ΔΕΙΤΕ LIVE! EKTAKTH ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ – ΤΟ ΣΟΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗΓΟ

    Κοινοποίηση:
    Capture

    Tα “δίνει όλα” για τις εκλογές ο Τσίπρας παρουσιάζοντας το προεκλογικό πακέτο των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησής του.

    Οι ανακοινώσεις έχουν χαρακτήρα φιέστας και σηματοδοτούν την προσπάθεια να αλλάξει η πολιτική ατζέντα, αφού επελέγη να γίνουν μια μέρα προ της έναρξης της συζήτησης στη Βουλή για την πρόταση μομφής στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και ενώ μαίνεται η θύελλα των αντιδράσεων για τις σκαφάτες διακοπές του κ.Τσίπρα.

    Στη συνέντευξη Τύπου, που μπορείτε να παρακολουθήσετε live, ο πρωθυπουργός -από το Ζάππειο- ανακοινώνει πακέτο κοινωνικών παροχών και μέτρα ενίσχυσης κοινωνικών ομάδων.

    Τα μέτρα 2019

    Το πακέτο των μέτρων αφορά το καλάθι του Ελληνα, τη ρευστότητα των επιχειρήσεων και τους συνταξιούχους. Εφαρμόζονται άμεσα

    -Τη μείωση του φόρου προστιθέμενης αξίας στην εστίαση

    -Τη μετάταξη του ΦΠΑ τροφίμων από το 24% στο 13%.

    -Μειώνεται ο φόρος προστιθέμενης αξίας στην ενέργεια, στον ηλεκτρισμό και το φυσικό αέριο από το 13% στο 6%.

    -Κατανομή της 13ης σύνταξης, συνολικού κόστους περίπου 800 εκατ. ευρώ. Θα είναι πράγματι μία επιπλέον σύνταξη για το μεγαλύτερο μέρος των συνταξιούχων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΔΑΓΓΟΤΟ ΝΑ ΔΩΣΗ ΣΤΑ ΑΝΥΠΑΝΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ

    2. Μητσοκακη αν δεν θες ο κοσμος να λεει οτι εισαι το ιδιο προδοτης μαζεψε τους χωρις δικη και παλουκωσε τους στο Συνταγμα.Μονο τοτε θα σε πιστεψει ο κοσμος τα υπολοιπα ειναι για γελια

    3. Γ@μ@στε τους με πολυβόλο τη Χ.Α την οποία βομβαρδήστε τη ανελέητα με ψήφους. Βάλτε τη γερά μέσα στη βουλή να βάλει οριστικά τάξη και ν’απολαμβάνουμε ανεπανάληπτα επεισόδια απ τη τηλεόρασή της. Αν αφήσετε την ευκαιρία να φύγει και πιστέψετε τις αρλουμπομαλ@κίες που αναγγέλλει θα είστε άξιοι της μοίρας σας!

    4. θα τρίβετε τα μάτια πόσοι προδότες θα ψηφίσουν σύριζα, ο ένας διότι είναι ανώμαλος, ο άλλος διότι είναι ανθέλληνες, ο άλλος διότι δεν είναι Έλληνας, ο άλλος για το επίδομα και τελικά θα βαρέσει ένα ωραιότατο 25% και ξανά κυβέρνηση την επόμενη φορά που θα τον ψηφίσουν 3.000.000 πακιστανοί.

    5. ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΡΔΕΣ ΤΩΝ κου-ΜΟΥΝΙΩΝ.
      Φύγανε από τα ψέματα γιατί δεν τους πίστεψε ο κόσμος, και τώρα γυρίζουν τον κωλο τους και μας κλανουν. Αν είναι δυνατόν να βρεθεί έστω και ένας άνθρωπος να τους πιστέψει!!!!!!!!!

    6. Στην πρώτη σειρά το εισητήριο πόσο πάει?..Η παράσταση είναι επιθεώρηση ή Κωμωδία?
      Τραγωδία είναι κύριε …101 μέρες εξουσίας στα Σόδομα και στα Γόμορα το εισητήριο είναι η ζωή σου σε 120 δόσεις….

    7. Φ Υ Γ Ε ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ!!!!!!!!

    8. Στο διαολο κι ακομα παραπερα φαυλα τερατα της αναξιοκρατιας,αναξιοπιστιας και ψευτες απο την μητρα της μανα σας.

    9. λαέ μην σκύβεις το κεφάλι, η μόνη λύση είναι, 93% τόξο και πάλι

    Comments are closed.