ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΑΙΝΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Δύσκολές ώρες στις φυλακές του Χόνγκ Κονγκ για την Ειρήνη Μελισσαροπούλου
    Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς της νεαρής κοπέλας που το Νοέμβριο του 2017 είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαΐνη.

    Οι γιορτές ήταν εξαιρετικά δύσκολες για το 22 ετών μοντέλο που παραμένει έγκλειστο σε κινεζικές φυλακές. Το ίδιο φυσικά και για τους γονείς της, που περιμένουν κάθε μέρα να ακούσουν μια ευχάριστη είδηση για το παιδί τους.

    Τα καλά νέα, ωστόσο, δεν έρχονται και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη.
    Σήμερα, 22 Ιανουαρίου, η Ειρήνη έχει τα γενέθλιά της. Η συμπλήρωση όμως των 22 χρόνων της σηματοδοτεί παράλληλα μια αρνητική εξέλιξη για την ίδια.

    Οι κινεζικές Αρχές πρόκειται να τη μεταφέρουν σε ακόμα πιο σκληρό σωφρονιστικό κατάστημα με ενήλικες κρατούμενες και ακόμα χειρότερες συνθήκες καθώς, πλέον δεν θα βρίσκεται με κοπέλες της ηλικίας της αλλά με γυναίκες με σκληρό ποινικό παρελθόν.

    Στις 7 Μαρτίου η Ειρήνη θα βρεθεί ενώπιον επτά ενόρκων που θα κληθούν να αποφασίσουν αν η κατηγορούμενη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών είναι αθώα ή ένοχη.

    Η δίκη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σάκη Κεχαγιόγλου θα έχει διάρκεια επτά ημερών και το μοντέλο θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δε γνώριζε για το «αμαρτωλό» φορτίο της κόκας που βρέθηκε στο σακίδιό του κατά τη διάρκεια ελέγχου, ο οποίος έγινε όταν έφθασε στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ Το Νοέμβριο του 2017.

    Η Ειρήνη έως σήμερα ισχυρίζεται πως η ίδια είναι θύμα σπείρας, που την εκμεταλλεύτηκε χωρίς η ίδια να γνωρίζει το παραμικρό για τα ναρκωτικά που μετέφερε.

    Μάλιστα, φέρεται ότι έχει υποδείξει αυτούς που την έμπλεξαν με «πρωταγωνιστή» έναν Ρουμάνο που γνώρισε στη Μυτιλήνη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ο/Η ΕΔΩ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ; λέει:

      Ψοφος στο πουτανακι-πρεζεμπορα!

    2. ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΡΤΗΣΕΣ ΑΝ ΕΡΓΑΖΟΣΑΣΤΑΝ 12-16 ΩΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΟΝΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΕΛΕΝΧΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΑΣ Η ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΙΑ ΟΚ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΗΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΟΜΙΚΗ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΜΟΝΟ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΨΤΕ ΤΙΣ ΜΛΚΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΗΣΚΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΕΙΣΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ Η ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ Η ΚΟΠΕΛΑ Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΘΑ ΚΛΑΙΓΑΤΕ ΜΕΧΡΙΣ ΑΙΣΧΑΤΟΝ ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ

    3. Θα την πλακωσουνε οι κινεζες οι συγκρατουμενες στα γλυφομ@@νια ολη μερα χλαπα χλουπα και στα πισωκολλητα,θα της κανουν την τρυπα της πηγαδι εκει στις φυλακες ενηλικων που θα την πανε.

    4. Όπως όλοι και εσείς με αιδιες τίποτα από αυτά που γίνονται στη χώρα μας αλλά θα γυρισει και ο τροχός ???????

    5. Γολγοθα ανεβαινουν οι τιμιοι . Οχι οι ατιμοι.
      Οι εμποροι του θανατου πρεπει να πληρωνουν με Θανατο το εγκλημα τους .
      Ευτυχως που δεν την επιασαν στην Ελλαδα , τωρα θα δειτε τι σημαινει ΝΟΜΟΣ σε αλλα κρατη.

    6. ΑΘΩΑ……Η……ΚΑΗΜΕΝΟΥΛΑ, ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΑΓΕ ΣΤΟ ΣΑΚΚΙΔΙΟ 2,6 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ …….ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΗΤΑΝ……ΒΑΡΥ ! ! !
      ΑΛΛΩΣΤΕ, ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΟΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΟΛΑ,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ; ΚΟΚΑ – ΚΟΛΑ ! ! !
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ! ! ! ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΟΚΑ- ΚΟΛΑΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΙΣΟΒΙΑ ; ΟΡΜΑ …..ΣΑΚΗΗΗΗ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗΝ …..ΠΑΙΔΟΥΛΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΚΑΝΕ ……..ΓΙΑ ΤΗ……ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ!!!

