ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΆΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥΤΙΝ.

    Κοινοποίηση:
    ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Η Ρωσία σχεδιάζει να αναγνωρίσει το ψευδοκράτος με αντάλλαγμα η Τουρκία να προσφέρει τη συνεργασία της στην ανατoλική Μεσόγειο, υποστηρίζει ο πρώην διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας, Ουνάλ Αταμπάι.

    Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Σίγμα, Μαρία Ζαχαράκη, μιλώντας στην τουρκική εφημερίδα «Σοζτζού», που πρόσκειται στην αντιπολίτευση, o Τούρκος πρώην αξιωματούχος του υπουργείου Άμυνας αναφέρει ότι «για να αρθούν τα εμπόδια στη Συρία και να υπάρξει συνεργασία στην Μεσόγειο, η Ρωσία σχεδιάζει να αναγνωρίσει τη λεγόμενη ΤΔΒΚ. Αντίστοιχα ενδέχεται αναγνώριση της Αμπχαζίας από την Τουρκία». Ο Ουνάλ Αταμπάι υποστηρίζει ακόμη ότι η Τουρκία ενδέχεται να παραχωρήσει στη Ρωσία και στρατιωτική βάση στα Κατεχόμενα, καθώς και βάση υλικοτεχνικής υποστήριξης στην Καρπασία, προκειμένου η Μόσχα να την χρησιμοποιήσει για την ανοικοδόμηση της Συρίας.

    Σε δηλώσεις του προς την ίδια εφημερίδα, ο σύμβουλος του αρχηγού του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (αξιωματική αντιπολίτευση), Ερντογάν Τοπράκ, ισχυρίζεται επιπρόσθετα ότι η Ρωσία μπορεί να ζητήσει βάση στην Τουρκία για να ελέγχει την ασφάλεια του πυρηνικού σταθμού Άκουγιου- έχει ξαναζητήσει βάση στην Τουρκία και το 1944 και αργότερα επί Στάλιν το 1945, ωστόσο το αίτημα είχε απορριφθεί από την Άγκυρα.

    Πηγή πληροφοριών: sigmalive.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. αν υποθεσουμε οτι η Ρωσια θα αναγνωρισει κρατος στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΕΔΑΦΗ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, πραγμα οχι απυθανο δεδομενης της κατοχης της ΚΡΙΜΑΙΑΣ απο την Ρωσια ΚGBιτη, ΤΟΤΕ θ’ αυτοκτονησει το ΜΙΣΟ Α.Κ.Ε.Λ

    2. ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

    3. ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΟΜΟΔΟΞΟ ΗΓΕΤΗ . ΦΑΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ

    4. Καί όμως συμβαίνει … για αυτό ξυπνάτε Ελληνες η Ορθοδοξία είναι Ελληνική όχι Ρωσική … τους κάναμε χάρη που τούς κάναμε ορθόδοξους και τώρα μας τήν ανταποδίδουν .. οι Ρώς …

    5. ΆΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΚΙ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟ 2013….
      Τί το παράξενο δλδ;;;;

    6. Και οι Ρωσσοι σαν λαος και οι Γερμανοι σαν λαος και οι Αμερικανοι(λευκοι) σαν λαος ειναι αδελφια μας εννοειται για οποιους απο εμας δεν μπασταρδευθηκαμε με τουρκους ,αραβες,γυφτους
      Οι κυβερνησεις ολων των προηγουμενων κρατων ειναι εχθρικες γιατι δεν αντιπροσωπευουν τους λαους οπως και οι Ελληνικες κυβερνησεις δεν αντιπροσωπευουν τους Ελληνες

