“ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ” – ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗ ΣΤΟΝ “ΑΕΡΑ” ΕΚΠΟΜΠΗΣ – “ΦΩΤΙΑ” Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ko_252863_278572_type13262

    Άναψαν τα αίματα μεταξύ του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδη, και του στρατιωτικού αναλυτή, Σάββα Καλεντερίδη.

    Όλα άρχισαν όταν ο κ. Καλεντερίδης είπε: «Οταν ακούω τους πολιτικούς – για το επίπεδο των οποίων δεν θα ήθελα να εκφράσω άποψη- να μιλούν για υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ, αναρωτιέμαι με ποιο θράσος το λένε αυτό, όταν δεν οριοθέτησαν ποτέ υφαλοκρηπίδα και ΑΟΖ. Ποια υφαλοκρηπίδα να υπερασπιστεί ο Γάλλος όταν δεν το έχεις κάνει εσύ;».

    Ο Κώστας Ζαχαριάδης ρώτησε «εάν είναι μονομερές το θέμα. Δεν έχουμε κάνει κύκλους επαφών με την Τουρκία, δεν λέμε να πάμε στο Διεθνές Δικαστήριο για να το λύσουμε;» και πρόσθεσε:

     «γιατί βγαίνετε στην τηλεόραση και λέτε αυτά. Γιατί δεν το έχουμε κάνει; Είμαστε όλοι πουλημένοι δηλαδή; Και οι Νεοδημοκράτες και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ και οι ΠΑΣΟΚτσήδες; Και είναι έξυπνοι κάποιοι άλλοι που το λύνουν στην τηλεόραση;».

    Ιδιαίτερες αναφορές έγιναν και στις Πρέσπες, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ωρύεται:

     
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Εάν δεν μπορούνε να κάνουνε ΑΟΖ να ξεκουμπιστούν και να φύγουν, Να αναλάβει κάποιος που μπορεί να κάνει ΑΟΖ διαφορετικά δρόμο και αυτός…… Μας κουνάει το δάχτυλο που δεν μπορεί να κάνει ΑΟΖ. Έλεος !!!!!!! . Έλληνα σκέψου ποιον θα ψηφίσεις….. Μόνο ικανούς

    2. Η ΑΟΖ είναι μονομερής πράξη ρουφιάνε συριζαίε, η Τουρκία δεν έχει κανέναν λόγο.

    3. καποια στιγμη θα στηθουν κρεμαλες στην Ελλαδα. Αυτο ειναι σιγουρο. Ο νεοταξιτης Αλ6ς και καποια απο τα σκυλια του θα ανεβουν στο ικριωμα. Και αυτο ειναι σιγουρο. Αρκετοι απο τους πασοκους (οσοι δεν θα εχουν εν τω μεταξυ πεθανει) θα ακολουθησουν. Σιγουρο και αυτο. Ο κουλης, η κουλα του, η αδελφη του, ο Σαμαρας και οι παρατρεχαμενοι τους, θα κλεισουν το κυκλο αιματος. Ο λαος θα αναλαβει τον προεδρο του κομματος (ενα ειν το κομμα – που ελεγε και ο Χαρρυ Κλυν), θα αποτελειωσει το εργο της εθνοκαθαρσης και θα σταματησει την γραμμη αιματος του καθε προδοτη ανθελληνα ξεχωριστα. Μεχρι το τελος του 2022 θα εχουν εκπληρωθει ολα τα παραπανω αφου εν τω μεταξυ θα εχουμε απωλεσει Καστελοριζο, Συμη, Φαρμακονησι, Αγαθονησι, μερος της Κυπρου,

    4. Παλικαρια με την απλη αναλογικη τις επομενες μην το διανοηθειτε να μην πατε και ψηφιστε και τουβλα αρκει να καθαρισει η Βουλη απο τον υποκοσμο που κυβερναει χρονια τωρα.

    5. Ο καλεντεριδης το παιζει μαγκας , αν κανουν τσαφ οι τουρκοι θα τρεχει για γαλλια να κρυφτει ,λαμογια νδημοκρατες ,σιγα μη πολεμησουμε για το μπουρδελο κρατος της νδ και του πασοκ

    6. Γαμω τη νδ παλιοφασιστες ψευτοπατριωτες του κερατα ,τα παιδια κανουν μαθημα σε κοντεινερ ,τα νοσοκομεια ειναι σε διαλυση και τα φασισταρια αγοραζουν οπλα για να μιζωθουν ,ουστ θα τιμωρηθειτε αμεσα

    7. Χίλια ΜΠΡΑΒΟ στον Καλεντερίδη.
      Ζαχαριάδηδες κλπ προδότες θα πάρετε σύντομα κομμάτι σχοινί για να φτιάξετε γραβάτα.
      Αναρωτιέται ο κατσαπλιάς της αριστεράς αν είναι προδότες.
      Σύντομα θα δικαστείτε όπως πρέπει και θα αποδειχθεί τι είστε. Θα ακολουθήσετε τον μέντορά σας Τσαουσέσκου.

