ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ! ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΚΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ

    Κοινοποίηση:
    karim-khan

    H Γενική Εισαγγελία της Ρωσίας άσκησε ποινική δίωξη κατά του εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και των δικαστών που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με την κατηγορία της διάπραξης εγκλημάτων πολέμου και έδωσαν εντολές στις ομοσπονδιακές υπηρεσίες ασφαλείας να συλληφθούν και να οδηγηθούν με την χρήση όποιων μέσων κρίνουν ως σκόπιμων τους καταζητούμενους.

    Πριν τρεις ημέρες το ΔΠΔ κατηγόρησε τον Β.Πούτιν για «διάπραξη εγκλημάτων πολέμου»

    Η Γενική Εισαγγελία ανέφερε ότι δεν υπάρχει καν βάση για ποινικές ευθύνες εκ μέρους του Β.Πούτιν και ότι οι αρχηγοί κρατών απολαμβάνουν απόλυτης ασυλίας βάσει σύμβασης του ΟΗΕ του 1973, άρα οι ενέργειες του εισαγγελέα του ΔΠΔ σημαίνουν διάπραξη εγκλημάτων, σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία, αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής, συμπεριλαμβανομένου του να κατηγορείται ενσυνείδητα ένα αθώο άτομο για διάπραξη εγκλήματος.

    Ο εισαγγελέας και οι δικαστές θεωρούνται επίσης ύποπτοι «για προετοιμασία επίθεσης εναντίον εκπροσώπου ενός ξένου κράτους που απολαμβάνει διεθνούς προστασίας, προκειμένου να περιπλέξει τις διεθνείς σχέσεις», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ανακριτικής Επιτροπής.

    Οι αξιωματούχοι του ΔΠΔ που βρίσκονται στο στόχαστρο της ρωσικής Γενικής Εισαγγελίας είναι ο εισαγγελέας Καρίμ Χαν και οι δικαστές Τομόκο Ακάνε, Ροζάριο Σαλβαντόρε Αϊτάλα και Σέρχιο Χεράρντο Ουγκάλντε Γκοντίνες.

    Η απόφαση του ΔΠΔ υποχρεώνει τα 123 κράτη μέλη του δικαστηρίου να συλλάβουν τον Πούτιν και να τον μεταφέρουν στη Χάγη για δίκη, εάν πάει στην επικράτειά τους.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Δη3οι Ρώσοι μεθυστακες θα πάνε στην Ολλανδία να τους συλλάβουν? Χαχαχαχαχα γελάσαμε πάλι.

    2. Θα συμβουν πιθανα ατυχηματα, πτωση απο μπαλκονι, αυτοχειρια, ξυνισμενο κρασι. Δεν θα ηθελα να ημουν στην θεση τους.

    3. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Ελπιζουμε οι ρωσοι νά έχουν την τύχη του Χίτλερ και οι ρωσικές πόλεις την τύχη τών γερμανικών στο τέλος του πολέμου.

      1. ΡΕ ΘΑ ΦΑΣ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΤΡΑΨΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΟΥ

    4. Θα φάνε τα μουστάκια τους οι επίγειες δικαιοσύνες. Καλά έκανε η Ρωσία. Τί νομίζει η Δύση, ότι κατέχει την απόλυτη δικαιοσύνη;

    5. Οι άγγλοι ήταν πάντοτε γενναίοι. Ο λανσελότος, ο ιβαννόης, ο αρθρούρος που έβγαλε το σπαθί από τα σκατά. Γι’ αυτό και οι πακιστανικής καταγωγής άγγλοι, διαθέτουν από dna σοφών προγόνων και παράλληλα έχουν γαλουχηθεί σε περιβάλλον αξιών.

    6. Στις φωτογραφίες δείχνει πολύ αρρενωπός, ίσως ευθύνεται το γεγονός ότι είναι αγγλοτραφής. Έχουμε τρομοκρατηθεί.

