ΔΥΝΑΜΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΒΑΝ ΤΗΣ 17Ν» – ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ, ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ Η ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ «ΑΝΝΑ»! ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΟΛΑ – ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ!

    Κοινοποίηση:
    im_teaser_30-05-2023

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση:

    «Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΤΟ ΒΑΝ ΤΗΣ 17Ν». Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ της αριστερής Κωνσταντοπούλου που διεκδικεί να εισβάλλει στη Βουλή. Το ιστορικό φιάσκο της ΕΛ.ΑΣ στη Λουίζης Ριανκούρ, τα 200 εκατ. που φαγώθηκαν από τους Κυπατζήδες και η μυστηριώδης πληροφοριοδότης «Άννα». Οι Έλληνες ψηφοφόροι οφείλουν να τα γνωρίζουν όλα. Kαι ποιος είναι ο πατέρας και ποια είναι η κόρη

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Μόνο και μόνο η προηγούμενη παρουσία της στη Βουλή των 300…. Αρκεί για να μην τη ψηφίσουμε ποτέ…..

    2. Το ποσο χαπατα ειναι μερικοι ,το δειχνει το γεγονος και μονο οτι πιστευουν(ετσι τους ειπαν), οτι ο κωσταντοπουλος ειναι … ” αριστερος” !!! Ενα ατομο τοσο αυταρχικο,εγωπαθες, ενα τιποτα που με το αριστερεμποριο εγινε φιρμα,μεγαλυτερος Φασιστας απο αυτον το δικολαβακο δεν ξαναγινε (αντιγραφο του ειναι το τσογλανι αυτο),τοσο που τον σιχαινοταν ολο το επαγγελμα των δικηγορων. Απειλουσε τους συναδελφους του και οι δικαστες τον φοβοντουσαν γιατι σαν ερπετο που ηταν τα ειχε καλα με την εκαστοτε κυβερνηση. Απο τι θα σας σωσει ρε χαροκαμενοι αυτο το τσογλανι, την επομενη θα παει με τον κουλη η τον τσιπρα, τι προγραμμα εχει ,ξερετε τιποτα ? Προγραμμα αερα -πατερα, “αγαπη”, λεει, ολοι μαζι και αλλες κατινιες … Καλα ρε, μπιτι μπιτι ξεμωραμενοι εισαστε? Θυμαμαι τον γελοιο που ετρεχε επι κωστακη μπουχεσοπουλου πισω απο τη νομπελιστρια βρεφοκομο και την εγλειφε σαν γυμνοσαλιαγκας να τον κανει Προεδρο της Κωλοκρατιας… Σαλιαρης ελεεινος και γλειφτης,ενας σκατοβλαχος διψασμενος για χρημα και εξουσια. ΧΙΟ, για βρες και βγαλε την καταγγελια του Περικλη Κοροβεση για τον κωσταντοπουλο ,για βρωμιες που εκανε ηταν ηταν προεδρος του Συνασπισμου . Βεβαια, το σκουληκι δεν τολμησε κιχ να βγαλει τοτε και το περασε στα ψιλα , γιατι δεν μπορουσε να απειλησει με στημενες δικες και αλλα πουστικα που ξερει ,εναν Κοροβεση,που ειχε αρχιδια και δεν ηταν τσιπροπουστας

    3. Στο “Εθνικιστής”, να συμπληρώσεις τον προσδιορισμό “… τύπου Βελόπουλου”. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ρωτήσουμε την άποψη σου για την συμφωνία των Πρεσπών, ή την προσωπική φιλία με τον Πούτιν, την οποία ο Πούτιν αγνοεί.

    4. κατι τιs για τον καταδικασμενο βοθροπουλο εχει;;;
      γιατι εφυγε απο την Καβαλα που μιλουσε το 2011 τρεχονταs που πηγαν να τον συλλαβουν για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;;;

    5. Ποιός μπορεί να εμπιστευτεί ένα κομμούνι;

    6. Ο πατέρας Κωνσταντοπούλου έφθασε στην Αθήνα το 1954 από ένα χωριό έξω από τα Κρέστενα, όταν ο δικηγόρος πατέρας του εγκατέλειψε την θέση του για να το παίξει πρωτευουσιάνος.
      Ο Νίκος Κων. διετέλεσε τρίτος κατά σειράν πρόεδρος νεολαίας της Ενώσεως Κέντρου, ΕΔΗΝ, μετά τον Λευτέρη Βερυβάκη και Απόστολο Κακλαμάνη.
      Επί Επταετίας τοποθετούσε βόμβες γι’αυτό συνελήφθη και καταδικάστηκε.

      1. Μάλιστα, προφανώς στην ΕΑΤ ΕΣΑ δεν ολοκλήρωσαν το έργο της επανάστασης, και ο κυριος Παπαδόπουλος ήταν ελαστικοτατος και εδωσε χαρη σ αυτά τα κατακάθια.

        1. ελαστικη ηταν η δημοκρατια που δεν εκτελεσε τον αμερικανοκινητο πραξικοπηματια

    7. Αυτη τωρα θα μας σωσει;
      Απο τι άραγε;
      Το μονο που την ενδιαφερει ειναι να προωθησει τους ομοφυλοφιλους και τπτ άλλο

    8. Η ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ…. Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ 15’…. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ….

