ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΘΑ “ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ” ΑΚΡΙΒΑ ΤΟΝ ΞΕΣΗΚΩΜΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ – “ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΡΑ, ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ” -ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ “ΕΙΔΙΚΟΥΣ” ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ “ΒΡΑΖΕΙ”

    Κοινοποίηση:
    2988725

    Σε δηλώσεις-σοκ ενδεικτικών των υπερεξουσιών που τους έχει δώσει η κυβέρνηση προχώρησαν οι λοιμωξιολόγοι τόσο της επιτροπής όσο και του «ευρύτερου κύκλου» που εμφανίζονται στα κανάλια καθως επιτέθηκαν στους πιστούς για μη τήρηση του lockdown και προανήγγειλαν πιο σκληρές απαγορεύσεις!

    Συγκεκριμένα ο καθηγητής γενετικής και πρώην πρόεδρος του Εθνικού Συμβουλίου Έρευνας Μανώλης Δερμιτζάκης επισυνάπτοντας δύο φωτογραφίες από τον Ναό της Μητρόπολης Πειραιά «τράβηξε» το αυτί των πιστών που πήγαν να κοινωνήσουν την Άγια ημέρα των Θεοφανίων γράφοντας:

    «Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα…»

     

     

    Στο ίδιο μήκος κύματος και το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων κ.Παγώνη η οποία είπε: «Δεν είναι lockdown αυτό, ο κόσμος είναι έξω» και προανήγγειλε πιο σκληρά μέτρα λέγοντας πως «δεν αποκλείεται σκληρό lockdown».

    «Δεν ξέρουμε τις επόμενες μέρες πόσα θα είναι τα κρούσματα. Η αύξηση που βλέπουμε τώρα είναι από τα κρούσματα των Χριστουγέννων. Της Πρωτοχρονιάς θα είναι περισσότερα.»

    «Οι γιατροί βάζουμε σε προτεραιότητα το σύστημα υγείας. Αυτή τη στιγμή η εικόνα είναι καλύτερη και πρέπει να το κρατήσουμε» ανέφερε η ίδια, σημειώνοντας ότι σε πολλές περιοχές υπάρχει ακόμη αυξημένο ιικό φορτίο και πολύς κόσμος είναι ασυμπτωματικός.

    Ερωτηθείσα για το άνοιγμα των σχολείων, εμφανίστηκε διστακτική λέγοντας πως «Αυτό που μας φοβίζει είναι ο συνωστισμός έξω από τα σχολεία» .

    Κλείνοντας, ανέφερε πως τη Δευτέρα θα γίνει νέα αξιολόγηση των επιδημιολογικών στοιχείων και εκτίμησε πως click away και οι υπόλοιπες δραστηριότητες θα πρέπει να ανοίξουν αργότερα.

    Ο καθηγητής Μικροβιολογίας Σχολής Δημόσιας Διοίκησης του πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος, μιλώντας στο MEGA δήλωσε αντίθετος στον εορτασμό των Θεοφανίων λέγοντας πως:

    «Δεν τέθηκε στην επιτροπή το θέμα των Θεοφανίων. Η αίσθησή μου ήταν ότι ό,τι έγινε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά θα γινόταν και στα Θεοφάνια. Η θέση μας είναι γνωστή, δεν πρέπει να υπάρχει συνωστισμός. Και η εκκλησία πρέπει να δει το θέμα λίγο ευρύτερα…».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    72 Σχόλια

    1. Βασικά, όλες σας οι θέσεις, είναι υπέρ της απάτης!
      Δεν υπάρχει ιός, αλλά καταστρέφεται με το άγιο νερό, την αγία μεταλαβιά,
      υπέρ του τρελού τραμπ, κλπ, όλες είναι βρωμερές πορδές ενάντια
      στην λογική, αλλά ο λογαριασμός έρχεται!

      Η γη ΔΕΝ είναι επίπεδη, η πανδημία θερίζει, και οι μαυροφορεμένς
      σαπιοκυλιές δεν έχουν καμία θέση στην εξέλιξη και επιστήμη.

      Δεν περιμένω βέβαια να το δημοσιέυσετε, αλλά χυδαία σχόλια των σκοταδιστών,
      τα δημοσιευετε! Χα..χα.. συνεχίστε, όσο παραλογισμό σκορπάτε, τόσο
      ο κόσμος απομακρύνεται από την στάνη της απάτης .

    2. Έθνος χριστιανοταλιμπαν.
      Θέλουμε να αποκαλούμαστε και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων τρομάρα μας.

    3. ΕΧΩ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΕΦΑΛΙ ΡΕ λοιμωξιολόγοι ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΙ ΣΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ .
      ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΙ .

