“ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ” Ο ΠΟΥΤΙΝ “ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ” ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΙΘΟΥΣΑ! ΑΝΕΛΕΗΤΗ ΑΝΤΙΠΟΥΤΙΝΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ, ΜΕ… ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!

    Κοινοποίηση:
    2022-03-04T115827Z_771651713_RC2NVS9H53SI_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-RUSSIA-PUTIN

    Oι επικριτές του Βλαντιμίρ Πούτιν και τα δυτικά συστημικά Μέσα βρήκαν ευκαιρία να στραφούν κατά του Ρώσου προέδρου. Θεωρούν πώς η υγεία του, επιδεινώνεται γρήγορα κι ότι το τέλος του πλησιάζει, μετά και το νέο βίντεο που τον δείχνει να δυσκολεύεται να σταθεί όρθιος, κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την «Ημέρα της Ρωσίας».

    Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Express» που έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα της το σχετικό βίντεο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν παλεύει να κρατηθεί όρθιος καθώς τα πόδια του λυγίζουν όχι μία αλλά αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

    «Τα πόδια του Βλαντιμίρ Πούτιν φαίνεται να μην μπορούν να σταθούν ακίνητα και να σηκώσουν το σωματικό του βάρος αφού λυγίζουν την ώρα που ο Ρώσος ηγέτης εκφωνεί την ομιλία του», σχολιάζουν βρετανικά δημοσιεύματα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια. Τετοιο μισος που του εχουν τι θελετε να ξερνανε ;; Οι σαταναδες μονο χολη μονο ξερουν να ξερνανε.Οσα και να ξερασουν οι ιδιοι θα πνιγουν στα ξερατα τους.

    2. Τά νεοταξίτικα παραμύθια δέν τα πιστεύει ούτε ή κουτσή Μαρία.
      Γιάννης Λάκων

    3. Έχουν λυσσάξει οι λ@@γκρες της δύσης… θα έχει και συνέχεια…

    4. χαχαχαχαχαααααααα … ρε τί άλλο θα βρούνε να πούνε (!!!) … Μιά χαρά είναι ο άνθρωπος … ΄Ακου εκεί, “λυγίζουνε τα πόδια του” … ΄Οταν η γκιόσα εκ Γερμανίας ορμώμενη, δεν μπορούσε να σταθεί όρθια ούτε στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου της χώρας της και τον άκουγε καθιστή, μούγκα στη στρούγκα τα δυτικά μμε αναφορικά με το κουσούρι της …

    5. χα χα χα και νομιζετε οτι ο Μερντιντεφ ειναι υπερ της Δυσης που αυτος θα αναλαβει αμεσως .χα χα χα. Το πηδημα θα συνεχιστει και δρυμιτερο αυτη τη φορα. Ο Βλαντιμιρ κανει και λιγο πισω. Οι αλλοι θα καταλαβουν τη μιση Ευρωπη αν αναλαβουν.

    6. Απο την πολυ τσαπου που τους ριχνει του τρεμουν τα ποδια σταγονα δεν του εχουν αφησει.

    7. Ας πάνε καλύτερα να ασχοληθούν με τον υπερατλαντικό παππού που αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται και χαιρετάει φαντασματα.

    8. Δωσε πονο Βλαδιμηρε στους χαμπουργκερς χα χα χα γελανε και τα τσιμεντα…ρε αμερικανακια σας ξεβρακωσε αποδειχθηκατε πολυ μεγαλες κοτουλες κο κο κο

    9. εχει γινει γραφικος ο τουρκοπουτιν

    10. Το 3ο του πόδι έχει κοκκινίσει από το μπηξιμο.

    11. Ριγη συγκινησης με διαπερασαν….

    12. Εάν λένε τα δυτικά μέσα ότι δεν είναι καλά σημαίνει ότι είναι απολύτως εντάξει, θα ανησυχήσουμε μόνο εάν αρχίσουν και διαδίδουν ότι είναι απολύτως καλά !

    13. πω πω τον καημενο τον αρωστο γερακο. Σιγουρα θα ειναι στα τελευταια του ο καημενος.Μα ειναι φως φαναρι…ειναι καταβεβλημενος ο ανθρωπος. Εγω του δεινω ετσι οπως τον ειδα….2-3ης ημερες , και πολλες λεω!!!

    Comments are closed.