ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ! ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΗΤΤΑ ΜΕ 107-96 ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ

    Κοινοποίηση:
    3278673

    Εφιαλτική βραδιά για την Εθνική μας ομάδα, που ηττήθηκε 107-96 από τη Γερμανία και αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ!

    Έτσι, έσβησαν τα όνειρα της «επίσημης αγαπημένης» για την κατάκτηση ενός μεταλλίου για πρώτη φορά από το 2009.

    Αδιάβαστοι και χωρίς συγκέντρωση στην άμυνα οι διεθνείς μας, παρασύρθηκαν στον ρυθμό των αντιπάλων, που έστησαν πάρτι έξω από τα 6,75μ. ολοκληρώνοντας το ματς με 17/31 τρίποντα.

    Από το ναυάγιο της «γαλανόλευκης» διασώθηκαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (31 πόντοι, 8 ασίστ, 7 ριμπάουντ) και ο συγκινητικός Λαρεντζάκης (18 πόντοι).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    82 Σχόλια

    1. Κριμα .Λυπηθηκαν οι Νιγηριανοι για την ηττα της εθνικης.

    2. H ομάδα είναι καλή και από τους παίκτες μας δεν λείπει το ταλέντο. Ποτέ δεν έλλειπε άλλωστε. Εκείνο που λείπει είναι το μυαλό, η ψυχραιμία, το παγωμένο αίμα. Παίρνει rebound ο Αντετοκούμπο κατεβάζει και μπάλα σκύβοντας γιατί είναι και αρκετά ψηλός οπότε μία άμυνα με 1 – 2 κοντούς πάει η μπάλα. Χώρια ότι κουράζεται επιπλέον. Αψυχολόγητα σουτ χωρίς να τους πάει η μέρα. Αναρχο παιχνίδι. Γιατί αφού με τα ζόρια κατάφεραν να περάσουν στο ημίχρονο 4 πόντους δεν ξεκίνησαν να βάζουν το παιχνίδι μέσα στο καλάθι και σιγά σιγά να εκνευρίσουν τους γερμανούς ;. Και φυσικά σε αυτά τα παιχνίδια θέλει και παγωμένο αίμα. Γκάλης. Παικταράς ο Αντετοκούμπο, τον έχει ανάγκη και το marketing, αλλά Γκάλης δύσκολα θα γίνει (παοκτσής είμαι αλλά να λέμε την αλήθεια)

    3. Tσιμεντόβλακες …. η γερμανια καλως -κακως ηταν καλυτερη και η ελληνικη ομαδα με τους ελληνες εγρωμους δεν επαιξε καλα στο β ημιχρονο . Αλλα ο γιαννης αντεντοκουμπίδης ηταν οντως πολυ καλος αλλα εκανε και καποια λαθη και θα μπορουσε να ηταν και καλυτερα . Αυτην η ομαδα με τους ελληνες παικτες εχει μελλον..

    4. Καλύτερα, δεν θα τους δώσουν και πριμ από την καμπούρα μας καθως λεφτοδενδρα δεν υπάρχουν.

    5. Χάσαμε απλά επειδή είμαστε σε κακή μέρα ενώ οι Γερμανοί σε απίστευτα καλή….όσο γι’ αυτούς που χαίρονται επειδή έχασε η εθνική ,εγώ πιστεύω ότι είναι άσχετοι με το μπάσκετ δεν έχουνε παίξει ποτέ στη ζωή τους!!!

    6. Ειχαν βαλει 6 στα 7 τριποντα στην αρχη…και ο Ιτουδης κοιμοταν!
      Επισης …δεν βρηκε τον τροπο να διασπασει την αμυνα ζωνης των Γερμανων.
      Κακιστος κοουτς.

