ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ! ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΩΣ ΤΡΟΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ – ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ – ΤΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΟΙ… ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΜΑΣΚΕΣ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-vouli-plexiglass-2-1200x800

     

    Αν κάποιοι ονειρεύονται να έχουμε επανάληψη του 2009 με την “πανδημία της γρίπης” και να πάνε τα λεφτά των φτωχών Ελλήνων σε φαρμακευτικές και μεγαθήρια, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν θα το επιτρέψει.

    Στην ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε απαρέδεκτες εξηγήσεις για τα τεστ σχετικά με τον κορωνοϊό. Παρότι εξήγησε…παραμένει ασαφές, αν και πόσα τέτοια τέστ αγόρασε η Ελλάδα και από ποιους; Πόσο θα μας κοστίσουν; Mε ποια διαδικασία έγιναν ή θα γίνουν οι αγορές;

    Eπίσης ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μας είπε για το αν οι επιχειρήσεις που παράγουν μάσκες στην Ελλάδα είναι κολλητοί της κυβέρνησης ή όχι. Αρκέστηκε μόνο να μας πει ότι είναι καλό να υπάρχουν τέτοιες επιχειρήσεις για να μην υπάρχει έλλειψη σε μάσκες και για να μην γίνονται εισαγωγές από το εξωτερικό.

    Απαντήσεις θέλουμε κύριε Μητσοτάκη, εδώ και τώρα!

    Δείτε ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ την συζήτηση στην Βουλή για τον κορωνοϊό και τις οικονομικές επιπτώσεις!

    Διαβάστε αναλυτικά για τον κορωνοϊό και τα “περίεργα” στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης:

    1.indd

     

    Οι δηλώσεις Μητσοτάκη στην δευτερολογία του για τα τεστ και τις μάσκες


    Η κυβέρνηση απο την πρώτη στιγμή υπηρέτησε λογική που αποδέχεται τα επιστημονικά δεδομένα. Το ίδιο θα πράξουμε. Σε αντίθεση με δόγματα και μάγους η επιστήμη δεν διεκδικεί το αλάθητο. Τα δεδομένα καθορίζουν την στάση της ακόμα και αν αυτή αλλάζει κάθε φορά. Η στρατηγική μας για τα τέστ υποδείχθηκε απο τους ειδικούς και μέχρι στιγμής αποδείχθηκε επι της αρχής σωστής. Ο αριθμός των τέστ προφανώς πρέπει να αυξηθεί και έχει υπάρξει ενημέρωση για το πως θα γίνει. Αναφέρομαι και στα διαγνωστικά και στα αντισωμάτων κλπ

    Κάναμε επιλογή ότι στα τεστ αντισωμάτων θα περιμένουμε για να μην πάρουμε αμφίβολης αξιοπιστίας και αποδείχθηκε αυτή η κίνηση σωστή. Τώρα που γνωρίζουμε και έχουμε τις συστάσεις θα προμηθευτούμε τέστ σε μεγάλο αριθμό και θα ανακοινώσουμε την ερχόμενη εβδομάδα τον αριθμό πρώτης μεγάλης παρτίδας που θα ειναι δωρεάν.

    Γνωρίζουμε ότι τα επίσημα κρούσματα είναι λιγότερα απο αυτά που υπάροχυν. Αν όμως η διάδοση της επιδημίας ήταν πιο σιωπηλή θα το βλέπαμε στα νοσοκομεία μας και στον τραγικό δείκτη των απωλειών. Αυτούς τους δέικτες παρατηρούμε και γι αυτό γνωρίζουμε ότι καταφέραμε να περιορίσουμε στο ελάχιστο την επιδημία. Η Ελλάδα ήταν απο λίγες χ’ωρες που συνέχισε την ιχνηλάτιση. Αλλες χώρες τους ξεπέρασαν τα γεγονότα. Τπον επόμενο μήνα ελπίζω ναέχουμε δυνατότηξτα σε επίπεδο πρωτοβάθμιας υγείας να έοχυμε ραπιντ τεστ με αξιόπιστη απάντηση