    8. Στον Καλεντερίδη να βαράτε προσοχή, είναι ένας αξιωματικός που έχει προσφέρει πολλά για την Ελλάδα. Την ζωή του Καλεντερίδη 10ζωες να ζήσετε δεν θα την πλησιάσετε.

    9. Γιατί γιατί είστε πουλημένοι προδοτες σκουλήκια πουλήσετε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ αλλα δεν θα σας περάσει ερπετά

      1. Και τι ήθελες προτιμούσε τον Τούρκο σε συμμαχία με τα Σκόπια πάνω από τη Θεσσαλονίκη είχαν κάνει βάση τώρα για τουρκικά drones !!!!! Μην είστε βλάκες σκεφτείτε πρώτα !!!!

    10. Φυσικά και ΝΔ σύριζα και κιναλ είσαστε προδότες. Ποτέ δεν κοιτάξατε το συμφέρον της Ελλάδας αλλά τι θα πει ο Τούρκος. Αντε κοπροι.

      1. Προτιμούσες συμμαχία Σκοπίων – Τουρκίας με τουρκική βάση με drones δίπλα στη Θεσσαλονίκη ;

    11. άσε μας ρε Σάββα που έγινες ειδικός σε όλα

    12. Aυτό που τα κόμματα (κυρίως ο σύριζα) κάνουν αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, ακόμη και σε εθνικά θέματα, είναι ό,τι πιό αισχρό. Θα πρέπει οι ίδιοι οι ψηφοφόροι τους να τους φτύνουν σ’ αυτές τις περιπτώσεις, μήπως και συνέλθουν και ορθοποδήσει η χώρα μας.

    13. Είστε όλοι προδότες γιατί ακόμα και οι σκοπιανοί κάνανε δημοψήφισμα. Και εσείς οι υποτιθέμενοι δημοκράτες δεν κάνατε γιατί ξέρατε ότι ο ελληνικός λαός δεν θα πούλαγε την μακεδονία όπως την πουλήσατε εσείς οι προδότες. Και σας ξεφτίλησαν οι σκοπιανοί που κατέβηκαν ως μακεδονία στο ευρωπαικό πρωτάθλημα και το βουλώσατε προδότες που θέλετε και τα σκόπια στην εοκ!

    14. Ζαχαριάδης = νεομαρξιστής-νεοαριστερός κατσαπλιάς που το παίζει αντάρτης

    15. ουυυυυυυυυυυυυσσσσσττττ ρεεεεεεε
      Ζαχαριαδη ανιστοριτε βουλοσετο ποιος εισαι ρε που πουλας και δυνεις ονομα διχως να ρωτησετε τον λαο ε;παλιοαναρχοαπλυτε τι ειναι η Ελλας το τσιφλικι σου; κρεμασμα θελετε ολοι σας καθικια του κερατα μια ζωη συμφορα στην Ελλαδα φερνετε ε; παλιοεφιαλτη αν σε ειχα μεσα στα χερια μου θα σε εξαερονα παλιοκουμουνι.
      Στη σιβηρια ολοι σας προδοτες εφιαλτες.
      ρεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυυυυυυσσσσσσσσττττ

    16. Δυστυχώς έτσι είναι. Οι Κομμουνιστές (ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ) είναι ιδεολογικά ανθέλληνες. Οι ΝεοΔημοκράτες και το ΠΑΣΟΚ είναι η Συμμορία της Μεταπολίτευσης που έχει ξεπουλήσει τα πάντα με αντάλλαγμα το προσωπικό κέρδος τους κέρδος. Για να μην μιλήσω για τον γλίτσα “δημοσιογράφο”.

    17. Σωστός ο παίχτης Καλεντεριδης τώρα για την Μακεδονία άσε έχω ένα εγραφο παλαιό το οποίο υπογράφει η κυβέρνηση Ελλάδας στην υπογραφή και ο Κανελοπουλος το 1950 την είχαν πούλησε από τότε άστα να πάνε τώρα υπέγραψαν νέα σύμβαση του βασιλιά δεν υπάρχει υπογραφή απλά γράφει αρχικά βασίλειο της Ελλάδας έχουν καταστρέψει των κόσμο τους τρώμε χρόνια στην μάπα

    18. Απίστευτο. Ακούστηκε ζωντανά στον αέρα η αλήθεια μετά από δεκαετίες σε μεγάλο κανάλι…. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΟΖ. Άρα ΟΛΑ τα δημοσιεύματα που μας πρήζουν πως τάχα μου οι Τούρκοι παραβίασαν κάτι στο Αιγαίο είναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ. Το Αιγαίο αυτή τη στιγμή που γράφω, πέρα από τα 6ΝΜ, είναι ΔΙΕΘΝΗ ΥΔΑΤΑ. Με ευθύνη των ελληνικών κυβερνήσεων και μόνο. Και πουλάνε τρέλα στο κόσμο τόσες δεκαετίες.

    19. Ο Καλεντεριδης ξερει πολυ καλα τι λεει! Τα λαμογια της δεξιας και του ξυριζα τι αλλο θα μας πουν! Λιγη ντροπη ξεδιαντροποι!

    Comments are closed.