    7. Βάλτε τα ελληνόπουλα να παίξουν ρε κοπριτες….που είναι ρε η εθνική του 87;;;;;

    8. Ο Ιτούδης εμφανιστηκε στο παρκέ πένθιμος εξ αρχής. Δεν είχε το γνωστό συνηθισμένο ύφος. Πιστεύω πήραν εντολή από την Κούλα να κάτσουν να χάσουν.
      Που είναι η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ 1987;;;;;; Εκείνη η Ελληνική Ψυχή, η ατρόμητη.
      Δυστυχώς ξενόγλωσσοι και έγχρωμοι, αγωνίζονται για τα λεφτά. Μόνο αν αγωνιατείς για την σημαία και την ψυχή νικάς. Ειδάλλως είσαι μισθοφόρος.

    9. Εγώ παλι γιατι νομιζω οτι ο γιαννης ηρθε μονο και μονο για αρπαχτη με διαφημισεις και εφερε και τα αδερφια του.
      Στο προηγοyμενο ευρωμπασκετ τα πηγαμε ακομη χειροτερα που ηταν και παλι ο μανικετοκουμπος αρα;
      Αρα ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη χρειαζεται συνεργασια και ομαδικοτητα και οχι να βασιζωμαστε μονο σε εναν παίκτη που δεν εκανε και πολλα.
      Σε αντιθεση με νικο γκαλη που και μονο που τον βλεπαν κανανε στην ακρη

    10. Είναι γεγονός ότι ο αγώνας κερδήθηκε στα τρίποντα από τους Γερμανούς. Επίσης είναι γνωστό ότι οι Γερμανοί δεν έχουν σχεδόν καμία μα καμία διάκριση στο άθλημα του μπάσκετ. Παραπέρα , δεν είναι γνωστός κανένας παίκτης τους που να φημίζεται για ευστοχία στα τρίποντα. Επίσης καμία ομάδα τους δεν έχει διάκριση στα Ευρωπαικά πρωταθλήματα. Ξέρεις εσύ καμία; Όμως, όλοι γνωρίζουμε ότι η Γερμανία είναι τεχνολογικός κολοσσός. Και με δεδομένο ότι έπαιζαν στο δικό τους γήπεδο, που αυτοί φύλαγαν!!!!!!, που μόνον αυτοί έμπαιναν και έβγαιναν , δεν θα ήταν καθόλου δύσκολο να πειράξουν το οτιδήποτε. Άραγε ελέγχθηκαν οι μπασκέτες, οι μπάλες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    11. Γαμω την Γερμανια και τους γερμανούς ΑΛΛΑ!!Καμιά στήριξη στην πολυεθνική αντινατιβιστική διεθνιστική πολυφυλετική ομάδα α.ε καλαθοσφαίρισης.

    12. Προσωπικα το χαρηκα διοτι αυτο δεν ηταν εθνικη Ελλαδος, εθνικη Αφρικης ηταν με καποιους Ελληνες μεσα. Η εθνικη ανηκει στους Ελληνες.

      1. Μπουρδες, ολες οι ομαδες της Δυτικης Ευρωπης εχουν παιχτες απο Αφρικη κτλπ, αφου η μεταναστευση ειναι ενα υπαρκτο φαινομενο, και οι χωρες που δεν εχουν μεταναστες εμφανιζουν naturalize Αμερικανους (Σλοβενια , Κροατια, Γεωργια κτλπ). Το οτι ο Γιαννης ειναι overrated ειναι γεγονος, αλλα για αυτο δεν φταιει ο Γιαννης ουτε το χρωμα του αλλα εμεις οι Ελληνες, αλλωστε και με τον Γκαλη το ιδιο γινοντανε, πηρε ενα Eurobasket και τον βγαζαμε μακραν καλυτερο τον Πετροβιτς, Κουκοτς ξεχνωντας τι επαιρναν αυτοι….

    13. Πηγε ο Μητσοτακης στο ημιρονο και εκανε παρτουζα με τους μαυρους και δεν ειχανε ενεργεια για μετα.

