ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ! ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Χ.Α, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΜΕΡΑ 25

    Κοινοποίηση:
    1

    H Νέα Δημοκρατία προσεγγίζει το 40%  ενόψει των εκλογών της Κυριακής, σύμφωνα με εκτίμηση του Politico.eu, που προβλέπει επτακομματική βουλή.

    H Nέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη συγκεντρώνει συγκεκριμένα ποσοστό 38,7% έναντι 28,4% του ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα. Τρίτο κόμμα ακολουθεί το ΚΙΝΑΛ με 7,5%, περίπου δύο ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από το ΚΚΕ (5,4%), ενώ η Χρυσή Αυγή βρίσκεται στο 4,1%. Την είσοδό τους στην Βουλή εξασφαλίζουν τόσο η Ελληνική Λύση με 3,9% όσο και η ΜεΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη με 3,5%, σύμφωνα πάντα με το Politico που αξιοποιεί τα στατιστικά δεδομένα των δημοσκοπήσεων στην Ελλάδα.

    Αναλυτικά τα ποσοστά των κομμάτων:

    Νέα Δημοκρατία: 38,7%
    ΣΥΡΙΖΑ: 28,4%
    ΚΙΝΑΛ: 7,5%
    ΚΚΕ: 5,4%
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 4,1%
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3,9%
    ΜεΡΑ25: 3,5%
    ΛΑΕ: 2,7%
    ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 1,8%
    ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1,2%

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Να να να η ναζιαρα η ζηλιαρα ,καλεε να κανει η σουφρα σου ,βλέπεις σκουροχρωμο και σου τρεχουν τα σαλια εεεεε κρυφοπουστα της βερμαχτ? πες μας εισαι ρατσιστης επειδή δεν σε πηδανε αφρικανοι ουτε με πληρωμη μωρη τρελη ναζιαραααα???

    2. Καλα περιμενε εσυ να παγωσει η κολαση ,ο άλλος θελει λεει πολεμο γιατι ρε λεβεντες εχετε τοσο θυμο και μισος μεσα σας? ολοι και όλα σας φταινε,ενω βλεπετε τα στραβα κανεις δεν κανει κατι περιμενετε σωτηρες και εθνοσωτήρες να σας σωσουν???? περιμενετε έναν συνταγματαρχη να βαλει το κεφαλι του στον ντορβα για να σας σωσει ενώ εσεις θα ειστε αραχοι και λαιτ εεε? αφήστε την κλαψα καμια χρυση πορδη και κανενας δεν θα σας σωσει αν δεν φτιαξτε από μονοι σας την ζωη σας ,αυτά σας τα λεω εντελως φιλικα

    3. ΒΑΡΒΑΤΕ ΑΓΡΟΤΗ ΚΑΙ ΤΑΜΤΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ, ΑΦΓΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΙΓΟΝ ΤΙ ……. ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕΙ ΣΩΜΑΤΙΚΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΑΝ ΙΟΣ …………………….. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    4. Άντε πάτε για κανένα μπάνιο όλοι σας, ΡΕ!
      Κάθεστε και ασχολείστε με ποσοστά και της εκατό, τα στημένα πράγματα ενώ έπρεπε να είχαμε βγεί να τους σπάσουμε τα κεφάλια όλους του συστήματος!!!
      ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!!!
      ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΝΕΡΟ Η ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΟΚΟΚΟ;;;

    5. Xaxaxaxaxaxaxa καλοοοο ο κλασιδιαρης η ναζιστρουλα με την σβαστικα τατου στο βυζι αυριανος ηγέτης της χωρας μας χαχαχαχαχαχα τωρα που θα τους παει φυλακη ο Κουλης θα φανε καλα τους περιμενουν κατι αφρικανοι με κατι κονταρια ναααα….

    6. μη κανεις ετσι …τι κακο μου εχει κανει η χυσαυγη? το γεγονός ότι είναι ναζι δεν σου λεει κατι? άλλο πατριώτης και άλλο χιτης ταγματασφαλητης υπηρετρια της βερμαχτ…σκατα στον ταφο του φυρερ σας σκουλικια βρωμερα

      1. ασε ρε γραφικε, ο κασιδιαρης δεν νομιζω οτι υπηρετησε στη βερμαχτ , αστειε!! κανεις το δημοκρατη!

    7. Η ουσια ειναι μια: 38% ν.δ + 28% συριζα= 66% λοβοτομημενοι ελληνες.

