“ΔΩΡΕΑΝ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ – ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ”! ΕΤΣΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    simantik

    Δυναμικά μέτρα για την αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας και της δημογραφικής εθνικής εξάντλησης λόγω λαθρομετανάστευσης, που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν και ως «πιλότος» για την Ελλάδα, έλαβε η ουγγρική κυβέρνηση ΄προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα μείωσης του πληθυσμού!

    Το πλέον ουσιαστικό μέτρο, το οποίο είναι ιδιαίτερα υψηλής αξίας, αλλά και εξ αυτού του λόγου θα έχει αποτέλεσμα, είναι η χορήγηση ενός μεγάλου χρηματικού ποσού για αγορά μονοκατοικίας για όλα τα νεαρά ζευγάρια που θα συμφωνούσαν να κάνουν τουλάχιστον τρία παιδιά!

    Το ποσό είναι 32.000 ευρώ και θα καταβάλλεται στα ζευγάρια  μόλις γεννηθεί το τρίτο παιδί τους! Οι περίπου 32.000 ευρώ αρκούν για την αγορά μιας ολοκαίνουριας μονοκατοικίας στην Ουγγαρία με 100 τ.μ. στεγασμένο χώρο και κήπο.

    Για να καταλάβουμε και να γίνει αντιληπτή η διαφορά μεταξύ μιας ουσιαστικής πολιτικής αντιμετώπισης του δημογραφικού και μιας επιδερμικής αντιμετώπισής του προβλήματος το υποσχόμενο ποσό για κάθε νέο παιδί σε Ελληνα πολίτη είναι 2.000 ευρώ! Επίσης, εμείς στεγάζουμε τους μετανάστες χωρίς καν να έχουν παιδί. Τζάμπα αφού πληρώνει ο μ@λ@κας ο Έλληνας.

    orban

    Το πρόγραμμα προβλέπει την χορήγηση από το κράτος ενός πακέτου βοήθειας ύψους 10 εκατομμυρίων φιορινιών Ουγγαρίας (HUF) σε όλα τα ζευγάρια που θα συμφωνήσουν να κάνουν τρία παιδιά μέσα σε δέκα χρόνια.

    Εκτός από την δωρεάν στεγαστική οικονομική ενίσχυση, οι οικογένειες που θα συμφωνήσουν να έχουν τρία παιδιά, μπορούν επίσης να επιλέξουν να λάβουν ένα επιπλέον δάνειο ύψους 10 εκατομμυρίων HUF για μια περίοδο είκοσι πέντε ετών, με τόκο που δεν μπορεί να είναι υψηλότερος από 3%.

    «Προκειμένου η πρώτη κατοικία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ασφαλής, κατά την αγορά ενός νέου σπιτιού, η ενίσχυση θα αυξηθεί σε 2,6 εκατομμύρια HUF στην περίπτωση των δύο παιδιών», πρόσθεσε ο Lázár.

    Ο αρμόδιος υπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας είπε, επίσης, ότι όσοι έχουν ήδη υποβάλει αίτηση για το «οικογενειακό επίδομα πρώτης κατοικίας» στο παρελθόν ή για επίδομα κοινωνικής πολιτικής, που ήταν διαθέσιμο νωρίτερα, μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια ενός ποσού μειωμένου κατά τις επιχορηγήσεις που έχουν ήδη λάβει για να συμπληρωθεί το ποσό.

    Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι ο ΦΠΑ για την αγορά νέων κατοικιών θα μειωθεί από 27% στο 5%! Δεν ξέρουμε για εσάς αλλά εμείς έχουμε παγώσει με όλα αυτά. Ποιος πολιτικός στην Ελλάδα έχει εφαρμόσει τόσο δυναμική επαφή που να στοχεύει αμέσως στην πηγή του εκάστοτε προβλήματος.

