ΕΑΛΩ Η ΘΡΑΚΗ! ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ ΓΚΡΙΖΩΝ ΛΥΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟΠΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    Κοινοποίηση:
    61482163_1231722943669035_6030588452469211136_n (1)

    «Υπέροχο 39,87%, δεν υπάρχει άλλος φίλος για τον Τούρκο πέραν του Τούρκου, η ψήφος του Τούρκου στον Τούρκο», έγραψε στο Facebook ένας Έλληνας πολίτης από τη Δαρμένη του νομού Ροδόπης, αναφερόμενος στην πρωτιά του φιλοτουρκικού κόμματος ΚΙΕΦ στις εκλογικές περιφέρειες της Θράκης, σχηματίζοντας παράλληλα το σήμα των Γκρίζων Λύκων.

    Στο προφίλ του εν λόγω προσώπου, εκτός από τους πανηγυρισμούς για την επιτυχία του DEB, παρατηρούμε αναρτήσεις με αντιχριστιανικά και αντισημητικά μηνύματα, καθώς και αναφορές στην ενίσχυση της τουρκικής στρατιωτικής ισχύος με την παραλαβή του ρωσικού αντιαεροπορικού υστήματος S-400.

    Ο τουρκικός εθνικισμός έχει εισχωρήσει βαθιά στη συνείδηση των μουσουλμάνων της Θράκης και προμηνύει τον εξελισσόμενο αφελληνισμό των κατοίκων της ιστορικής περιοχής, γεγονός που θα ευνοήσει τα σχέδια της Άγκυρας για προσάρτηση στην Τουρκία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Να πάνε στην πατρίδα τους για να αλληλοψηφίζονται. Προτιμώ να πέσει ένας μετεωρίτης τεράστιος και να εξαφανίσει όλη την Ελλάδα παρά να την πάρουν οι ισλαμιστές δολοφόνοι και να την κάνουν σαν τα μούτρα τους. Γκρίζες ύαινες μέσα στην Ελλάδα! Έλεος, δεν υπάρχει ελπίδα, όλα τα σκατά τα είδαμε. Αυτοί προετοιμάζονται για ντού και εμείς στην κοσμάρα μας.

    2. Αυτές είναι οι παπαριές του ανεπάγγελτου τσίπρα. ΠΟΤΕ ξανά δεν είχαμε τέτοιο αποτέλεσμα στο Ν. Ροδόπης. Ελπίζω η νέα κυβέρνηση να ελέγξει και να ενημερώσει όλους τους Έλληνες τι υποχωρήσεις έκανε το ΄΄αυτό’’ στο μειονοτικό θέμα. Πχ : Η εφαρμογή της Σαρίας σε Ελληνικό έδαφος ? Μα πόσο μαλάκας μπορεί να είναι ?

    3. θελει διερευνυση ο λυκος. θαχει Α.Φ.Μ ΑΜΚΑ ,πληρωνει τους φορους του?.Η’ ΜΗΠΩΣ ΟΧΙ.

    4. Επι Παπαδοπουλου υπηρχαν αυτοι εκει πανω????Και αν ναι κανανε τα ιδια που κανουν τωρα????

    Comments are closed.