    4. Οι ξεφτίλες του διαδικτύου, οι ψευτο-επαναστάτες του πληκτρολογίου, ξανά χτύπησαν! Διαβάζω σχόλια του τύπου ”θα μας κλάσετε, σας γράφουμε κανονικά κλπ”! Οι γνωστές νεο-ελληνίστικες ψευτο-μαγκιές…Μόνο λόγια είστε…εσείς τους ψηφίσατε, και δυστυχώς, θα τους ξανά ψηφίσετε, οπότε κλαφτείτε όσο θέλετε! Κοινώς…λουστείτε τους! Α! ξέχασα! Από τον πολύ ‘ξεσηκωμό’ σας, προσέχτε μη σκίζετε καμιά ζαρτιέρα! Μείνετε τώρα μέσα στα σπιτάκια σας, φοβισμένα ανθρωπάκια, διότι, αρκετά ‘επαναστατήσατε’ και σήμερα! Κατά τα άλλα, άλλη μια μέρα πέρασε στη χαζοπολιτεία του ελλαδιστάν…

    5. Παρακαλούμε, έχουμε ένα θέμα:
      Θέλουμε να κάνουμε χωρίστρα στα α*&@)#ια μας.
      Θα μπορούσαν οι κ.κ. λοιμοξιοεπιδημιοπαπαρδoκωλοπαπαρολόγοι να βηθήσουν λίγο την κατάσταση;
      Καμμιά χτένα μήπως τους βρίσκεται;
      Αν μας τα χτενίσουν κιόλας θα τους είμασταν υπόχρεοι.
      Η τουλάχιστον να πάνε να χτενίσουν του Ιωαννίδη που κι αυτός στα α@*$#%α του τους έχει γραμμένους ή για να είμαστε πιο ακριβείς τους έχει για μια τρίχα από τα α#@&%$α του!

    6. Χεστήκαμε ρε για τις απαγορευσεις σας. Κινα εδω δεν θα γινουμε. Άντε στο διάολο ολοι σας. Άκου απαγορευση κυκλοφοριας. Δυνάστες Σταλινιστες του κερατά. Εδω ειναι Ελλαδα κι εχουμε περασει πολλά. Μια τριχα απ τα χαμνα μας ειστε. Αντε στο διαολο και παλι.

    7. Αφήστε τις απειλές και τους εκβιασμούς. Σήμερα που είναι τα Θεοφάνεια θυμηθύκατε ότι ο κόσμος είναι έξω. Φέρτε αν έχετε άντερα σκληρό lockdown. Όπου να ναι τελειώνουν τα λεφτά που έχει ο κούλης. Κάντε αν σας βαστάει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό. Κότες λυράτες είσαστε εμείς θα είμαστε έξω και σας έχουμε γραμμένους. Και οι χριστιανοί σας γλέντησαν σήμερα. Μέχρι 30 βαθμούς θα πάει ο υδράργυρος το σαββατοκύριακο πάμε να το χαρούμε εσείς καθίστε να σχεδιάζετε μέτρα και να μετράτε διασωληνωμένους.

    8. Να μαλωνουμε μεταξυ μας, μην τους κανετε το χατιρι! Εφαρμοζουν το διαιρει και βασιλευε! Μας διχαζουν και περνανε τα μετρα! Προσωπικα πιστευω οτι το 2021 θα ειναι χειροτερο αν δεν αντιδρασουμε ολοι μαζι ενωμενοι!

    9. Δερμιτζακη και λοιποί αντίχριστοι κοίτα μη πατε σε κανένα τάφο και να δούμε τι θα λέτε μετά. Παλιό Ιούδα Ισκαριωτη υπαγε οπίσω ρε σατανά.

    10. Και υποτίθεται ότι κάποιοι από την κυβέρνηση ορκίστηκαν στο Ευαγγέλιο, δηλαδή ορκίστηκαν σε κάτι ανώτερο από αυτούς…

    11. Αέρα αέρα να φύγει η νουδουλοχολέρα!!!! Χειρότερη κυβέρνηση ακόμα κι απ΄τους κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ.

    12. Δεν θα σας πιάσουμε στα χέρια μας κάποια στιγμή!
      Πληρώνεστε κανονικά παλιό κ@ριολια και μας το παίζετε μάγκες!
      Τότε να δείτε εμείς τι μέτρα θα πάρουμε για τις μαλακίες και την καταστροφή που κάνετε στην Ελλάδα και σας πληρώνουμε από πάνω!

    13. Ρε καραγκιοζη Δερμιτζακη…στο Εφετειο στη δικη της ΧΑ ειχε 15000 κοπριτες απ’εξω…
      Στο Πολυτεχνειο τα ιδια…
      Γι’αυτα ειχες πει κατι;
      Αντε να χαθειτε κοπροσκυλα…!

    14. Μια κυβέρνηση gay pride. Ο κουλης θα μείνει στην ιστορία ως μακράν ο μεγαλύτερος μαλακας και κλόουν που έχει περάσει. Ο πλέον υποτακτικός.