      1. Πες τα όλα συμφεροντολόγε.. εννοείται για όποιους από μας δεν μπασταρδευτήκαμε με τούρκους άραβες γύφτους.. Ιταλούς, Γερμανούς όλα να τα λέμε όλα 🤔😉 Δεν σε κάνει καλύτερο να είσαι Ευρωπαίος φλώρος από το να είσαι ευρασιάτης ή το ιδανικότερο απ’ τους ελάχιστους Έλληνες που αντέξανε τους Οθωμανούς 400χρόνια. Μην το πας εκεί που σε βολεύει πάντα γιατί αρχαίους Έλληνες δεν πρόκειται να βρεις ποτέ. Το είδος είναι υπό εξαφάνιση, ή ήδη εξαφανίστηκε και να ευχαριστείς γ αυτό τους μπάσταρδους τους Οθωμανούς. Γόνοι αρχαίων Ελλήνων μπορεί να βρεις σε καμία Σικελία Ινδία ή ακόμα Αίγυπτο και Βαβυλώνα (εκεί δλδ που δεν πάτησε του Οθωμανού το πόδι). Την περιοχή των Βαλκανίων απ’ την ανατολική Αυτοκρατορία της Ρώμης (Βυζάντιο) και τους Οθωμανούς σβήστην απ’ την αρχαιότητα όσο μπορεί ακόμα το μυαλό σου γιατί δεν θα δεις αρχαιότητα εδώ παρά μόνο την νέα φυλή που “προσπαθεί” κατά εποχές να διαφυλάξει ό,τι μπορεί απ’ την αρχαιότητα και τα ιδανικά της πατρίδας που δέχονται πόλεμο σκληρό απ’ το εσωτερικό(πολιτικοί κοινωνία ανθελληνική, βρώμικο σύστημα)κυρίως και το εξωτερικό(ξένοι λαοί-ζηλόφθονες φάρες).

        1. Φιλαράκι εν μέρει Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά σε μερικά μου ερχόταν να βγάλω την πατάτα από τη μύτη αν υπονοείς ότι επί Βυζαντίου δηλαδή Ανατολική Ρώμη οι βυζαντινοί διέλυσαν ό,τι ελληνικό υπήρχε τότε γιατί δεν κατέστρεψαν και την Ακρόπολη ή άλλα αρχαία μνημεία που υπάρχουν ακόμα και σήμερα; Είναι αλήθεια ότι κατέστρεψαν πάρα πολλά μνημεία αρχαιοελληνικά και περιοχές που πίστευαν στους 12 Θεούς και τους πήγαιναν κόντρα υπό την στήριξη της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και τελέστηκαν πολλοί διωγμοί! Όμως ο χριστιανισμός ήταν πάρα πολύ δυνατός τότε και η βυζαντινή αυτοκρατορία που επί το πλείστον ήταν Έλληνες και Ρωμαίοι μίλαγαν ελληνικά και πίστευαν στον αληθινό Θεό. Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουν αυτό που είναι γεννημένοι να κάνουν οι Τούρκοι δηλαδή γενοκτονίες. Τώρα όσον αφορά τους οθωμανούς συμφωνώ 400 χρόνια, αλλά το πόδι του οθωμανού Δεν πάτησε όλα τα μέρη της Ελλάδας δηλαδή σε απόκρημνα βουνά όπως της βορείου Ηπείρου ούτε σ όλα τα νησιά γιατί σιγά μην έμπαινε οικονομικά και στρατιωτικά να στείλει χιλιάδες χιλιάδων ασκέρι για να ξετρυπώσει κάποιους που τους αντιστέκοταν χρόνια και χρόνια. Δεν υπήρχαν τότε μέσα σύγχρονα και τηλεοράσεις ή δορυφόροι κτλπ τότε έπρεπε να κουνήσεις το πόδι σου να κάνεις μισή μέρα ταξίδι για να φτάσεις με άλλους χιλιάδες χιλιάδων να περικυκλώσεις ένα βουνό ποιος θα το έκανε;; Έτσι λοιπόν παραπάνω από ελάχιστοι άντεξαν φίλε μου δεν ξέρω πως τα έχεις διαβάσει ή τι σου χουν πει οι όποιοι αλλά Ελληνική Επανάσταση με ελάχιστους δεν είναι ποτέ εφικτή ειδικά επί τουρκοκρατίας.

