ΔΕΝ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ – ΠΟΛΩΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ: «ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ» – ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο 32ΧΡΟΝΟΣ

    Κοινοποίηση:
    anastazia_252863_389087_type13262

    Την έκδοση του υπόπτου για την υπόθεση της διαφαινόμενης δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ζητά ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Ματέους Μοραβιέτσκι.

    «Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή τιμωρία» ανέφερε στο Twitter ο Ματέους Μοραβιέτσκι.

    Εν τω μεταξύ έρευνα για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης ξεκινά και στην Πολωνία όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας.

    Με ανάρτησή του στο Twitter ο Ζμπίγκνιου Ζιόμπρο ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή για διεξαγωγή έρευνας για τη δολοφονία της Αναστάζια την οποία θα διεξάγει η Εισαγγελία στο Βρότσλαβ. «Οι εισαγγελείς θα ζητήσουν άμεσα στοιχεία από Έλληνες ανακριτές» κατέληξε στην ανάρτησή του ο υπουργός Δικαιοσύνης της Πολωνίας.

    «Είχε μαρτυρικό θάνατο»

    Η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια απασχόλησε όπως είναι φυσικό και τον Τύπο της Πολωνίας.

    «Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα από το Βρότσλαβ είναι νεκρή. Η σορός της βρέθηκε στο νησί της Κω» αναφέρει η ιστοσελίδα wroclaw.pl για την 27χρονη που βρισκοταν στην Κω για λόγους εργασίας. wroclaw1

    «Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον θάνατο της 27χρονης Αναστάζια. Ο αδερφός και ο σύντροφος της γυναίκας μίλησαν» σημειώνει από την πλευρά του το nczas.com.

    ncazas

    Την ίδια στιγμή, το wroclaw.wyborcza.pl αναφέρεται και στην έρευνα που έχειιατάξει ο Πολωνός υπουργός Δικαιοσύνης για τη συγκεκριμένη υπόθεση: «Φόνος μιας γυναίκας από το Βρότσλαβ στο ελληνικό νησί της Κω. Ο Zbigniew Ziobro επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για την Αναστάζια: «Διέταξα έρευνα», ενώ το tuwroclaw.com «δείχνει» τον Μπαγκλαντεσιανό σαν τον βασικό ύποπτο δολοφονίας της 27χρονης: «Η Αναστάζια Ρουμπίνσκα είναι νεκρή. Εδώ βρέθηκε νεκρή. Δολοφόνος και απαγωγέας από το Μπαγκλαντές».

     tujest
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. MA Σ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΣΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

    2. Μάθανε ότι πηδιομ@στε, πλάκωσαν και οι γυ@τοι….σιγά ρε Πολωνε, συγκρατήσου.

    3. Η Ελλαδα ειναι γνωστη για τις ποινες “χαδι”, για τις εξοδους αναψυχης των φυλακισμενων οι οποιοι εχουν καταδικαστει, και πρεπει να φτασουν μεχρι και τον Αρειο Παγο για να χαρακτηριστει αμετακλητα καποιος δολοφονος!
      Enough is Enough με τους πολιτικαντηδες, που ποτε, δεν νοιαζονται για τα θυματα.
      Κι ομως αυτοι οι ιδιοι πολιτικαντηδες διατυμπανιζουν, εθνικο τριημερο πενθος, ενω οι ιδιοι οι διασωθεντες χασκογελανε στις καμερες και κατοπιν βολευονται μια χαρα στη Μαλακασα, με μπολικες δωρεαν παροχες, ενω οι Ελληνες πληρωνουν πανακριβα τα παντα, και την ιδια στιγμη οι Τραπεζες τους πετανε εξω απο τα σπιτια τους, αν και εχουν πληρωσει με δισεκατομυρια αυτες τις Τραπεζες.
      Ντροπη σου Ελλαδα!

    4. Στην Ελλάδα έχει χαθεί το λογικό, το αυτονόητο, το ότι η πρώτη αξία στο ποινικό δίκαιο είναι της ζωής. Εδώ είναι τέτοιος ο βούρκος, τέτοια τα λαμόγια και οι μιζαδοροι που για το χρήμα κάνουν τα πάντα. Α ρε Γιώργη μισή δουλειά έκαμες μέχρι τρίτη γενεά έπρεπε να τους ξεκληρίσεις.