    Στα μέτρα αυτά περιλαμβάνεται η παράταση του χρόνου εξόφλησης των δανείων όσων οικογενειών έχουν τουλάχιστον δύο παιδιά, ενώ όσες γυναίκες, κάτω των 40 ετών, παντρεύονται θα μπορούν να λάβουν άτοκο δάνειο ύψους 10 εκ. φιορίνιων (περίπου 31.000 ευρώ).

    Το ένα τρίτο του χρέους τους θα διαγράφεται μόλις αποκτήσουν το δεύτερο παιδί τους, ενώ μόλις αποκτήσουν τρίτο θα απαλλάσσονται από το σύνολο του χρέους τους. Επίσης όσες γυναίκες έχουν τέσσερα και παιδιά και πάνω προβλέπεται να απαλλάσσονται ισοβίως από τον φόρο εισοδήματος.

    Άλλα μέτρα του οποίου προβλέπουν τη δημιουργία επιπλέον 21.000 θέσεων σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και την επιδότηση αγοράς 7θέσιων αυτοκινήτων.

    Στην Ελλάδα επιδοτούμε τις πάνες ή το ιδιωτικό μαιευτήριο που χρεώνει όσο ένα αμάξι μία γέννα.

    Κάποιος να εφαρμόσει στην Ελλάδα ένα σοβαρό μέτρο για να υπάρχει ελληνικό έθνος και τον επόμενο αιώνα, υπάρχει ή θα αφήσουμε να συνεχίζεται η αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας μέχρι να σταματήσουμε να υπάρχουμε;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Το χαμηλοτοκο δανειο θα αποπληρωθει ; η θα το φανε στα μπουζούκια και στα ιχ ; Ελληνες ειμαστε μη το ξεχναμε

    2. Τον Ορμπαν τον εξέλεξαν οι Ούγγροι…Δεν κατέλαβε από μόνος του την εξουσία…Το καταλάβατε Ελληνάκια μου;Εσείς όμως τον σκοπό σας, 32% στους ολετήρες…Και καταπίνετε αμάσητη την προπαγάνδα της ΝΤΠ…Τι περιμένετε λοιπόν;

    3. οι μουσουλμάνοι παίρνουν δωρεάν σπίτι με ρεύμα, νερό, κοινόχρηστα και ίντερνετ πληρωμένα, 400 ευρώ το μήνα κάθε ενήλικος και 250 κάθε παιδί, με το πρόγραμμα ΕΣΤΙΑ.

    4. Αν εφαρμοζόταν στην Ελλάδα θα έπρεπε να σηκωθούμε και να φύγουμε. 800 χιλιάδες ελληνοποιημένοι νεγροειδεις μωαμεθανοί , συν 300 χιλιάδες γιουφταραιοι , συν 200 χιλιάδες ελληνοποιημένοι Αλβανοί μόνον την τελευταία επταετία χωρίς να υπολογίσουμε αυτούς που γεννήθηκαν εδώ , δηλαδή ένα εκατομμύριο Αλβανοί περιπου….. Αλίμονο στους Έλληνες…
      Η ζημιά εδώ έχει γίνει και οποίο μέτρο είναι δίκοπο μαχαίρι.

    5. Στήν Ουγγαρία είναι πρωθυπουργός ο λεβέντης ο μεγάλος πατριώτης Βίκτωρ Ορμπαν.Τό σύνθη-
      μά του “Η Ουγγαρία στούς Ούγγρους”.Η Ουγγαρία δέν δέχεται λαθροπίθηκους.Εύγε.Στήν Ελλάδα είχαμε τό κάθαρμα τόν Τσίπρα πού αγάπαγε τούς γύφτους καί τούς λάθρουs καί μισούσε
      τούς Ελληνες.Ο Κούλης μπορεί νά εφαρμόσει παρόμια οικονομικά σχέδια στήν Ελλάδα.Ομως δέν θά τό κάνει γιατί τά αφεντικά από τήν ΕΕ καί η Μέρκελ θά τόν κάνους αμέσως ντά.Τούς λάθ-
      ρους,αυτά τά επικίνδυνα παράσιτα,μόνο η Χρυσή Αυγή μπορεί νά τούς πετάξει έξω από τήν Ελ-
      λάδα.
      Γιάννης Λάκων

    6. 1) ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ.
      ( α και φορους πληρωνουν μονο αυτοι που δουλευουν ε?)

