ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΤΕΚΕΣ! ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ – ΟΡΓΙΑ “ΛΑΘΡΟ” ΜΕ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ, ΜΕΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΜΕΝΑ ΦΑΓΗΤΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Image1 (1)

    Το βίντεο έχει ληφθεί 4πμ στην πλατεία του Άγιου Παντελεήμονα.

    Tα όσα θλιβερά διαδραματίζονται καθημερινά στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα καταγγέλλει μέσα από το makeleio.gr, ένας αναγνώστης και κάτοικος της περιοχής.

    Δείτε τι αναφέρει:

    “Η κατάσταση είναι ίδια και χειρότερη από πριν. Κοιμούνται λαθρομετανάστες στα μάρμαρα ,στο γκαζόν όπου βρουν.Πετούν ότι φαγητό δεν τρώνε , με αποτέλεσμα να υπάρχουν παντού ποντίκια και κατσαρίδες.

    Η πλατεία το πρωί θυμίζει χωματερή. Στα συντριβάνια «αυτά μας έλειπαν» βρίσκεις από αναψυκτικά μέχρι προφυλακτικά …

    Οι φωνές και ο απίστευτος θόρυβος μας ταράζει ,ακόμη και με κλειστά παράθυρα!!!! Κέντρο πρωτεύουσας ευρωπαϊκής χώρας 2019…”

    Δείτε το βίντεο:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Χωνεψτε το.Ηρθαν για να μεινουν.Θα περνετε οτι ψηφιζετε.Τι γρινιαζετε τωρα;Απλα τα πραγματα.

    2. Περίμενε κανείς λογικά σκεπτόμενος ότι αυτά τα λαθροόρκς θα μας φέρνανε πολιτισμό και ανάπτυξη?Η μόνη ανάπτυξη είναι στον πισινό των αλληλέγγυων και ζαίων και στην τσέπη τους

    3. Η Αθηνα χρειαζεται μια ατομικη βομβα, να μην μεινουν ουτε οι 300, ουτε οι λαθρο, ουτε οι 3 εκατομμυρια ηλιθιοι που ψηφιζουν..

    4. Η μουσική ειναι Romanian gypsy, φίλος μου από Ρουμανία άκουσε κι μου το είπε

    5. μην μιλατε καθολου ουτε εσεις εκει ουτε οι αλλοι στην μυτιληνη αυτοι στο νησι ελεγαν ευπροσδεκτοι οι μεταναστες μονο που η σωστη λεξη ειναι λαθρομεταναστες τωρα γκρινιαζετε αμφοτεροι οταν η χρυση αυγη τους κοντραριζε αντιδρουσατε λουστουτες τωρα χωρις κουβεντα υπομονη θα σας σωσει ελληνικη λυση που αλλα λεει στο γυαλι και αλλα στη βουλη

    6. Όταν υπήρχε η Χ.Α. δεν τολμούσαν τα λάθρο να εμφανίζονται δημόσια και να κάνουν αυτά τα αίσχη. Αλλά οι κυβερνήσεις ΝΔ, τότε ΠΑΣΟΚ και Αριστεροί ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ την Χρυσή Αυγή, κάνουν τους προοδευτικούς στην καμπούρα των άλλων. Πηγαίνετε τους (τους λαθροπιθήκους) στα Βόρεια προάστια να δείτε την αντίδραση τους όταν η πορνεία, τα ναρκωτικά και η βρωμιά, κτυπήσει τα δικά τους σπίτια. Τότε θα φανεί η προοδευτικότητα τους.

      1. Ναι όταν ήταν η ΧΑ αλλά μετά το 15 εξαφανίστηκε η ΧΑ γιατί ο Μιχαλολιάκος το έπαιξε καλό και ήσυχο παιδί επειδή τα έκανε πάνω του μη τον χώσουν στη στενή… Γιαυτό και πήρε και τον μπούλον….

    7. Μέρα νύχτα λιάζονται οι Λάθρο.Γιαυτό μας προτίμησαν και ήρθαν στο Ελλαδιστάν για να λιάζονται.Το είπε εξάλου και η κυρία μούμια (Μαμ-Ρα) Τασία λιάζονται και μετά εξαφανίζονται.

    8. Ξεχάσατε τίς παραβιάσεις άδειων διαμερίσματων, γιά καταληψη και κλοπή των υδραυλικών και οτι άλλο υπαρχει για πούλημα, την ρευματοκλοπη καί νεροκλοπη ….και όλα αυτά καί άλλα πολλά, σε αποσταση αναπνοής από το ανυπαρκτο σστυνομικο τμήμα της Μιχαηλ Βοδα.