    5. Μαλακίες λέει ο Πολωνός Πρωθυπουργός για να αρέσει στους δικούς του.Πιστευω η ανάκριση του μαυριδερου έγινε υπό επίβλεψη χωρις ούτε σκαμπιλακι κ επιπλέον παίζω κ το σενάριο να ορμηνευτηκε να αρνείται τη εμπλοκή του ώστε να δημιουργηθούν αμφιβολίες.Υπαρχουν όμως αλλά μέσα που θα μπορούσαν να προσφέρουν τη αλήθεια στο πιάτο κ αυτά τα μέσα τα χρησιμοποιεί μόνο η ΚΥΠ.

    6. Οι αθλιοι εχουν λυσαξει με τους λαθρο, να ενδιαφεροταν το ιδιο και για τους Ελληνες ,ποιος το λεει , αλλα δεν ειδα κανεναν απο αυτους, τους Συριζαιους Εθνομηδενιστες, να παιρνει κανεναν λαθρο στο σπιτι του να τον νταντευει!!!! Κριμα η κοπελα! Δεν πρεπει να αφησουν να φυγει κανενας απο το νησι , ουτε λαθρο , ουτε ο Πολωνος γκομενος , πριν ξεκαθαρησει η κατασταση !!! Παντως δεν ειναι μονο ενας μπλεγμενος στον φονο , ειναι κι’ αλλοι , να τους βρουν και αν η Πολωνια εχει καλυτερους νομους για τους δολοφονους, να τους εκδοσουν σ’ αυτην , γιατι εδω στην Μπανανια , τα ψευτοΙσοβια ειναι για γελια!!!!! Δεν μπορει το καθε κτηνος να αφαιρει μια ζωη και σε 18 χρονια , τα εξης 10 , να ειναι εξω !!! Αλλαξτε καραγκιοζηδες το νομο , τα Ισοβια να ειναι πραγματικα Ισοβια , διαφορετικα θα εχουμε τακτικα τετοια εγκληματα απο τα αποβρασματα που καποιοι επιτρεπουν να….αλωνιζουν μεσα στην χωρα , χωρις να φοβουνται τιποτα!!!

    7. Παρότι έφαγε άγριο ξύλο από την αστυνομία ο Ασιάτης ύποπτος δεν ομολογεί Άρα η μέθοδος της ανάκρισης της αστυνομίας είναι ανεπαρκής Όλο σαχλαμάρες και ασυναρτησίες λένε οι Έλληνες αστυνομικοί Θέλει μετακπεδευση και σπουδές στο εξωτερικό γιατί η υπόθεση είναι εύκολη και την κάνουν δύσκολη Αλήθεια τι ήθελε η άτυχη Πολωνή και τι γύρευε με τον Ασιάτη Τι ρόλο παίζει ο φίλος της ο Πολωνός και ποιοι άλλοι ήταν στην παρέα τους Αν υπήρχαν ναρκωτικά ποιοι τα έδωσαν στον Πακιστανο

    8. Αν δεν είχαμε όλους εσάς τους βλακες να μας παίζετε θα είμαστε καλύτερα κλπ πλησιάζουν εκλογές Πολωνία και γιατί επεμβαίνει σε έργο δικαιοσύνης κλπ

    9. ΕΚΔΩΣΤΕ ΤΟ Μ@ΥΝΟΠ@ΝΟ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

      ΚΑΛΕΣ ”ΔΙΑΚΟΠΕΣ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΚΗ ΜΠΟΥΖΟΥ ΜΩΡΗ ΤΡΟΥΜΠΙΤΣΑ, Ψ@ΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ!