    8. ΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΑΚΟ ΝΑΖΙΣΤΑΚΟ ΘΑ ΜΑς ΣΩΣΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΥΣΗ ΑΥΓΗ?? ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ….ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟςς ςς Σας ..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΔΙΚΟ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕς ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΝΑΙ ΡΕ ΒΛΑΚΑ 4Ο ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ??? ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ??? ΟΧΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑΤΕ

    9. Χρυσή Αυγη μέχρι να βγει ο ήλιος από τη Δύση λέμε!

    10. Όσο δεν ακούμε ερπύστριες στην άσφαλτο, δεν μας σώζει τίποτα…

    11. ΣΑΛΟΝΙΚΙΕ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΤΟ ΤΣΟΥΖΕΤΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ…………………….. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΛΟΒΟΤΟΜΗΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Ή ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΓΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΙΣΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ…………..Α, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΡΙΑΝΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΧ ΧΩΡΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ………………..

    12. Ο ΠΟΙΟ Μ@ΚΑΚΑΣ ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ , ΓΙΑΥΤΟ ΚΟΥΛΗ ΦΕΡΕ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΒΑΛΕ ΝΕΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ -ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΚΟΨΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΞΕΠΟΥΛΑΤΑ ΟΛΑ , ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΡΘΟΙ !

    13. ΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΑ
      ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΗΤΩΝ – ΗΠΑ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ Ο ΥΠΑΤΟΣ ΑΡΜΟΣΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ
      ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ.

      ΒΟΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
      ΘΑ + ΘΑ + ΘΑ + ΘΑ + ΘΑ + +ΘΑ =0.00

      ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ
      ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ,

      ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ
      ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ
      ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ?

      ΑΛΛΗΘΕΙΑ ΕΙΣΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΣ ΝΑ
      ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΟΥ ΕΝΩ ΜΕΤΑ ΤΙΣ
      ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΕΚΕΙ
      ΠΟΥ ΞΕΡΩΜΕ?

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ
      ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ
      ΟΝΕΙΡΑ ΕΝΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΛΑΟΥ?

      ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ
      ΠΡΟΟΘΟΥΝ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΜΜΕ? ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΗΤΕΣ ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΕ.?

      ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ
      ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.

      ΨΗΦΗΖΟΥΜΕ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΜΟΝΟ
      ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΤΟΞΟΥ – ΑΝΤΙΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΕ – ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΑΤΟΙΚΗΣ
      ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ.ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΗΣΩΜΕ
      ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΥΠΕΥΘΗΝΟΙ
      ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΩΣΙΕΣ.ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ

    14. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ – ΘΑΝΟΣ ΤΖΗΜΕΡΟΣ

      Και για όποιον με κράξει, θα του πω να ξαναψηφίσει τους ίδιους και τους ίδιους. Τι θα αλλάξει με τη Ν.Δ.; Καλά, για τα ρεμάλια του σφύριζα ούτε λόγος, να ‘ναι καλά οι κηφήνες του Δημοσίου που θα ψηφίσουν.

    15. Εσένα το 28% σε εξόργισε η το 38% σε ένα κόμμα που συνέβαλλε καθοριστικά στην χρεοκοπεια της χώρας ?? Ψηφιστε ΚΟΥΛΗ θα ερθουν οι επενδύσεις τρέχοντας δεν κάνανε επενδύσεις τόσα χρόνια σε καιρό μη κρίσης και θα κάνουν τωρα χαχαχα!! Ψηφιστε το κόμμα το οποιο αν είναι ο Τσίπρας μια φορά σκληρός ο Κούλης είναι αδίστακτος!! Τα 37 δις που έδωσε ο λαός σε φόρους που δεν υπήρχε σεντς στο ταμείο του ελληνικού κράτους να πάνε σε τραπεζιτες!! Τα επιδόματα που καποιοι κατηγορουν ότι εμποδίζουν προς την ανάπτυξη(!!!!) και ότι τα παίρνουν ξένοι ( μάλλον μερικοί ξεχνάνε ότι τα παίρνουν και πολλοί Έλληνες που είναι στο όριο της κατώτατης φτώχειας ) να τα καταργήσει και αυτά!! Ψηφιστε τους δήθεν μακεδονομάχους της ΝΔ οι οποίοι είχαν συμφωνήσει για Μακεδονίες και ενώ μπορούσαν να σταματήσουν την διαδικασία με το παραιτηθούν όλοι ώστε να γίνει προκηρηξη εκλογών ΔΕΝ το έκαναν!!
      Ψηφιστε αυτό το ψευτοδεξιο φιλελεύθερο μόρφωμα που επί εποχής του οι ξένοι είχαν δωρεάν παροχές στα νοσοκομεία ενώ οι Έλληνες χορια το 5ευρω οποίος δεν είχε να πληρώσει ( μιλαω για τους πιο αδύναμους οικονομικά ) για μια νοσηλεία του στέλνανε το λογαριασμό στην εφορία!!! Ενώ με τον συριζα εκτός των ξένων ΚΑΙ οι Έλληνες είχαν αυτές τις διευκολυνσεις!! Δεν είμαι αριστερός είμαι ΕΛΛΗΝΑΣ κανένα κόμμα δεν είναι άγιο ούτως ή άλλως αλλοι μας κυβερνούν αλλά το δίκιο να λέγεται !! Τιμωρήστε τον ΣΥΡΙΖΑ για τα 5 χρόνια που έκανε και 3,4 καλά και φέρτε στην εξουσία αυτούς που επί 40 χρόνια πήδηξαν την Ελλάδα και δεν φέρανε επενδύσεις γιατί είχαν το μυαλό στο μέλι !! 38% ?? Αλήθεια πόσο φανατικός και διπλωματούχος ηλιθιος πρέπει να εισαι!!