    14. Εγώ Εθνική Ελλάδος με δύο και τρεις μαύρους δεν δέχομαι.Αν εσείς το δέχεστε εμένα δεν με αφορά καθόλου.Και συν αυτό για ακόμα μία φορά αποδείχτηκε ότι όλη αυτή η προώθηση στο κυρίες και κύριοι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου το θηρίο το τέρας που κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει κτλ είναι απλά γελοιότητες για να δεχθούν παραπάνω συναισθηματικά οι Έλληνες με τους λάθρο.Τον κατέβασαν το βρακί με όλη την έννοια της λέξεως στον αγώνα και να λέτε και ευχαριστώ που χάσανε με τόσους πόντους και δεν χάσανε με καμιά σαρανταριά διαφορά.Δεν μπορούσε να κόψει τους αντιπάλους του που με τρίποντα κατά ρυπάς πήραν τον αγώνα στο χαλαρό.Και φυσικά το μυαλό μου σκέφτεται και άλλα αλλά δεν θα τα αναφέρω γιατί ούτε με ενδιαφέρει κιόλας ως πολίτη στο αν έχουν χάσει ή στο αν είχαν κερδίσει εγώ αυτό το πράγμα Εθνική Ελλάδος δεν το θεωρώ.

      1. Η Γαλλια εχεις δει ποσους μαυρους εχει? Η Ισπανια εχει? Η Ιταλια? Η Γερμανια? Μεχρι και η Ουγγαρια του Ορμπαν εχει (Xανγκα) αλλα και η Ουκρανια των ταγματων Αζοφ (Σανον) !!!! Αφηνω εξω τους naturalize Αμερικανους!!! Που ειχε ακομη και η Ρωσια του “νατιβιστη” Πουτιν. Αν δεν σου αρεσει αυτη η Εθνικη μπορεις να μην την βλεπεις, χθες ειχε και Μπαγερν – Μπαρτσα….

        1. ΦΙΛΕ ΣΤΑ @@ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ !ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΕΔΩ Ο ΞΕΡΞΕΙΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΑΛΟΕΘΝΕΙΣ ΕΙΧΕ? Ο ΛΕΟΝΙΔΑΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΑΥΤΑ!

    15. οι φυτευτοι ελληνες είναι σαπουνόφουσκες και τιποτα άλλο μονο φιγουρα και διαφημιση είναι για γιελια ηταν ολοι τους

    16. Εθνικη χωρις Φασουλα και Γκαλη δε γινεται ρε μαγκες. Ναι η μοδα τωρα ειναι οι Αντετοκουνμπρος αλλα θα πρεπει να επιστρεψουν οι παλιοι.

      1. Εντάξει θα πώ στον Γιαννάκη τον Γκάλη τον Φάνη και τον Φασούλα να κάνουν προετοιμασία για το παγκόσμιο….

    17. ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ. ΧΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΒΑΛΕ 17 ΤΡΙΠΟΝΤΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

      1. Που υπηρετησαν? μια μέρα παρέα με τις κάμερες των τηλεοπτικών σταθμων. Εδώ δεν υπηρετούν τόσοι και τόσοι από πολιτικούς μέχρι δημοσιογράφους, ,ηθοποιούς, γόνοι πλουσίων, αθλητές. Και υπηρετησαν αυτοί? Δουλευόμαστε? Αντέχω με την μαυρίλα να τελειώνουμε κάποτε. Παλιά μας τα είχαν ζαλίσει με τον τσεναϊ τον Αλβανό τώρα με αυτούς.

      2. καλα οταν θα πηδαει ο μαυρος την κορη σου και σου κανει πιθηκακια εσυ να λες οτι εχουν ελληνικη εθνικη συνειδηση

    18. Ποια; Απ’ την Γερμανία που δεν είχε μπάσκετ μέχρι το 1991,που δεν είχε ούτε μια διάκριση στο άθλημα,κάτι σαν την Τουρκία. Πάλι τους κάναμε την χάρη στους μπάσταρδους

