ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥ “ORUC REIS” – ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΔΙΑΛΥΕΙ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ – ΜΕ ΑΠΛΩΜΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΥΦΑΛΟΚΡΗΠΙΔΑΣ ΕΝΩ Η ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ “7 ΠΡΟΣ 1”!!

    Κοινοποίηση:
    israilinodoriforos_skaitv_orucreis (1)

    «7 προς 1» η αναλογία των τουρκικών πολεμικών απέναντι στα ελληνικά!


    Τις κινήσεις του Oruc Reis και των τουρκικών πολεμικών πλοίων αποτύπωσε φωτογραφία από δορυφόρο που ανήκει σε ισραηλινή εταιρία.

    Άλλωστε το Τελ Αβίβ καθ’όλη την διάρκεια της κρίσης παρέχει στο ΓΕΕΘΑ πλήθος φωτογραφιών και στοιχείων που συλλέγουν οι ισραηλινοί αισθητήρες για τις κινήσεις του τουρκικού Στόλου.

    Στην δορυφορική φωτογραφία, αποτυπώνεται η κατάσταση στην θαλάσσια περιοχή της παράνομης τουρκικής Νavtex.

    Η φωτογραφία δείχνει το Ορουτς Ρέις μαζί με την συνοδεία των τουρκικών πολεμικών πλοίων.

    Το τουρκικό ερευνητικό έχει απλωμένα καλώδια και κάνει έρευνες και συνοδεύεται από 2 ρυμουλκά αλλά και 3 φρεγάτες κλάσης Barbaros, 2 παλαιές κορβέτες Burak και 2 φρεγάτες κλάσης “G” πρώην αμερικανικές O.H.Perry, που παρέχουν αντιαεροπορική προστασία με αναβαθμισμένα α/α συστήματα SM-1 ακτίνας δράσης 80 χλμ. που τοποθετήθηκαν με το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των σκαφών της κλάσης.

    Το εντυπωσιακό που απεικονίζει αυτή η φωτό είναι ότι απέναντι σε επτά (!) τουρκικά πολεμικά σκάφη υπάρχει μόνο ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο, η φρεγάτα F-450 ΕΛΛΗ, κλάσης “S”, αντίθετα με ότι διατείνεται το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ότι «έχει παραταχθεί ολόκληρος ο Στόλος απέναντι στην τουρκική αρμάδα».

    Δυστυχώς, ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο, όσο ανώτεροι και αν είναι οι Έλληνες από άποψη «ναυτοσύνης», δεν αρκεί να αντιμετωπίσει την τουρκική αρμάδα, εκτιμούμε.

    .

    Η απόσταση μεταξύ του ελληνικού πολεμικού και του Oruc Reis είναι 20 μίλια καθώς οι Τούρκοι έχουν δημιιυργήσει έναν θόλο προστασίας του Oruc Reis.

    Η ΕΛΛΗ διαδέχθηκε την φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ που υπέστη μικρές ζημιές όταν συγκρούστηκε με την τουρκική φρεγάτα κλάσης ΜΕΚΟ-200ΤΝ Kemal Reis που επιχειρούσε επικίνδυνους ελιγμούς, προκειμένου να μην πλησιάσει το τουρκικό ερευνητικό η ελληνική φρεγάτα.

    Στην περιοχή υπάρχουν, χωρίς να διακρίνονται, ένα ή δύο τουρκικά υποβρύχια και ένα ελληνικό Type 214.

    Το ότι διακρίνονται τα καλώδια ερευνών του Oruc Reis που κάνει «κολονοσκόπηση» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα, λόγω της κυβερνητικής απροθυμίας να υπερασπίσει την εθνική κυριαρχία, προφανώς είναι μια μικρή λεπτομέρεια…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Δηλαδή εσείς όλοι, είστε σε θέση να γνωρίζετε τις κινήσεις των ενόπλων δυνάμεων, καθώς και την επιχειρησιακή τους ετοιμότητα ή τον σχεδιασμό τους; Λίγη σύνεση κι εμπιστοσύνη δε βλάπτει.Τουναντίον, ανδριώνει το εθνικό φρόνημα και δε συντηρεί μικροπολιτική ή την σκανδαλοθηρία. Η Ελλάς είναι σε θέση ν΄αντιμετωπίζει στρατιωτικά τις όποιες αντίστοιχες προκλήσεις.
      Παραμείνατε ενωμένοι!

