρκογενη Σοραγια κατευθειαν πισω στον Ερντογαν να κανει την Χανουμισα!!!!!!!!!

    2. αντι να τον-την ταιζουν να την βγαλουν στη Συγγρου…

    3. στείλτε την ούρσουλα στην συγγρού να καλοπεράσει

    4. ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ . ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΔΥΣΤΥΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΤΑ ΑΣΙΑΤΙΚΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΠΗΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥΝ!

    5. Ευχαριστούμε που αντί ν κάνετε τα στραβά μάτια μας τους επιστρέφετε πίσω, να τους πάρετε σπίτια σας, έχετε καταντήσει πανηλιθιοι, είτε προστασία αεροδρομίου λέγεται είτε αστυνομία, πουλάτε πνεύμα κ μαγκιά σε παιδάκια και Έλληνες πολίτες που σας ταΐζουν δημόσιοι ρεμπεσκεδες κ στους λαθρο υπηρετριες κ κότες λυρατες, σας μάθαμε κι εσάς ακόμα κι αυτοί που σας στηριζαμε, ρουφιάνοι της δεκάρας εθνομηδενιστες με στολή. Καρναβαλοι

    6. Αν φύγουν απ’ εδώ κ τους πιάσουν Ελβετία και πρόστιμο στην Εταιρεία που τους διακινήσει κ άμεση επιστροφή Ελλάδα…Όταν διακρίνεις κόσμο από αεροδρόμιο έχεις ΜΕΓΑΛΗ ευθύνη….οπότε έπρεπε να συλληφθούν….είχαν όμως ΘΡΑΣΟΣ….

    7. Γιατι δεν τους αφηνουν να φυγουν λεει ο αλλος.Ρε πατε καλα?Αν αυτοι ειναι πρακτορες η’ τρομοκρατες και πανε στην Ελβετια να κανουν καμια επιθεση?Δε θα πει η Ελβετια “ρε μαλ…ς ελληνες δε τους πηρατε χαμπαρι”?Οτι να ναι λεει ο καθενας.

    8. Δεν πάμε καθόλου καλά. Για γέλια κ για κλάματα. Ξυπνήστε ρε, έχουμε ναρκωθει κ μας γαμάνε από παντού. Οικονομία, ελευθερία, ιστορία, γεωγραφία. Χίο άσε τη δημοσιογραφία κ κατέβα βουλευτής. Δεν πάει άλλο, προχώρησε το αυτό!

    9. Μπράβοοοο πάρτε τους στα σπίτια σας τώρα να τους ταϊζετε.

      Ά! και Νόμπελ μαλακίας και μίζα στον “γάτo” πουλημένο Αστυνομικό που τους κατάλαβε!!!!!. και Μπόοονους!!!! Μπόοονους:!!!

      βρε ουστ κοπρόσκυλααααα!!!!

    10. Δεν αρκεί στους Αλλαχουακμπάρηδες λιποτάκτες που ήρθαν στο Ελλαδιστάν και τα έχουν ΟΛΑ ΔΩΡΕΑΝ απο τους ΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ!!!Θέλουν και Ελβετία οι Ισλαμοπίθηκες!!!

    11. Μπράβο. Οι αστυνομικοί κάνουν πολύ καλή δουλειά. Δεν αφήνουν κανέναν λάθρο να τους “ξεγελάσει” και τους κρατάμε όλους εδώ… Μπράβο στους μαλάκες μας που δεν κάνουν τα στραβά μάτια…

    12. και γω τωρα να ρωτησω… και τι ερδιζουμε εμεις σαν ελλαδα;;; αβτι να τους αφηνουμε να φευγουν οπως οπως εμεις το παιζουμε αστυνομος σαινης και τους κραταμε… μπραβο μας μωρε… εξυπνοι που ημαστε τα άτιμα…

    13. μπραβο καλη δουλεια κανατε μειναν τα λαθρο στο Ελλαντα

    Comments are closed.