ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΝΔ – ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΟΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ” ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ

    Κοινοποίηση:
    IM_TEASER_30-11-2022

    Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν την είσοδο του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή. Κάτι που σημαίνει ότι διασπάται η θεωρούμενη αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας.

    Και επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε ευθαρσώς ότι θέλει και δεύτερη τετραετία στην διακυβέρνηση της χώρας, τον έχει πιάσει “κρύος ιδρώτας” που βλέπει τις ψήφους να φεύγουν από το κόμμα του και να πηγαίνουν αλλού.

    Για τον λόγο αυτό, ετοιμάζει νόμο -που θα ψηφιστεί νύχτα φανταζόμαστε, όπως όλοι όσοι κρύβουν κινδύνους για τους πολίτες- για να αποκλείσουν τον Κασιδιάρη απο τις εκλογές.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    25 Σχόλια

    1. Τον 3ο τον μακρυτερο θα παρει, ο ηλιας,μεσα απο την φυλακη θα λεει και τοτε τις εξυπναδες του,με την κανελλη στην εκπομπη του παπαδακη,παιδικο καρατε βαρατε επεζε,ουτε σημασια θα τον δινου,οπως με την πολιτικη ανοιξη του σαμαρα,με το λαος του καρατζαφερη,με την χρυση αυγη,με τον λεβεντη,με τον καμμενο,με τον βελοπουλο και βαρουφακη τωρα,εκαναν την αρπακτη τους και φυγανε,πολυ σημασια τους δινουν.

    2. Εγώ είμαι κατηγορηματικός στην άποψη μου ότι πλέον η Πατρίδα μας η αγάπη μας με λίγα λόγια σβήνει οριστικά.Ο κόσμος αυτή τη στιγμή αυτό το χρονικό διάστημα έχει ανάγκη την πολιτική συνεργασία του Στέφανου με τον Κασιδιάρη γιατί απλά ο λόγος του και η εμβέλεια του ονόματός του είναι τεράστια και δεν είναι όπως του κάθε ανθρώπου που θα αγωνιστεί δίπλα στον Κασιδιάρη.Στέφανε εσύ πού προέρχεσαι από την πόλη του Λεωνίδα που έχεις Σπαρτιάτικα αρχίδια Βαρβάτα και πού είσαι σπέρμα των μεγαλύτερων πολεμιστών στην ιστορία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψεις να εξαφανιστεί η Ελλάδα.Πηγαν να σου κλείσουν το στόμα και έμεινες όρθιος σαν λιοντάρι τώρα θα τους κοιτάξει στα μάτια και θα τους πεις μουνόπανα θα σας γαμήσω ως σύγχρονος Λεωνίδας.

    3. σιγά μην κλάσει ο Κασιδιάρης και μέσα στο ευρώ!! ο μέσι είναι!!!

    4. ΝΔ το κομμα που δινει οπλα στην Ουκρανια για να σκοτωνουν τους ελληνες ομογενεις στο Ντονπας και στο Ντονιεσκ, τα χερια των πολιτικων της ΝΔ ειναι βαμενα με αιμα ελληνικο, προκειται γθα αφελης πολιτικοι χωρις διορατηκοτητα … προδοτες αληθινη.

    5. παει για 3ο κομμα με πανω απο 10%.
      γιαυτο τους επιασε κρυος ιδρωτας.
      Αλλα δεν μπορουν να κανουν τιποτα.Θα ειναι αντισυνταγματικο.
      ο Χιος βγαινει πανηγυρικα αν κατεβει για βουλευτης

    6. ποιο 3% ρε παιδια????
      πανω απο 6% ειναι , γιαυτο δεν αλλαξαν το εκλογικο οριο απο 3% σε 5%…..
      με οριο 5% θα μεινουν εκτος βουλης το ΚΚΕ και ο Βελοπουλος……..

      Ηλια παμε γερα ………στοχος το 10%

    7. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ ΤΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

    8. Οι γαλάζιοι συριζαίοι ας ασχοληθούν που έβαλαν μακεδονική γλώσσα στη Φλώρινα που ούτε ο τσίπρας δεν το έκανε! Εννοείται κουβέντα για αυτό ο Πλεύρης, που ήταν παλιά κατά των Πρεσπών! Στέφανε, κατέβα με Ηλία, κανένας δεν μπορεί να τον αποκλείσει και θα πιάσει 10%. Για 3% ελπίζουν τα νέα φιλαράκια του ζάεφ, που αναγνώρισαν και μακεδονική γλώσσα! Χαλαρά έχετε το 10%. Πάμε Στέφανε.

