ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ KAI ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΙΟ – ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΜΕΣΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΟΝΤΩΝ; 733 ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ 21 ΝΕΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ

    Κοινοποίηση:
    Coronavirus vaccine. A hand in medical gloves holds a vaccine and a syringe against the background of the image of a coronavirus. covid-19,

    Σήμερα ανακοινώνουμε 733 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 163946, εκ των οποίων 51.9% άνδρες.

    Κατά την ιχνηλάτιση βρέθηκε ότι 6037 (3.7%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 52276 (61.0%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

    262 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. 189 (72.1%) εκ των διασωληνωμένων είναι άνδρες. To 85.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 1164 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ από την αρχή της πανδημίας.

    Τέλος, έχουμε 21 νέους θανάτους από τη νόσο COVID-19, φθάνοντας τους 5972 θανάτους συνολικά στη χώρα, εκ των οποίων 3511 (58.8%) άνδρες.

    Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΝΑ ΞΕΚΕΙΝΗΣΟΥΝΕ ΜΕ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

    2. Ανεση,γιατι μπορει να σε λενε Μανεση αλλα ανεση πουλας…….μεχρι τωρα τα κωλοκαναλα σας μας λεγανε τι να ψηφισουμε…κλεισε μουγκα μας εχετε και θα ερθει η ωρα που θα τρεχετε και δεν θα ξερετε που να πατε

    3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ!!!! ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!! ΚΟΥ-ΛΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΤΣΙΠΡΑ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΡΑΓΙΑΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ ΑΤΖΕΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!!!! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!!!! 40%!!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ!!!! ΔΥΟ ΤΙΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ…..Η Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ Η ΣΕ ΜΑΖΟΧΙΣΤΗ…..Η ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ….ΝΟΘΕΙΑ!!!! ΓΙΑ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!!!!

    4. Οταν λενε κρουσματα ξερετε τι ενοουν ετσι;;;;ενα απλο συναχι,η μπορει και ενα απλο κλασιμο.εκλεισαν την χωρα για ενα βηξιμο και ενα κλασιμο.

    5. Τα αποτελέσματα τους είναι σημερινά για να απαντήσω στο ερώτημα με όπως λένε συνολικά 21997 τεστς. Από μαγείρεμα καλά πάμε. Ας μας πούνε λοιπόν πόσα τεστ γινόταν το περασμένο καλοκαίρι με μόλις 100-200 κρούσματα τη μέρα και κανένα έως 1-2 νεκρούς; Τότε φυσικά η πανδημία είχε τελειώσει με το R0 να είναι στο 0,82, ενώ τώρα είναι στη χώρα με βάση τα στατιστικά Royal Labs του Reuters στο 0,76!!!! Και ο νοών νοειτω!!! Κοροϊδία μέχρι τελικής θανάτωσης των Ελλήνων!

    6. Η βρωμόγρια Λαγκάρντ το δήλωσε ξεκάθαρα σήμερα “Καμιά διαγραφή χρέους λόγω κορωνοϊού”. Ετοιμαστείτε μαλ@κοκάβληδες ελληναραίοι για πείνα που μόνο στην κατοχή έχει ξαναζήσει αυτός ο τόπος. Αλλά μάλλον γουστάρετε αφού δώσατε 40% στο παιδί της ζίμενς, της νοβάρτις, και της ανακεφαλαιοποίησης των 50 δις…

    7. Πως να τους βγουν τα νούμερα αφού είναι οι ίδιοι μεταλλαγμένα νούμερα; Επιτέλους ξυπνήστε και ξαναβρείτε τις χαμένες σας ζωές στο θέατρο του παραλόγου του Κουλη. Η μαστίχα τους έχασε κάθε οσμή πλέον κι ας μας αναμασουν τα δήθεν λίγα τεστ και όλες αυτές τις στατιστικές γεωμετρικής ανακρίβειας!!! Πέφτει πείνα το σντιλαμβανεστε; Τα καταστήματα εστίασης, τα μικρομάγαζα έχουν πια από το κλείσιμο του Κουλη πιάσει πουρί από τη σκόνη και τη βρωμιά αφού μοιάζουν με εγκαταλλελημενα κτήρια, φαντάσματα ενός πολέμου που οι περισσότεροι Έλληνες θα λημοκτονησουν!!!!

    Comments are closed.