“ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ”! ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΗΔΕΙΑΣ” ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 50 ΧΡΟΝΙΑ – ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΔΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ – ΝΕΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ 9(!!) ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑΣ

    Κοινοποίηση:
    stin-eisangelea-odigeitai-i-roula-pispirigkou-entopistike-ketamini-stin-mikri-tzortzina

    Το πρώτο μέρος του θρίλερ της Πάτρας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας της εννιάχρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Είδηση που προκάλεσε αρχικά σοκ, αν και μάλλον αναμενόμενη και στη συνέχεια τον ξεσηκωμό του όχλου στη γειτονιά της 33χρονης.

    Το γεγονός ότι οι θεράποντες γιατροί της Τζωρτζίνας κατέθεσαν στις Αρχές ότι δεν έδωσαν ποτέ την ψυχοδραστική ουσία κεταμίνη, η οποία ανιχνεύτηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της εννιάχρονης, καθώς και η επιβεβαίωση από ιατροδικαστή, άνοιξαν τον δρόμο για την διαλεύκανση του θανάτου της.

    Η 33χρονη μητέρα συνελήφθη μετά την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας που άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθήνας, Αντώνης Ελευθεριάνος.

    Ένα όχημα με αστυνομικούς της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής μετέφερε τη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, όπου και θα παραμείνει όλη τη νύχτα.

    Πάντως, όλη η χώρα “βράζει” με τις αποκαλύψεις σαν να ήταν ένα καζάνι που έβραζε τις τελευταίες ημέρες. Πολλά ειναι τα οργισμένα μηνύματα από γυναίκες που προσπαθούν χρόνια για ένα παιδάκι κάνοντας εξωσωματικές και λαμβάνοντας φάρμακα, για την Ρουλίτσα που το πήγαινε το… γράμμα και σκότωνε τα παιδιά της.

    Παράλληλα διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    exofillo31-3

    Η κεταμίνη

    Οι τοξικολογικές εξετάσεις της εννιάχρονης ήταν το «κλειδί», όπως αποδείχθηκε, για τη λύση του γρίφου, αφού στον οργανισμό του βρέθηκε σε μεγάλη ποσότητα κεταμίνη, η οποία που σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Star εντοπίστηκε σε ποσοστό 6 mg ανά λίτρο αίματος!

    Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κεταμίνη μπορεί να προκαλέσει σπασμούς όταν χορηγείται σε έναν οργανισμό και βάσει του ιστορικού της, η Τζωρτζίνα είχε εννέα αντίστοιχα επεισόδια!

    Αυτά ενδεχομένως οφείλονταν σε χορήγηση κεταμίνης, άρα είναι πιθανό να έγιναν εννέα απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος της!

    Αμίλητη η 33χρονη – Το πρωί στην Εισαγγελία

    Την Πέμπτη η Ρούλα Πισπιρίγκου θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών για την απαγγελία της κατηγορίας, θα εκτελεστεί το έγκλημα και θα παραπεμφθεί στον ανακριτή, από τον οποίον λογικά θα ζητήσει προθεσμία για να απολογηθεί.

    Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, η κατηγορούμενη παραμένει σιωπηλή και δεν απαντάει σε καμία ερώτηση των αστυνομικών για την υπόθεση.

    Παράλληλα, σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο και των άλλων δύο κοριτσιών της συλληφθείσας, της Μαλένας και της Ίριδας.

    «Αν ανακριθεί 8-10 ώρες θα ομολογήσει»

    Ο ταξίαρχος εν αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος, ο οποίος πιστεύει πως και οι τρεις θάνατοι των κοριτσιών ήταν εγκληματική ενέργεια, σχολίασε στο Star πως αν η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακριθεί για 8-10 ώρες, αν και στην αρχή θα αρνηθεί τα πάντα, στη συνέχεια όχι μόνο θα ομολογήσει τη δολοφονία της Τζωρτζινας, αλλά και των άλλων δύο παιδιών της!

    «Το πιο πιθανό είναι να αρνηθεί. Αλλά από ό, τι μπορώ έτσι να εκτιμήσω, αν αυτή εξεταστεί 8-10 ώρες, όχι μόνο θα ομολογήσει το πού βρήκε την κεταμίνη, αλλά και πώς θανάτωσε και τα άλλα δύο παιδιά, γιατί είμαι πεπεισμένος πλέον, ‘έφυγαν’ από τα χέρια της. Και δεν το λέω εγώ, το έχουν πει και οι γιατροί, γιατί δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τους θανάτους. Κοντός ψαλμός αλληλούια … Τώρα είναι η αρχή του τέλους αυτού του δράματος. Αυτά τα οποία έγιναν, έγιναν μόνο από αυτήν; Ποιοι της χορήγησαν αυτή την κεταμίνη;».

    Το χρονικό

    Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα, όταν άρχισε να γίνεται γνωστό ότι οι επιστήμονες του Τμήματος Φαρμακολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης εντόπισαν την ουσία η οποία πιθανότατα ευθύνεται για τον θάνατο της 9χρονης.

    Ακολούθησε η προσαγωγή της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ (οδηγήθηκε από την Πάτρα στην Αθήνα συνοδευόμενη από άνδρες της Ασφάλειας), η οποία μετετράπη σε σύλληψη, καθώς η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

    Να επισημάνουμε ότι την ώρα που οι αστυνομικοί χτυπούσαν την πόρτα του σπιτιού της, η 33χρονη μιλούσε μιλούσε με δημοσιογράφο πατρινού ΜΜΕ και έλεγε πως δεν ήξερε πως βρέθηκε η κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας…

    Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος ζήτησε από την ανακρίτρια να εκδοθεί άμεσα ένταλμα σύλληψης, καθώς βάσει του σκεπτικού του, «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

    Σύμφωνα με πηγές, στη δικογραφία περιέχονται συγκλονιστικές καταθέσεις γιατρών της 9χρονης, η οποίοι διαβεβαιώνουν ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην 9χρονη η συγκεκριμένη ουσία και ότι η κατάσταση της υγείας της δεν προέβλεπε να της χορηγηθεί το συγκεκριμένο αναισθητικό. Σημειώνεται ότι θα συγχωνευτεί η δικογραφία για τα άλλα δύο παιδιά, την Μαλένα και την Ίριδα.