          Τώρα είναι αλήθεια αυτές οι χώρες που ανέφερες παραπάνω είναι πόλεις και περιοχές που είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος και εφόσον δεν ασχολήθηκαν οι οθωμανοί όπως ασχολήθηκαν εδώ λογικό να υπάρχουν οι γόνοι αρχαίων Ελλήνων μόνο στο Πακιστάν δεν γίνεται να υπάρχουν πολλοί γιατί εκεί επικρατεί πάντα το ισλάμ και γενικά παντού υπάρχουν γιατί ήτανε άψογοι στο εμπόριο και πολύ καλοί ναυτικοί ανέκαθεν οι Έλληνες.

          Τώρα ο Τούρκος δεν αλλάζει ποτέ εφόσον πέτυχε αυτό που ήθελε πάντα όταν είναι 1.000 πλάσιος μόνο έτσι μπορεί να το καταφέρει όπως και τώρα εφόσον δηλαδή κατέκτησε τη βυζαντινή αυτοκρατορία και ότι ελληνικό από τον ελληνισμό είχε μείνει έφερε τα σκέρια του όπου μπορούσε κ ήταν δυνατόν δηλαδή σε εύφορες κοιλάδες λιμάνια και μεγάλες πόλεις ύστερα έστειλε κοτζαμπατζήδες και πλούσιους μεγαλοτσιφκικάδες και απλά κυλούσαν όλα με δικούς του κανόνες και πάνω απ’ όλα υποταγή στον Μωάμεθ και το κοράνι δηλαδή μπούρκα δουλεία ταπείνωση και αλλαξοπίστηση αυτό που επιδιώκει και τώρα με την Β. Συρία τους Κούρδους. Όποιοι του αντιστέκονταν στις περιοχές αυτές γνωστή η μοίρα τους. Για αυτό ο ελληνισμός είπε μετά από 4 αιώνες Όπα! Έπρεπε να περάσουν 400 χρόνια βέβαια να το πει και κάτι μου θυμίζει αυτό αλλά το πε και όταν το πε το εκμεταλλεύτηκαν οι πεθερές της Ευρώπης και έδρασαν όλοι μαζί κατά των Οθωμανών αποτέλεσμα ήταν η απελευθέρωση της χώρας όμως όχι ακόμα και των νησιών του Ιονίου πελάγους απ’ την Βενετοκρατία.

          Επίσης και για την ιστορία επί τουρκοκρατίας πάλι δεν καταστράφηκε ολοσχαιρώς ούτε η Ακρόπολη ούτε το Σούνιο ούτε και άλλα αρχαία μας μνημεία όπως η αρχαία Ολυμπία που κάηκε επί κωστάκι άλλη μία απόδειξη ότι δεν έγινε ή δεν πέρασε απ’ το μυαλό του σουλτάνου και σε μερικές περιοχές δεν ήταν εφικτό να γίνει σοβαρή ισοπέδωση ολόκληρης της αρχαιοελληνικής κληρονομιάς μας και των Ελλήνων χριστιανών ή 12θιστών που υπήρχαν ήδη απ’ την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία.

          Τώρα όσον αφορά τους Γερμανούς δεν στρογγυλοκάθισαν χρόνια εδώ οπότε δεν είμαι πολύ σίγουρος για γόνους Γερμανών εδώ ή αν ήθελε μία Άρια φυλή όπως αποκαλείτω να μπασταρδευτεί με άλλες πιο κατώτερες φυλές τώρα αν είχαν πηδήξει λίγες πόρνες μέσα στα 3και κάτι χρόνια σε οίκους ανοχής πάσο παντού συνέβαινε και συμβαίνει αυτό σε κατοχές.
          Γενικά συμφωνώ στα υπόλοιπα ό,τι και να χει γίνει κατά καιρούς ο Έλληνας μπροστά σε μια νέα εχθρική εισβολή έδειξε ότι δεν μασάει όπου ήταν εφικτό και όταν υπήρχαν πάνω και κάτω απ’ τα ανώτατα κλιμάκια πατριώτες και πολεμιστές με ψυχή και πίστη η Ελλάδα στάθηκε δυνατή και επιβίωσε. Αυτό όμως δεν πρέπει να πάψει γιατί αν πάψει αυτό τότε ο ελληνισμός στην Ελλάδα θα απειληθεί στην κυριολεξία και θα πάψει να είναι Αθάνατος.