    7. Αν λοιπον δουλευετε 12-16 ωρες καθημερινα για να επιβιώσετε οπως λετε και ειναι σεβαστο αυτο,χωρις ιχνος ειρωνειας.
      ..Τοτε αποκλειετε να καταφερετε να ελεγξετε τα παιδια σας που σημαίνει πως ειναι ευαλωτα σε οποιον δηποτε κινδυνο..Αααααν σας κατσει. λοιπον θα λετε τα ιδια που λετε για αυτο το κοριτσι???Ερωτηξη καμω!!!!!

      1. 22 χρόνον παιδί ρε κεφτέ? ενήλικας είναι. να πάει να γαμηθεί η καριόλα που θα έφερνε ναρκωτικά να σκοτώσουν τα παιδιά του απλού κόσμου. Οι γονείς τις απλά να ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΟΥΝ δημοσια για τις αρχές και τα ήθη που μετέφεραν στο πουτανάκι τους.

    8. ποιος την βαφτισε μοντελο ρε παιδια?σε ποσες κ που εχει κανει επιδειξη?ο κεχαγιογλου ασχολειται απο αφιλοκερδως ακομα?ειναι τοσο πονοψυχος??η υποθεση εχει πολλα ερωτηματικα..2,5 κιλα πιασανε εκεινη την μερα οι κινεζοι τα 4πλασια περασαν την ιδια μερα..ο καθεις ειναι υπευθυνος για τις πραξεις του..δεν υπαρχει οικτος..ενηλικη ηταν..

    9. κατι κοριτσακια με μυαλο αμοιβαδας, που θελουν να παριστανουν τα μοντελα και θελουν μεγαλη ζωη με πολλα λεφτα, ταξιδια, γκομενους, αυτοκινητα, κοσμηματα και χλιδα, ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!
      ειναι μονο 22 ετων και κινδυνευει με ισοβια απο την ηλιθιοτητα που εκανε! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΠ@ΡΔΕΛΑ οπως η Ελλαδα! εκει οι νομοι ειναι νομοι και εφαρμοζονται μεχρι κεραιας!
      ξυπνατε ζωντοβολα που αποχαυνωνεστε ολη μερα στην τηλεοραση και εχετε για παραδειγμα ολα τα σκουπιδοreality της σαβουροτηλεορασης και φαντασιωνεστε διαφορες χλιδοκαταστασεις χωρις να κοπιασετε καθολου αντι να παλεψετε και να κερδισετε την ζωη μερα-μερα και να κανετε καποια στιγμη μια σωστη οικογενεια και οχι σκορποχωρι!
      εσεις ειστε ξυπνιοι και ξυπνιες και τα κονοματε σε ενα βραδυ και ολοι οι αλλοι ειναι λαλακες που δουλευουν σε τιμιες δουλειες απο το ενα πρωι ως το αλλο?

      1. Καί ἓνα σωστό σχόλιο πού διάβασα ! Διότι οἱ περισσότεροι σκέφτονται μέ τά ἲδια μυαλά πού σκεφτόταν αὐτή ἡ ἀνεμοδαρμένη ἀπό τίς βλακώδεις τηλεοψίες κοπελίτσα !
        Τήν λυπᾶμαι καί προσεύχομαι να γλύτώσει κουβαλώντας ἓνα γερό μάθημα ἀπό τήν ζωή της .

    10. ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΕΕ……….ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ….Ο ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΠΕΡΝΕΙ ΑΔΕΙΕΣ…..Ο ΑΚΗΣ ΕΞΩ,….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΥΤΑ …..ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ……

    11. Ο μπαμπας τι δουλεια κανει? ποσους εχει μπουζουριασει για ψυλλου πηδημα στην εργασια του αραγε?? Ο τροχος ομως γυριζει και τιμωρει…

      1. …ίσως να υπάρχει κ σχέση με το επάγγελμα του μπαμπά της…ίσως να είχε κάλυψη από εκεί εντός Ελλάδος…

    12. Που δουλεύεις για 1000€ να κάνουμε αίτηση και εμείς με τα 400 ρε φίλος?

