ΔΥΣΤΥΧΩΣ! Η ΜΕΡΚΕΛ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΒΡΕΤΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    ΜΕΡΚΕΛ

    Το Βερολίνο «τελειώνει τον ελληνικό τουρισμό θέτοντας σε καραντίνα τους τουρίστες εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, με την Α.Μέρκελ να διακηρύσσει ότι στο πλαίσιο της επιδίωξης για έναν πανευρωπαϊκό συντονισμό για τον περιορισμό της επιδημίας δεν θα πρέπει να δέχονται Βρετανούς τουρίστες η Πορτογαλία και Ρώσους η Ελλάδα!
    «Η πορτογαλική κυβέρνηση που όντας στην “πράσινη” βρετανική λίστα, άνοιξε τις πόρτες για τους Βρετανούς τουρίστες, τώρα βιώνει τώρα αύξηση κρουσμάτων της λεγόμενης «ινδικής» μετάλλαξης και ετοιμάζεται για την λήψη νέων περιοριστικών μέτρων.

    Η Ελλάδα δέχεται τους τουρίστες από τη Ρωσία, υποστηρίζοντας εμβολιασμένους χωρίς να λαμβάνει μέτρα, παρά το γεγονός ότι το εμβόλιο Sputnik-V δεν έχει εγκριθεί ακόμα από την Ευρωπαϊκή Αρχή».

    Απίστευτα πράγματα! Το ρωσικό εμβόλιο το χρησιμοποιούν 64 χώρες σε όλο τον κόσμο χωρίς ούτε μία θανατηφόρα παρενέργεια η Μέρκελ το απορρίπτει για να προμοτάρει το αμερικανογερμανικό εμβόλιο των Pfizer/BioNTech που «γράφει» κάπου 30.000 άμεσους θανάτους παγκοσμίως για να ευνοηθεί η γερμανική οικονομία από την BioNTech του Τούρκου ιδιοκτήτη της και ζητεί από την Ελλάδα να μην δέχεται τους εμβολιασμένους με Sputnik-V, Ρώσους τουρίστες!

    Όλα αυτά γιατί ανησυχεί ιδιαίτερα για την «ινδική μετάλλαξη»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Είμαστε σοβαροί η κωλο Γερμανία αιματοκυλισε κ σκότωσε στους πολέμους τόσους χιλιάδες Έλληνες κ ο πουστης ο αλήτης ο Μητσοτάκης κ η σύγχρονη Χίτλερ μερκελ κανει τ ιδιο κδν βγαίνουμε ν τους πάρουμε τις ψυχές τους τους σαταναδες ,ποσο ακομα γαμω τ σπιτια τους πόσο …

    2. Να μάθουμε να ζούμε και χωρίς τον τουρισμό.

    3. Αλλά να δεχόμαστε λαθρό από την Τουρκία και μάλιστα να μας απαγορεύεται να τους απελάσουμε πίσω στις χώρες τους με Ευρωπαϊκή οδηγία είναι εντάξει, ε γκιόσα Μέρκελ;;;;

    4. Κανένα πρόβλημα, θά δέχεται Βρετανούς τουρίστες η Ελλάδα καί Ρώσσους η Πορτογαλία.

    5. Και εμείς με τον άχρηστο και δούλο της πρωθυπουργό που έχουμε θα το τηρήσουμε κατά γράμμα, εφόσον εδώ τέτοια εντολή το αφεντικό του! Ρε πόσο ξύλο πρέπει να φάνε για να έρθουν στα ίσια τους!

    6. Ο Κούλης θα έβαζε όλη την Ινδική μετάλλαξη μέσα με το ανοιγμα με Βρεταννία. Ευτυχώς το μεγάλο αφεντικό κατάλαβε τι μαλακία θα γινότανε και τα έκλεισε όλα.

    7. Τι μας λέει αυτή η ανεκδιήγητο γριά. Να μην δεχόμαστε τουρίστες, αλλά να γεμιζουμε συνε ως με λαθρομετανάστες ανελεγκτους από οποιαδήποτε ασθένεια. Έξω τώρα από την ΕΕ. Μας κατέστρεψε αυτή η συμμαχία. Να συναψουμε νέες συμμαχίες όπου μας συμφέρει. “Η Ελλάς προορίζεται να ζήση & θα ζήση”.

    8. Αγγλία Brexit , Ρωσία κατά της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.Αυτό είναι το σενάριο

    9. Η Γερμανία ήταν κ είναι η καταστροφή όλων των χρόνων. Το εμπάργκο που στήνει αυτή η αγαμητη λεσβία αποσκοπεί καθαρά σε στρατηγικές συμφέροντος της κωλοχωρας της…η Γερμανία και Γερμανοί είναι ότι χειρότερο… ακολουθούν και οι Τούρκοι

    Comments are closed.