    Το τελικό μέτρο δεν είναι αριθμός τεστ αλλά οι δείκτες ποτυ σας ανέφερα. Ο στόχος της κυβέρνσησης είναι να περιρίσουμε αριθμό συμπολιτών μας που θα χρειαστούν εντατικές. Αυτό το πετύχαμε και αναγνωρίζεται παγκοσμίως. Εϊναι κατάκτηση για την χώρα που επιτέλους μετά απο 10 χρόνια έχουμε θετικά δημοσιεύματα. Εσείς δείχνετε μιζέρια και κάνετε λάθος γι αυτή την στάση

    Είναι καλό για τους Ελληνες να αισθάνονται υπερηφάνια. Σίγουρα τα δύσκολα είναι μπροστά μας και πρέπει να κρατήσουμε τον πυρήνα τον θετικών συναισθημάτων στην οικονομική κ΄ριση που έρχεται αν και δεν θα είναι εύκολο

    Στις μάσκες ακολουθήσαμε απόλυτα τις υποδείξεις. Οσο ήμασταν σπίτι δεν ήταν απαραίτητες. Τώρα είναι απαραίτητες μόνο ως συμπληρωματικό μέτρο. Δεν είναι υποκατάστατο για τις αποστάσεις. Είναι συμπληρωματικό μέτρο και οφείλω να το τονίσω.

    Εύλογο ερώτημα αν θα πάμε σε αυστηρή διατίμηση. Ίδια κουβέντα και για τα αντισηπτικά. Τελικά η ίδια η αγορά έλυσε το πρόβλημα και με την δική μας παρέμβαση. Υπάρχει εγχώρια παραγωγή και διάθεση σε λογικές τιμές. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και με τις μάσκες. Την ερχόμενη εβδομάδα θα δοθούν συμβουλές και οδηγίες ακόμα και για το πως θα μπορούν οι πολίτες να φτιάχνουν μόνοι τους μάσκες και πως θα τις χρησιμοποιούν. Υπάρχουν ελληνικές εταιρίες που ήρθαν να καλύψουν το κενό και αυτό είναι καλό.

    Η διατίμηση δημιουργεί κίνδυνο να σταματήσουν οι εισαγωγές και να ξεμείνουμε.

    Οπως σας ειπε ο υπουργός θα ενημερώσει για όλες τις δωρεές τι εχουμε παραλάβει και πως διατίθενται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Είναι διαλυμένα όλα, το ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΕΙ. Εδώ φτάσαμε στο σημείο ΣΤΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ επώνυμο σούπερ μάρκετ, ΠΟΥ ΕΠΙ 4 ΜΗΝΕΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΒΕ ΡΕΥΜΑ, εξακολουθεί να λειτουργεί προκλητικά παράνομο, αυθαίρετο υπαίθριο χώρο στάθμευσης ΙΧΕ αυτοκινήτων των πελατών του. Τα αυτοκίνητα των πελατών εισέρχονται / εξέρχονται στον παράνομο χώρο στάθμευσης από τη μοναδική οδό που χρησιμοποιούν ΤΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ προς και από το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Παπανικολάου. Σταθμεύουν τα αυτοκίνητα πάνω στην οδό, πάνω στα πεζοδρόμια, εισέρχονται και εξέρχονται ανέλεγκτα στην κεντρική οδό, ενώ πολλές φορές αναγκάζονται οι οδηγοί, που κινούνται κανονικά στη οδό, να τα προσπερνάνε, με είσοδο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και μάλιστα ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΤΡΟΦΗ, ΧΩΡΙΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ. Πλήρης κατάργηση του ΚΟΚ από τους ελληναράδες πελάτες του καταστήματος, παρανομίες που βάζουν σε κίνδυνο ΤΗ ΖΩΗ αθώων ανθρώπων. Παρά τις συνεχείς καταγγελίες η αστυνομία απούσα, η δημοτική αστυνομία του δήμου ΠΥΛΑΙΑΣ ΧΟΡΤΙΑΤΗ εξαφανισμένη, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΙΝΑΙ . ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΠΡΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΣ. Και όλα αυτά σε μια χώρα με, ΕΤΗΣΙΩΣ, 700 ΝΕΚΡΟΥΣ και δεκάδες βαριά τραυματισμένους ανθρώπους σε τροχαία ατυχήματα.