      1. Να θυμηθούμε και πώς πήρε το πρώτο της ευρομπασκετ; 1995 στην Αθήνα στον τελικό με την μεγάλη Κροατία των Κουκοτς, Ράντζα και των άλλων μεγάλων παιχταραδων εκείνης της μεγάλης ομάδας. Έκατσαν και έχασαν για να ευχαριστήσουνε τους Γερμανούς για την πλήρη υποστήριξη που τους παρείχαν στον εμφύλιο της Γιουγκοσλαβιας, εναντίον των Σέρβων. Ένας Χαρνις και ο Βελπ που το επόμενο καλοκαίρι πήγε στον Ολυμπιακό για να ξεκουράζει τον Ταρλατς, τους κάνανε την ζημιά των Κροατων;;; ; Γέλαγανε τότε και τα τσιμέντα στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α. και όλοι οι Ευρωπαίοι μπασκετοφιλοι τότε…. Για να θυμόμαστε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι. Ένα νεοταξιτικο- παγκοσμοιοποιημενο μάρκετινγκ, όλος ο αθλητισμός που προωθεί εύκολο χρήμα, λαιφσταιλ, εμβόλια, αναβολικά, ντρογκια, πορνεία και τα τελευταία χρόνια… ατελείωτο πουστιρλικι. Γονείς αγρυπνειτε και δίπλα από τα παιδιά σας, όσα είναι ειδικά στις ευαίσθητες ηληκιες!!!!

    19. Χωρίς ούτε ένα ίχνος και αίγλη από ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ το μπάσκετ ΔΕΝ ξανασηκώνεται.

      Με δράκο προπονητή ή έστω με Νετζήπογλου ή έστω με Λευτέρη Μποχωρίδη ΔΕΝ ΧΑΝΑΜΕ κύριοι.

      ΙΤΟΥΔΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ Ο ΜΠΟΧΩΡΙΔΗΣ ΣΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΙΣΩ……..ΖΩΟ

      ΤΕΛΟΣ.

      ΑΡΗ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ.

      1. Ασε μας ρε ασχετε που μπηκες να γραψεις την οπαδικη μ…………..α σου.

        Ποιος Μποχωριδης ρε, ο παλαιμαχος εδω και λιγα χρονια που το παιζει καλαθοσφαιριστης;

        Κατι ορθια κριαρια σαν εσενα δυστυχως ψηφιζουν.

        (και μεγαλωσα με το μεγαλο Αρη της δεκαετιας του 80 αλλα δε μπορω να διαβαζω μ…………….ες).

    20. η Ελλάδα δεν είχε καμία σχέση με την Ελλάδα που ξέραμε όλοι .πλήρη αστοχία για ένα περιοργο τρόπο .πλήρης ευστοχία για την Γερμανία ,συν ότι δεν μαρκαραμε σε πολλές περιπτώσεις .το παιχνίδι αν μήτε άλλο το δώσαμε ,έτυχε να είναι και οι άλλοι εύστοχοι και δεν φάνηκε τόσο .
      τώρα περί συνομοσιας και αν είχαν κάτι οι μπασκετες και οι μπάλες δεν το αποκλείουμε οι Γερμανοί τα κάνουν κάτι τέτοια όσο περίεργο αν φαίνεται .πάντως νορμάλ δεν ήταν σε καμία περίπτωση

    21. ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΣ Η ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ . ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΛΟΥΚΑΣ ΑΚΑΛΑΘΟΣ Π”ΠΕΤΡΟΥ Π’ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΡΟΡΣΕΥ ΣΚΥΒΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.
      ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ+ΝΤΟΡΣΕΥ+ΚΑΛΑΘΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΕΘΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΦΟΥΡΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ. ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΑΔΑΣ ΝΙΚΗΤΩΝ.
      ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΕΡΒΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΕΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΦΙΡΜΕΣ.
      ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣΟ ΜΕΤΡΙΩΝ ΙΣΠΑΝΩΝ ΑΥΡΙΟ.

      1. Για να φυγει ο ραγιαδισμος….πρεπει να φύγουν τα αντετουκομπο Ντόρσεϊ κλπ,αντε μπασκετικε ραγια….

      2. Εξω οι αφρικανοι απο την εθνικη Ελλαδος

    22. Μέτρια ομάδα με μετριότατο προπονητή και 3 αδέρφια στην ίδια δωδεκάδα μόνο και μόνο γιατί έτσι πρέπει

      1. ΜΗ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ…..
        ΘΑ ΣΕ ΠΟΥΝ ΑΙΛΥΝΑ… ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΕΔΩ….ΚΑΤΩ…..
        ΞΕΧΑΣΕΣ Κ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ….

