ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΑΠΟ ΦΙΛΟΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ “ΣΚΟΤΩΝΕΙ” ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΚΛΑΜΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

    Κοινοποίηση:
    dimoskopisi

    Μεγάλη αποδοκιμασία εκφράζουν οι πολίτες σε σχέση με την υγειονομική και οικονομική διαχείριση της πανδημίας από την κυβέρνηση μετά τις εισηγήσεις των λοιμοξιολόγων, όπως προκύπτει από τα αποκαλυπτικά στοιχεία της νέας Πανελλαδικής Δημοσκόπησης που διενήργησε η INTERVIEW (17 έως 22 Μαρτίου 2021) για τη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, με την υπογραφή του Δημήτρη Βασιλειάδη.

    Τα σημαντικά ευρήματα της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή  «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με το δημοσιογράφο Στέργιο Καλόγηρο δείχνουν συγκεκριμένα ότι το 62% των πολιτών δεν είναι ικανοποιημένο από την υγειονομική διαχείριση της πανδημίας, ούτε από την οικονομική διαχείρισή της (57%), με το 53% πάντως, να πιστεύει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είχε χειρότερη διαχείριση. Οι ερωτηθέντες στη συντριπτική τους πλειοψηφία (57%)  ζητούν την άρση του lockdown πιστεύοντας ότι «κούρασε και δεν αποδίδει».

    Κατά των διαδηλώσεων το 62% των πολιτών – Τι λένε για την έναρξη της επανάστασης του ‘21

    Αντίθετο στη διενέργεια διαδηλώσεων εν μέσω κορωνοϊού, εμφανίζεται το 62% των πολιτών ενώ σε ερώτημα σχετικό με την επανάσταση του 1821 και το πώς ξεκίνησε οι περισσότεροι (42%) πιστεύουν ότι η έναρξή της έγινε από Έλληνες και Ξένους και 40% πιστεύει ότι ξεκίνησε μόνον από Έλληνες.

    Οι πιο αποτελεσματικοί υπουργοί

    Σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των πολιτών φαίνεται πως η διαμάχη με την Τουρκία και η στήριξη στις ένοπλες δυνάμεις δίνουν την πρωτιά (7,6%)  για την αποτελεσματικότητά του στο Νίκο Παναγιωτόπουλο με τον υπουργό ανάπτυξης Α. Γεωργιάδη να ακολουθεί (7,3%) και στην τρίτη θέση να βρίσκονται ο Β. Κικίλιας και ο Κ. Πιερρακάκης με 7,2%. Ακολουθούν ο Μ. Βορίδης (6,5%), ο Χ. Σταϊκούρας (6,3%), ο Χ. Θεοχάρης (6%) και τελευταίοι στην αξιολόγηση των ερωτηθέντων ο Μ. Χρυσοχοϊδης (5%) και η Ν. Κεραμέως (4,9%).

    Παρακάτω τα στοιχεία όλης της δημοσκόπησης:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΝΕ ΑΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    2. Όταν και όποτε γίνουν εκλογές, η ΝΔ θα βγάλει 35-36%, λιγότερες έδρες μεν, καθαρή νίκη δε. Ο ΣΥΡΙΖΑ πάνω απο 20% ΔΕΝ. Το κόμμα Κασιδιάρη 3,5 – 4% στην καλύτερη, εφόσον βάλλουν στο περιθώριο τον Βελλόπουλο. Όλα τα άλλα τα διασπασμένα εθνικά πατριωτικά κόμματα ένα 3%. ΔΡΑΜΑ

    3. Ποιο κλάμα στο Μαξίμου; Εγώ βλέπω και σε αυτή τη δημοσκόπηση πως προηγείται ο Κούλης με κοντά 20 μονάδες…. Αλλά και πες πως πέφτει ο Κούλης. Θα έρθει ποιος; Ο Τσίπρας; χαχαχαχα Κασιδιάρης άντε να πάρει στην καλύτερη κάνα 2%. Τελειωμένη κατάσταση η Ελλάδα.