    Αυτό με τη σειρά του προκάλεσε αντιδράσεις στην Πάτρα, με δημοσιογράφους, γείτονες και φίλους της οικογένειας Δασκαλάκη να συγκεντρώνονται έξω από το σπίτι στην οδό Μπιζανίου και τα πράγματα να μην αργούν να ξεφύγουν.

    «Να την κρεμάσουν και να περάσει όλη η Ελλάδα και ο κάθε ένας να την τιμωρεί», είπε οργισμένη μία γυναίκα στις τηλεοπτικές κάμερες. «Ντροπή τα παιδιά», φώναζε ο όχλος, ο οποίος αφού έγραψε «θάνατος στους παιδοκτόνους», στο σπίτι της 33χρονης, προσπάθησε να λιντσάρει την μητέρα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι οποίες πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι και να κλείσουν την πόρτα πριν πέσουν στα χέρια των οργισμένων πολιτών.

    Την ίδια ώρα, ο πατέρας των τριών κοριτσιών Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος μέχρι πρόσφατα δήλωνε βέβαιος ότι η σύζυγός του αποκλείεται να έχει πειράξει κάποιο από τα παιδιά τους, έλεγε στον Alpha: «Πριν που μιλήσαμε δεν ισχύει κάτι τέτοιο, δεν ξέρω. Τώρα δεν ξέρω τι να σας πω. Δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσω και θα δω»…

    Το σοκαριστικό σε αυτή την υπόθεση, όπως είπε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, είναι ότι η Τζωρτζίνα βασανίστηκε πριν πεθάνει. Υπέφερε: «Η Τζωρτζίνα υπέφερε αρκετά. Φαίνεται ότι δεν ήταν μια διαδικασία που με τη μια φορά την οδήγησε στο θάνατο. Οι μαρτυρίες των γιατρών θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο και θα μας σκιαγραφήσουν όλη την περιπέτεια μέχρι τον θάνατο, μέχρι την κατάληξη αυτή».

    Ενώ με ανάρτησή του αργά το βράδυ έκανε και το εξής σχόλιο: «O θάνατος των τριών παιδιών θα βρει δικαίωση. Γιατί δεν έχουν σημασία οι προσωπικές επιδιώξεις αλλά η δικαίωση των ψυχών αυτών που χάθηκαν τόσο άδικα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Μηδενα προ του τελους μακαριζε!!! Αδιανοητο πως μια ΜΑΝΑ μπορεσε και θανατωσε τα ιδια της τα παιδια, εκτος και αν προκειται για αρρωστη .Μπορει και τριτοι να εχουν επεμβει στη θανατωση εστω και απο λαθος, αλλα βλεπουμε πως καλυπτονται ορισμενες ομαδες απο τους νομους γιατι οι ιδιοι και οι κολλητοι τους , τους ψηφιζουν(αυτους τους νομους) Οποιος , οποια εχει εμπλακει σε ιατρικα λαθη θα το γνωριζει αυτο και εχουν τον τροπο να καλυπτονται επιμελως

    2. Από την πρώτη στιγμή είχαμε καταλάβει την πανούργα φόνισσα!!Ηλεκτρική καρέκλα με συνοπτικές διαδικασίες στο σιχαμένο τέρας-κτίνος όπως και στους συνεργούς της!!Η Μ.Κ.Ο το στηρίζει και ψυχολογικά το σίχαμα???
      Υ.Γ Εγώ λέω να επανεξεταστεί η θανατική ποινή!!Είμαι πατέρας 2 μικρών κοριτσιών και νιώθω!!

    3. Κλασσικά ο όχλος μιά ζωή μαλακίζεται: τί φταίνε ρέ ανεγκέφαλοι η αδελφή της κι η μάνα της;; Αλλά εδώ αγριοκόιταζαν τήν Τασσώ Καββαδία που πήγε στόν κινηματογράφο νά παρακολουθήση τήν πρεμιέρα τής ταινίας όπου έπαιζε τήν μέγαιρα. Τήν ταύτισαν μέ τόν ρόλο της στήν ταινία. Όσο γιά τίς γυναίκες που δέν μπορούν νά κάνουν παιδιά καί βγήκαν από τά ρούχα τους, συμφωνώ, όμως βγαίνουν από τά ρούχα τους καί μέ τίς 500.000 εκτρώσεις ετησίως στήν Ελλάδα;;;

    4. Πες του Κατερινοπουλου ότι η ανάκριση είναι παράνομη χωρίς δικηγόρο μπροστά πάνε η εποχές αυτές έχει το δικαίωμα άρνησης ανάκρισης από αστυνομία και κατευθείαν ανάκριση η να μιλήσει σε 1 με 2 εισαγγελείς και παρουσία δικηγόρου και αντίγραφο κατάθεσης πριν υπογράψει

    5. Ψαξατε τους διοριζομενους νέους γιατρούς μήπως έχουν διορίσει κτηνίατρος στο παρελθόντος χρόνο είχε ακουστεί και αυτό συνήθως θα είναι του στρατού τη να τους κάνουν

    Comments are closed.