    10. σε εμάς τα ξανθά πολωνικά νινάκια μας αρέσει το αφροασιατικό κρέας και η πρέζα και κάνουμε παρεά με Μπαγκλαντεσιανούς, τους άντρες της φυλής μας και του έθνους μας τους λέμε ρατσιστές και ξενοφοβικούς φασίστες, εντάξει και να πέσει κάνας βιασμός με δολοφονία δεν τρέχει κάτι, και οι Πολωνοί τα κάνουν αυτά, εξάλλου συμφωνούν μαζί μας οι τράπεζες, η Google, η Apple και όλοι αυτοί οι καλοί πλούσιοι άνθρωποι, οι αμόρφωτοι φτωχοί είναι φασίστες και δεν καταλαβαίνουν πόσο καλό είναι να έρθει όλη η Αφρική και η Ασία στην Ευρώπη

    11. ΜΙΚΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ, ΌΠΩΣ Η ΠΟΛΩΝΙΑ(ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ)!… ΚΙ ΑΣ ΤΡΑΒΗΞΑΝ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ!…

    12. Βλέπω να κάνουν πορεία οι αχριστεροί για να μην απελαθεί ο επιβήτοράς τους,εδώ και να δικαστεί,λίγους μήνες θα κάτσει μέσα και μετά πάλι τα ίδια.Εκεί θα έχει ιδιαίτερη περιποίηση

    13. Κι η κοπελια ας προσεχε τρομαρα της με τους γυφτους! Αμαρτια απ το Θεο η καταληξη της! Λαθροπιθηκια μετρημενα τα ψωμια σας στο Κουλισταν! Αντιλαβου Κουλαρα των ΜΚΟ? Πρεπει να σε διδαξε ο πατερας/παππους σου τι σου ητανε τελος παντων για τις επαναστασεις! Ελλας Ελληνων Χριστιανων !

    14. Αν τον στείλουν Πολωνία θα χορτάσει η ροδέλα του λασκαρισμα

    15. Μπραβο στην Πολωνία! Ζηλευω, μακαρι να ειχαμε και εμεις πρωθυπουργο με πυγμη και με θεληση για αποδοση δικαιοσυνης.

    16. Φυσικά και ζητάνε να τον παραδώσουμε. Αφού δεν εμπιστεύονται τις αρχές της … Ευρωπαϊκής Κολομβίας!

    17. Η Ελλάδα που κατάντησε ελαδιστάν. Η ξεφτιλισμένη γενιά του πολυτεχνείου που έπιασε πάσης φύσεως κρατικά διοικητικά πόστα, άλεσε και κουρέλιασε κάθε υλική και πνευματική έννοια της χώρας γίνοντας πιόνι του βρωμερού πολιτικού συστήματος. Συνέλθετε και κάντε το σωστό την Κυριακή, οπλίστε και πυροβολίστε τα πολιτικά πιόνια του συστήματος.

    18. εγω λεω να στείλουμε τον μπαγκλαντεσιανο στην πωλονια και τον μιτσοτακη με την παρέα του στην ρωσια

    19. Γιατι κατι μου λεει οτι πανε να διπλωσουνε το συντροφο της ατυχης κοπελας σε μια κολλα χαρτι και να βγαλουν λαδι τον Μπαγλο-πίθηκο??

    20. Τράβα τώρα στον Σόρος να πάρεις το χαρτζιλίκι σου. Και κλειδώσου το βράδυ μην έρθει να σε σφάξει κανένας γιατί δεν ξέρεις αν βγήκαν από φυλακές. Σε διεθνή ύδατα έγινε και οι προδότες που σε κυβερνάνε κήρυξαν εθνικό πένθος. Γιατί στο Σαμίνα δεν κηρύξανε! Τράβα να βρίσεις τον Ερντογάν που τους στέλνει με σαπιοκάραβα και άσε την Ελλάδα αριστερέ φασιστάκο του Τσίπρα!

    21. ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΚΛΟΤΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΩΝΟΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΣΙΠΡΟΚΟΥΛΗ ΣΤΙΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗ ΠΕΙΝΗ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ…………

    22. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ!!!!

    23. Όποιος έχει πρόβλημα με τις απόψεις των άλλων ας τους πάρει σπίτι του και να τους φροντίζει αυτός και η οικογένεια του ας τους φαγητό στέγη και ότι άλλο θέλει. Και αφού όλοι είναι τόσο φιλάνθρωποι εκεί στην Κηφισιά Ερυθραία κτλ κλείστε τα τέννις club σας και κάντε τα hit spot.

