ΔΩΣΑΜΕ 215.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ Ο ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ; ΓΙΑΤΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΩΛΗΘΗΚΕ Η 17ΛΕΠΤΗ (!) ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ;

    Κοινοποίηση:
    likavitos

    Τόση φασαρία, τόσος ντόρος για την περίφημη συναυλία και show του Δήμου Αθηναίων στην αλλαγή του χρόνου και όσοι προλάβατε και το είδατε, καλώς. Οι υπόλοιποι θα μείνετε με την απορία τι ήταν αυτό που κόστισε 215.000 ευρώ.

    Γιατί, παρότι κόστισε τόσα λεφτά, δεν δόθηκε και δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο, πέρα των όσων είδατε στη ζωντανή μετάδοση. Δεν υπάρχει ούτε ένα πλάνο από τη βραδιά. Γιατί άραγε; Έχει πωληθεί η βραδιά σε κάποιο κανάλι; Και εάν ναι, με τι ποσό; Εκτός αν στήθηκε ένας καραγκιόζ μπερντές για να παρελάσουν ο Μπακογιάννης, ο Ρουβάς και οι φίλοι τους…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Πανε να δεις πως βγαινει το μεροκαματο ρε κηφηνα Ντορογιε!

    2. Τσάμπα θα το έκανε???? Τον κάλεσε ο βλαχοδήμαρχος, αυτά ζήτησε, συμφώνησαν και όλα καλά.

    3. Εγώ αν κλέψω από την δουλειά μου όχι 20000 αλλά 200€ θα διαπομπευτω, θα απολυθω και δικαίως. Άλλοι κάνουν ακαταδιωκτα πάρτυ απευθείας αναθέσεων και η δικαιοσύνη ανύπαρκτη, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου ή του αδίκου; Ιδού η απορία ενός απλού φορολογούμενου πολίτη και δημότη

    4. Οι πολιτικοί τα καθάρματα κάθονται και μας δουλεύουν μου θυμίζει τη δεκαετία του 90 σε κάποια λατινοχωρα πραξικόπημα ,που χάρη σε αυτό πολλοί αμόρφωτοι και μαφιόζοι κοιλιοδουλοι ανέβηκαν σε καρέκλα και έκαναν αίσχη στο λαό η Ελλάδα είναι η νεα Κολομβια .Γμω την ολιγαρχία σας Μητσοτακιδες και λοιποί χαφιέδες .Αυτοκτονει κόσμος εξαιτίας σας ,αν γινόταν να χαρίσω τη ζωή μου ώστε να εξοντωθείτε θα το εκανα .

    5. Στο μεταξύ, οι Έλληνες έμειναν μαντρωμένοι πρωτοχρονιάτικα, αλλά η πλατεία Συντάγματος ήταν τίγκα από αρσενικούς πάκηδες (εννοείται χωρίς μάσκα), που γιόρταζαν ανενόχλητοι την άλωση της Αθήνας για ένα ακόμα χρόνο. Η μεν κυρία πρόεδρος τάιζε τους αλλοδαπούς (με κονδύλια της προεδρίας της Δημοκρατίας, ο δε αλέξης, χάιδευε τα λαθρόπουλα. Θα τα πούμε στην κάλπη …….

    6. Με τα 215.000 χιλ, ευρώ θα θα είχαν προσλάβει 215 νοσοκόμες για ένα μήνα για να επανδρώσουν τα νοσοκομεία, αλλά τι να πει κανείς όταν πρόκειται για φελλό βλαχοδήμαρχο.., ΝΤΡΟΠΉ & ΑΙΣΧΟΣ` Σ΄ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΙΟ ΤΟΥ.

    7. Αν δεν έχει ο λαός ψωμί, ας φάει παντεσπάνι.
      Και αυτό γίνεται σε όλη την Ελλάδα. Οι δήμοι δίνουν εκατοντάδες χιλιάδες για τα χρέη των φεστιβάλ (πχ Άρδα), τα οποία διοργανώνουν δημοτικές επιχειρήσεις, οι οποίες προσλαμβάνουν εκτός ΑΣΕΠ και διαγωνισμών, οποία άτομα και επιχειρήσεις θέλουν για 3 ως 5 μέρες.
      Ταυτόχρονα οι δήμοι δεν έχουν χρήματα για να αλλάξουν μια καμένη λάμπα στον δρόμο και για να συντηρηθούν οι εγκαταστάσεις των σχολείων που χρησιμοποιούνται 200 μέρες τον χρόνο. Δεν αναφέρομαι στις ζημιές των παιδιών αλλά σε λεβιτοστάσια 30-40 χρονών που πέφτει η στέγη, σε ταβάνια που πέφτουν σοβάδες ή στάζουν νερό κτλ.

