ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ! ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ! H ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΡΡΑ ΚΑΙ ΝΟΤΟ – ΤΑ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ

    Κοινοποίηση:
    FFF

    Φαίνεται ότι ο πόλεμος που ξέσπασε στο Ναγκόρνο Καραμπάχ αποτελεί τη σπίθα που θα προκαλέσει τη φωτιά που θα κάψει τους Τούρκους. Την ίδια ώρα που τα μεμέτια συνοδεία των τουρκόσπορων φίλων τους από το Αζερμπαιτζάν βιώνουν το δικό τους Βιετνάμ στα Βόρεια, σφοδρές μάχες ξέσπασαν και στο Νότο. Συγκεκριμένα, ξαφνική επίθεση εξαπέλυσε ο Συριακός Αραβικός Στρατών του Άσαντ εναντίον του τουρκικού στρατού που έχουν καταλάβει εδάφη στην μαρτυρική αυτή χώρα.

    Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το almasdarnews.com, οι συγκρούσεις πραγματοποιήθηκαν έξω από την πόλη Al-Bab, η οποία βρίσκεται στην ανατολική ύπαιθρο του Κυβερνείου του Χαλεπίου.

    Δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος των εχθροπραξιών αλλά είναι πασιφανές ότι από τη στιγμή που στράφηκε το ενδιαφέρον της Τουρκίας στα Βορειοανατολικά, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Συριακό λαό να επιτεθεί και να εκδιώξει τα τουρκικά στρατεύματα που επωφελήθηκαν του εμφυλίου και εισέβαλλαν σε ξένο έδαφος.

    Δείτε που βρίσκεται το Χαλέπι. Βρίσκεται μια ανάσα από τα τουρκικά σύνορα. Αν πέσει η περιοχή στα χέρια των Σύριων, τότε η περικύκλωση της Τουρκίας θα έχει πάρει σάρκα και οστά.

    axes

    Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων είναι ακόμα άγνωστος αυτή τη στιγμή.

    Οι τουρκικές δυνάμεις ελέγχουν επί του παρόντος την πόλη Al-Baby, ενώ ο αραβικός στρατός της Συρίας και οι σύμμαχοί του βρίσκονται νότια στην πόλη Tadef.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. ολα τα περιμενουμε απο αλλους….
      και τωρα και παντα!
      μια φορα δρασαμε σωστα και απελευθερωθηκαμε απο τους γυφτομογγολους….
      ΤΩΡΑ πρεπει να μπουν μετρα εναντιον της Τουρκιας απο την ΕΕ….ΤΩΡΑ ομως!
      ΝΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ!
      εχουμε ή δεν εχουμε συμμαχους???
      φερτε εδω Εβραιους και Γαλλους να μας βοηθησουνε να τους γ@μησουμε επιτελους!!!!

      1. Α τωρα οι Εβραιοι είναι καλοι και φιλοι μας εεε;

    2. ,,……ρε να φάτε δεν θα έχετε ακόμα λίγο και θέλετε να κάνετε πόλεμο?..Να.πάρετε…έστω και ληγμένα…

    3. ο κούλης δεν ειναι μόνον ανθέλληνας ειναι και προδότης και συνεργός με οποιονδήποτε για την καταστροφή της Ελλάδας. Εάν υπήρχε κοινοβούλιο (γιατί εδώ μιλάμε για μπουρδέλο κράτος), τότε δεν θα υπήρχε σήμερα Τουρκία. Θα την έστελναν από εκεί που ήρθε (στην Μογγολία), αλλά τι να λέμε. Τέτοιο φασίστα πουλημένο και άχρηστο κοινοβούλιο είναι για χέσιμο

    4. ΔΕ ΘΕΛΑΤΕ Χ.Α. ΟΡΝΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η Χ.Α. ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΙΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ.
      50-100 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.
      ΘΕΛΑΤΕ ΟΜΩΣ ΣΥΡΙΖΑ Κ ΚΟΥΛΗ, ΟΡΝΙΑ.
      ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΑΙ-ΣΚΑΣΜΟ

      1. ρε φιλαράκι σε ποια χρονιά έχεις μείνει ; πάει ο συριζα είναι ιστορία, Ν.Δ. έχουμε εδώ και 15 μήνες. ποιος τον @@@ τον σύριζα ;

        ποιος μας @@@ την σημαία στο καστελόριζο και δεν κάναμε τίποτα, ούτε στο drone δεν ρίξαμε ;

        γιατί για Χ.Α. μιλάς και γουστάρεις αλλά την Ν.Δ. ξεπλένεις.