    15. Φταινε οι εκκλησιες, φταινε οι καφετεριες, τα σουβλατζιδικα, τα ρουχαδικα, τα παπουτσαδικα κι ολα τα υπολοιπα μαγαζια και φταιμε κι εμεις που ειμαστε κακα παιδια.
      Δεν φταινε τα λεοφωρεια, οι συγκεντρωσεις υπερ δημοκρατιας, οι συνεστιασεις του Μπακογιαννη, τα μαγαζια των λαθρο, οι συγκεντρωσεις στο τζαμι και γενικα δεν φταιει οτιδηποτε ανωμαλο κι αριστεριστικο.

      Τι δεν καταλαβαινετε κι ακομα καθεστε και τους κοιτατε ?

      1. Αγαπητε ειπες ακριβως οτι ηθελα να γραψω εγω….Respect…. Δυστυχως ομως το προβλημα ειναι αλλο….Ολοι αυτοι οι καλοπληρωμενοι δημοσιογραφισκοι και επιστημονες – που σημερα βγαζουν αφρους απο το πρωι – θα μας τρελλανουν το επομενο διαστημα…..Ηδη το κακο ξεκινησε….Θα μας μουρλανουν ολη μερα για αυξηση κρουσματων, θανατους κλπ για να μας κλεισουν μεσα μια και καλη και να σφραγισουν εντελως τους Ναους….”Ειδατε τι παθαμε τα Χριστουγεννα και τα Φωτα ??? Ραγδαια αυξηση κρουσματων….Οι παπαδες και οι πιστοι στις Εκκλησιες φταινε….Δεν μας ακουγατε που λεγαμε κλειστοι ολοι οι Ναοι???? Μεσα ολοι λοιπον μεχρι το καλοκαιρι…” Ερχεται Μεγαλη Σαρακοστη, Χαιρετισμοι, Μεγαλη Εβδομαδα, Πασχα……Θα προσπαθησουν να παρουν ρεβανς…..

    16. Φέρτε σκληρότερα μέτρα και εμείς ο κόσμος θα σας πάρουμε με τις πέτρες ένα κλικ θέλουμε για να το χάσουμε και να μην παίρνουμε από λόγια!

    17. Δεν είναι μόνο εχθροί της εκκλησίας αλλά εχθροί του ανθρώπου

    18. Ο Δερμιτζάκης είναι ένας ακόμα πισωκίνητος ξεκωλιάρης πηδημένος τρύπιος μπουχέσας από τους πολλούς πισωκίνητους που έχει η χούντα ΝΔ ΑΕ που πρέπει να τους διώξουμε.

    19. Σάλτα και γ@μήσου βρε μλκ Δερμιτζάκη και πάρε μαζί και τους υπόλοιπους ανώμαλους, Παγώνα, Σήψη, μπιχλοτσιόδρα, καραγκιοζομούρη Χαρδαλιά κλπ παρτάλια του Κουλη Χρυσού. Αρκετά σας ανεχτήκαμε.

      1. Χα χα χα…
        Εχω πεσει απ’τα γελια με τα “κοσμητικα” που τους εριξες…
        Respect.

    20. κάντε ένα αληθινό λοκνταουν για να δείτε έναν αληθινό ξεσηκωμό!! η αλήθεια είναι ότι και τα 2 είναι της πλάκας!! όποιος περπατάει έξω το βλέπει

      1. Τι λες ρε φίλε ποιας πλάκας ; Μάσκα σε παιδιά 4 ετών φοράνε οι γονείς . Ποιας πλάκας ρε που έχει δασκάλους που παιδιά 12 ετών τα μαλώνουν αν πέσει η μάσκα κάτω από τη μύτη ;
        Τα παιδιά μας έχουν αγγίξει ρε . Ακόμα περιμένεις πιο αυστηρά μέτρα για να αντιδράσουμε ; Εμβόλιο με το ζόρι και υπό απειλή κοινωνικού αποκλεισμού και ακόμα δεν έχει ανοίξει ρουθούνι . Είσαι σίγουρος ότι αν κάνουν πιο αυστηρό lockdown θα υπάρξει αντίδραση ; Δε νομίζω . Εδώ ο κόσμος ανέχεται να παίζουν με τα παιδιά του με την απειλή αποβολής . Που τα παιδιά είναι πιο σημαντικά από τον εαυτό όλων που τα ανέχονται . Αρα για ποια αντίδραση μιλάμε . Αντίδραση θα υπάρξει όταν ο Έλληνας πραγματικα πεινάσει και μόνο τότε . Προς το παρόν φιμώνουν τον κόσμο με τις επιδοτήσεις ψυχούλα και αργεί ακόμα βα πεινάσει ο Έλληνας

        1. αδερφέ δεν υπάρχει πραγματικό λοκνταόυν μην παραμυθιαζόμαστε και τρώμε το παραμύθι των καναλιών

