ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Ο ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ- ΚΡΙΜΑ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ – ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ κ. ΧΟΥΛΙΑΡΑ – ΒΛΑΒΗ ΛΕΕΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

    Κοινοποίηση:
    χουλιαρας

    Τέτοια γκάφα δεν έχει ξαναγίνει! Και μάλιστα σε ώρα που ο κόσμος ήδη βρίσκεται σε πανικό όταν βλέπει δρόμους της Αθήνας να γίνονται θάλασσες, να μένουν εγκλωβισμένοι σε λεωφορεία και δρόμους. Κύριε Χουλιάρα, είστε πολύ φάουλ και το ξέρετε καλά. Η γκάφα με την ανακοίνωση σεισμού στη Νάξο, πάνω από 5 ρίχτερ, που πρόλαβε να σκορπίσει τον πανικό στους Έλληνες πολίτες δεν σώζεται.

    Οι εξηγήσεις που δόθηκαν ότι ο “Μπάλλος” επηρέασε και το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο δεν είναι επαρκείς. Κανείς δεν μπορεί να παίζει με τον πανικό και τον τρόμο των ανθρώπων. Ο κ. Χουλιάρας οφείλει να παραδεχθεί την πρωτοφανή γκάφα στην οποία υπέπεσε και να παραιτηθεί!

    Να θυμίσουμε, ότι χθες το απόγευμα ανακοινώθηκε σεισμική δόνηση στη Νάξο, μεγέθους 5 ρίχτερ. Όταν όμως οι κάτοικοι αναρωτήθηκαν γιατί εν κατάλαβαν τίποτα, η ανακοίνωση Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Αστεροσκοπείου Αθηνών, εξαφανίστηκε. Ο Γεράσιμος Χουλιάρας, τόνισε επρόκειτο για «λάθος» που οφειλόταν σε βλάβες, που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία «Μπάλλος».

    «Έκτακτα σας ενημερώνω ότι δεν έγινε κανένας σεισμός πέντε Ρίχτερ στη Νάξο πριν λίγο όπως δημοσιεύτηκε από τα ΜΜΕ και τα blog. Έχουμε βλάβες λόγω των καιρικών συνθηκών στο αστεροσκοπείο Αθηνών και αυτό μας έγινε γνωστό σήμερα το απόγευμα αλλά η εικοσιτετράωρη υπηρεσία του Γεωδυναμικού είναι στη θέση της και ενημερώνει πάντα σωστά. Ανακοίνωση για πέντε Ρίχτερ δεν δώσαμε ποτέ».

    Τώρα, αν δόθηκε ή όχι άκρη δεν θα βγάλουμε. Αλλά κύριε Χουλιάρα, εσείς που είσαστε καλός άνθρωπος, είναι κρίμα να βολευτείτε στις θέσεις που σας προσφέρει το κράτος και να παίζεται με τον πανικό του κόσμου! Αν έχετε βλάβες να είστε έτοιμοι να τις διορθώσετε, ή πολύ πιο απλά βγάλτε μια ανακοίνωση ότι υπάρχουν βλάβες και θα ενημερώνετε με επίσημες ανακοινώσεις για τυχόν σεισμούς. Κι όχι να παίζετε με τον τρόμο του κόσμου…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Sιγουρα με αυτα που ειπε ο κ. Χουλιαρας καλυψε καποιον ντενεκε απο εκει μεσα…

    2. Ο κ. Χουλιαρας ειναι εξαιρετικος επιστημονας και ανθρωπος! Περιμενουμε τωρα τα 7.5 ριχτερ του λουλη η απο γειτονικο ρηγμα των Θηβων οπως λεει και ο κ.Τσελεντης η απο τις Αλκυονιδες που εχουνε μαζεψει Την ενεργεια.!
      Θα δεσει το γλυκο με τον γκαντεμοσαυρο που μας κυβερναει ναμαστε σιγουροι! Εχουνε να πεσουνε κατι μπαλκονια στα κεφαλια μας! Του Χαλανδριου ηταν πταισμα!

    3. Ο Χουλιαρας είναι σοβαρός Σεισμολογος καί δέν λέει μπούρδες . Ο Σεισμογράφος απλώς ταπαιξε .

    4. τι εννοείτε ότι δεν έχουν απολυθεί ακόμα όλοι ;;

    5. Εγώ λέω νά είμαστε λίγο φειδωλοί καί προσεκτικοί στίς κριτικές μας, γιατί ανοίγουμε τό στόμα μας κι όποιον πάρει ο χάρος!! Τί λέτε δηλαδή, νά έκαναν επίτηδες ψευδή ανακοίνωση;;; Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Όχι καί νά παραιτηθή!!!

    Comments are closed.