ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΟΚ! “ΝΕΚΡΟΣ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΚΟΤΟΠΟΥΛΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ” ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΑΙΤ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ – ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 25 ΜΕΤΡΩΝ

    Κοινοποίηση:
    NITSIAKOS

    Η είδηση σοκάρει…

    Σύμφωνα με τοπικά sites των Ιωαννίνων, ο αυτοκράτορας των κοτόπουλων, Θοδωρής Νιτσιάκος, είναι νεκρός.

    Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του epirus-tv-news.gr “ο γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Νιτσιάκος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημά του ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 20-25 μέτρων  στην Αετομηλίτσα ,το χωριό από όπου κατάγεται   και όπου σύμφωνα  με πληροφορίες  είχε πάει για κυνήγι .
    Για το συμβάν ενημέρωσε τις Αρχές  στις 22.00    συγχωριανός του που έτυχε να περνά από το σημείο και  στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και η 5η ΕΜΑΚ .
    Σύμφωνα με πληροφορίες τον άτυχο 76χρονο κατάφεραν  να ανασύρουν συγχωριανοί του δυστυχώς χωρίς τις αισθήσεις του”.

    nitsiakos_1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Αφού ξέρεις προσωπικά τότε πες μας πόσους Πακιστανούς απασχολούσε η επιχείρηση με τι ωράρια;;;;;;
      Ακόμη πόσοι Έλληνες (ήταν ευχαριστημένοι εκεί ή δούλευαν από ανάγκη για επιβίωση) με τι ωράρια και μισθούς.;

      Καμία σχέση με Παπαστράτο Σκλαβενίτη και κάποιες λίγες εξαιρέσεις.

    2. Από που και ως που το αξίζουν όλοι οι άνθρωποι να αναπαυτεί η ψυχή τους; Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες και δεν ισχύει εννοείται. Δηλαδή αν έχει κάνει αίσχη και ηθικά εγκλήματα για παράδειγμα και όχι μόνο αξίζει να αναπαυτεί η ψυχή του? Και από που και ως που αν μου έχει κάνει κακό, μιλάω για τον οποιοδήποτε (όχι για τον Νιτσιακο) επειδή πέθανε θα σταματήσω να τον βρίζω; Ελπίζω ειλικρινά όσον αφορά εμένα, αυτοί που μου έχουν κάνει κακό σε εμένα ή σε ανθρώπους και ζώα που νοιάζομαι γι αυτούς να παθαίνουν τα χειρότερα και πριν και μετά θάνατον. Και γιατί λες ότι δεν θα κρίνουμε εμείς αν αξίζει που πέθανε ή όχι; Ποιος θα το κρίνει δηλαδή; ο γείτονας ο απέναντι ή κάποιος που σώνει και καλά τον έχετε ορίσει σαν Θεό; Ειλικρινά είστε επικίνδυνοι λόγω βλακειας, ψευτοκαλοσυνης και παριστανετε τους ηθικολογους και το χειρότερο είναι ότι μπορεί να παρασερνετε και άλλους!

      1. Ειλικρινά εσυ είσαι επικίνδυνος λόγω βλακειας

    3. τα εκατομμύρια κοτόπουλα που έσφαξε τον πήραν μαζί τους

    4. Παιδια ενας άνθρωπος πεθανε. Το αν το αξιζει ή οχι δεν θα το κρίνουμε εμεις. Και μαθετε στη ζωη σας να μην αντιπαθειτε μολις πεθαινει καποιος αλλα οσο ειναι ζωντανός. Αυτο δειχνει δειλία αφηστε τον να αναπαυθεί η ψυχη του. Ολοι το αξιζουν αυτο.

    5. Ρε κορόιδα με λεφτά από επιδοτήσεις με λαδώματα σε επίορκους του δημοσίου έγινε μεγάλος όπως όλοι τους γύρω μας . Μην τους ντρέπεστε και κομπλάρετε . Έτσι γίνονται οι επενδύσεις στην Ελλάδα . Τζάμπα δημόσιο χρήμα με προγράμματα δήθεν ανάπτυξης .Υπερτιμολογήσεις κατασκευών και μηχανημάτων και έτοιμη η μεγάλη επιχείρηση . Μετά χαρίζουν και τα δάνεια η κλείνουν μετά από χρόνια φαλιρίζοντας δήθεν . Δεν βλέπετε τα ίδια παντού . Έχουν οι ίδιοι τον έλεγχο του λογιστηρίου τους και φυσικά την τσέπη γεμάτη . Δεν υπάρχει τίποτε όρθιο σε αυτό το κράτος . Βρώμα παντού και κορόιδα ο λαός . Δεν μιλάς άμα τα αρπάζεις αρκεί να είναι πολλά . Όσο περισσότερα λαδώσεις τόσο μεγαλύτερο πρόγραμμα θα πάρεις . Ίδια περίπτωση δίπλα μου με χρηματοδότηση 2 εκατομμύρια ευρώ βάζοντας για δήθεν ανάπτυξη πτηνοτροφικής τα ίδια κτήρια που είχε κάνει με προηγούμενο πρόγραμμα που άρπαξε ξανά στην Κρήτη .Επιτροπές γράφει χωρίς επίσκεψη για να δούνε αλλά εγκρίνουν ιλιγγιώδη ποσά . Τα δημοσιεύουν κι όλας ότι ενέκριναν χωρίς επίσκεψη για να είναι νόμιμοι ότι δεν είδαν ! . Να μην πω ότι η χώρα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο ;

      1. Βρώμα παντού και συνένοχος ο λαός …. και όχι κορόιδα ο λαός .

    6. πόσο βλάκας είσαι ρε προηγούμενε. Θεός συγχωρέσει τον άνθρωπο… επιτυχημένος και επενδυτής στον τόπο του με θέσεις εργασίες για τους ηπειρώτες. Κρίμα που χάθηκε. Τον ήξερα προσωπικά… απλοϊκός, γαλαντόμος και κύριος ήταν πάντα.

    7. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΑΝΩ ΚΑΚΟΣ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΕ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΘΗΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΑΣ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΨΩΝΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ !!!!!!!!

      1. Αν ισχύει αυτό με το χαλάλ, αν, τότε υπάρχει Θεός.

      2. εσυ πορωμενε τι εισαι? προφανως μαιμουδοχριστιανος για να μιλας ετσι

      3. Τράβα να σε κοιτάξει κανένας γιατρός σαλταρισμένε ψυχασθενή!!! Άκου εκεί “ταλαιπωρούσε τα κοτόπουλα”!!! Τι άλλο θα ακούσουμε Θεέ μου!!!

        1. Ο ανθρωπος ρε ζώων εννοεί ταλαιπωρία γιατι τα έσφαζαν με την μέθοδο χαλαλ αντε βλάκα

    Comments are closed.