    21. Αυτοί που πήγαν σήμερα στις εκκλησίες και καταριούνται τον Μητσοτάκη που τους κυνηγάει να τους κόψει 300άρια, είναι οι ίδιοι άφραγκοι ηλίθιοι που προεκλόγικα υμνούσαν και ψήφισαν τον Μητσοτάκη επειδή δήθεν θα αναιρούσε τη συμφωνία των Πρεσπών.
      Όσο θα υπάρχει σ΄αυτή τη χώρα χριστιανισμός θα ζει το 1% στον αφρό και το υπόλοιπο 99% στη γυφτιά. Γι αυτό τα κράτη που υπάρχουν υψηλά ποσοστά θρησκευόμενων όπως ευρωπαικός νότος, λατινική αμερική, μέση ανατολή κτλ υπάρχει φτώχεια και κακομοιριά, ενώ όπου επικρατεί ορθολογισμός, αθεϊα και αγνωστικισμός όπως βόρεια Ευρώπη, βόρεια Αμερική, Καναδάς κτλ υπάρχει ευημερία και υψηλά στανταρ ζωής.

      1. Πηγαινε ρε τιποτενιε καραγκιόζη να ζήσεις στη βόρεια Ευρώπη… Και μην πιάνεις στο βρωμοστομα σου την πίστη του ελληνικού λαού.

      2. Ο Χριστιανισμός φταίει ρε μπινε ; Ο Χριστιανισμός ίσως μας σώσει πανηλιθιε

      3. Σκληρές ασυναρτησίες όχι σκληρές αλήθειες παπαρα!!

