ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ ΠΟΥ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΛΑΟ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ – ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΕΡΕΣ O ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η “ΣΥΜΜΟΡΙΑ” ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis_thepresident-1

    Χρωστάει σχεδόν 400 εκατομμύρια, μπαίνει μέσα κάθε χρόνο, αλλά συνεχίζει να λειτουργεί!
    Δημοσιεύθηκε χθες ο ισολογισμός της Νέας Δημοκρατίας και μόνο σοκ προκαλεί. Οι τύποι χρωστάνε της μιχαλούς την ώρα που ο Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί προεκλογικά (εννοείται) ότι θα έβαζε τάξη. Τα ποσά ζαλίζουν, όπως θα δείτε παρακάτω. 380εκ.€ χρέη στις τράπεζες και 10εκ.€ σε προμηθευτές, σύνολο 391.5εκ.€

    Όχι μόνο ζουν δημοσία δαπάνη οι μπαταχτσήδες αλλά συγχρόνως αποκαλούν τζαμπατζήδες και τους πολίτες που με το στανιό βγάζουν το μήνα. Τους πολίτες που έχουν κόψει από το φαγητό τους για να πληρώνουν ΔΕΗ και χαράτσια. Πότε θα ξυπνήσει ο λαός και τους στείλει στον χρονοντούλαπό;;;

    Ιδού και το ντοκουμέντο, όπως δημοσιεύτηκε χθες:

    φδγδδγ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ….ΝΑ ΖΗΤΗΣΤΕ…
      1. ΤΑ ΕΤΗΣΙΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΩΝ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ….(ΔΗΛ. ΤΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ…ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ)
      2. ΤΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ…

    2. Για ολα φταει ο απλος πολιτης. Αυτοι που περνουν τις αποφασεις , που βγαζουν νομους υπαγονται στο ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ.Για να λεμε ομως και του στραβου το δικιο οι πολιτες δεν ειναι αμοιροι ευθυνων , οταν πανε σωρηδον και ψηφιζουν αυτους τους χαραμοφαηδες που λενε “εγω κονομαω , περναω καλα, τι με ενδιαφερει αν οι αλλοι ειναι φτωχομπινεδες………..”

    3. Μην το «στεναχωριέσαι « αυτός δε μετράει τίποτα ο λαός μετράμε μέρες με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με την ΑΚΡΙΒΕΙΑ και το χειρότερο με το ξεπούλημα της χώρας μου

    4. Δεν φτάνει να πληρώσουν αυτοί. Ελιναι τιποτα μπροστά σε αυτά που έφαγε ο Δημόσιος τομέας που τους έβγαζε κυβέρνηση.

      Κατάσχεση των περιουσιών όλων των ΔΥ, τραπεζικών και ΔΕΚΟ, καθώς και όλων των παλαιών υπαλλήλων της ΟΑ, εκός των πιλότων, απο το ποσό των 200.000 ευρώ και πάνω. Πλαφόν στις συντάξεις στα 800 ευρώ. Για τα λεφτά που έκλεψαν απο τον ιδιωτικό τομέα που οδήγησαν στην καταστροφή και σε πολλές αυτοκτονίες.Να δωθούν να ελλατωθεί το χρεός της χώρας. Έφαγε το Δημόσιο την Ελλάδα και την κατέστρεψε. Την έκανε χώρα παρανομίας και ανέχειας. Έφυγαν όλα τα μυαλά στο εξωτερικό. Φέρανε λάθρο για να τους αντικαταστήσουν. Έγκλημα κατά του Έθνους και ισοδύναμο με γεννοκτονία.

      Στέφανε, είναι ο μόνος τρόπος να αποδωθεί Δικαιοσύνη σε αυτή την χώρα με συνταξιούχους ΟΤΕ απο τα 45 και 300.000 ευρώ εφάπαξ.

      Κανένα εφάπαξ σε τραπεζικούς. Πολλά λαμόγια δουλεύουν στις τράπεζες βολεμένοι και συμπεριφέρονται απάνθρωπα στο κοινό. Με τα λεφτά που τους έσωσαν οι Έλληνες. Ακριβά αυτοκίνητα, βίλες και άλλα πολλά. Πηγαίνετε μια βόλτα στην Σαρωνίδα να δείτε το έχουν κάνει εκεί.

    5. Οι πουτάνες οι τράπεζες γιατί δεν ζητάνε τα λεφτά τους ή την φυλάκιση των κηφήνων; Τα σπίτια του κοσμάκη ξέρουν να τα παίρνουν.

    6. ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΝΑΝΑΝΑ ΝΑ , ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ , ΠΟΥ ΕΙΠΕ Η ΑΔΕΛΦΟΜΑΝΑ , ΑΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ , ΑΓΝΩΗΣΤΕ ΤΟΥΣ , ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ , ΗΛΘΕΝ Η ΩΡΑ !!!

    7. Υπάρχουν τράπεζες που τους δανείζουν ακόμα και ποιες είναι αυτές;

    8. Ο πιο αχρηστος και ανικανος πρωθυπουργος της Ελλαδας ολων των εποχων!! Με διαφορα!!

    9. οχι στο χρονοντουλαπο αλλα εκτελεση θελουν τα λαμογια

    Comments are closed.