    23. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ. Αυτη ειναι η σημειολογια της πολιτικης. Να εμπεδωσει ο ηλιθιος Ελληνας οτι παιχνιδι κανουν οι ΓΕΡΜΑΝΟΙ.

    24. Έκαναν τεστ στούς Γερμανους γιά ντοουπινγκ ; Αυτό δέν ήταν φυσιολογικό να μπαίνουν σχεδόν όλα τά τρίποντα. Αλλά έχουν ουσίες τώρα πού δύσκολα μπορούν να ανιχνευθούν με τά τεστ.

    25. Από τον αγώνα με την Τσεχία φάνηκε ότι δεν έπρεπε να υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από αυτή την ομάδα. Εντάξει, ένα παιχνίδι είναι, χάσαμε. Η κούλα μπορεί να έβαλε το χεράκι της με τον α ή β τρόπο, ποιος ξέρει, μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία άλλωστε. Όσο για τους Ούννους, ας περιμένουμε και τον αγώνα με την Ισπανία για να δούμε πόσο καλή ομάδα είναι.

    26. Ωραία. εγώ ήμουν με την ομάδα που λέγεται “Εθνική Γερμανίας”. Νικήσαμε.

    27. Δεν υπαρχει δικαιολογία οτι χασαμε γιατι οι αλλοι ηταν ευστοχοι. Αφου ειναι ευστοχοι μαρκαρέ τους σωστα !! Τι δεν εχεις το ροστερ το σωστό? Με την γερμανία παιζαμε, δεν παιζαμε με την “παλιά” ισπανια του Γκασολ που πεταγανε.Ο Γιαννακης ως προπονητης εφτασε 2ος στον κόσμο χωρις να εχει καποιος παγκοσμιο υπερσταρ ωπος ο Αντετοκούμπο, και τωρα χάσαμε (ξεφτιλιστίκαμε) απο την γερμανια που μεχρι πριν 15 χρονια εβλεπαν μπαλα του μπασκετ και νομιζαν οτι ειναι καρπουζι. Ο προπονητης φταιει για μενα 70% και 30% οι παικτες. Αυτη η ομαδα δεν εχει ψυχη εχει σταριλικη και αυτο ξεκιναει απο τον προπονητη. Βαλτε εναν απο την παλια φουρνια του 87 ως προπονητη να δωσει ψυχη. Τωρα λενε παμε παγκοσμιο. Τα ιδια θα εχουμε πανυγυρια στην αρχη , και μετα τα ιδια. Παιζει φυσικα και το ενδεχόμενο με τους μπουκερς του στοιχηματος, κανεις δεν ξερει…ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!

    28. Παρότι μα αρέσει το μπασκετ έχω σταματήσει να βλέπω εθνική γιατί μόνο εθνική Ελλάδος δεν είναι αυτη. Εχθές είδα από περιέργεια το παιχνίδι… φτιάξτε εθνική ρε κοπρόσκυλα γιατί Ελλάδος δεν ειναι αυτη. Επειτα οποιος θεωρει οτι ο αντεντοκουμπο ειναι μεγαλος παιχτης εχει φαει προπαγανδα στο κεφαλι μεγαλυτερη απ ταεμβολια. Υπαρχουν παιχταραδες ελληνοπουλα που δεν παιζουν και δεν έχω καθόλου ρατσισμό, απλά η εθνική Ελλάδος πρέπει να είναι Ελλάδος και δεύτερο ο αντεντοκουμπο ανεξάρτητα από που ειναι εκτός από ύψος ως προσόν δεν είναι κάτι ιδιαίτερο σαν παιχτης

        1. Τυ λαις ραι πεδάκει μου…Ρε ουστ κοπρόσκυλο…

        2. Γρήγορα στην αμάλ ανθέλληνα ουρακοτάγκο. Οι νεοταξότες προβάλλουν τον αντετοκούμπο και δεν λένε κουβέντα για τον πακιστανό που σκότωσε την 17χρονη!