    4. Μην τρελαίνεστε οσοι σχολιαζετε τη συγκεκριμενη δημοσκοπηση….δεν σας ενημερωσε σωστα το μακελειο ποιος την εκανε,,,,1ον ο συγκεκριμενος δημοσκοπος (Κ.Βασιλειδης) ειναι παπαγαλακι της ΝΔ (γερμανοτσολιας στο φουλ-μεγαλωσε στη Γερμανια), ο υπευθυνος του σταθμου τον εχει σε διαφορα πανελ και μαλιστα λεει τα καλυτερα για την μερκελ και ειναι ο σταθερος δημοσκοπος του σταθμου που δινει τα αποτελεσματα κατα παραγγελια του διευθυντη του σταθμου,,,,2ον ποιος ειναι ο διευθυντης του σταθμου ΒΕΡΓΙΝΑ;Ο Καλογηρος-κουμπαρος του Αδωνι (τσιριχτου) Γεωργιαδη…σε καθε δημοσκοπηση βγαζει τον κουμπαρο του στις 2 πρωτες θεσεις δημοφιλιας για τους υπουργους….ειναι ο ανθρωπος που εδιωξε απο το σταθμο του τουλαχιστον 3 δημοσιαγραφους (Τραγκα, Βλαχο, Παπαζαφειριου) μολις ακουσε την σκληρη κριτικη που κανουν στο κομμα του, την ΝΔ,…ο ιδιος ηταν απο τους ομιλητες στη μεγαλη συγκεντρωση για την Μακεδονια που εγινε στη Θεσσαλονικη….εκ του αποτελεσματος φανηκε πως χρησιμοποιησε την προδοτικη συμφωνια των Πρεσπων για να σπρωξει τους Μακεδονες να ψηφισουν την κουλα που και καλα θα αλλαζε την προδοτικη συμφωνια….τωρα στις εκπομπες του συνεχιζει να μιλαει για την προδοσια του τσιπρα αλλα τσιμουδια για την κουλα που συνεχιζει την προδοσια….τον βριζει ολη η Μακεδονια…..

    5. ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ………….ΧΑΠΑΤΟ..

    6. Ότι και να κάνουμε δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από τις μισές αλήθειες και τα ολόκληρα δημοσκοπικα ψέματα των illuminati.Εχουν πολλά εργαλεία για να μετρήσουν τον σφυγμο μας και να μας κρατούν υπνωτισμενους.Ενας τρόπος υπάρχει να απαλλαγούμε από τους Μαριονετιστες,να πετάξουμε τα κινητά και τις τηλεοράσεις.

    7. Ποσο ικανοποιημενοι ειστε απο τη διαχειριση της πανδημιας : Λιγο / Καθολου 62%
      Οαρακαρω στην ερευνα ….. Αξιολογηση υπουργων : Κικιλιας 7,2 / 10

      Η εκαναν τη δημοσκοπηση σε ψυχιατρειο η δουλευουν τον κοσμο ψιλο γαζι.
      Το δευτερο φυσικα. Ουτε σε ψυχιατρειο δε θα επαιρνε τετοια νουμερα ο Κικιλιας.

      37% ικανοποιημενοι απο τη διαχειριση της πανδημιας και 41% ικανοποιημενοι
      απο την οικονομικη διαχειριση. Σε ποιον πλανητη ειπαμε εγινε η δημοσκοπηση ??

    8. Ραγιάδες εσείς ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας! Στα τσακίδια και ακόμα παρακάτω τρισάθλιοι νεοελληναράδες! Ούτε που φαντάζεστε τι σας περιμένει…. Μασκούλα, σπίτι και η τύχη σας δουλεύει..

      Α και μην ξεχάσω, στην διαδήλωση των Πακιστανών έπεσε ξύλο;;;; Δεν νομίζω Τάκη!!!! Ούστ, κοπρόσκυλαααα

    9. 1.105 ατομα συμμετειχαν
      Εβαλαν το θα κανω το εμβολιο μαζι με αυτους που το εχουν κανει ηδη…
      Μονο απο αυτο για μενα ειναι ακυρη η δημοσκοπηση

    10. ο Νινο ψηφιζει…..