      4. @ Σκληρές Αλήθειες
        Γι΄αυτό πάει κατά διαόλου ο κόσμος, στις χώρες στις οποίες, όπως ισχυρίζεσαι, επικρατεί “ορθολογισμός, αθεΐα, αγνωστικισμός” (κατάθλιψη, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, δυστυχία, ανισότητα, αδικία, κενοδοξία, κατάπτωση ηθικών αξιών, πνευματική παρακμή, απληστία, διαστροφή, διαφθορά, εκμετάλλευση, αδιαφορία, αναλγησία, πόλεμοι, καταστροφές, άδειες ζωές χωρίς προορισμό, στόχους, χαρές, συναισθήματα, γέλιο, ξεγνοιασιά, νόημα και ποιότητα ζωής …) …
        Είδαμε και στις χώρες που δεν υπάρχει χριστιανισμός, πώς “ευημερούν” οι πολίτες, που στερούνται παντελώς -με την ποινή του εγκλεισμού, του βασανισμού και του θανάτου- των θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ελευθερία κίνησης, σκέψης, λόγου, έκφρασης, πεποίθησης, κλπ.)-
        Αμείλικτα, αγαπητή “σκληρή αλήθεια”, τα στατιστικά στοιχεία και τα συμπεράσματα των σχετικών ερευνών -παγκοσμίως- για το είδος των χωρών, αναφορικά με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του πληθυσμού τους, στις οποίες επικρατεί η βία και η ατιμωρησία (η γυναίκα αντιμετωπίζεται σαν ζώον, σε κακουργήματα βιασμών μαστιγώνεται και εκτελείται το θύμα -όχι ο θύτης-, κλπ.) …
        ΄Ασε μας, κακόμοιρη “σκληρή αλήθεια”, που επιχειρείς -ηλιθιωδώς και παιδαριωδώς- να δικαιολογήσεις, εθελοτυφλώντας, τις διαπραχθείσες -διαχρονικά- εγκληματικές ενέργειες των άχρηστων, ανάξιων, αθέων και απάτριδων πολιτικάντηδων της Χώρας αυτής, επιρρίπτοντας -αβάσιμα και ατεκμηρίωτα- την ευθύνη στην ύπαρξη του Χριστιανισμού, ωσάν το 1% που “ζει στον αφρό” (όπως χαρακτηριστικά αναφέρεις), ανήκει στον χριστιανικό πληθυσμό (!!!) …
        Εξ άλλου, η Χώρα τούτη, προϋπήρχε της εμφάνισης του Χριστιανισμού, πλην, όμως, τα αγαθά τού πολιτισμού τα απολάμβανε η μειοψηφία της πολιτικής οικονομικής και πνευματικής ολιγαρχίας (τουτέστιν οι λίγοι κρατούντες ευγενείς / αριστοκράτες, τους οποίους υπηρετούσαν οι γεννημένοι δούλοι και οι φτωχοί, που θεωρούνταν κατώτερα όντα). Η μεγάλη μάζα των ανθρώπων, όχι μόνο δεν απολάμβανε τα αγαθά του πολιτισμού, αλλά οι πολίτες πένονταν -κυριολεκτικά- σε όλους τους τομείς. Οι διεφθαρμένες προχριστιανικές κοινωνίες, δεν κατέρρευσαν λόγω της εμφάνισης του Χριστιανισμού, αλλά λόγω της εξαλείψεως των ανθρωπιστικών αξιών. Η δουλεία, η χειρότερη μορφή καταρράκωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας (το μεγαλύτερο σκλαβοπάζαρο γινόταν στην Δήλο), η πορνεία (οι εταίρες -Πλάτωνος Πολιτεία, 457 D 459 C E, 406 A B-), η φρικιαστική και βάρβαρη πράξη της ανθρωποφαγίας (από τις εκστασιασμένες μαινάδες) και πολλά άλλα ανατριχιαστικά που συνέβαιναν -κατά τους προχριστιανικούς χρόνους- στο όνομα τού πολιτισμού, δεν εξέλιπαν, παρά το ότι δεν υπήρχεν -τότε- ο Χριστιανισμός …
        Πώς, λοιπόν, κυρία “σκληρή αλήθεια”, ευθύνεται ο Χριστιανισμός για όλα τα κακώς κείμενα σε τούτη την Χώρα ; Μπορείτε να το εξηγήσετε με βάσιμα επιχειρήματα ; Μπορείτε, επίσης να εξηγήσετε το αληθές γεγονός, πώς η Χώρα τούτη, ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕ, μετά από μακροχρόνιους ζυγούς σκλαβιάς και συνεχείς πολέμους (απελευθερωτικούς, βαλκανικούς, παγκοσμίους), με βαθειά πίστη στον Χριστιανισμό ;;;
        Παρεμπιπτόντως, “κυρία σκληρή αλήθεια”, στις χώρες που αναφέρεις, ως ευημερούσες, τυγχάνει να δηλώνονται χαμηλά ποσοστά αθεΐας (σύμφωνα με επίσημες έρευνες της Βρετανικής Independent, του Pew Research Center της Ουάσιγκτον και της Gallup International), καθ΄όσον οι πολίτες τους, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, δηλώνουν ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική στη ζωή τους» … Μόνον σε κάποιες κομμουνιστικές και πρώην κομμουνιστικές χώρες (π.χ. Κίνα, Τσεχία, κλπ.), δηλώνονται υψηλότερα ποσοστά αθεΐας, λόγω του κομμουνιστικού καθεστώτος, το οποίον τους επιβάλλει και τους επέβαλε την αθεΐα … Ενδεικτικά, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Διεθνούς Έκθεσης Θρησκευτικών Ελευθεριών του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών :
        -στην Βόρεια Αμερική, ποσοστό 77,4% των θεϊστών (θρησκευομένων), καταγράφονται ως χριστιανοί,
        -στον Καναδά, ποσοστό 67,3% των θεϊστών, καταγράφονται ως χριστιανοί,
        -στο Ηνωμένο Βασίλειο, ποσοστό 67,9% των θεϊστών, καταγράφονται ως χριστιανοί,
        -στην Δανία, ποσοστό 79% των θεϊστών, καταγράφονται ως χριστιανοί,
        -στην Νορβηγία, ποσοστό 76,7% των θεϊστών, καταγράφονται ως χριστιανοί,
        -στην Σουηδία, ποσοστό 65% των θεϊστών, καταγράφονται ως χριστιανοί …
        Τα υπόλοιπα ποσοστά επί τοις %, καταγράφονται ως καθολικοί, διαμαρτυρόμενοι, προτεστάντες, ισλαμιστές …
        Σε παγκόσμια κλίμακα, το ποσοστό των αθέων, κυμαίνεται από 10 έως 19% … Το υπόλοιπο ποσοστό του πληθυσμού της Γης, δηλώνει θρησκευόμενο …

        1. Χριστιανούλη, το παραμύθι σου αλλού. Στο όνομα του χριστιανισμού έγιναν φρικιαστικά εγκλήματα. Ειδικά αυτό το καθίκι ο ανθέλληνας μέγας Θεοδόσιος όταν έσφαξε 15000 Έλληνες εθνικούς στη Θεσσαλονίκη.

    22. Πραγματικά αυτό το κωλοπαιδο τον Δερμιτζακη θα θελα πολύ να τον πετυχαίνα κάπου.

    23. ΕΜΠΡΟΣ , ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ , ΑΣ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΑΠΟΤΥΧΙΜΕΝΟΙ ΥΠΟΤΗΘΕΜΕΝΗ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝΕ ( ΣΚΑΤΑ ΓΙΑΤΡΟΙ ) ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΩΣ ΜΠΟΡΕΙ 2,000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , Η ΧΕΣΤΗΔΕΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΘΑ ΜΕΤΕΤΡΑΠΟΥΝ ΣΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η
      ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝΕ ,Η ΑΣ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΗΛΙΣΟΥΝΕ , ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ !!!