        3. Τραβα στην πλατεία κοτζια να παρεις τα τσιμπουκια σου μουνοσκυλο,συρε γαμησου απο εδω ανθρωπινο σκουπιδι,θα έπρεπε να απαγορεύεται για εσενα η ιατρικη του Ιπποκράτη βρωμιαρη που θα μιλησεις εσυ για τους ελληνες με την τουαλετα που έχεις για στομα

        4. οποίος κοιματε διεθνιστής αριστερός κι αναρχικός ξυπνάει πουστης!!

    29. Ύποπτη ευστοχία Γερμανών. Πρέπει να γίνει ποζιτρονικός έλεγχος και με μετρητή γκάιγκερ μπάλας και μπασκετών.

    30. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ 2 ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΟΝΓΚΟΛΕΖΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΑΙΧΤΟΙ……… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΡΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ! Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ! ΑΙΣΧΟΣ!! ΒΑΛΤΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ……. ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ!!!

      1. αιλυναρας ουρακοταγκος δε γεννιεσαι…Καταντας…δηαδοσται

    31. Έλα Γιάννο, τι γκίνεται, σου στέλνουμε από Νιγκηρία συλλυπητήρια, ντεν πειράζει, εσύ γνήσιος Ελληνος, όλα καλά, νταμπα ντούμπα, ντάμπα ντούμπα, ΜΑΎΡΟ ΦΥΛΗ ΚΑΛΑ, ΛΕΥΚΗ ΠΑΕΙ ΧΑΛΙΑ, ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ, Ε ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΕΙ Η ΜΟΝΟΧΡΩΜΙΑ

      1. αιλυναρας ουρακοταγκος δε γεννιεσαι…Καταντας…δηαδοσται γτχ σας

    32. Μας αγαπάνε οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…. Δεν πειράζει που χάσαμε….

    33. Αν κερδίζαμε θα λέγαμε άλλα. Έτσι είναι το μπάσκετ. Μπράβο στα παιδιά. Οι Γερμανοί έδειξαν την ποιότητα τους ακόμα μια φορά. Ελλάς ολε δεν σταματώ να λέω ποτέ.

    34. Απλα να ειμαστε ρεαλιστeς οι γερμανοί παιξαν καλύτερα και ηταν απιστευτα ευστοχοι στα 3ποντα το ειπε και ο σπηκερ τετοιο πραγμα δεν εχει ξαναδεί στα τοσα παιχνιδια….

    35. Μηπως κανανε παρελαση τα κολ γκερλ επειδη ειμασταν το φαβορι και δεν ειχαμε αναγκη και απο πολυ ξεκουραση? Εχουν οι γερμανοι μπασκετ?

      1. Με 3 NBAers και εναν τεταρτο να λοιπει, μαλλον εχουν…

    36. αφου στο 50 – 51 τους αφησαμε την αμυνα ανοιχτη τι θα κανουν τελιωσε παει δυστηχως τι να κανουμε .

    37. αφου δεν παιξανε καθολου αμυνα!! η μπασκετικη φιλοσοφια μας δεν ηταν ποτε επιθετικη αλλα αμυντικη!! τους αφηναμε αμαρκαριστους εντελως λες και το κανανε επιτηδες!!!!!! περναει απο το μυαλο μου οτι μπορει και να το στησανε για το στοιχημα.. τα φραγκα ειναι παρα παρα πολλα!! μακαρι να ειναι απλα μια χαζη καχυποψια μου… διαφορετικα ο μονος υπευθυνος για αυτη τη τραγωδια ηταν ο Ιτουδης που βλεποντας οτι δεν παιζαμε ΚΑΘΟΛΟΥ αμυνα δεν εκανε τπτ για να τους ξυπνησει!! αν ειναι τοσο κουρασμενοι βαλε φρεσκα ποδια ρε βλακα!! βαλε αγραβανη βαλε κωστα αντετοκουμπο βαλε τον θαναση… περιμενουμε ολοι απο εναν γιαννη να βαλει ολα τα καλαθια!! δεν παιζεται ετσι το μπασκετ.. το μπασκετ ειναι ομαδικο αθλημα! ο μονος που επαιξε καλα και ξεχωρισε ηταν ο λαρεντζακης ο οποιος εδωσε την ψυχη του πραγματικα!! τιποτα.. ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΟΛΟΙ.. τελικα καλα ελεγε ο αντετοκουμπο πριν την εναρξη του eurobasket οτι αυτη η ομαδα και στους 8 να παει θα ειμαστε ευχαριστημενοι!!! κατι ηξερε!! και ολο αυτο γιατι περιμεναμε τα παντα επαναλαμβανω απο εναν σουπερ σταρ γιαννη!!