    2. ΡΕ ΣΥ ΠΟΥ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 83 ΕΚ,ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε,Ε,ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΑ 20ΕΚ ΚΟΥΡΔΟΙ,ΤΑ 15ΕΚ ΑΛΕΒΙΤΕΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΙΝΟΤΗΤΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 10ΕΚ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΩΣΙΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ,ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ

    3. Ιωάννης Μάζης( Διεθνολογος ) ¨
      Πρόκειται για κανονική παραβίαση και ξεκάθαρη παράνομη ενέργεια
      Εχουμε μια διαρκεί παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος από την Τουρκία προσβλητική εξευτελιστική και συνεχή

    4. Ναι, η χουντα τα έλυσε όλα όπως το 1974 κ με τα προηγουμενα τεκταινομενα του 1967-Συμφωνιες, Κοφινούς..κ.α…..
      κακά τα ψέματα, Ϊμβρος, Τένεδος, πογκρόμ 1955, Κύπρος 1974, Ίμια…
      στη θεωρία όλοι οι Έλληνες καλοί αλλά όταν έρθει η ώρα για τη θητεία τους στην παραμύθα και με το καθε βυσματάκι…το 75 % των νέων υπηρετούν τη θητεία τους…και απο αυτους μόνο το 20% σε μαχιμα σώματα. Μετά βεβαια ως πολιτες υψώνουν τη σημαία στα μπαλκόνια τους..Δεν ξέρω πόσο πατριώτες είναι οι πολιτικοί αλλά είναι σίγουρα περισσότερο από τα γίδια, τους πολίτες που ασχολούνται με τον Ολυμπιακό, Παοκ, Αεκ…κλπ κ τους καθε είδους .-εμπόρους….κ η ζωή τους όλη είναι αν θα βρουν μια ξαπλώστρα ή ως επαγγελματιες πως δεν θα κόψουν την απόδειξη…ή θα πουλησουν τα καλαμαρακια απο κονσερβα για φρεσκα..30 ευρω στην ταβερνα που δεν εχει καν αδεια λειτουργίας..Όσο για την Τουρκία, αναπτύσσουν στρατιωτική τεχνολογία που σε δεκα χρόνια θα είναι ισάξια της ευρωπαϊκής και κουτσα στραβα κανουνε οικογένειες 83 εκατομμύρια εφτασε ο πληθυσμος τους, η Ελλάδα ουσιαστικά ουτε 9.εκατ δεν είναι…Κ οι γυναικες στη χωρα μας ενδιαφερονται για λευκανση πρωκτού…Αφήστε τα παραμύθια με τους πολιτικούς, 200χιλ ψηφιζανε/τε Τσοχατζόπουλο.Πασοκαρα..τα ξεχασατε…(Μην ακουτε τα παραμυθια για το 1987 κ τις ικανοτητες του Α. Παπανδρέου-).οι πολιτες ειναι το πρόβλημα, μεγάλα γίδια, υποκριτές και παραμυθάδες..(για την πατρίδα αλλα το παιδι μου σε Διαβιβάσεις κ οχι στον Έβρο)..αποστατες ειναι όλοι αυτοι οι Έλληνες πολιτες που συμπεριφερονται οι ιδιοι σαν λαθροπιθηκια στο δρομο (οδηγοι), στην εργασια τους, στα νοσοκομεια ως επαγγελματιες (ράτζα κ φακελακια κ γνωματευσεις στο περιπου)…, απεναντι στο κρατος (φοροφυγαδες)..απεναντι στην πατριδα…Με απλα λογια, το μελλον ειναι προδιαγεγραμμενο απο τους ιδιους τους πολιτες…την πλειοψηφια τουλαχιστον…

      1. Εύγε ρε φίλε! Έγραψες μπράβο! Ας ηταν οι πολίτες σωστοί και τους πολιτικούς τους σκάρτους θα τους είχαν στείλει καιρό αλλά βλέπεις η πλειοψηφία τρώει απο την ίδια τσέπη τους βολεύει να έχει αυτούς πάνω, και δυστυχώς την πληρώνουν όσοι πάνε με το σταυρό στο χέρι, όπου καταλήγουν ή να γλύφουν κόκκαλο ή να ξενιτεύονται όπως και εγώ που πριν 6 χρόνια έφυγα.

    5. τα ΜΕΜΜΕΤΙΑ ΔΕΝ προκαλουν. απλα ΠΡΑΤΟΥΝ.

