ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ! ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΟΜ ΠΟΥ ΚΑΤΕΠΕΣΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ – Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ

    Κοινοποίηση:
    pilotos

    Ο Υποσμηναγός Μάριος Μιχαήλ Τουρούτσικας είναι ο πιλότος που βρέθηκε νωρίτερα νεκρός. Ο 29χρονος ήταν ο συγκυβερνήτης του Φάντομ που κατέπεσε σήμερα  το πρωί νότια της Ανδραβίδας.

    Η ανακοίνωση της πολεμικής αεροπορίας:

    Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 10:30, διθέσιο αεροσκάφος F-4 Phantom II της 338 Μοίρας της 117 Πτέρυγας Μάχης που εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση, κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή 25 ναυτικά μίλια νότια του αεροδρομίου Ανδραβίδας, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του συγκυβερνήτη, Υποσμηναγού (Ι) Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα 29 ετών. Συνεχίζονται οι έρευνες για τον κυβερνήτη, Σμηναγό (Ι) Ευστάθιο Τσιτλακίδη, 31 ετών.

    Διαβάστε επίσης:

    (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΠΤΩΣΗ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ F-4 ΤΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΟΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ! ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ! ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝΑΣΥΡΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΛΟΤΟΣ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Έχουν ευθύνη και οι πιλότοι γενικότερα.
      Δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρουν την ζωή τους πετώντας στα 300 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας στο όνομα κάποιας ασκήσης….
      Προς όλους τους Έλληνες πιλότους μας.
      Ξυπνήστε,γιατί θα σας φανε εναν έναν .
      Ο εχθρός είναι εντός των τειχών.

    2. Αυτοί είναι οι ήρωες… φυσικά σε 1 χρόνο θα έχει ξεχαστεί…και σε κάθε επέτειο θα τιμάμε για ήρωα κάποιον ζακ και κάποιον φύσα 😢 ενώ οι ρομάδες θα αλωνίζουν και οι παντοφλάδες θα αυτομαστιγώνονται 😬

    3. Ρε έχουμε λεφτά να στείλουμε στην Ουκρανία να σκοτωθούν αλλα παιδια για τους δικούς μας τα σαράβαλα αλλα δεν τους νοιάζει είμαστε ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για τους πολιτικούς μονο τα παιδια τους προστατεύουν!!!!

    4. ΤΟΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΟΠΛΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟ 74 ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥΣ

    5. Με αυτά τα σαπάκια θα πολεμήσουμε τους Τούρκους;
      Κούνια που μας κούναγε…

    6. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ
      ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΕ ΥΠΕΡ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΕΛΛΑΣ Η ΤΕΦΡΑ

    7. Υποκλίνομαι τίποτα άλλο. Να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού και μακάρι που το βλέπω δύσκολο να βρεθεί ζωντανός ο κυβερνήτης. Μακάρι Παναγία μου.

    8. Μερικοι εκφραζονται απρεπως γιατι ετσι τους λεει οκαμμενος εγκεφαλος τουςΝτροπη αλλα δεν μπορουν να αντιληφθουν το μεγαλειο της θυσιας αυτων των υπερανθρωπων γιατιαυτοικαταλαθος βρισκονται εδω ο τοπος τους ειναι τα σκουλικια και εκει αιωνια θα σερνουν την γλοιωδη κακιατουςκαι το ελαττωματικο κορμι τους που κατα λαθος φοραει μασκα ανθρωπου ΣΙΧΑΜΑΤΑ

    9. Πολλοί το διάβασαν , λίγοι το κατάλαβαν. Όλο το μυστικό είναι στη χαμηλή πτήση που εκπαιδεύουμε του πιλότους μας ώστε να είναι πολύ δύσκολο να εντοπίζονται από τα εχθρικά ραντάρ. Το χαμηλό ύψος επομένως και οι όποιοι ελιγμοί ή πρόβλημα αφήνουν , σε χαμηλό ύψος, ελάχιστο χρόνο εκτίναξης για τον πιλότο……. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο παλίκαρε!!!

    10. Πολυ λυπηρο γεγονος, κριμα , κριμα !!!! Συλληπητηρια στους γονεις, ο θεος να τους δινει κουραγιο!!!! Αυτα τα παιδια προστατευουν τα κυριαρχικα δικαιωματα της χωρας καθε μερα και θα επρεπε να αμοιβονται πολυ καλα, οπως και οι αλλοι στα υποβρυχια, αλλα δυστυχως!!!! Και ντροπη σ’ αυτον τον ασυνειδητο που μιλαει για κατασχεσεις!!!!

    11. Ο Μητσοτάκης με την κυβέρνησή του, όλη η βουλή καθώς και όλοι οι ανώτεροι χέστηκαν για τα παιδιά που χάθηκαν (όπως και για τον καθένα από εμάς) το πολύ πολύ να βγουν να εκφράσουν τα συλλυπητήριά τους τυπικά για τα μάτια και αυτό είναι όλο!

    12. συγνώμη γιατί βάζουνε τα παιδιά σε σαράβαλα να πετάνε??? να πάρουνε ραφάλ να πετάνε οι πιλότοι μας καινούργια…τι δεν έχουν λεφτά? όταν τα τρώνε από δω κι από κει σε ταξιδάκια πως έχουνε…. να αποσύρουν τα σαράβαλα άμεσα…

    13. Θερμά συλλυπητήρια αλλά βλέπω τις φωτογραφίες αυτά τα παιδιά πετούσαν φάντομ;
      Όχι ρε παιδιά έχετε δει φάντομ από κοντά;
      Είναι 2η γενιά σχεδόν αναλογικό και επομένως απαιτεί ικανότητες, δεν είναι Ραφαλ !