      2. Πατριώτες είμαστε όχι ναζί,μας τα πρήξατε με το χοντρό πού είχε κάνει τήν ΧΑ μαγαζάκι τού

        1. Πατριώτες είμαστε όχι χαζί,μας τα πρήξατε με το ανθελληνικο τόξο πού εχει κάνει τήν βουλή μαγαζάκι τους

          1. τα ιδια σκ@τα ειστε φασιστες…μην γελιεστε!
            φασιστας και πατριωτης δεν πανε μαζι!

    5. TORA INE I KATALILI STIGMI… , ALIPITA NA EKSONTOSI OLOUS TOUS TOURKOUS O SYRIAKOS STRATOS!!!!!!!!!!!!! KANONIKA KE TO IRAK KE LIBYI PREPI NA EKSONTOSOUN OLOUS TOUS ISBOLIS……………… TORA INE I KATALILI STIGMI KE AS AFISOUN OLI TIS ILITHIOTITES SINOMILIES, ME PION THA SINOMILISIS ANOITE, ME TON DOLOFONO SOU?……………
      ENOMENI OLI KINIGISTE TON ISBOLEA, APO MONOS TOU POTES DEN IRTHE, IPARHI SHEDIO ,STELNOUN TON BARBARO NA APOTELIONI TA DIKA TOUS KE DIKA TOU SHEDIA……………… ENAS TETIOS BARBAROS EONIOS EHTROS POTES DEN PREPI NA EPIZISI, AN TON AFISIS NA EPIZISI,SE LIGA HRONIA THA TON EHIS PALI MBROSTA SOU…………………..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. Ισως ειναι η κατάλληλη στιγμη να μαθεις να γραφεις Ελληνικά.. τουρκαλβανε.

        1. Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθεις και εσύ Ελληνικά

          Δεν ξέρω ποιος δάσκαλος σου έμαθε ότι και ο τόνος ανήκει στην Ελληνική γραμματική
          Μην κρίνεις, εξ ιδίων, τα αλλότρια!

          1. Σίγουρα τα Greekish ενοχλούν πάρα πολύ και εγώ προσωπικά δεν θέλω να διαβάζω τα σχόλια που γράφονται με αυτούς τους χαρακτήρες. Επίσης όλοι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν άριστη ορθογραφία και γραμματική, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν το δικαίωμα να γράψουν τα σχόλια τους και έχουμε το δικαίωμα να τους ειρωνευόμαστε.Το πρόβλημα όμως είναι άλλο. Ο πολύ κακός γείτονας μας που απαιτεί το σπίτι μας από την μία και οι πουλημένοι ή ανάξιοι ηγέτες μας από την άλλη.Τέλος, ναί θα πρέπει να δοθεί ένα γερό μάθημα στον άπληστο και ανώμαλο Ερτογάν και την Τουρκία. Οι δε μεγάλες δυνάμεις, το ΝΑΤΟ και η ΕΕ όχι μόνο δεν κάνουν τίποτα, αλλά αντίθετα βοηθούν τον ταραξία να παρανομεί. Στον 21ο αιώνα…

    6. Ίσως είναι η κατάλληλη ευκαιρία ώστε να διαμελιστεί η Τουρκία. Ο Μακρον κρύβεται κι αυτος από πίσω σε συμμαχία με τον Πούτιν.
      Εύχομαι να γίνει πραγματικότητα !

      1. Το θέμα είναι ότι περιμένουμε όλα να γίνουν από τους άλλους και εμείς τίποτα , μόνο αρπαχτές , ξεπούλημα της χώρας μας , αλλοίωση του πληθυσμού και τσακωμοί ποιός φταίει ΚΟΥΛΗΣ η ΑΛΕΞΗΣ.
        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ επιτέλους και να ξαναπάνε όλοι οι πολιτικοί μας στην Μακρόνησο .

    7. Εάν πιέζαμε και εμείς απο τα δυτικά δεν θα προλάβαιναν να μαζεύουν πτώματα,αλλά ευτυχώς φροντίζουν άλλοι για εμάς αλλά που θα πάει το μπαμ θα γίνει κάποια στιγμή και όχι από την κυβέρνηση αλλά από μόνοι μας..

    8. Εδώ πάντως το μητσοτακεικο μιλάει για διάλογο με το σφαγεα ημιτρελο ερντογαν. Μόνο ο Μητσοτάκης θα τι κατάφερνε αυτο. Αντί να τελειώνουμε μια για πάντα απλό τους μογγολους, ο Μητσοτάκης τους κρατάει ζωντανούς. Πρόκειται περί ηλιθιου.

      1. ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΑΠ.
        ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ

    Comments are closed.