    7. Βλαδίμηρε, ξέσκισε τα φερέφωνα, εντολοδόχους της ΝΤΠ…

    8. Φυσικά η Τσαλλα ,την κοπανησε από την χώρα για να πάει να συλλάβει έναν από τους επικυρηγμενους δικαστές του ΔΠΔ,από την Ρωσία.Διαπιστωμενο τριπλά από την ΚΥΠ.Ετσι άφησε στο έλεος του Θεού τόσο τα κεντήματα του μαγαζιού όσο και απλήρωτο το νοίκι του σπιτιού της.Στην αγωγή για τα απλήρωτα νοίκια του ιδιοκτήτη στην κατακλείδα να οριστεί διεθνές ένταλμα σύλληψης της,έτσι ώστε να πετύχουμε το απόλυτο δλδ πληρωμή των ενοίκων και εμφάνιση για τιμωρία της υπερκατασκοπου στην χώρα μας.αμ πως

    9. Ο εισαγγελέας Καρίμ Χαν του ΔΠΔ!
      (Karim Asad Ahmad Khan)
      καταγεται απο το Πακισταν.

    10. Απλα διεθνης αλητεια! Αμερικλανοι καλα τα καταφερνετε! Να σας σιχαινονται ακομα και οι συμμαχοι σας! Τι επιδιωκετε ρε γιαλαντζι αυτοκρατορες με πρωτο το αναλωσιμο σαψαλο? Τη διαλυση της ανθρωποτητας? Την αποσβεση του χρεους σας απο την ΝΤΠ του κωλου? Κουνια που σας κουναγε!
      Ακους κυρ δελφινακι διεθνες δικαιο που την εχεις κανει λαμογια σ αυτους τους χαλεπους καιρους για τη Κουλαρα?

    11. Σχολιαστή `Alexandros`.Οι φωτο των δικαστών που είναι εναντίον του Πούτιν υπάρχουν στο διαδίκτυο.Δεν έψαξες καλά.Όμως αυτο δεν είναι το θέμα αλλά η υποκρισία των φλώρων της Ε.Ε που δρούν σαν δικτάτορες Αποφασίζομεν και διατάσσομεν!!Δυστυχώς έχει δοθεί γραμμή για τη Ν.Τ.Π και όποιος δεν είναι μαζί τους,είναι εναντίον τους.

    12. καλη ειδηση, ετσι σιγα-σιγα ο τουρκοπουτιν θα απομονωθεί πληρως

    13. Ρε αλητες δεν υπαρχει καθολου ντροπη;;;; Αθλιοι υποκριτες!!!! Που ειναι ρε τα ενταλματα συλληψης γι’ αυτους που αιματοκυλισαν το Ιρακ , την Λιβυη , την Σερβια κλπ ;;;; Μονο να κοιταξει κανεις τα ομοματα των δικαστων για να καταλαβει τι μαριονετες ειναι!!!

    14. Προσπάθησα να googlaro αυτά τα ονόματα. Και δεν υπάρχει ίχνος ούτε φωτογραφικό υλικό ούτε σαν άνθρωποι λες και δεν υπάρχουν.

    15. * ΟΗΕ = Ενα απο τα Παραμαγαζα, του Γ’ Ραιχ!
      * ΟΗΕ: «Για άλλη μια φορά, γερμανικά άρματα μάχης θα σκοτώνουν Ρώσους!

    16. Χαχαχα λουληδες μασώνοι σατανιστες να διπλοκλειδώνετε το βράδυ.

    17. ΠΟΥΤΙΝ ΒΓΑΛΕ ΤΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥΣ

    18. έτσι λοιπον οι τύποι αυτοί οπου και να πανε εκτός Ε.Ε θα συλληφθούν, την αρμοδιότητα τους δεν την εγκρίνει κανενας πλην Ε.Ε … διαφορετικά 5 τουλάχιστον πρόεδροι των ΗΠΑ επρεπε να ειχαν συλληφθεί , ενω αν βάλουμε και ενέργειες περι ι-19 εμβολιασμών κλπ που καταπατήθηκαν διεθνεις συμβάσεις, οπως του ΟΒΙΕΔΟ για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας … σχεδων ολοι οι αρχηγοί κρατων και κυβερνήσεων επρεπε να ειχαν συλληφθεί.!!!

    19. δεν θα΄θελα να’μαι στην θεση αυτων των, τρισάθλιων ομολογουμενως.., “δικαστών”..
      τωρα την πάτησαν..τους αξιζε ομως.

    20. ΣΤειλτε τα παιδια απο την FSB να τους περιλαβουν……

    Comments are closed.