    7. ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ ΤΟ ΑΝΟΙΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΠΕΣΧΥΝΤΟ ΤΡΟΠΟ.
      ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΡΕΣΤΑ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ?
      ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.
      ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΠΟΙΟ ΜΙΣΗΤΗ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ.
      ΤΩΡΑ ΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΝΩΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΟΝΩΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ. ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΩΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΧΡΙΣΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΒΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΚΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
      ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΛΟΟΥΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

    8. Όταν μας χτύπησαν την πόρτα, τους στείλαμε κατευθείαν στην αγκαλιά της Τουρκίας. Και το αποτέλεσμα; Το South Stream μετατράπηκε σε Turkish Stream. Αυτό ήταν μία από τις μεγαλύτερες ήττες. Κρίμα. Τώρα ακολουθεί μοίρασμα του Αιγαίου, ξεπούλημα της Κύπρου και Θράκης.

    9. Στον κηραλειφα βδελοπουλο να τα πεις αυτα που λιβανιζει καθε μερα τον μαφιοζο δικτατορα μαζι με την ρωσια.

      1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΟΥΛΗ Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΨΗΦΗΣΕΣ. ΠΕΦΤΩ ΕΞΩ?

    10. Αφου προηγουμενως μαχαιρεωσε πισοπλατα
      ο Πατριαρχης Βαρθολομαιος και ο Αρχιεπισκοπος Ιερονυμος
      τη Ρωσια με ην αναγνωρηση του σχισματικου Επιφανιου στην Ουκρανια.
      Αφου προηγουμενως η Ορθοδοξη Ελλαδα δεν κανει συμμαχιες με την Ορθοδοξη Ρωσια
      αλλα με την αιρετικη δυση.
      Οτι δινεις περνεις ,ας μην παραπονιωναστε.

    11. Ξανθον γενος και αλλες τετοιες ασυναρτησεις. Ξερουμε εδω και αιωνες ποιοι ειναι οι Ρωσοι , αναφερω μερικα γενονοτα, Ορλοφικα, Φιλικη Εταιρεια – Υψηλαντης, Βαλκανικοι πολεμοι,Εμφυλιος μια λεξη του Σταλιν αρκουσε αλλα προτιμησε να χωριστει η χωρα στα δυο.
      Παντα το συμφερον τους κοιτουσαν οι Ρωσοι οπως οι Αμερικανοι.

    12. Καλό ψόφο να έχουμε! Μας αξίζει με αυτό το σάπιο σύστημα που μας κυβερνά απο το 74′ και μετά. 2-3 οικογένειες μας μαμανε και εμείς εκεί γιατί μας έγινε συνήθεια!

      1. Καλό ψόφο να έχουμε! Μας αξίζει με αυτό το σάπιο σύστημα που εμείς ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ απο το 74′ και μετά. 2-3 οικογένειες μας μαμανε και εμείς εκεί γιατί μας έγινε συνήθεια!

    13. Εγώ πάντα το έλεγα ότι η Ρωσία δεν είναι φίλοι μας. Το μόνο κινο που δεν είναι η ορθόδοξη εκλησια. Και αυτό απλά συμπτωματικά τιποτα άλλο. Πχ υπάρχουν κι άλλες ορθοδοξες χώρες αλλά δεν μας συνδέει κάτι. Ο πουτιν όλο στην τουρκια γλυφετε

    14. ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΑΤΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΦΙΛΟΥ….ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΟ ΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΝ ΔΩΣΑΜΕ ΤΟ ΝΕΟΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..ΡΑΓΙΑΔΕΕΕΣΣΣΣ……

    Comments are closed.