    16. Δεν μας σωζει τιποτε. Ο Συριζας επεσε σαν την γατα στα μαλακα και ορθιος. Η ΝΔ που εχει ψηφισει ολα τα μνημονια επρεπε να ειχε ποσοστα ΠΑΣΟΚ. Μη κοψετε το χερι σας μετα τις εκλογες. Τον λαιμο σας να κοψετε.

    17. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΡΕ SAM, ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΕΙΡΟ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΚΤΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    18. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΑΖΗ ΠΟΡΕΙΑ , ΦΕΥΓΟΥΝ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,
      ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ & ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ , ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΛΛΟΥ.

    19. ΠΟΙΟ 28% Ο ΣΥΡΙΖΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΕΣ…. ΟΛΑ Π Α Ρ Α Ν Ο Μ Α ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΛΗΤΕΣ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΤΕ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ… ΕΙΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ…

    20. Αυτός ο λαός είναι άξιος της μοίρας του ψηφίζει τους ομοίους του, δηλαδή όλα τα κόμματα που αποδειξαν ότι μισούν τον Έλληνα και την Ελλάδα.

    21. Ρε Σαμ τι πινεις??? 12.5 % οι κλασιδιαρες ??? χαχαχαχαχαχα ,ουτε καν στην βουλη δεν θα μπουνε οι κοτες οι λυρατες< τα κεφαλια τους στης πρεσπες ειπε ο άλλος και την κοπανησε μην τον πιασουν και βγηκε χεσμενος ο μιχαλογυφτακος και τον αδειασε τα ξεχασες??? κοκοκοκοο μπατριωτες του κωλου είναι οι ναζιστρουλες

      1. ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ ΡΕ ΜΠΟΥΦΟ ΣΤΑΛΙΝΙΣΚΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΚΕΙ

    22. 1000 φορες ΝΔ η άλλο κομμα παρα τον κηραλοιφα και τον ναζιστή αρκουδογυφτο απ την μανη,την κυριακη θα τελειωσει η χα μεχρι και ο Λεβεντης θα την γλεντησει!

      1. θα φας τη χα στα μουτρα σου αλλα 4 χρονια..υπομονη , δεν ξερω τι κακο σου χει κανει η χα, αλλα κανε υπομονη

    23. ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ 28% ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ Η ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ???

      1. ΜΑ ΚΑΙ ΤΟ 38,7 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΟΥ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ,ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΣΤΟ ΚΟΜΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΕΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ,ΠΟΥ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ,ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΑΝΕΓΕΡΣΕΙΣ ΤΖΑΜΙΩΝ,ΓΑΜΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΩΝ,ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΩΛΟΛΑΓΝΩΝ ΑΛΛΑ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΑ ΟΓΚΩΔΗ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ,ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΜΝΗΜΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗΣ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΣΟΙ ΑΠΟΜΕΙΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΜΕ.ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΙ,ΣΑΝΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ.ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ…………….

    24. Νέα Δημοκρατία: 35,7%
      ΣΥΡΙΖΑ: 20,4%
      ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: 12,5%
      ΚΚΕ: 5,1%
      ΚΙΝΑΛ: 4,5%
      ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ: 3,1%
      ΛΑΕ: 2,1%
      ΜεΡΑ25: 2%
      ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: 1,8%
      ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ: 1,2%

    Comments are closed.