    9. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΦΥΣΙΚΑ) ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ.
      ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΩΣ ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΜΕ ΣΥΡΤΟ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ Κ.Ο.Κ.
      ΩΣ ΛΑΘΡΟ – ΓΙΟΥΦΤΟΣ ΚΛΠ, ΤΑ ΧΟΡΕΥΕΙΣ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΜΕ ΛΙΚΝΙΣΜΑ……
      ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ηλ@θ@ε

    10. Παντού στο κέντρο της Αθήνας έτσι είναι και πολύ χειρότερα όπως στην πλατεία Κολιάτσου που ζω εγώ. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΊΖΟΥΝ… Αλλά που θα πάει… Τα λαθροόρκ θα φτάσουν και στα Βόρεια Προάστια σε λίγο και θα ξυπνήσουν μέχρι και οι “αλληλέγγυοι” αλλά θα είναι αργά…

    11. Θα λέτε Χρυσή Αυγή που είσαι και θα κλαίτε…

    12. Γιατί καλε …τι έχει η μουσική τους και σας ξυνίσε ;; Και εσείς οι ελληναράδες τέτοια ακούτε στα μπουζουξίδικα που πάτε , τα πληρώνετε και χρυσά…

    13. Η χρυση αυγη φταιει ραγιαδες. Ψηφιστε Κουλη Αλεξη και Φωφη να σας σωσουν.

      1. Ο/Η Η Χρυσή Αυγή φταίει που τους εκμεταλλεύτηκε και τους παράτησε μετά λέει:

        Αφού πρώτα είχε βγάλει μια περιουσία από την εγκληματική της δραστηριότητα στην περιοχή.

        1. Σώπα καημένε που έβγαλε μια περιουσία. Η χρυσή Αυγή χρέωσε τούτο τον τόπο 400 δις; άιντε φτυσε την καραμέλα πια.

        2. που την ειδες την περιουσια βρε ξερωλα αφου τους ειχαν κοψει και την επιδοτηση πουθενα στον κοσμο δεν κανουν ετσι σε ενα κομα που μπηκε στην βουλη απο τον κοσμο να χεσω την δημοκρατια σας και τωρα θα σας σωσουν οι δηθεν δημοκρατες . σε αυτην την χωρα περναει καλα οποιος δηλωνει λαθρομεταναστης. καποιος γραφει παραπανω για τα βορεια προαστεια αληθεια γιατι δεν πανε εκει να τους κανουν HOT SPOTS μεσα στο πρασινο και να εχουν κοντα τους τους αλληλεγγυους. οι αλληλεγγυοι τους θελουν αλλα οχι στην αυλη τους τι υποκριτες

    14. Θα πρέπει να τεθεί σε λειτουργία ο Καιαδας παρα πολυ σύντομα. Θα ξεκινήσουμε με τους ναρκομανείς και τους χασικληδες μετά θα συνεχίσουμε με κάτι αναρχικά αποβράσματα, ύστερα με κάτι λαθροταλιμπανια, φυσικά οι γύφτοι δεν θα πρέπει να λείπουν από το πάρτυ, μην ξεχάσω κάτι μκο, και φυσικά οι δήθεν φιλοζωικές οργανώσεις μαζί με κάτι δήθεν φιλόζωους, εννοείτε μαζί και κάτι φυλακοβιοι παιδεραστές, καθώς επίσης και ότι παρα φύσιν κυκλοφορεί τύπου γκέι, λεσβίες κτλ κτλ. Μην ξεχάσω τους τραγοπαππες και ότι άλλο εκπροσωπεί την εκκλησία. Ορίστε, μου πήρε μόλις λίγα δευτερόλεπτα να βγάλω το πλάνο, δεν είναι δυσκολο, θα μας πάρει και κάνα δυο χρόνια μέχρι να υλοποιηθεί αλλά μετά θα μείνουμε λίγοι και καλοί.

      1. αμα αφησεις εξω τους χασικληδες απο τον καιαδα ΣΥΜΦΩΝΩ 100%

        χαχαχαχαχαχαχαχ

      2. Τι σου φταίνε οι χασικλήδες ρε φίλε?Θα μας ρίξεις στο καιάδα επειδή κάνουμε κανένα τσιγαράκι?

    15. χαχαχαχ!!! πόσο για το πούτσο είμαστε!! εντελώς όμως!!

    Comments are closed.