ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ΚΥΡΙΟΙ! Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΟΥ “ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥ” ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ – ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΛΟΙΑ ΣΑΠΑΚΙΑ!

    Κοινοποίηση:
    ezgif-7-edc9ecd25dce_0

    Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να έχει την Πέμπτη, 25η Μαρτίου, την πρώτη επικοινωνία με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, όπως ανέφεραν κυβερνητικές πηγές.

    Αυτή θα γίνει στο πλαίσιο της  τηλεδιάσκεψης των 27 της ΕΕ και όχι ανεξάρτητα από αυτή, στην οποία θα πάρει μέρος και ο Τζο Μπάιντεν και στο περιθώριο της οποίας θα έχει και επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

    Όλα αυτά εν μέσω βέβαια της περίφημης LoR  που απέστειλε η Ελλάδα στις ΗΠΑ για τα σκάφη παράκτιας άμυνας MMSC και της επίσκεψης του Κ.Μητσοτάκη στο αεροπλανοφόρο Άιζενχαουερ, αλλά και της άσκησης Defender Europe 2021, η οποία στοχοποιεί την Αλεξανδρούπολη και την Ελλάδα, αφού στρέφεται ευθέως κατά της Ρωσίας με συνεχείς μετακινήσεις αμερικανικών δυνάμεων από την Ελλάδα σε Βουλγαρία και Ρουμανία.
    Υπάρχει επομένως μια τεράστια εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, (Σούδα,  Αλεξανδρούπολη) και το ερώτημα είναι: Με τι αντάλλαγμα;

    Ουσιαστικά κανένα.

    Άλλωστε η χώρα «ζητιάνος» κατά τον πρώην Αμερικανό στρατιωτικό Ακόλουθο των ΗΠΑ στην Αθήνα Ρόμπερτ Παλμ δεν έχει την καν πολυτέλεια να ζητήσει το οτιδήποτε.

    Θα πάρει μόνο αυτά που της προσφέρουν και στην τιμή που θα επιλέξουν.
    Έτσι ο Αμερικανός πρόεδρος στην επικοινωνία που θα έχει με τον Κ.Μητσοτάκη, -την οποία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ παρουσιάζουν ως «μεγάλης σημασίας  καθώς γίνεται στην 25η Μαρτίου-, (μα πότε να γινόταν αφού για τις 25 Μαρτίου έχει καθοριστεί η τηλεδιάσκεψη!) αναμένεται να προχωρήσει στις γνωστές φιλοφρονήσεις  για την Ελλάδα ευχόμενος καλή 200ετηρίδα και ταυτόχρονα να «υπενθυμίσει» στον πρωθυπουργό τις «υποχρεώσεις» του απέναντι στις ΗΠΑ (βλ. φρεγάτες).

    Έτσι για λίγα “καλά λόγια” ο Έλληνας πρωθυπουργός είναι έτοιμος να υποθηκεύσει το μέλλον του ΠΝ και την αποτρεπτική του ισχύ για τα επόμενα 40 χρόνια σε ένα προβληματικό σκάφος που δεν θέλει ούτε καν το ίδιο το αμερικανικό Ναυτικό.
    Και χωρίς ενδιάμεση λύση βέβαια, αφού αυτή θα περιοριστεί σε κάποια σκάφη κλάσης Freedom που θέλει να ξεφορτωθεί “άρον-άρον” το αμερικανικό Ναυτικό.

    Πιο συγκεκριμένα ο Αμερικανός πρόεδρος θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των ηγετών των 27 κρατών της Ε.Ε. όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του Σαρλ Μισέλ η συζήτηση των Ευρωπαίων ηγετών με τον Τζο Μπάιντεν θα γίνει την Πέμπτη στις 21.45 ώρα Ελλάδος.

    Την ίδια ημέρα, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ θα έχει στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης, κατ’ ιδίαν επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Αντί να μας δώσουν οι αμερικάνοι σνταλλάγματα γισ τις βάσεις (Σούδα κτλ.) θα τους δώσει η Κούλα και το συμβόλαιο των ακατάλληλων φρεγατών MMSC!!
      Έχει άδικο μετά ο αμερικάνος που μας αποκαλεί beggars;,
      Κάποιοι δώσανε το δικαίωμα για όλα αυτά.

    2. Ασπρίσαμε Κούλα, και είμαστε ακόμα στην αρχή ….

    3. Δεν μπορώ να βλέπω ούτε τη μασονική χειραψία τους. Αηδιάζω.

    4. Η τρελλή του Μαξίμου περιμένει τον ζουρλομανδύα

    5. Ότι έμαθε από την ανόμαλη οικογένεια του…να κάνει τη ζωή του με τα λεφτά των άλλων. Δεν έχουν δούλεψε ούτε μια μέρα. Μια ζωή δημόσιοι…

    6. και Κούλης Χρυσός = Νέα Τάξη Πραγμάτων….

    7. Απο την ημέρα που ανέλαβε καθήκοντα Προέδρου ο Μπάϊντεν η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ πέταξε στα ύψη. Αχ καλές παλιές ημέρες προεδρίας Τράμπ και τα χειρότερα έρχονται.

    8. Φαντάζομαι συνεννόηση…..Κουρδισμένος-εμβολιασμένος ο ένας……digital προγραμματισμένος ο άλλος…… Βγάλτε και τους δυο από την μπρίζα ρεεεε. ….

    9. Ολοι συνταγμα να γιορτασουμε τα 200 χρονια ελευθεριας. Αν δεν τα γιορτασουμε τοτε τελειωσαμε.

    10. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΛΑ. ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ ,ΛΙΓΕΣ ΧΩΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΕΘΑΝΕΙ

    11. Ουυυυυυυυστ ρεεεεεε
      Ας τολμισει να το κανει ο πισωγλεντης.
      Οταν θα εθει η ωρα του λαου θα ειναι αργα για αυτον.
      Ρεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυστ

    12. Eυχομαι αυτη η ψωναρα ο μασσονοτσογλανος που εχουμε για πρωθυπουργο τα σαπακια πλοια που θα παρει ναχουν τουλαχιστον μηχανη………..

    13. …..τα τελευταια διακοσια χρονια γινεται αυτο απο τους διαβιουντες ασιατες της ελλαδος….υπακουη στους αβαδες της ερημου του σινα.

    14. Ο κόμης δρα-κουλης κάνει shopping therapy με τα λεφτά των φορολογουμένων ζητιάνων

    Comments are closed.