ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η 35ΧΡΟΝΗ! “ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΙ;;;;” ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η 35ΧΡΟΝΗ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ

    Κοινοποίηση:
    ΒΙΤΡΙΟΛΙ-OK12121

    Στην εκπομπή «Μαζί σου» του ΣΚΑΪ μίλησε φίλη της 35χρονης κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα και, όπως είπε, το βράδυ πριν τη σύλληψή της βγήκαν σε καφενείο και η 35χρονη φαινόταν ανέμελη, χωρίς να υπάρχει κάτι που την προβληματίζει.

    «Χθες (το βράδυ πριν τη σύλληψη) ήμασταν μαζί. Εγώ την πήρα απλά τηλέφωνο και της είπα “θα πάω στο καφενείο, αν θες να έρθεις”. Ήρθε κατά τις 22:00, κάπου εκεί νομίζω, γιατί είχε πάει για περπάτημα με μία φίλη της. Ήρθε κατά τις 22:00 και κατά τις 23:30 την πήγα στο σπίτι, την άφησα από κάτω και έφυγα», ανέφερε η φίλη της 35χρονης.

    «Χαζολογάγαμε. Ήμασταν με κάτι παιδιά από το χωριό και λέγαμε βλακείες. Ήταν ανέμελη», προσθέτει.

    Για το αν το τελευταίο διάστημα είχε παρατηρήσει κάποια αλλαγή συμπεριφοράς από την πλευρά της 35χρονης, η φίλη της αναφέρει ότι δεν είχε παρατηρήσει τίποτα απολύτως. «Για αυτό έχω πάθει σοκ» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Χαρά Θεού, όπως ήταν πάντα, να κάνει την πλάκα της το ένα, το άλλο, μέχρι εκεί. Δεν είχα καταλάβει τίποτα», υπογραμμίζει και προσθέτει πως η 35χρονη δεν της είχε πει ποτέ για κάποιον άνδρα στη ζωή της, ούτε είχε αναφέρει ποτέ την Ιωάννα.

    Στη συνέχεια, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι από την 20η Μαΐου που έγινε η επίθεση, οι δυο τους έχουν ειδωθεί αρκετές φορές, «σίγουρα δυο, τρεις φορές την εβδομάδα».

    Όσο για το αν συζήτησαν για την επίθεση με το βιτριόλι, η φίλη της κατηγορούμενης αναφέρει ότι το συζήτησαν απλά σαν γεγονός. «”Είδατε τι έγινε στην τηλεόραση;”, με την κοπέλα με το βιτριόλι, αυτό. Τίποτα άλλο δεν μας είχε πει, μόνο αυτό», αναφέρει.

    Μάλιστα, η φίλη της 35χρονης αναφέρει ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι η φίλη της κρύβεται πίσω από την επίθεση και ότι έχει πέσει από τα σύννεφα.

    Υπόθεση βιτριόλι – Τι λέει η φίλη της

    Τι λένε άνθρωποι που γνώριζαν την 35χρονη

    Στο ίδιο σχολείο στην Αμφιλοχία πήγαιναν η κατηγορούμενη και η Ιωάννα, με τη 35χρονη να είναι ένα χρόνο μεγαλύτερη.

    Συντοπήτης και συνάδελφος, πάντως, της 35χρονης που μίλησαν στην εκπομπή, τόνισαν ότι δεν θα μπορούσαν ποτέ να φανταστούν ότι αυτό το έχει κάνει η συγκεκριμένη.

    Υπόθεση βιτριόλι – Παράλληλοι βίοι

    Δεύτερο προφίλ στο Facebook είχε η 35χρονη

    Και δεύτερο προφίλ στο Facebook διατηρούσε η 35χρονη κατηγορούμενη με το ίδιο όνομα που επικαλέστηκε όταν κάλεσε την εταιρία ραδιοταξί. Από αυτό το προφίλ δεν είχε καμία σχέση με την Ιωάννα και φαίνεται πως το χρησιμοποιούσε για να παρακολουθεί κυρίως τον σύντροφό της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ηθελαν την καλη και ανετη ζωη κοντα σε ευκαταστατους ανδρες, δεν εχει να κανει απο που ειναι, ολες πλεον οι ελεινιδες το ιδιο τροπαριο ακολουθουν.

