ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΜΕ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ – ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ: “ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ – ΕΙΣΑΙ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ”

    Κοινοποίηση:
    ΒΟΥΛΗ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΥΓΕΙΑΣ(ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ /  EUROKINISSI)

    Με παραπομπή σε Ειδικό Δικαστήριο απείλησε ο Παύλος Πολάκης τον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μιλώντας για ποινικές ευθύνες της κυβέρνησης, με βάση την μελέτη Λύτρα για αυξημένους θανάτους εκτός ΜΕΘ.

    Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε τους τόνους λέγοντας στον κ. Πλεύρη πως «δεν είσαι υπουργός Υγείας, είσαι ο βαρκάρης του Αχέροντα» ενώ του επέρριψε ευθύνες για τους 33.000 νεκρούς από την πανδημία.

    Επανέλαβε ότι η Κυβέρνηση επέμεινε και έδωσε έμφαση που είχε τραγικά αποτελέσματα στο εμβόλιο ενώ θα μπορούσε να είχαν αποφευχθεί πολλοί θάνατοι αν η χώρα έφερνε τα μονοκλωνικά φάρμακα και άλλα σχήματα όπως και εάν ενίσχυε το ΕΣΥ.

    Αλλά όπως τόνισε: «Δεν τα κάνατε γιατί θέλατε να στηρίξετε το αφήγημα ότι το μοναδικό όπλο είναι το εμβόλιο».

    Επίσης, επιτέθηκε στον υπουργό για την εμμονή του με την αναστολή των μη εμβολιασμένων υγειονομικών που είναι αναίτια καθώς οι υγειονομικοί θα μπορούσαν να ενισχύσουν το σύστημα Υγείας.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Τον πολακη κάθε φορά που μιλάει τον αδειάζει επισήμως το κόμμα του που έχει ίδιες θέσεις με τους νου δούλες σε όλα τα σημαντικά ζητήματα… Αυτόν ο μπούτιας τσιμπλάς τον αφήνει να μιλάει μπας και αρπάξει κάνα ψήφο από τους ανεμβολιαστους, που είναιι και πλειοψηφία αλλά την επίσημη γραμμή και υπουργό υγείας οι συριζαιοι τον ξανθό προαλειφουν που είναι η φωνή του συστήματος….

    2. Η αριστερή πατσαβούρα πολύ ήταν καλύτερη από τη δεξιά σερβιέτα με φτερά…….

    3. Απο την σκυλλα στην χαρυβδη…….και ξανα παλι αναποδα…….!!!!!!

    4. Η Lady Gaga δήλωσε ότι δέν απαιτείται πλέον η επίδειξη Πιστοποιητικου Εμβολιασμού. Άρα… δέν ενδιαφερει άν είμαστε εμβολιασμενοι . Γιατί τότε δέν επαναφέρουν τούς υγειονομικους σε αναστολή νά προσφέρουν υπηρεσίες ;

    5. περιμενει να ξαναρθει στην εξουσια ο τρελοσυριζαιος…..

    6. ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΟΡΕ …ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ

    7. Για αυτό την έκανε ο Μπαλατσινος και κάνει διακοπές 6 μήνες σε νησιά και λαγκάδια.Ριξαν το καμένο χαρτί για να του φορτώσουν τα πάντα

    8. Το ανησυχητικό δεν είναι ότι ο πολάκης τα λέει καλά και ξεφτίλησε τους γαλάζιους συριζαίους! Το ανησυχητικό δεν είναι ότι ο πολάκης είναι πιο συμπαθής από τον πλεύρη! Το ανησυχητικό είναι ότι ακόμα και η ανθελληνίδα ρεπούση μου είναι πιο συμπαθής από τον πλεύρη που ζήτησε συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που ανέλαβε το Υπουργείο! Γιατί τη ρεπούση την ξέραμε ενώ ο πλεύρης δεν ήθελε τζαμί και άνοιξε επί γαλάζιων συριζαίων και δεν παραιτήθηκε! Αλήθεια πλεύρη, ο πατέρας σου τι λέει για τη συγνώμη που ζήτησες από την εβραική κοινότητα, που είχε γράψει και βιβλίο για τους Εβραίους! Όλοι οι ανεμβολίαστοι και όχι μόνο οι υγειονομικοί σε αναστολή δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τι έκανες! Και χαιρόμαστε που ζήτησες συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα πλεύρη! Γιατί ζήτησες πλεύρη, θα πεις στον πατέρα σου; Γιατί εμείς ξέρουμε πλεύρη!

    9. ΠΟΛΑΚΗ Ο ΒΑΡΚΑΡΗΣ ΤΟΥ ΑΧΕΡΟΝΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ.
      ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΠΩΣ ΑΦΑΙΡΟΥΣΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ;
      ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ;ΕΙΛΗΣΕ;

      ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΠΕΙΛΗΣΕ;
      ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΙΣΑΣΤΕ;
      ΑΠΟ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ.
      ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΩ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
      ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ COVID;

    10. Eμείς τους ψηφίσαμε…Ας αφήσουμε λοιπόν τις κλάψες και ας φερθούμε όπως πρέπει μπροστά στις κάλπες…Δεν έχουμε άλλα περιθώρια…

    11. Ότι θα συμφωνούσα με τους προδότες συριζαιους , δεν το περίμενα, που μας έφτασε η πιο εμετική κυβέρνηση της κουλας … καταστροφή και θανατικό !

    12. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΠΟΛΑΚΗ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΠΟΤΕ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΓΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΤΑΙ!

    13. Πάντως ο Πολ είπε τον χαρακτηρισμό της χρονιάς.
      Ο βαρκάρης του Αχέροντα, φοβερό. Πέθανα απ’το γέλιο.