    13. Μόνο να μην ξαναπεί αυτές τις ανοησίες που αρχικά της υπέδειξαν από την Ελλάδα. Σε μιά τέτοια περίπτωση, επειδή οι Κινέζοι δεν “μασάνε”, το ολιγώτερο που μπορεί να περιμένει είναι κινέζικα ισόβια. Άδικο; Μάλλον όχι, αν σκεφτεί κανείς την καταστροφή που πήγε να προκαλέσει προκειμένου να καλοπεράσει και να “κονομήσει”. Πολύς κόσμος, μαζί του κι’ εγώ, προσπαθούμε να ζήσουμε την οικογένειά μας και δεν βλέπουμε το φως του ήλιου, δουλεύοντας 12-16 ώρες την ημέρα επί 35 χρόνια, αλλά ποτέ δεν μας πέρασε από το όποιο μυαλό έχουμε να καταστρέψουμε τα παιδιά του κόσμου για να “κονομήσουμε”. Όσο αναπνέουμε θα το παλεύουμε με τον ιδρώτα και το αίμα μας, αλλά ποτέ όπως το… “μοντέλο” (ή κάποιοι “αριστεροί” και σοσιαληστές).

    14. Ήθελα να ήξερα δύο πράγματα. 1) Τον μεγαλοδικηγόρο με ΤΙ λεφτά τον πληρώνουν; 2) Τι σκατά σχέση υπάρχει μεταξύ του χοντρού μεγαλοδικηγόρου και του ΑΝΤ1 – Χατζηλαλάκη που κάθε τόσο βγαίνει στο τσοντοκάναλο στο δελτίο ειδήσεων στο στούντιο;

    15. θελω και εγω να γυρισω ολο τον κοσμο με 3 ευρω η μηπως ειναι πολλα τα 3 ευρω

    16. Χχααχαα τι λεει ρε ο τυπος????Τι ισοβια ρε φιλε μου το κοριτσακι εχει την ζωη μπροστα του γιατι να σαπισει μεσα στο κελι???Αν ειχες κορη και επεφτε σε καποιο σφαλμα το ιδιο θα ελεγες ρε λεβιε???

      1. Δε ειναι κρατος μπουρδελο εκει σαν το εδω Ας προσεχε το κοριτσακη του μπασκινα της Μυτιλλινης καλα να παθει δεν πουλας θανατο χωρις συνεπειες……………..

    17. Δε φταίει η κοπέλα. Φταίνε οι γονείς που μεγαλώνουν κοριτσάκια – ψώνια που οικειοθελώς θέλουν να γίνουν κιμάς στην κρεατομηχανή των ξεφτιλισμένων media. Δείτε πόσα reality έχει η ελληνική σαβουροτηλεόραση που υπόσχονται καριέρες σε “ταλέντα”. Δεν υπάρχει μέτρο πλέον.

      1. Δηλαδη τα κοριτσακια όπως τα λες δεν εχουν ευθύνες<ξερεις ποσοι γονεις δεν εχουν ιδεα για τις βρωμοδουλειες που κανουν τα κοριτσακια και τα κανουν επειδή τα θελουν και γουσταρουν ανετη ζωη,οπως ακριβως το -μοντελο- που το βγαζεις και αθωο.Κοιτα φατσα και βγαλε συμπερασμα

        1. Αν έχεις παιδί φαντάζομαι πως θσ ασχολείσαι μαζί του. Τα παιδιά δεν τα κάνεις κ τα αμολάς… Εκτός αν το καθήκον του γονέα περιορίζεται μόνο στα έξοδα κ το χαρτζιλίκι.

    18. Τα έχουμε ξαναπεί! Εκεί (στην Κίνα) δεν είναι Ελλαδιστάν! Τα σοβαρά κράτη έτσι λειτουργούν! Δεν ήξερες, δεν ρώταγες μοντέλο της συμφοράς? Όσο για σένα ρε Κεχαγιόγλου, τι να πω…πιο ξεφτίλας πεθαίνεις! Ρε χοντροδικηγοράκο όλο πρεζέμπορες υπερασπίζεσαι! Γιατί άραγε? Μήπως είσαι και συ σε κανένα κύκλωμα και δεν μας το λες? Ο χρόνος θα δείξει…

    19. ισόβια πρέπει να φαει , για να βάλουν μυαλό μερικές πονηρές που στα 25 τους κυκλοφορούν με καμπριολέ και σε βλέπουν σαν μύγα και βλάκα που δουλεύεις για 1.000€

    Comments are closed.