    9. Κούλη μην ακούς τίποτα.Προχωρησε στην εξόντωση όλων των αντιπάλων σου.Κανονικα, ούτε καν φυλακή να τους στείλεις.Στα ορυχεία του Κονγκό να σπάνε πέτρες είναι το σωστό.Μαζεψε τους λοιπόν ένα βράδυ με φεγγάρι και βάλτους στα αεροπλάνα.Αυτη πρέπει να είναι η μοίρα όσων αντιστέκονται στο μεγάλο Φαραώ.

    10. Σιγα ρε κοψτε κατι δλδ επειδη θα μπει στη βουλη με 3% κατι εγινε ….
      Κι ο μπαρουφας μπηκε κι ο βελος αλλα και τι εγινε μονο γαυγιζουν

      1. Έτσι ακριβώς φίλε. Να σου πω τί θα γίνει; Ορισμένων το μηνιάτικο θα φτάσει τα 7 χιλιάρικα κι εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα 1100 ευρώ μεικτά!

        1. Εσυ εισαι απο τους προνομιουχους.Παιρνεις και 1100.Εμεις που ζουμε με τα μισα τι να πουμε?

    11. Ηρεμήστε,οι επόμενες εκλογές στη μπανανία μας θα είναι τόσο νοθευμενες που η υπόθεση predator θα φαντάζει πταίσμα.Στη τρέχουσα 4ετια γίνανε όργια εκτροπής της δημοκρατίας από τη κυβέρνηση, είναι κουτός οποία πιστεύει ότι ο Κούλης θα αφήσει την εξουσία τόσο εύκολα

        1. Αν ο Στέφανος πού θα βγει πανηγυρικά βουλευτής αυτό είναι το μόνο βέβαιο εννοείται ότι μέσω δημοσιογραφίας θα ασχοληθεί με αυτό που έχει να κάνει με νοθεία ώστε να αποφευχθεί κάτι τέτοιο

    12. 3% δινουν τα συστημικα μεσα…..παει φουλ για 3ο κομμα…ειδικα στη Μακεδονια….προσφατη δημοσκοπηση:
      Α’ Θεσ/νικη; ΝΔ 16.6%, βελοπουλος 9,5%, ΕΛΛΗΝΕΣ 7,9%
      Β’ Θεσ/νκη: ΝΔ 20.3%, ΕΛΛΗΝΕΣ 10.8%
      ΗΜΑΘΙΑ ΝΔ 17,5% ΕΛΛΗΝΕΣ 6.8%
      ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΝΔ 23,5% ΕΛΛΗΝΕΣ 12%
      ΠΕΛΛΑ ΝΔ 15,7% βελοπουλος 8,8% ΕΛΛΗΝΕΣ 7,8%
      ΠΙΕΡΙΑ ΝΔ 15.5% ΕΛΛΗΝΕΣ 12.5% βελοπουλος 9,9%
      ΣΕΡΡΩΝ ΝΔ 21,8% βελοπουλος 10,9% ΕΛΛΗΝΕΣ 9.9%
      ΚΙΛΚΙΣ ΝΔ 16,7% ΕΛΛΗΝΕΣ12,7%
      ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΝΔ 17% ΕΛΛΗΝΕΣ 13%…

      1. Οι Μακεδόνες που ψηφίζουν Συριζα, ΚΚΕ, ΝΔ και Βελό πρέπει να εξοστρακιστούν στα Σκόπια.

    13. Να δεις στη χώρα που γέννησε και σκότωσε τη δημοκρατία πως θα τους βγάλουν εκτός υποψηφιότητας. Θα αρχίσουν τα πληρωμένα media περί φασισμού, την ίδια στιγμή που χαϊδεύουν τους Ουκρανούς φασίστες που επί χρόνια πετσοκόβουν και ομογενείς. Επαγγελματίας πολιτικός θα πει επαγγελματίας βρομιάρης.

    14. Αυτη τη στιγμη ειναι τριτο κομμα με συνεχομενη ανοδο Αν πραξικοπηματικα απαγορεψει το κομμα τοτε θαχει το τελος του κανταφι ή του τσαουσεσκου

    15. Οι παιδεραστές της ΝΔ θα παίξουν τα ρέστα τους λίγο πριν τις εκλογές προσπαθώντας να αποφύγουν τον διασυρμό.

    16. Πάμε γερά Λιάκο. Στέφανε ανακοίνωσε κάθοδο στη Β’ Αθηνών με τους Έλληνες να γίνει χαμός.

    17. Δεν αρχίζει από 3% αλλά τελειώνει σε 3% οπότε μο@ν!σκυλα την έχετε μαμίση

    Comments are closed.