ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΟΡΙΝΘΟΥ! ΔΥΟ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    troxaio-korinthos

    Έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες από τροχαίο που σημειώθηκε στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου.

    Ειδικότερα, σήμερα Δευτέρα (26/09) σημειώθηκε τροχαίο στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου. Από το τροχαίο ανασύρθηκαν νεκροί δύο άνδρες.

    Στο σημείο επιχείρησαν 14 πυροσβέστες με 5 οχήματα για τον απεγκλωβισμό των δύο ανδρών.

    Σύμφωνα με το korinthostv.gr, ένα ταξί με 3 επιβαίνοντες τυλίχθηκε στις φλόγες στο 82ο χλμ της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών, στο ύψος της Αρχαίας Κορίνθου. Ο οδηγός του ταξί έκανε δεξιά και στάθμευσε στη ΛΕΑ, με σκοπό να προλάβει να κατέβει ο ίδιος αλλά και οι επιβάτες. Εν συνεχεία, οδηγός δεύτερου οχήματος που κινούνταν στην ίδια κατεύθυνση, μείωσε τη ταχύτητα του, για να δει τί συμβαίνει, με αποτέλεσμα ο οδηγός τρίτου οχήματος να ” καρφωθεί” στο δεύτερο όχημα. Οι οδηγοί του δευτέρου και τρίτου οχήματος βρήκαν ακαριαίο θάνατο, κατά τη σύγκρουση.

    Στο σημείο βρίσκονται οχήματα της Πυροσβεστικής, περιπολικά και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Κανονικα οι μισοι οδηγοι στην Ελλαδα δεν πρεπει να εχουν διπλωμα αυτοκινητου διοτι εναι ταχυμανεις, αγχωμενοι και δεν προσεχουν τους αλλους τι κανουν μπροστα τους λογω μη τηρησης αποστασεων και τηλεφωνου. Τωρα με τα τσιμπηματα οποιον παρει ο χαρος. Ξυπνατε.

    2. Εδω στη γερμανια δε φτανει μονο να σταματησεις στη ΛΕΑ αλλα να αναψεις τα αλαρμ να βαλεις τρίγωνο σε 50 μετρα και να φορας κι εσυ και ο συνοδηγος φωσφωρούχο γιλεκο για να εισαι ορατος απο αποσταση και σε σκοταδι.
      Εγινε κατι απ ολα αυτα;
      Τιποτα

    3. Αποδεικνύεται ακομη μιά φορά ότι δέν υπάρχει έλεγχος ταχύτητας και κυκλοφορίας στίς Εθνικές οδούς . Υποτίθεται ότι έχουν τοποθετηθεί κάμερες πού παρακολουθούνται σέ συνεχή βάση γιά νά επεμβαίνει ή Τροχαία όπου απαιτείται.

    4. Διαβάστε καλά το άρθρο πριν αρχίσετε να γράφετε αρλουμπες…ποια ταχύτητα και ποιες αποστάσεις!σταμάτησε ο άλλος ο περίεργος “στη μέση του δρόμου” για να δει τι έγινε και του καρφώθηκε ένας τρίτος από πίσω . Δυστυχώς σε αυτή τη χώρα,δεν βγάζουμε οδηγούς στις εξετάσεις αλλά παρκαδορους!Στην εθνική η δεξιά λωρίδα είναι πάντοτε άδεια και όλοι πηγαίνουν στη μεσαία η’ στην αριστερή .

    5. Προς παραδειγματισμο ολων μας να προσεχουμε ωστε να μην θρηνουμε θυματα ή και την ιδια μας την ζωη

    6. Μεγάλη ταχύτητα και μη τήρηση αποστάσεων ασφαλείας. Δυστυχώς. Κρίμα.

    7. Δυστυχώς!!!
      Αυτό, όμως, σημαίνει ότι, ίσως έτρεχαν αρκετά, αλλά το βασικό είναι ότι δεν κρατούσαν την απαραίτητη απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα. Η μη τήρηση της απόστασης αυτής είναι καθημερινό φαινόμενο με αποτέλεσμα την καραμπόλα & σε παρόμοιες καταστάσεις φθάνουμε στο σημείο να θρηνούμε νεκρούς.

    Comments are closed.