    38. Όταν αυτή η εθνική έχει στηθεί μόνο μόνο για να προβάλλονται οι αντετογκουμπο αυτό τα λέει όλα, δείτε οι σπηκερ πως τους αναφωνουν ο Γιάννης ο Θανάσης και με πάθος, έβαλα την τν στο άκουσμα του εθνικού μας ύμνο και μόλις παρατήρησα ότι πρώτοι πρώτοι στην σειρά ήταν οι μαυροι τρελάθηκα, ντροπή σας ρε νεοταξιτες που μέσα από την Εθνική μπάσκετ και τον νηγηριανο αντετοκουμπο προσπαθείτε να κρυψετε τους χιλιάδες λαθρο εγκληματιες που έχουν ριμαξει την χώρα μας, αλλά ο Θεός δεν θα σας αφήσει θα έρθει η ώρα σας που θα πάει. Υ. Γ δεν παρακολούθησα κανέναν αγώνα αυτής της εθνικής του ΣΩΡΟΣ μετά από το 1987 μιας εθνικής που σώνει και καλά να αποδεχθούμε τους μαύρους ως Έλληνες.

      1. αιλυναρας ουρακοταγκος δε γεννιεσαι…καταντας μπατριωτη..δηαδοσται γτχ σας…..χαχαχαχαχα

        1. Γρήγορα στην αμάλ που δεν κολλάει κοροιδοιό. Ουστ ανθέλληνα ουρακοτάγκο.

        2. Oυστ ρε μογγολοπάκι απ το σάιτ

    39. Ο ΓΚΑΓΚΣΤΕΡ,Ο ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΗΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΝΝΟΥΣ……..

    40. Εντάξει πιο μπάσκετ ρε παιδιά σε λίγο καιρό πάμε για αίμα και άμμος….από πείνα πόλεμο….συσσίτια και δεν συμμαζευεται…..για την ιστορία οι άμυνες κερδίζουν τα ματς……και η άμυνα της Ελλάδος ήταν για γέλια…….

    41. Φαινόταν ότι πάμε σκορποχωρι και νικουσαμε από προσωπικές ενέργειες, όταν το 5αρι κατεβάζει την μπάλα και κάνει προσπάθειες τρίποντων και χάνουμε σερί 6 τρίποντα και δεν μπορούμε να βάλουμε δίποντα πάρα μόνο σε αιφνιδιασμό…άστο. όταν δεν υπάρχει αυστηρός προπονητής και όλο το σύστημα προσκυναει και προωθεί μόνο ένα παίκτη…άστο, όταν νικάμε την Ιταλία 15 πόντους και στο τέλος η Ιταλία το φέρνει το παιχνίδι στους 4 αυτό κάτι σημαίνει. Καλή η προσπάθεια αλλά δεν είχαμε σωστή μπασκετική εικόνα και ομάδα από πριν. Μονάδες είχαμε χωρίς συνοχή. Αν δεν μπορείς να παίξεις μέσα στη ρακέτα…