    14. Κάποια πράγματα πρέπει να είναι σε κάθε κυβέρνηση αυτονόητα όχι ότι θα γίνουν θαύματα αλλά ο υπουργός υγείας πρέπει να είναι γιατρός, ο υπουργός δικαιοσύνης δικηγόρος και γενικά το αντικείμενο του υπουργείου να ταιριάζει με του υπουργού. Εδώ ο μπασκετμπολίστας ήταν υπουργός υγείας. Μόνο αν έχεις όνομα και γλείφεις την ηγεσία παίρνεις καρέκλα. Έτσι για τα μάτια του κόσμου.

    15. Πολάκη δέν σε αναγνωρίζω.Υπηρετούν και εξυπηρετούν τά μεγάλα αφεντικά τους,και αν πεθάνουν καί μερικά εκατομμύρια διπλή η χαρά τους .Θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό γιά να σώσουν τον πλανήτη τά σατάνια,λες καί ο Παντοδύναμος Θεός πού μάς δημιούργησε δεν ξέρει. Χωρίς Θεό όλα επιτρέπονται λέει ο Φιοντόρ Ντοστογέφσκυ .Καί αυτών τών Σιωνιστών καί τών μασόνων πού κυβερνουν τόν κόσμο από τα παρασκήνια,ο Θεός είναι ο Εωσφόρος.Φτούς ξεφτίλες.

    16. Ένα είναι το σωστό, από μικρό και κουζουλό μαθαίνεις την αλήθεια. Ας έλθουμε τώρα και στον μικρό, ο νήπιος Μητσοτάκης έκοψε την πρόσβαση του καθηγητή Λύτρα στα στοιχεία του ΕΟΔΥ που ως φαίνεται, είναι ιδιοκτησία της οικογένειας Μητσοτάκη.

    17. Ειλικρινά αν υπαρχει κόμμα ή θα υπαρξει προσεχως που θα υποσχεθει την ποινικη διωξη, οικογενειων αγιων, αρχαιολατρων πρωην δεξιων, πλευρικων και βοριδιων και λοιπου συρφετου της Α. Ε που το παιζει κυβερνηση καθως και τραπεζιτων, διοικητών ανεξάρτητων ξενοδουλων αρχων, υπερταμεια και λοιπων πλασιε ελληνικης περιουσιας πειτε μου να το ψηφισω

    18. ΧΑΧΑΑΑ,,ΣΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΨΕΚΙΑ ΘΑ ΓΚΑΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΜΕ ΡΕΕΕ…ΒΑΛΤΕ ΜΑΣ ΜΑΣΚΕΣ, ΒΑΛΤΕ ΜΑς ΦΙΜΩΤΡΑ

    19. στο αφηγημα με τους υγειονομικους σε αναστολη εχει αδικο…. οι ανθρωποι αυτοι ειναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για το συστημα υγειας…. ειναι τριτοκοσμικοι στα μυαλα.

    20. Χίλιες φορές ΠΟΛΑΚΗΣ υπουργός υγείας (είναι και Γιατρός) παρά αυτό το πράμα που είναι τώρα. Και με τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχαν σοβαρότατα προβλήματα στην ΥΓΕΙΑ αλλά η Νέα Δημοκρατία έχει καταστρέψει ολοκληρωτικά το Σύστημα Υγείας. Υπάρχουν Νοσοκομεία στην ΑΤΤΙΚΗ που στις Εφημερίες τους δεν έχουν ούτε Παυσίπονα. Τραγικές καταστάσεις. Κανονικά, με την επερχόμενη πτώση της Νέας Δημοκρατίας, ο Θ. ΠΛΕΥΡΗΣ πρέπει να καταδικαστεί με πολυετή φυλάκιση ( ως Εγκληματίας Πολέμου).

    21. Εκεινος ειναι και κοματι ηλιθιος,δεν το εκανε απο κακια.Αυτος εδω ο σκατοψυχος το χαιρεται κιόλας.Ουτε κοπρια στον ταφο του.

    22. Σύμφωνα και με τον πέτσα (που πανηγύριζε γιατί δε σπατάλησαν λεφτά για να ενισχυθούν οι ΜΕΘ ) , και με αυτό το σίχαμα , δε χρειάζεται να ενισχύσουν τα νοσοκομεία και να επιστρέψουν οι ψεκασμένοι ( σύμφωνα με την παλιό γριά )γιατί το κρεββάτι ΜΕΘ σε στρατιωτικό νοσοκομείο η ομήγυρη του μητσοτακη το κρατούσε ρεζερβέ σαν σε πεντάστερο ξενοδοχείο δεν είχαν πρόβλημα, αυτοί να είναι καλά , και ο κοσμάκης ας αντιμετωπίζεται σα σκουπίδι . Στα αποβράσματα που άνοιξε τα σύνορα έδειξαν περισσότερο σεβασμό . Όλα δανεικά και για την παλιό γριά και για το βαρκάρη που ικέτευε το ξωτικό ο πατέρας για προσευχές και για τον άκυρο που βραβεύει εξ ονόματος ποίου λαού ;

    23. Καλά τα λες για τον πλευρη αλλά και το δικό σου κόμμα έλεγε ναι στον υποχρεωτικο εμβολιασμό και απόλυση σε δ. υ που δεν θα εμβόλιαζοταν.

    24. ΞΥΛΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΔ-ΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ… ΕΞ’ ΙΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ

    25. μην ξεχνάμε και πόσους έθαψε ο μπαλατσινός, έτσι ;

    Comments are closed.