“ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΗ” ΔΗΛΩΣΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΛΙΟΣΠΥΡΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΙΚΗ – “ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕ” ΤΟΝΙΣΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ (ΕΙΚΟΝΕΣ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    ioanna1

    «Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις. Δεν πήρα καμία απάντηση», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, σχολιάζοντας την απολογία της 37χρονης κατηγορουμένης για την επίθεση με βιτριόλι.

    Εξερχόμενη του δικαστηρίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανέφερε ότι όσα ισχυρίστηκε η κατηγορουμένη καταρρίπτονται από τη δικογραφία και τους εμπειρογνώμονες.

    «Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδειξε τις φωτογραφίες από τα χειρουργεία και το νοσοκομείο, εκείνη έμεινε απαθής και ατάραχη. Αυτό δείχνει τη στάση της. Ότι είναι αμετανόητη» πρόσθεσε.

    Ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, Απόστολος Λύτρας σχολίασε: “Το μόνο που μπορώ να πω είναι η λαϊκή ρήση ότι υπάρχουν λέξεις που ντράπηκαν οι ίδιες και δεν ντράπηκε το στόμα που τις ξεστόμισε”.

    ioanna ioanna1

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Ενω η ιωαννα εδωσε πληρης απαντησεις εεεεε;;;;αιντε με τα τσοκαρα.και πολυ ασχοληθηκε το πανελληνιο.κουβεντα μονο για τα μεσημεριαναδικα για τηλεθεαση και τιοτα αλλο.

    2. Η Ιωάννα μπορεί να ζητήσει μεγάλη σποζημιωση εκατομμυρίων Έπρεπε να ήταν στην Γαλλία η στις ΗΠΑ για πλαστικές αισθητικές επεμβάσεις Ευθύνη φέρει το ελληνικό κράτος με τους νόμους του Η Ιωάννα μπορεί να προσφύγει αν δεν έχει τα χρήματα στα ευρωπαϊκά δικαστήρια αν δεν δικαιωθεί στην διεφθαρμένη Ελλάδα Περνάει ο χρόνος έπρεπε να ήταν σε ειδικό κέντρο πλαστικής τώρα Καταστράφηκε η ζωή της Και ερωτώ αν ήμουν πατέρας της Ιωάννας θα υπήρχε δικηγόρος που θα αναλάμβανε τη κατηγορούμενη Και τι θα γίνονταν με την δολοφόνο ;;;;;;;

    3. Ασχολείστε με ατομα που δεν ανηκουν στην κοινωνικη ζωη!!

      1. Εσύ νομίζεις ότι δεν ανήκουν. Αυτή είναι η κοινωνία που ζεις. Μια χεσιά τόπος το Ελλάντα και είναι γεμάτη από απατεώνες, λαμόγια, βίζιτες και σπονσορεβάμενες “κυρίες”! Μάλλον θα επιλέγεις την εικονική πραγματικότητα. Εν κατακλείδι, σκατά από σκατά για σκατά. Ο πολιτισμός της χέστρας! Και εις ανώτερα…

    4. Έχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχολούμαστε. Αρκετά με τον υπόκοσμο ασχολούμαστε. Και οι δυο άλλα λένε κι άλλα κάναν και τα ΜΜΕ πουλάνε ξεκατινιάσματα από πάτος ποιότητας ανθρώπους. Προσωπικά με ναρκωτικά ή πορνεία πιστεύω ότι κρύβουν.

    Comments are closed.