      1. …οι πιλότοι δεν φταίνε όταν τους βάζεις σε αεροσκάφη που έπρεπε να έχουν αποσυρθεί λόγω παλαιότητος…αυτά τα αεροσκάφη είναι μουσειακά για να σας το πω να καταλάβετε…

    14. Μητσοτακαρε κανε καμμια δεηση στους αδερφους Ραιτ και εκπαιδευε τους λεβεντες πιλοτους μας με μονοκινητηρια της εποχης του α παγκοσμιου πολεμου! Αντιλαμβανεσαι που εχεις καταντησει την Ελλαδα απο καθε πλευρα? Θες και επανεκλογη αυτιστικο λαμογιο! Θερμα συλληπητηρια στους οικειους του παλληκαριου!
      Ενας Νεοδημοκρατης σαραντα χρονια που καταντρεπομαι!

    15. Σκέψου να δώσεις τη ζωή σου γι αυτό το κωλοχανείο νοτίως της βαλκανικής που έχει παραδωθεί στη σαπίλα τώρα εδώ και δεκαετίες..

    16. θερμά συλληπητήρια στους οικείους του ! Καλό ταξίδι , Μάριε που σήμερα ανήλθες, από τους αιθέρες που με αυτοθυσία υπεράσπιζες και ΄φύλαττες , ψηλά στον άπειρο ουρανό! Τα λαμόγια της πολιτικής μαφίας πληρώνονται παχυλά , ¨εισαγόμενα ¨κρέατα” του αθλητικού στερεώματος καταβροχθίζουν τον άμπακο ενώ οι υπερασπιστές των ¨Θερμοπυλών” διακινδυνεύουν τη ζωή τους ,χωρίς τη δέουσα οικονομική αναγνώριση.

    17. Ενώ οι πιλότοι μας είναι κορυφαίοι παγκοσμίως τα μαχητικά αεροσκάφη δεν είναι σε άριστη κατάσταση. Αυτό για να μην λένε πολλοί ότι αγοράζουμε μαχητικά και όλα καλά. Η συντήρηση, η επισκευή, ο εκσυγχρονισμός είναι το παν. Κρίμα νέοι άνθρωποι μαχητές με τους Τούρκους απέναντι να φεύγουν τόσο άδικα. Αιώνια η μνήμη του. Κουράγιο στους γονείς.

    18. ΠΕΤΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΜΕ F4. ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΛΥΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ! 29 ΕΤΩΝ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ! ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

      1. ΝΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΝΤΡΑΧΑΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΜΟΥΛΕ.

    19. Οι περισσότεροι και σταματήστε αυτό που κάνετε, μία σταγόνα από αυτό που πίνετε δεν θα πάει χαμένο, αποτίοντας φόρο τιμής στον πιλότο μας και να ανευρεθεί σώος ο δεύτερος!

    20. Τιμή κ δόξα για τους πιλότους μας.δεν πάνε για τα λεφτά αλλά επειδή γουσταρουνεο Θεός να τους αναπαυσει

    21. Εάν δεν προκλήθηκε από μηχανική βλάβη, να κατασχεθούν τα περουσιακά των πιλότων για να μειωθεί κάπως η απώλεια. Δεν έχουμε τα αεροπλάνα για να χάνονται στην εκπαίδευση! Έτσι όπως πάνε δε θα υπάρχει μαχητικό όταν χρειαστεί…

      1. Πλάκα κάνεις….δεν μπορεί να εννοείς αυτό που γράφεις…είναι επιεικώς ασύλληπτο αυτό που γράφεις…

    22. έχουν διαλυθεί όλα με την εγκληματική οργάνωση της ΝΔ ! τι περιμένατε όταν ψηφίζατε τον ανεπάγγελτο τουρίστα μιζοκούλη ; προκοπή ; (!) ΤΌΣΟ τραγικοί είστε ;

    23. Είναι που έχουμε την καλύτερη αεροπορία στον κόσμο και εγώ θα πω το εξής και ας το κάνει μία έρευνα ο Στέφανος για να το δει και μόνος του ώστε να το επιβεβαιώσει.Δεν θα βάλουμε μέσα τον Ηλιάκη και φυσικά το Γιαλοψό το Βλαχάκο τον Καραθανάση κτλ γιατί οι ήρωες αυτοί έχουν χτυπηθεί από Μογγόλους.Εγω απλά θα πω κάντε μία έρευνα και δείτε πόσοι πιλότοι έπεσαν μόνοι τους από το 1974 και μετά δηλαδή από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα και θα δείτε μόνοι σας τα χάλια μας.

      1. Αρχίδια αεροπορία έχουμε. Με κάτι τέτοια ξυπνούν κάτι πατριώτες του κώλου. Δες οι Σαουδάραβες κάτω τι κάνουν και θα καταλάβεις για τι αεροπορία μιλάμε…

    24. Παιδιά από φτωχές αγροτικές οικογένειες οι πιλότοι μας. Είδατε ποτέ γιο πολιτικού να γίνει Αξκος; Ακούγοντας την είδηση βουρκωνω και δεν μπορώ να πω τίποτα. στους χαροκαμενους γονείς. Δυστυχώς ο κάθε γονιός πιλότου δεν ησυχάζει ΠΟΤΕ Ας μου πει κάποιος πόσο πληρώνετε αυτό!!

      1. Ρε ΟΥΣΤ από εδώ κλαψομούνα. Την δουλειά τους έκαναν όπως όλος ο κόσμος. Είναι κάτι που δεν καταλαβαίνεις;

      2. Μαμοθρεφτα που παίρνουν κάνα χιλιάρικο και νομίζουν πως είναι ο Τομ Κρουζ στο top gun! Συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος παρολαυτα.

    Comments are closed.