ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΠΙΑ!!! ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Γ@ΜΙΕΣΑΙ” – ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ… ΧΟΡΩΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΛΟΥΔΟΒΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ” ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗ ΧΩΡΑ – ΟΥΤΕ ΕΠΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis vouli

    Για άλλη μια φορά, μία μαζική πολιτιστική εκδήλωση δονήθηκε από το γνωστό υβριστικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Ειδικότερα, εκατοντάδες νέοι ακούγονται να τραγουδούν με ρυθμό το συγκεκριμένο υβριστικό σύνθημα, χωρίς να διαμαρτύρεται κανένας, προκειμένου να υπερασπίσει έναν από τους δημοφιλέστερους Έλληνες πρωθυπουργούς της μεταπολίτευσης, σύμφωνα με τα καλομπουκωμένα από τα «πακέτα Πέτσα» media.

    Μετά και από αυτά τα γεγονότα είμαστε πολύ περίεργοι αν τα λατρεμένα καθεστωτικά media ανακαλύψουν ξανά κομματικούς εγκάθετους της Κουμουνδούρου… Κάτι τέτοιο δεν έχουμε δει ποτέ από την Μεταπολίτευση μέχρι σήμερα. Σε πολύ μικρότερο βαθμό υπήρξαν αυτά που θα δείτε παρακάτω επί Πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου. Ο Μητσοτάκης πια πρέπει να σηκωθεί να φύγει. Δεν τον θέλει ο λαός και αν θέλει να περισώσει κάτι από την παρακαταθήκη που θέλει να αφήσει, είναι να προκηρύξει εκλογές και να σηκωθεί να φύγει. Ο κόσμος ξεσπάει αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο λυπηρό για έναν λαό που βλέπει ότι όποιον και να εμπιστευτεί, τον προδίδει.

    Δείτε τι έγινε Σάββατο βράδυ στο Κατράκειο θέατρο της Νίκαιας

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Καλα οι φωνές και τα συνθήματα αλλα μέχρι εκεί…. Παραπέρα δεν έχει;; Αίτημα για εκλογές;; Κάποια επανάσταση περα απο το σύνθημα και την οργή του λαού!

    2. Νεο Δουλοι δεν θα χετε πετρα να κρυφτείτε σε λιγο

    3. Δωστε αυτοδυναμία σε κομμα εκτος Βουλής.Φιμωμενο αλλά υπαρχει.

    4. Προδότες ΝεόΔουλοι, ούτε τα ελικόπτερα δεν σας σώζουν.

    5. Εδω η ελλαδα ανοικει σε αλλους , το νησι ειναι το μικροτερο κακο…..

    6. Και κατά τα άλλα οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν πρώτο με διαφορά 12 ποσοστιαίες μονάδες!

    7. ειμαστε κομπλεξικοι ρε, βλαχοι και ψωριαρηδες. ο καλυτερος που ειχαμε ποτε, μονο 1.5 μυρια δασους καηκαν επι ημερων του.
      Υ.Γ χρονια πολλα και ταξιδιαρικα ευχομαι στο happy traveler kai lacta lover.γιορταζει ο τουρισμος σημερα καπου διαβασα

    8. Να φυγει ο Μητσοτακης και να ελθει ποιος ρε Χιο? Ο Αλ6ς ο φορομπηκτης ?Αντε ισιωσε γιατι παλι Μητσοτακης θα ειναι πρωτος μακραν του δευτερου και θα το δεις!!Ο μονος που μειωνει φορους απο τους εξωπραγματικους του προηγουμενου .Και επειδη δεν υπαρχουν θαλασσια συνορα για αυτον μπορει κανενα πρωι να ξυπνησουμε και καποιο νησι να ανηκει σε αλλον !!!

    Comments are closed.