      2) ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ ΟΥΓΓΡΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (αμα εξαιρεσουμε το γεγονος οτι ο πλουτος στην Ελλαδα ειναι ΠΙΟ ΜΑΖΕΜΕΝΟΣ απο τα γνωστα τζακια, ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ).

      Μας περασαν οι Ουγγροι λοιπον, αυτους που καποτε τους γελαγαμε.

      Συνεχισε να ψηφιζεις κουληδες και τσιπρες Ελληνα.

    7. Στην Ελλάδα δίνουμε σε μορφή επιδόματος πάρα πολλά. Το λεγόμενο ΚΕΑ, το παίρνουν όλοι οι τεμπέληδες, Ρουμάνοι, Αλβανοί, Ρωσοπόντιοι, Γεωργιανοί, Γύφτοι…… γνωρίζω άτομα που δούλευαν αλλά παραιτήθηκαν για να πάρουν το επίδομα. Τεμπέληδες, χαραμοφάηδες. Θα μου πείτε καλά μπορούν να ζήσουν με 160€ τον μήνα? Βέβαια, όταν τσάμπα τρώνε, τσάμπα κοιμούνται, τους φτάνουν για τα τσιγάρα τους και ένα ποτό. Ούτε ένα ένσημο στην ζωή τους δεν έχουν, κοινωνικά επιδόματα, επίδομα αλληλεγγύης και το ΚΕΑ. Πληρώστε ηλίθιοι Έλληνες, πληρώστε……….

      1. Ξέχασες τους μεγαλύτερους τεμπέληδες και παράσιτα. Τους αράπηδες που παίρνουν και ένα χιλιάρικο το μήνα επίδομα για δήθεν AIDS…. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ……

      2. Για αυτό ο Τσίπρας προνόησε και μάζεψε όλους τους εγκληματίες της Αφρικής και της Ασίας, τους έδωσε σπίτια, φως, νερό, τηλέφωνο πληρωμένα και ένα χιλιαρικάκι στην τσέπη.
        Το καλύτερο όμως ήταν ότι τους έδωσε και ιθαγένεια. Εσύ, στον ιδιωτικό τομέα δούλευε για 400 και 500 ευρώ, γιατί οι Αχμέτηδες έχουν ανάγκες και μη ξεχνάς ότι σε λίγα χρόνια, θα μπορούν να εκλέξουν το κόμμα τους στη βουλή, γατί θα αποτελούν σοβαρή πλειοψηφία και που ξέρεις, μπορεί να προλάβεις να τους δεις και κυβερνήτες !!
        Πρόσεξε όμως αν μιλήσεις για όλα αυτά θα σε πούνε ρατσιστή, όλοι εκείνοι που τρώνε με 10 κουτάλες από το λαθρομεταναστευτικό και τον εποικισμό.
        Στο μεταξύ, γνωρίζει κάποιος το πόσο κοστίζουν οι λάθρο κάθε χρόνο;
        Πόσο δίνουμε για σίτιση, υγεία, περιπολίες με το λιμενικό, διασώσεις, σε γραφειοκρατικό κόστος, στα κέντρα υποδοχής κλπ.;
        Πόσα είναι τα εγκλήματα που κάνουν, η αδήλωτη εργασία, τα εμβάσματα προς τρίτες χώρες κλπ.;
        Επομένως λεφτά υπάρχουν (θα μπορούσαν να μεταφραστούν σε φοροελαφρύνσεις για τους Έλληνες, αγορά πυροσβεστικών αεροπλάνων κλπ) αλλά τα δίνουμε αλλού!!!

    Comments are closed.