    24. Πόσα έχεις πάρει και συ ρε πουλημένο τομάρι…????σας καιει ο Χριστός,βλέπετε σταυρό ακούτε εκκλησία και δαιμονιζεστε…σας δώσανε αξία για λίγο τα ΜΜΕ και την έχετε καραψωνισει λες και έχετε εξουσία επάνω μας…θα περάσει κι αυτό το κακό και ελπίζουμε και ευχόμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ να μη σας ξαναδούμε…

      1. Εσείς οι φανατικοί βλέπετε παντού εχθρούς. Τη μια φταίνε οι μασόνοι, την άλλη οι καθολικοί, την άλλη οι προτεστάντες, την άλλη τα Νεφελίμ και τα Ελοχίμ. Γίνεται επιτέλους λιγότερο γελοίοι.

    25. Ρε δερμιτζακη που ζεις στη γενευη και ενημερωνεσαι για τις εκκλησιες, για τη συγκεντρωση 30.000 ανθρωπων στο εφετειο πως και δεν ενημερωθηκες; και γιατι εκει το βουλωσες; Αλλα αμα πεις για το εφετειο δεν θα σε ξαναβγαλουν τα ανθελληνικα καναλια. Ρε τι υποκριτες εισαστε που πληρωνεστε και βριζετε τον κοσμο που τον καταδικασατε να λιμοκτονει οταν εσεις εισαστε παμπλουτοι και ζητατε σκληροτερο λοκνταουν! Ο κοσμος πιστευει ακομα περισσοτερο στον Θεο οσο τα ανθελληνικα σκουπιδια πολεμανε την πιστη, την ωρα που το βουλωνουν μπροστα στους συνωστισμους στα τζαμια.

    26. Θα λήξει για κακή σας τύχη η πανδημία, έτσι ξαφνικά όπως ξεκίνησε

    27. Όπου τον πετύχετε τον γελοίο γιαουρτώστε τον!

    28. ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΠΗ —————- Τι έγινε ρε σούργελα εξαφανίστηκε ; Φοβάται τον ξάδελφο τον κόβιντ ;

    29. Τις απειλές στους φίλους και τους κολλητούς σου , #μαλάκα

    30. ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΓΚΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΡΦΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΜΕΧΡΙ ΕΞΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ (ΤΟΣΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ) ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

    31. Στο φέισμπουκ του τα χώνουν άγρια,Αυτός ζει ΄Γενεύη, παρακολουθεί όμως τι γίνεται Ελλάδα μεροληπτικά.

    32. Τα ίδια έλεγαν και οι ναζί πριν κάψουν τα χωριά…

    33. Άκου μαλάκια Δερμιτζάκη η χούντα ΝΔ ΑΕ δεν θα υπάρχει προσεχώς ως κυβέρνηση γιατί έχει πέσει πολύ πριν. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ!!!!
      ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ!!!!

      1. Για αυτό παίρνει σαραντάρια στις δημοσκοπήσεις? Άστο φίλε καλύτερα. Ο λαός έχει τους ηγέτες που το αξίζουν.

    34. θα φαν αργα η γρήγορα το ξυλικι της ζωης τους αυτοι δε θα γλυτώσουν με αυτα που λενε προκλητικά

    35. Η κυρία Παγώνη θα ήθελε πιό σκληρό λοκντάουν!!!!, πχ να μας καρφώσουν και τις εξώπορτες για να μην βγαίνουμε καθόλου έξω!!!!! Βάζουνε λέει σε προτεραιότητα το σύστημα υγείας, δηλαδή δεν πανε να πεθάνουν όλοι και να καταστραφεί η χώρα, δεν τους καίγεται καρφί!!!!! Οσον αφορά το ιικό φορτίο, τα θετικά…ψευτοτέστ δεν είναι κρούσματα, ούτε δείχνουν ιικό φορτίο, ούτε δείχνουν βαρύτητα νόσου, ούτε δείχνουν ειδικότητα νόσου, και χωρίς πραγματική και σοβαρή νόσηση δεν σημαίνουν τίποτε!!!!!!!!!!

    36. Πείτε στον μπετοβλακα ότι τον γράφουμε στα παπαρια μας.

    37. Ρε μ@υνακι δερμιτζακη, δεν είδαμε κάποια δήλωση σου στο εφετείο των 20χιλ κόσμου, ούτε για το πολυτεχνείο ούτε την πρωτομαγιά. Όλοι αυτοί οι δήθεν επιστήμονες είναι αρπαγμενοι και ημιτρελοι. Φτιάχνουν ιούς στα εργαστήρια τους και βιολογικά όπλα να σκοτώνονται οι άνθρωπο πάνω στην γη και μετά λένε πως θέλουν να μας σώσουν. Ορθολογιστες επιστήμονες κατά συρροην δολοφόνοι, εγκληματίες της ανθρωπότητας.

