ΔΙΑΣΩΘΗΚΕ Η CREDIT SUISSE, ΕΞΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ UBS – ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ – ΣΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΝΕΟ… 2010 Ή ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΧΑΟΣ;;;

    Κοινοποίηση:
    credit-suisse-R-1-768x480

    Τέλος μπήκε στο «θρίλερ» της διάσωσης της Credit Suisse, με τον κολοσσό της Ελβετίας, UBS, να εξαγοράζει σήμερα (19.03.2023) την τράπεζα.

    Αυτήν τη στιγμή, η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας παραχωρεί συνέντευξη Τύπου σχετικά την εξαγορά της τράπεζας Credit Suisse από τη UBS.

    Στην εν λόγω συνέντευξη Τύπου, οι Αρχές της Ελβετίας ανακοίνωσαν ότι η UBS εξαγόρασε την Credit Suisse, σε μια προσπάθεια να διασωθεί η τράπεζα, η οποία αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα.

    «Με την εξαγορά της Credit Suisse από τη UBS, βρέθηκε λύση ώστε να διασφαλιστεί η οικονομική σταθερότητα και να προστατευθεί η ελβετική οικονομία σε αυτή την εξαιρετική κατάσταση», επεσήμανε η Κεντρική Τράπεζα της Ελβετίας.

    Η συμφωνία για την εξαγορά, περιλαμβάνει την παροχή ρευστότητας από την Κεντρική Τράπεζα ύψους 100 δισ. ελβετικών φράγκων προς την Credit Suisse και τη UBS.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Η credit suisse group θα κηρύξει πτωχευση στηε 23.03.2023. Ειναι λαθος της UBS να επενδυσει στην εξαγορα της αρρωστης credit suisse group. Η credit suisse group ηταν μια πολυ βρωμικη τραπεζα, οι καταθεσεις τις ηταν τοξικες, γεματες διαφθορα και εγκλημα. Καλη πτωχευση credit suisse, καλη πτωχευση Ελβετία. Σας αξιζουν τα χειροτερα.

    2. Εσείς που θέλετε να καταρευσουν οι τράπεζες τί θα τρώτε χωρίς λεφτά; Έχετε πορτοκαλιές καί ντομάτες στα μπαλκόνια,η θά χτυπήσετε κάνα αγριογούρουνο στην Ομόνοια; Για τους μπαταχτσηδες πού έχουν δανεικά και αγύριστα δεν σβήνεται τίποτα,το ίδιο και με την εφορία.Μονο σέ πόλεμο μπορεί.

    3. άμα το μαγαζί μου πέσει όξω θα μου εκδόσει η τράπεζα όσα λεφτά χρειάζομαι και θα μου τα δώσει για να σωθεί το μαγαζί;;;

    4. Ε και? Οι καταθεσεις στη Credit Suisse που βρισκονται? Τις εφαγε η μαρμαγκα? Ενταξει η UBS τη πηρε κοψωχρονιας, και λοιπον? Καλη συνεχεια…..

    Comments are closed.