      1. Αν δεν ήσουν αριστερός θα σου έλεγα τι είναι πράγματι αυτό το πράμα που ακούει στην λέξη ζωή …
        Αλλά εσείς είστε σαν τους ιεχωβάδες … δηλ. Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα .
        Σαν πρόεδρος του κυνοβουλιου της Λερναιας Υδρας , τότε που ο οι τσιπραιοι έκαναν το όχι , ναι ( εσχάτη προδοσία δηλ.) το μόνο που έκανε αυτό το πράγμα κατέβηκε από την έδρα και παρίστανε την βουλευτίνα !
        Αν είστε Έλληνες ξυπνάτε , αν όχι , αντε και γ@@@@@τε ξευτιλισμενα διποδα ψηφοφόροι συμμοριτοκομματων .

    9. Δηλαδή ρε μακελειό,κακο το ‘Νίκη,κακη η Ζωη,κ ποιον να ψηφίσει ο κόσμος να κόψουμε έδρες από τους πρώτους,για να μη μας σκίσουν χωρίς σάλιο με τις αυτοδυναμίες τους…Ασε μας ρε μακελειό..Ειπαμε…Παν μετρον αριστον..

    10. Δυστυχώς όμως όλα αυτά όπως και πάρα πολλές άλλες αλήθειες δεν τις μαθαίνει ο κόσμος ειδικά στην επαρχία. Η πλειοψηφία ασχολείται με το τι προβάλλει η τηλεόραση και επειδή είναι ο κόσμος που υποφέρει μειοψηφία οι φωνές είναι λίγες. Κλαίγονται όλοι από συνήθεια και στην ουσία κρύβουν ότι είναι μια χαρά ενώ πάντα δεν τους φτάνουν όσα έχουν γιατί είναι αχόρταγοι. Ο Έλληνας ασχολείται που θα πάει διακοπές. Για αυτό και ψηφίζουν οι περισσότεροι τα πρότυπα τους. Σιγά μην θέλει ο βολεμενος να ρισκάρει, αυτός που βγάζει μαύρα να εφαρμοστεί ο νόμος, αυτός που μετακυλιει τις αυξήσεις να γίνονται έλεγχοι, μια χαρά είναι με τις καταθέσεις τους, τα σπίτια τους, και αυτά κάθε χρόνο τα δίνει με επίσημα στοιχεία το κράτος. Αν είναι να μπει ένα ανάχωμα σε κάποια πράγματα μόνο με μια πατριωτική φωνή δυνατή στη Βουλή που θα στεγάσει όλα τα πατριωτικά κόμματα, τα αληθινά, και μακριά από τυχοδιώκτες της πολιτικής που για πλάκα ασχολούνται τάχα για τα προβλήματα του λαού, ενώ θα έπρεπε να μην υπάρχουν καν.

    11. Κάποτε ήταν ένα μυρμήγκι που δεν γούσταρε τον σκαραβαίο. Έτσι λοιπόν ψήφισε υπέρ του εντομοκτόνου. Πέθαναν όλοι, ακόμη και η μέλισσα που ψήφισε λευκό και ο γρύλος που έριξε άκυρο! Κλεμμένο και αφιερωμένο σε όλους τους εθνικιστές και πατριώτες, ελπίζω αυτό το παράδειγμα να τους βοηθήσει να καταλάβουν ορισμένα πράγματα! Δίνουμε περισσότερη δύναμη στην Ελληνικη Λύση, βάζουμε στην βουλή την ΝΙΚΗ. Με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και της ορθοδοξίας, αφήνουμε στην άκρη τις διαφορές και πάμε μπροστά όλοι ενωμένοι.

      1. Στο “Εθνικιστής”, να συμπληρώσεις τον προσδιορισμό “… τύπου Βελόπουλου”. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να ρωτήσουμε την άποψη σου για την συμφωνία των Πρεσπών, ή την προσωπική φιλία με τον Πούτιν, την οποία ο Πούτιν αγνοεί.

      2. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ

    12. Ζαμπλουτη με τεράστια περιουσία που περνάει την ώρα της παριστανοντας τον αρχηγό κόμματος. Δεν έχουμε καμία σχέση με την μεγάλοαστική τάξη και τους μπουρζουαδες. Εμείς είμαστε πατριώτες εθνικιστές με αγάπη προς την πατρίδα και την ορθοδοξία. Όποιος ψήφισε αυτό το σουργελο στις προηγούμενες εκλογές είναι η ντροπή του εθνικισμού και του πατριωτικου κινήματος.

    13. τι εποχαρες ηταν αυτες με ενα παγκακι που δηλωνες οτι καθονται οι τρομοκρατες τσιμπουσες εκατο εκατομμυρια δραχμες. Και τωρα τον ρουφιανο τον βριζουν

    14. Συριζαιος ΑΓΕΕΘΑ. Που το Αιγαίο είναι πισίνα των Τούρκων. Δούλεμα που τρώμε

    Comments are closed.