      Μνημονια μεχρι να σβησει ο ηλιος.

    11. Ο Κασιδιάρης παίρνει 0,8% στην δημοσκόπηση και οι καθυστερημένοι που τον υποστηρίζουν έλεγαν ότι θα βγουν δημοσκοπήσεις που θα του δίνουν πάνω από 3%. Πιο γελοίοι δεν γίνεται.

    12. Εκεί στο ελληνικο τι κομπινες παίζουν με τον Λάτση ;

    13. 😂 😂 😂… Από ξένους άρχισε η επανάσταση 😂… Φαντάσου πόσο λαός ηττοπαθεις είναι ούτε τους προγονους τους δεν πιστεύουν πια

    14. Ονειρα κανετε εκει στο Μακελειο. Οι ραγιαδες οτι και να τους κανεις, παλι Κουλη Αλεξη Μερες Φωφες Κοιραλοιφες και Κκεδια θα ψηφισουν. Ραγιαδες κουτοπονηροι αλλα τελικα ζωντοβολα ψηφοφοροι. Καλα να παθουμε για ολα.

    15. ειναι η ωρα της αληθειας της δημοκρατιας και της δικαιοσυνης.εσεις που τοσο καιρο κατηγορουσατε τον τσιπρα ηρθε η ωρα να αποδειξει οτι ηταν πολυ καλυτερος απο τον μητσοτακη.στις επομενες καλπες λοιπον αλεξης τσιπρας δαγκωτο !

    16. Ας κάνουν μια κανονική δημοσκόπηση.. Πόσους ψήφους θα πάρουν αύριο το πρωί, εκεί να σας δω, με του στυλ δημοσκοπήσεις “ποιος είναι ο καλύτερος υπουργός” δεν γίνετε δουλειά

    17. Του Ελληνα ο τράχηλος ζυγο δεν υπομένει….

    18. 62% φοβούνται τις ανθελληνικές φιέστες για το 1821 λόγω………ΚΟΡΟΪΔΟΪΟΥ….!!!!!!…….!!!!!!!…….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    19. Φαντάσου στην πραγματικότητα είναι πιο κάτω….

    20. Για το που… καβαλα.
      Ποσο βληματα ειστε. Για αλλα 20 χρονια σε μνημονιο θα σας εχουν. 60% θελει να κανει εμβολιο, βγαζουν το Γεωργιαδη δευτερο και η επανασταση νομιζουν οτι αρχισε απο ξενους.

      ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ πλήρης.

      1. Ρε πανεξυπνε και συ….το 60% της δημοσκόπησης δεν αφορά το 60% του πληθυσμού της χώρας…αλλα το 60% αυτών που πήραν τηλ….100 άτομα πήραν…οι 60 θέλουν να κανουν….που ξέρεις εσύ πους πήραν και τι κομματοσκυλα είναι..
        Αν έπαιρναν 10 άτομα της οικογένειας σου τηλ και ήθελαν οι 2 να το κάνουν θα έλεγαν ότι το 80% δεν θέλει να κάνει..

    21. Πως γίνεται κάθε αυτο το νούμερο,ο πιο άχρηστος υπουργός ever να είναι πάντα από τους καλύτερους δε μπορώ να το καταλάβω.Πεφτει χαρτζιλίκι απο τον μπουμπουκο;

    22. ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΚΡΥΒΕΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΩ. ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΖΑΤΕ?
      ΝΔ (ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ) 37,5%
      ΣΥΡΙΖΑ (ΤΣΙΠΡΑΣ) 22,3%

      Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΓΙΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟ 15% ΕΩΣ ΚΑΙ 20%
      ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ

    23. ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ

    24. Ξεκίνησε από Ελληνες και ξένους;

      Καλά σας κάνουν μνημόνια μέχρι να σαπίσουν τα εντόσθια σας

    Comments are closed.