ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΜΕΧΡΙ ΑΘΗΝΑ! ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ: ΣΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΟ» Η ΚΙΝΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΤΟΥ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ – ΔΕΙΤΕ LIVE ΧΑΡΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    arthrou-kinisi

    Ξεκίνησε από το πρωί η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στην Αττική, με την κίνηση να αυξάνεται όσο περνάει η ώρα τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών -Λαμίας.

    Ειδικότερα, καθυστερήσεις παρατηρούνται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου από τα Ίσθμια έως τους Αγίους Θεοδώρους και από Κινέτα έως τη Νέα Πέραμο. Παράλληλα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τον Αυλώνα έως και τον Άγιο Στέφανο. Ειδικότερα, όπως μας έλεγε νωρίτερα αναγνώστης του makeleio.gr, χρειάζονται δύο ώρες για να φτάσεις Αθήνα από τα διόδια της Κορίνθου.

    Δείτε στον χάρτη την κίνηση Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά τις 20.00

    ethniki-kinisi

    Δείτε στον χάρτη την κίνηση Αθηνών-Λαμίας

    ethniki-kinisi1

    Μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα επέστεψαν στην Αττική

    Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ΕΛΑΣ, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική. Συγκεκριμένα, 22.965 αυτοκίνητα μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 28.530 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει στην Αττική σχεδόν 20 χιλιάδες οχήματα παραπάνω. Ειδικότερα είχαν επιστρέψει 71.140 οχήματα (29.800 από Αθηνών-Λαμίας και 41.340 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου).

    Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

    Τέλος, σημειώνεται ότι για το ρεύμα εισόδου ισχύει έως τις 21:00 απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Πηγαν για να πεταξουν χαρταετο και να μασαμπουκωσουν τωρα καλη χωνεψη

    2. ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΨΙΦΗΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΟΥΔΕΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΑΙ………….ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΤΗΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΟΥ ΞΑΝΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΚΡΟΙΒΑ ΘΗΡΙΩΔΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΕΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΠΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟ…ΤΑΝΑΣ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΗ…..

    3. Ο βηχας το χρημα και η που@ανια κρυβεται ;;;; Η διασκεδαση να περναει ο κωλος τους καλα και η Ελλαδα ας βουλιαζει.

    4. Ας πήγαινε στα 30 ευρώ το λίτρο η αμόλυβδη και μετά το ξανασυζητούσαμε…
      Τελικά δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό !

    5. Του ραγιά ο καημός…λούσα, πούτσα και χορός. Και ας πουληθεί το μισό Αιγαίο. Χέστηκε δικά του είναι. Αυτός να περνάει καλά και οι υπόλοιποι ας πνιγούν

    6. Από πού επιστρέφουν αυτά τα βόδια;!;!;! Υποτίθεται δεν έχουν λεφτά κι όλο βόλτες μου είναι και γλεντοκοπια!!!!! Γ#μω τον Κούλη σας!!!

    7. Αυτό το παιχνίδι πάλιωσε δε με ενδιαφέρει πια.
      Βρες κάτι άλλο για να έλξεις το ενδιαφέρον μου αν μπορείς αφού τόσο με χρειάζεσαι για να νιώθεις ότι υπάρχεις και να γελάς.
      Αυτά που δείχνεις και λες ειναι για ΑΜΕΑ και επιπέδου αντιπαράθεσης δημοτικού.
      Μη ξεχνάς ότι κι ο Παπαδιαμάντης επιπέδου δημοτικού ήταν.
      Άρα αν προσπαθήσεις μπορεί και να γίνεις ποιητής φανφάρας από ΠΑΠΑΡΑΣ που είσαι.

    8. Ακόμα και στη σφαίρα της φαντασίας να με έβλεπες δε με ενδιαφέρει.
      Κάνε αυτό που σου είπα και μόνο τότε θα σε πιστεψω.
      Αν παρακολουθείτε τις αναζητήσεις μου το κάνω μόνο γιατί ως μηχανικός κι επιστήμονας θέλω να μαθαίνω.
      Δεν είμαι μια αγράμματη γυναικούλα όπως εσείς που σας αρέσει ως ΑΜΕΑ να παίζετε τις κουμπάρες.
      Είμαι πολύ καλή αγαπάω πολύ δινομαι πολύ αλλά όταν φτάσω στα όρια που μου είπατε να θέσω ΓΙΝΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ.
      ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΩΡΑ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΠΟΤΕ.
      Θα σε παραδεχτώ αν στο παιχνίδι αυτό γιατί περί παιχνιδιού πρόκειται και από τις δύο πλευρές αφού κανείς εκ των δύο δε παίρνει κάτι στα σοβαρά καταφέρεις να με κάνεις να επιστρέψω .
      Βγάλε με μια φωτό να τη δω στη κάμερα.
      Αφού με βλέπεις μπορείς Do it.

    9. Αν τα καταφέρεις θα σε παραδεχτώ και θα σταματήσω να σε λέω πτυελοδοχειο.

    10. Αυτό που με διδαξατε τόσα χρόνια είναι να μην εμπιστευτώ κανέναν άνθρωπο πια ποτέ πια και να φέρομαι σε όλους όπως μου φέρονται.
      Βρες άλλο τρόπο να με ξαναφέρεις πίσω.
      Αυτός ήταν ο τελευταίος και ΑΠΕΤΥΧΕ.

    Comments are closed.