    6. KAI τα Μεμμετια εχουν στρατιωτικους δορυφορους ΔΥΟ

    7. Εγω κοιταζω και περιμενω αν θα γινη η δουλειά,θα γινη απο τις φλωγες και τα αστερια,εμεις οι πατριωτες οσο και να φωναζουμε και να βρονταμε δεν εχουμε τα εργαλεια για την δουλειά.

    8. Όλοι όσοι αγαπάμε αυτή τη Χώρα θλιβόμαστε. Ο καθένας ξεχωριστά οφείλει πιά να κάνει πρώτα την επανάσταση, μέσα του. Τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν.

    9. Γιατί υπήρχε μόνο ένα; Τα υπόλοιπα ήταν για μακ ή για πεακ και είχαν πέσει οι διαθεσιμότητες; Βέβαια εμείς ως περήφανος λαός αφοσιωμένος στο διεθνές δίκαιο ιεραρχούμε με ανθρωπιά τα οικονομικά μας φροντίζοντας πρώτα για τις ανάγκες των πιθήκων / νέων ψοφοφόρων που μας ρίχνουν και ένα αποπάτισμα στη μέση του δρόμου. Ας μην το παρεξηγούμαι, και ας το βλέπουμε σαν έξτρα λίπασμα που προσφέρεται δωρεάν ένα είδος ανακύκλωσης των προϊόντων του κώλου. Τα σίδερα θα κοιτάμε τώρα;

    10. Δεν έπρεπε να υπάρχει ούτε μιά Ελληνική Φρεγάτα. Την δουλειά θα την κάνουν οι πυραύλοι εξ αποστάσεως χωρίς να τραυματισθεί κανένας δικός μας. Ο πόλεμος πρέπει να είναι ηλεκτρονικός. Παρακολούθηση Λοκάρισμα, και πυρ !

    11. όλα προμελετημένα όλα και στον Εβρο ήταν μελετημένο της ΝΔκαι ΣΥΡΙΖΑ δήθεν προστατεύουν την Πατρίδα για να περάσει αυτή η προδοσία ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥς ΘΑ ΓΡΑΦΤΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ μισοτακης ντορα μπακογιανης ντροπη

    12. Το πούλησε ο Κούλης το παιχνίδι,αρε μητσοτακαιοι μια ζωή χαφιέδες.Στειλατε τα παιδιά μας σα τα σφάγια βορά των Τούρκων;
      Ρε λαμόγια 1 προς 7? Και ο Τούρκος ερευνά στην αυλή μας?
      Ουυυυυ ρε χρυσοκλαρατες πουτανες που φοράτε τρεις σειρες παράσημα χωρίς να έχετε πολεμήσει σε ούτε μια πραγματική μαχη

    13. Θα αφησουμε τον προδοτη Μητσοτακη ελευθερο
      να παραδωσει την πατριδα μας σε Γερμανια και Τουρκια
      θα αφησουμε τους Τουρκους να παρουν την πατριδα μας.
      Μια πατριδα εχουμε και δεν εχουμε δευτερη
      αν την χασουμε δεν θα εχουμε πλεον πατριδα
      και εμεις ακομη καθευδουμε και κοιμωμαστε
      και αφησαμε τους προδοτες πολιτικους να ασελγησουν στο σωμα της πατριδος μας
      να μπασουνε μεσα αλλοεθνοις και αλλοθρησκους
      να μας υποδουλωσουνε σε ξενα κεντρα
      και να μας καταντησουν απατρδες

      1. Πια πστριδσ, οσο ψηφίζουν τα προβατα προδότες, παει η πατριδα, μητσοτακγδες μια ζωη δισιλογοι χαφιεδες, σε 2 χρονια θα σας πηδανε οι μογγολοι τα σπιτια σας ,, μαζθ με τα λαθροπιθηκια, φτου σας αποβρασματα, καληνύχτα ελλάδα, μπουρδελοσταν,

    14. Συγνώμη ίσως δεν βάλετε το σχόλιο μου
      Που εισε Γεώργιε Παπαδόπουλε αντρίκια και σοβαρά θα τους τσακίζες τώρα Εινε δυνατόν οι Έλληνες και οι ένοπλες δυνάμεις να προσβάλλονται διεθνώς και η κυβέρνηση του γιου του εφιάλτη αποστάτη να εινε αδιάφορη επειδή πέρνει εντολές από ΗΠΑ και Γερμανία

      1. Είναι δυνατόν άνθρωπε μου… Και όμως ειναι!
        Δεν είσαι ο μόνος που απορείς και στεναχωριέσαι για αυτή την κατάντια..

    Comments are closed.