ΜΕΓΑ ΦΙΑΣΚΟ! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ. ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΕΛ.ΑΣ – ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ – ΟΛΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ!

    Κοινοποίηση:
    20092018-imerida_aea003

    Το απόλυτο φιάσκο για την Ελληνική Αστυνομία και για την αρμόδιο Υπουργό. Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός 43χρονου άνδρα, ο οποίος χθες το μεσημέρι είχε μεταχθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων για να απολογηθεί σε ανακριτή και κατάφερε να διαφύγει.

    Ο άντρας κατηγορείται ως μέλος της πενταμελούς σπείρας που διέπραττε κλοπές από οικίες στα βόρεια προάστια και εξαρθρώθηκε προ ημερών από το Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς.

    Οι πέντε κατηγορούμενοι μεταφέρθηκαν χθες στην Ευελπίδων, όπου είχαν συγκεντρωθεί Ρομά. Όταν οι κατηγορούμενοι κατέβηκαν από την κλούβα, οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να σπρώχνουν τους αστυνομικούς και την ώρα της έντασης ο ένας κατάφερε να διαφύγει.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, η δράση της σπείρας ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2018. Ως προς τον τρόπο δράσης τους, οι κατηγορούμενοι πήγαιναν σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπου με το πρόσχημα της πώλησης ή παράδοσης εμπορευμάτων, όπως χαλιά ή φρούτα, έπειθαν ενοίκους οικιών να τους επιτρέψουν την είσοδο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ !!
      ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ …..
      ΣΤΗΝ ΓΕΡΑ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ Η ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΛ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ !!.!!.!!.!!
      Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΑΚΟΥΣ Η ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ?.?.?.?.?.?.?

    2. Και για την ταλαιπωρια που υπεστησαν οι γυφτοι , ο τσιμπλας θα καλεσει παλι τα γυφτακια στου Μαξιμου και θα βγαζουν μαζι σελφι φορωντας τα καλα τους.

    3. Οι γυφτοι ειναι ψηφοφοροι του τσιριζα.Αρα δεν του πειραζουμε και τους βοηθαμε οταν πρεπει.

    4. ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ ΖΗΤΩ Η ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    5. ΄
      Η πλήρης διάλυσις. Η πλήρης απώλεια παντός ελέγχου. ΄Αντε εσύ να τηλεφωνάς στο 100 επειδή σε κλέβουνε και να “επιτυγχάνης” να προσέρχεται η Αστυνομία,γιά να “καταγράψη” το περιστατικό. Σε λίγο ούτε κάν θα καταγράφονται τα περιστατικά ληστειών, από την Αστυνομία. Αίσχος.

      Οταν υπηρετούσα εγώ , χρονική περίοδος 1973-1976, ως έφεδρος αξιωματικός, εάν σού συνέβαινε κάτι τέτοιο, σού τα ξηλώνανε όλα, όχι την επομένη ημέρα, την ίδια ημέρα και υποβιβαζόσουν στον έσχατο βαθμό!!!!!!!!

    6. Mε το που ηρθε o συριζα παμε κατα διαολου…. εντελως αχρηστοι και ανικανοι

    7. Χαχαχαχα τι ηλίθιοι είναι αυτοί οι μπολσεβίκοι. Είναι που και καλά από όταν ανέλαβαν τη διοίκηση του υπουργείου οι κύριες αυτές, όλα πάνε καλά. Παρεμπιπτόντως όταν δικάζονται γύφτοι, πρέπει να υπάρχει απαγόρευση συγκεντρώσεων στην περιοχή. Δε μπορεί να δικάζουν ένα κλεφτοκοτά, ένα πρεζέμπορα, ένα διαρρήκτη, ένα φονιά και επειδή είναι γύφτος να έρχεται όλη η φυλή στο δικαστήριο και μάλιστα να δημιουργούν προβλήματα με τις φωνές, τις κατάρες και τη βία που ασκούν κατά πάντως παρευρισκόμενου.

    Comments are closed.