    38. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Όλα αυτά τα κρούσματα που παρουσιάζουν τόσο καιρό πιστεύεις ότι είναι υπαρκτα ποιος μπορεί να το εξακριβωσει 40 χρόνια σου λένε ψέματα για πράγματα που τα βλέπεις αλλά δεν μιλάς εσύ τι λες τώρα με τα κρούσματα σου λένε την αλήθεια;

    39. Ερωτηθείσα για το άνοιγμα των σχολείων, εμφανίστηκε διστακτική λέγοντας πως «Αυτό που μας φοβίζει είναι ο συνωστισμός έξω από τα σχολεία» ….. Πιο διάνοια πεθαίνεις! Μάλλον εσείς ζείτε είτε σε άλλο πλανητη είτε μέσα στον δικό σας γυάλινο κόσμο, είτε στην Καρακοσμαρα σας… Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση!Για ποιον ακριβώς συνωστισμό μιλάτε;Αντε μαζέψτε παππουδες, γιαγιάδες, αλλοδαπους πρωτα απ όλα, που νυχθημερόν βολτάρουν ανενόχλητοι και αφήστε ησυχα πια τα παιδια!!!!! Αλλά τι λέω ε;ακόμη πρεπει ν ακυρώθουν -τακτοποιηθούν δυο “πραγματακια” Κατ εσας…η 25η Μάρτιου και το Πάσχα! Όποτε… Τι καλυτερο και βολικό κατ εσας παντοτε να φταίνε τα σχολεία!!!!!

    40. Ενώ ΣΤΟ καρα- κιτσαριό του Πολυτεχνείου .
      .
      που βγήκαν ΟΙ ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ ΙΝΣΤΡΑΧΤΟΥΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΆΛΛΗΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΊ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΙ
      που ΚΑΤΈΣΤΡΕΨΑΝ την ΕΛΛΆΔΑ …
      Το kke ΠΉΡΕ ΕΎΣΗΜΑ…
      .

      1. ξεχασες το εφετειο που για καποιον παπαριδη ηταν για ευγενη σκοπο

    41. Τα λεωφορεία δεν φταίνε, οι εκκλησίες φταίνε και οι 2 αγιασμοί υδάτων.

    42. ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΜΟΥΓΚΑ ΕΤΣΙ??? ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΕΤΣΙ?? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΡΕ?? ΡΕ ΔΕ ΠΑΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΕΩ ΓΩ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΒΡΙΖΩ. ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ, ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΣΑΣ ΘΑ ΦΑΝΕ ΠΡΩΤΟΥΣ. ΡΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΦΑΝΤΟΙ ΟΛΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ. ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΜΟΝΤΑΖ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ.

      1. Ο/Η Σε πόνεσε φασισταριό. Πήγαινε κάνα σαπούνι στον Ηλία λέει:

        Το εφετείο ηλίθιε χριστιανοταλιμπάν ήταν μια αυθόρμητη εκδήλωση του κόσμου για να χώσει βαθιά στη μαύρη τρύπα του κορυδαλλού τον Κασιδιάρη και τα υπόλοιπα ακροδεξιά βδελύγματα. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ. Δεν υπάρχει καμιά σύγκριση με τις εβραϊκές παραδόσεις της αβρααμικής θρησκείας σας την οποία σας έχουν πουλήσει οι τράγοι για να σας ελέγχουν και να κονομάνε εις βάρος σας μουρμουρώντας ύμνους και τροπάρια και καταβροχθίζοντας μετά γουρουνοπούλες και γίδες στην υγειά των κορόιδων. Άντε σκύψε το κεφάλι, σταύρωσε τα χέρια και πήγαινε να προσκυνήσεις στα τέσσερα επαγγελματία δούλε.

        1. Οφείλεις να παραδεχτείς όμως ότι κι εκεί τα μέτρα εν μέσω πανδημίας δεν τηρήθηκαν. Οι αποστάσεις δεν κρατήθηκαν. Όπως επικρίνω πολλούς πιστούς και παπάδες, έτσι επικρίνω και τον τρόπο της συγκέντρωσης στο εφετείο.

        2. Έχεις ακούσει για τους χρήσιμους ηλιθ… ς σαν και σένα;;;

        3. Ενω στα θεοφανεια δεν ειναι αυθόρμητη ε καραβλαχε?

        4. μην μπερδεύεις τους εβραίους με τον χριστιανισμο !!!!! ψάξε μαθε τι διαφορα μεταξύ αυτων και μετα ελα παλι να τα πεις οσα λες !!!!!!!!