    8. Πρέπει να επέμβει εισαγγελέας. Αυτό το σκουπίδι, το ομοίωμα δημάρχου συνέχεια κατασπαταλά ή …… το χρήμα του λαού. Εάν υπήρχαν χρήματα ας πήγαιναν στην υγεία, την περίθαλψη, την παιδεία ή στους εξοπλισμούς της χώρας. Δεν έχει το δικαίωμα αυτός ο ανίκανος ή κουτοπόνηρος να κατασπαταλά τα λεφτά μας. ΑΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

    9. Που τα ειδε ολα αυτα ο πριμοδοτημενος με ενα εκατομμυριο ευρω απο τα γενοφασκια τουυ..ποσες οικογενειες ζουν στην φτωχεια κακομοιρια κ μιζερια….βγαινει ποτε αραγε απο τον γυαλινο κοσμο του????….σαν ερθει η βουη εξω απο την πορτα του μην απορισει….θα εχει τελειωσει το παντεσπανι……..

    10. Κοίτα εφόσον δεν είδαμε δεν μπορούμε να μιλάμε γνωρίζεις πολύ καλά σε ένα σώου πόσα επαγγέλματα εργάζονται δεν είναι έτσι μια υπερπαραγωγή με απλα λόγια από το ξυλουργό μέχρι αυτός που θα αναλάβει τα φωτοριθμικα η τα ηλεκτρονικά ο Ρουβας είναι ο τελευταίος τροχός της αμαξης δεν είδαμε δεν γνωρίζουμε την τελική φάση απλά αν είναι αυτό που φανταζόμαστε είναι λίγο το ποσό εάν είχαν δώσει αυτό το ποσό στην συμμετοχή της μις κόσμος στην Ελληνίδα λίγο θα ήταν στην παρουσίαση αντί αυτού την έστειλε το υπουργείο στρατιωτικών σαν γυφτισα και έκανε πάσα από πίσω για αλλού μαθεύτηκε τίποτε δεν μένει απυρόβλητο στην διεθνή πιάτσα

      1. Σύρε και Σφιξε ενα τρομπόνι ρε σιχαμα

    11. Μεταξυ , κανενας απο οσους ανεβηκαν στη πιστα δε φόραγε μάσκα…

    12. ΞΕΦΤΗΛΕΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ, ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ. Α ΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΟΛΟΔΗΜΑΡΧΕ!

    13. θα το κραταν για του χρονου, τον φρονιμων τα παιδια,,,,,,,,,,

    14. Όποιος έχει παρακολουθήσει σήριαλς όπως Breaking Bad και OZARK καταλαβαίνει για ποιο λόγο έγινε αυτή η 17η φιέστα.

      Υγεία σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, ανέργους και μεροκαματιάρηδες.

    15. ακόμα πιστεύετε ότι τα 215 χιλ. τα πήρε ο κουβάς;;;;;; 15 πάρε και πολλά σου είναι του είπε ο κουρ@δοκέφαλος
      της sagrada familia για να τα τσεπώσει αυτός.

    16. “Οι Αλβανοί της Αθήνας είναι τόσο Αθηναίοι όσο εγώ”

      Κώστας Μπακογιάννης 23/6/2021

    17. Μη πλένετε τα σωβρακα σας στο πλυντήριο.
      Το είδατε το βίντεο ;!
      Μολύνετε το περιβάλλον.

    18. Πριν λίγο έφαγα 6 🍌. Ήταν πολύ ώριμες και φοβόμουν μη χαλάσουν.
      Μη το πείτε στον Bill Gates.

    19. Βλαχοδήμαρχος, σπάταλος, ψεύτης, λαμόγιο, απατεώνας, κλέφτης, λαθρόφιλος, τζαμόφιλος, χοτσποτάκιας, ανθέλληνας, προδότης, λωπδύτης και πυροβολημένος!!!
      Όλα αυτά είναι ο βλαχοδήμαρχος ντορογιός.

    20. Ο λόγος φιλτατοι είναι απλός.
      Η μουσική απαγορεύεται γιατί μεταδίδει την μετάλλαξη Όμικρον.
      Έτσι λοιπόν έπρεπε να περάσουμε Πρωτοχρονιά «ΒΟΥΒΑ»
      Μετά μπορούν οι Ντορογοί να πάνε για καμιά Β(Ρ)ΟΥΒΑ.
      Θα τους ακολουθήσει και η ΚΟΥΛΑ με έλκηθρο από τα Ζαγοροχώρια. Ο Λιγνάδης υπό μορφή λιγνίτη θα σέρνει το έλκηθρο.

    Comments are closed.