    42. Θα τους κερδίσουμε στο ποδόσφαιρο σε επίπεδο εθνικής όπου είμαστε μακράν ανώτεροι….. Ο γάτος προπονητής διαβάζοντας το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε το δεύτερο βλέποντας ότι ο Γιάννης πάει να πάρει το ματς δυστυχώς μόνος του και του κλείνει τους δρόμους με τέσσερις από τους πέντε παίχτες του. Παράλληλα φορτώνει το τιγράκι Λάρυ με φάουλ αρχίζει ο εκνευρισμός και εκεί ακριβώς αρχίζει να γέρνει το παρκέ. Η εικόνα του πόσο δύσκολα και κάτω από πόσο φοβερή πίεση κατεβάζαμε τη μπάλα για να περάσουμε το κέντρο τα λέει όλα. Τόσο μπορούσαμε τόσα καταφέραμε. Η πικρή γεύση είναι ότι κάποτε σε τέτοιες ομάδες ρίχναμε τριάντα πόντους.

    43. Βάλτε μόνο Έλληνες στην καταγωγή μέσα στην ομάδα. Αυτή η ομάδα είναι μίγμα. Χωρίς καρδιά ελληνική δεν πάει ποτέ μπροστά. Ο Ότο Ρεχαγκελ αυτόν τον κανόνα ακολουθούσε.

    44. Οποιος ξερει λιγο μπασκετ…θα καταλαβε πως ο Ιτουδης ειναι λιγος για κοουτς της Εθνικης.
      Και το λεω πολυ ευγενικα.

    45. Εθνική, σημαίνει , να παίζουν μόνο Έλληνες και όχι αλλοδαποί , που τάχα γίνανε Έλληνες, σιγά, σιγά, το ξηλώνουν το πουλόβερ που λέγεται Ελλάς και σείς καμαρώνετε και στήνεστε στο χαζοκούτι να δείτε 4 μαύρους να παίζουν στην αναστενάζουν και μας μουτζώνουν από τους τάφους τους ο Κολοκοτρώνης, ο ΚαραΪσκακης, ο Μακρυγιάννης…. Το τι χαρά πήρα απόψε δε λέγετε!

    46. Έτσι ακριβώs παιδιά.Το πούλησαν με εντολή του αρχιμαφιόζου και μιζαδόρου.Aκόμη κι εκεί έβαλε το χεράκι του η λούγκρα.

    47. Ντάξυ καμιά φορά δέ πάνε όλα οπως θα θέλαμε. Σημασία έχει πως τα παιδιά κάναν ότι καλύτερο μπορούσαν. Μπράβο τους που φτάσαν ώς εδώ

    48. καλά παίξαμε χάλια και μαρκάραμε με τα μάτια αλλά απο την άλλη ρε φίλε οι γερμανοί ξεκωλώθηκαν στα 3ποντα. ήδη ξεκίνησαν τον αγώνα με 8/10 τρίποντα όταν το σκορ ήταν 28-14. όλα τους ε΄μπαιναν. ένα παιχνίδι κάναν 70% σχεδόν ποσοστό στα τρίποντα και αυτό βρέθηκαν να το κάνουν με μας. Αλλά απο τα παιδιά μας δυστυχώς κάτω του μετρίου. Μόνο αντετοκούνμπο και Λαρεντζάκης. οι άλλο ανύπαρκτοι. οι δε Ντόρσευ Καλάθης ακόμα τούβλα βαράνε. Ιτούδης πολύ κακή διαχείριση του αγώνα έκανες και σήμερα. απογοήτευση. Μόνο για τουρνουά και φιλικα ακρόπολις είμαστε. μέχρι εκεί. φταίνε και οι δημοσιογράφοι που μας τα ζαλίζανε και φε΄τος. αυτο το πάμε για μετάλειο το ακούμε απο το 2007 που πήραμε τελευταία φορά μια εκ των 3 θέσεων. κάθε χρόνο ακρόπολις σαρώνουμε στα φιλικά και στα επίσημα απο κλαρίνο σε κλαρίνο.

    49. Τους είχε ανοίξει η τρύπα ότι και να βαράγανε έμπαινε μέσα !
      Ως σατανιασμένοι έχουν συμφωνία με τον σατανά !

    50. Με κυβερνητικη εντολη στο ημιχρονο καθησαμε κ χασαμε….το πουλησαμε στουs
      Γερμανους της siemens…..

    Comments are closed.