        5. Ρε φιλοισλαμιστη μπολσεβικε, γιατι λες για τους χριστιανους και οχι για τους ισλαμιστες που συνωστιζονται στα τζαμια; και η υποκρισια στο εφετειο ειναι οτι μαζευτηκαν 30.000 ατομα και ολοι το βουλωσανε λες και δεν υπηρξε συνωστισμος. Και μετα οι ιδιοι λοιμοξιολογοι λεγανε να μαζευτουν μεχρι 2 οικογενειες για την πρωτοχρονια. Η υποκρισια τους ειναι το θεμα. Και εσυ που εισαι μεγας δημοκρατης και διαδηλωσες για την μανα του φυσσα, γιατι δεν πηγες να διαδηλωσεις και για την μητερα της μυρτως; σου απαγορευσε ο τσιπρας και ο σορος να διαδηλωσεις κατα του πακιστανου, ανθελληνα μπολσεβικε;

        6. Ρε κολλημένε ξεφτίλα,η υπευθυνότητα πρέπει να υπερέχει πάντα του αυθορμητισμού.Η ειδοποιός διαφορά μας από τα ζώα είναι ότι σκεπτόμαστε και δεν λειτουργούμε βάσει ενστίκτου.Οπότε, αυθόρμητες εκδηλώσεις κάνουν μόνον οι δήθεν λούμπεν αριστεριστές και οι ζέβρες στη σαβάνα.Και όχι δεν είμαι καν δεξιός απολιθωμένε κομμουνιστή και δεν υπερασπίζομαι επ΄ουδενί τους χίτες.Απλά επισημαίνω την απύθμενη βλακεία σου υπηρέτη του ρολεξάτου Κουτσούμπα και της λοιπής μαφίας του Περισσού…

        7. Αβρααμική θρησκεία; Καλός νεοταξίτης είσαι και εσύ που προωθείς την πανθρησκεία.

        8. Κι εσύ πήγαινε να πάρεις το μεροκαματακι σου από τους απλυτους του κεερφα βλαμμένε….

    43. Καραντίνα και μαλακίες έχουνε τελειώσει να κάτσει ο Κούλης ο πουστης καραντίνα.
      Δεν έχει βάλει σε τραπεζικό μας λογαριασμό ένα ευρώ μέσα σε τρεις μήνες και θέλει να κάτσουμε και καραντίνα άντε γ****** ρε Κούλη….

    44. Φύγετε από την χώρα μας, ρε βρωμιάρηδες, ρε σιχάματα, που παίρνετε εντολές απευθείας από τον κύριό σας τον σατανά.
      Δεν υπάρχει περίπτωση, ρε ανδρείκελα, να είσαστε εσείς άνθρωποι και κυρίως να είσαστε Έλληνες.
      Ποιοί είσαστε εσείς ρε ξεφτίλες, που θα μας διατάζετε, με έναν ψεύτικο αρχιδοιό;
      Άντε στο διαολο να κρυφτείτε στις τρύπες σας, ρε κολόσαυρες του κερατά!!!

    45. Τι λες ρε καραγκιοζι που δεν ξερεται ακομα αν πρεπει να φοραμε μασκα η οχι, που σκοτωνεται τοσους ανθρωπους απο σοβαρες ασθενειες και αυτοκτονιες, που δεν ξερεται ακομα αν οι ασυμπτωματικοι μεταδειδουν τον ιο η οχι. Αντι να βρηζεται μερα νυχτα τις προδοτικες κυβερνησεις που δεν εχουν κανενα συστημα υγειας απειλειται και τον λαο απο πανω? Ξευτιλισμενοι σφουγκοκωλαριοι δυστυχως για εσας υπαρχουν θετικα παραδειγματα χωρων που σας καταρυπτουν καθε επιχειρημα.

    46. *Για να ανέβει το σημερινό βίντεο έφαγα μια ολόκληρη ημέρα, σαν στρατιώτης από τις 11 το πρωί όσο και αν σας φαίνεται παράξενο, όσο και αν σας φαίνεται παράξενο το κομμάτι που ακούγεται την ώρα που μιλάω. Όλα αυτά για να φάνε “σκόνη” τα φίλτρα που μου βάζουν συνεχώς τρικλοποδιές σε αυτή την πλατφόρμα.

      *Το βίντεο ανέβηκε στις 6/1/21 , με πλάνα και από το thestival.gr
      *Επικοινωνία στο thanokokk@gmail.com – Ζητώ την κατανόηση σας αν δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, ευχαριστώ για την στήριξη σας. https://www.youtube.com/watch?v=LLjvp2EjEsw&ab_channel=%CE%98%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%82%CE%9A%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82

    47. Πιστεύετε δηλαδή ότι θέλουν να χαλαρώσουν τα μέτρα; Το 2021 θα δούμε πολύ χειρότερα γεγονότα απ’ότι το 2020. Απλά θέλουν να έχουν τους δακτυλοδεικτούμενους «κακούς»,ώστε αυτοί που διατάσσουν τα μέτρα να μην φταίνε ποτέ.

    Comments are closed.