      1. ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΣΥΝΤΟΜΑ

        ΣΕΙΣΜΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ…

    2. Η εικόνα μιας γυναίκας παίζει ρόλο. Ο κλαρινογαμπρος όταν βλέπει την ψυχασθενή βιτριολου με το μισό βυζί έξω και μετά βίας καλυμμένο το μνι της πως να την πάρει στα σοβαρά; Ψεύτικο μαλλί, ψεύτικα χείλη, ψεύτικο χαμόγελο συμπληρώνουν το παζλ της ασχήμιας. Ήθελε και γαμπρό το ζωύφιο στα 35φευγα, η εποχή που υπήρχαν μλκες πέρασε και ειδικά όταν αυτοί είναι φορτωμένοι με ευρώ. Τώρα στην μπουζού θα γνωρίσει πολλούς γαμπρούς θηλυκούς

    3. Κάποια σχόλια μου θύμισαν, τραγούδι του Ρίτσου πάνω από μια μάνα που θρηνουσε το νεκρό γιο της,από πυρά χωροφυλάκων Ελλήνων πατριωτών,αυτό κάνουν και οι φίλοι πατριώτες στην μάνα που θρηνεί την ζωντανή νεκρή Ιωάννα,και δεν την σέβονται,έτσι είμαστε δυστυχώς τρώμε τις σάρκες μας για αυτό είμαστε τρωτοί από την εκάστοτε κυβέρνηση,εμφύλιος….μια ζωή και το τραγούδι από τον επιτάφιο το 1936……

    4. Αναρωτιέμαι πλέον για το είδος των σχολίων περί της καταγωγής και των τριών του δράματος. Δεν σκέπτονται αυτοί που κάνουν τα σχόλια αυτά, την εντύπωση που δίνουμε οι της πρωτεύουσας (δηλαδή που έχουμε γεννηθεί και έχουμε μεγαλώσει στην Αθήνα, άντε και στη Θεσσαλονίκη) κατονομάζοντας ως βλάχους ή κλαρινογαμπρούς άλλους ΄Ελληνες που ζουν και προέρχονται από την περιφέρεια. Δηλαδή σωβινισμός έναντι στην περιφέρεια γιατί εμείς είμαστε ένα άλλο είδος ανώτερων ανθρώπων. Δεν καταλαβαίνω…….. δηλαδή εδώ μέσα όλοι απόγονοι των De Montmorency είμαστε οι της πρωτεύουσας….. !!!!? Γίνονται που γίνονται όλα αυτά τα σχόλια, δικάζουμε χωρίς να έχουμε δικαίωμα, λίγη ευπρέπεια δεν πρέπει να υπάρχει στις κρίσεις μας…. Βγαίνουν πολλά κόμπλεξ, πραγματικά λυπάμαι.

    5. Εφόσον ήταν γνωστή της, θα ελεγε μόνο αυτό στην παρέα για ξεκάρφωμα;
      Δεν επρεπε να πει «ρε παιδιά την ξερω αυτή, μιλαμε στο fb” και αλλα τετοια;
      Ούτε την ανήξερη δεν μπορούσε να κανει σωστά.

    6. Στεφανε , οργιαζουν οι φημες στην Αμφιλοχια οτι ο καβγας δεν εγινε μονο για τον κλαρινογαμπρο αλλα και για αλλους “πελατες”…στειλε τσακαλι-ρεπορτερ να μιλησει με κοσμο κατω γιατι αστυνομια-συστημικα ΜΜΕ κανουν το “Μεγαλο Κουκουλωμα”

    7. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΤΡΙΟΛΙΣΤΡΙΑ.ΣΑΝ ΚΟΥΝΕΛΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΩΡΑΙΕΣ ΠΙΤΕΣ ΣΤΟΝ
      ΚΛΑΡΙΝΟΓΡΑΜΠΡΟ.

      1. Από κάτι τέτοια κουνελορουφήγματα έχουν προκληθεί τα μεγαλύτερα δράματα στον ανδρικό πληθυσμό

    8. Ελεος με τα πορνίδια. Τσουλάκια με αυτοσκοπό να γίνουν porn idol….

    9. Περιμενουμε εναγωνιως την φατσα και το βιογραφικο του φερομενου ως γαμπρου.

    10. βγαλτα ολα στη φορα . δωσε μπουλη κλαρινογαμπρο στο λαο . ασχετο ..σχετικο ..ισχυει οτι την ξαδερφη την λενε εφη β. και τον αντρα της david m και ειναι αυτος με τα τατουαζ που ηταν στον υπολογιστη της αλληνης ;μπορεις να μας διαφωτισεις και σ αυτο ;;

      1. Για τα τατουαζ δεν ξερω. Τα ονοματα ομως ισχυουν.

    11. που το περίεργο;; πέτυχε τον σκοπό της και ήταν χαρούμενη. απλά πράγματα!

    12. Στέφανε γλεντα τους τα ήθελε ο κ@λος τους. Πέρασε τους κορδέλα. Περιμένουμε την φάτσα του αρχοντομαλακα κλαρίνο-γαμπρού φόρα παρτίδα

    Comments are closed.