    24. ΚΑΤΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙ!!!!Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!!!!!!

    25. Εδώ Μπορδελλισταν και Κουλιστάν………..Ακούει κανείς!!!!!!!!!!

    26. Το ανθελληνικό κράτος προστατεύει τους εγκληματίες λαθρομετανάστες. Ο Τσίπρας ψήφισε νόμο το 2019 να μην απελαύνονται μετά τη φυλακή! Και ο Μητσοτάκης τον διατήρησε! Ο Πλεύρης που φώναζε το 2019 πήρε το Υπουργείο για το εμβόλιο και το ξέχασε! Οπότε θα δικαστεί στην Ελλάδα που θα κηρύξει και εθνικό πένθος αν δικαστεί ο Μπαγκλαντεσιανός! Ψηφίστε ρε Σπαρτιάτες να καθαρίσει η Ελλάδα και να μην τολμάνε να βιάζουν και να σκοτώνουν. Αλλιώς βουλώστε το και θα είστε τρομοκρατημένοι! Απλά τα πράγματα ραγιάδες.

    27. Μας έχουν πάρει στο ψιλο…..οι Πωλωνοι με τα χάλια μας…..

    28. @βίζιτα:μάλλον κι εσυ ψαχνεις ‘ξεμπουκωμα’. Να στον στειλουμε τον λεβεντη!

    29. Ο γείτονας του έβγαλε το εισιτήριο για Ιταλία,….αν και ήταν σε κατάσταση αμοκ όπως ειπε η γυναίκα του…..νοικιάστε τους και σπίτια..για να σας κλείσουν τα σπίτια…..στο τέλος βγάζουμε τα μάτια μας….

    30. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΗ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΕ ΟΥΜΠΑΛΑ.

    31. Κι’ αυτή ρε παιδί μου με τον πακιστανομπαγκλαντές πήγε..; Έλεος δηλαδή. Με τον μαύρο τον γύφτουλα τον ισλαμιστή γυφτοασιάτη λάθρο; Κρίμα για την κοπέλα. Άδικα έφυγε… Δεν ξέρω αν το έκανε αυτός ή άλλος, αλλά και μόνο που πήγε… αυτή μαζί του’ έκανε μεγάλο φάουλ…

      1. Σιγά μην πήγε. Την κοροιδέψανε ότι θα την πάνε σπίτι, την βιάσανε και την σκοτώσανε. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    32. Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα ΠΡΈΠΕΙ να τους τιμωρήσουμε μόνοι μας για να παραδειγματιστουν τα υπόλοιπα μπάσταρδα όπου μπορείτε ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

    33. Σιγά να μην τον δώσουν το παλικάρι έχει να βουλώσει αρκετές τρύπες εδώ !!!!!!

    34. Μόνο έναν θέλουν; Να του στείλουμε μερικές χιλιάδες να έχουν να δικάζουν;

    35. Εγώ λέω να μην τον δικάσουμε αλλά να τον στείλουμε πακέτο στην Μποφίλιου,την Γερμανού και σε άλλες νηστικές μπαρουτοκαπνισμένες κλάνες να τον ξεντουμανιάσουν με τα metoo και τις υπόλοιπες παπαριές τους.

    36. Καντε κατι εσεις οι Πολωνοι για το κτήνος γιατι εδω μην περιμενετε και πολλα.

    37. Η κυβερνηση Μητσοτάκη δεν θα εκδωσει τους δολοφονους στην Πολωνια γιατι δεν θελουν να καταδικαστουν με την εσχάτη των ποινών.

    38. και οι Έλληνες τα κάνουν αυτά, οι λευκοί Ευρωπαίοι χριστιανοί ετεροφιλόφυλοι είναι ρατσιστές και πνίγουν μωρομάνες στο Αιγαίο…

      1. Καλά κάνουν βγάλε το σκασμό σταλινοφασίστα.ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΠΙΘΗΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥΔΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

    Comments are closed.