    2. Μπεεέ πρόβατα γύδια ξυπνάτε πάρτε μοντέρνεs μανkγούρεs και χτυπάτε τουs ανάμεσα στα μάτια ειναι πολλά τα λεφτά για μάσκεs ολοι τουs κρίβοντε κάτω από τιs μάσκεs οι απατέωνεs του κερατά μαζι και τα βοθροκάναλα

    3. Σιγα και σταθερα το σχεδιο. Ειναι σα τη κομπρα που κουνιεται μπροστα σου και σε υπνωτιζει..
      Ξερουν οτι βαλτωνουμε σε ανημπορια και απροθυμια. Σαν χαπακι βιασμου…

    4. Μητσοτακης: Χθεσινο Διαγγελμα: Πηδηξατε πρωτοφανη υπευθυνοτητα και αλληλεγγυη!

    5. Σιγα και σταθερα το σχεδιο. Ειναι σα τη κομπρα που κουνιεται μπροστα σου και σε υπνωτιζει.
      Ξερουν οτι βαλτωνουμε σε ανημπορια και απροθυμια. Σαν χαπακι βιασμου…

    6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ …. ΑΝ ΕΣΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΟΞΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΤΙΜΑ …. ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ …..

    7. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΜΙΛΆΕΙ ΚΑΝΕΊΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΆΣΙΑ ΤΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ;;;

      ΠΈΝΤΕ ΕΙΧΑΜΕ.
      ΤΩΡΑ;;;;;;

    8. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΣΧΗΜΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ
      Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΜΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
      ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ … 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΛΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ
      ΜΟΝΟ Ο ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ
      ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ …. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ

    9. παντως ο κυριακος αποπνεει μια σιγουρια κι εναν ερωτισμο που δεν με αφηνει αδιαφορη

    10. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ …..

        1. ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣΩ ΤΟ ΓΙΑΤΙ , ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΖΟΥΝΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΙΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΚΟΜΜΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ , ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ …. ΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ …ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΟΙΕΙΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ , ΕΓΩ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ ! ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΤΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΟΥΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΤΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ……..

      1. Ναι η ωραιότερη χώρα και οι Έλληνες οι πιο έξυπνοι και οι πιο όμορφοι που έχουν εφεύρει τα πάντα από την πίτσα μέχρι την πυρηνική ενέργεια. Κλασσικές εθνικιστικές βλακείες για να καμαρώνουν για το τίποτα οι αμόρφωτοι και να ξεχνάν τη φτώχεια και το ξεφτιλίκι στο οποίο ζουν.
        Πέρα από μερικά νησιά κι αυτά μόνο το καλοκαίρι γιατί το χειμώνα δεν παλεύονται, μια μέτρια χώρα της πλάκας είναι, γι΄αυτό όποιος έχει λεφτά είναι σε άλλη χώρα το χειμώνα, σε άλλη το φθινόπωρο και σε άλλη το καλοκαίρι.

    11. Τοχεις ξανακουσει ποτε…?
      πρωθυπουργος λεει, με βιογραφικο…γυρναει με το γυλιο στην πλατη…
      και για το μικρο αλεξη….αστο καλυτερα…παρτου ενα πλει-μομπιλ….
      απο κει να καταλαβεις….΄

    12. Να κληθεί άμεσα από την επιτροπή ανταγωνισμού ο δήθεν πανέξυπνος επιχειρηματίας από τη Λάρισα, που τα ξεπουλημένα ΜΜΕ μας τον παρουσιάζουν σαν επιχειρηματική διάνοια, σαν τον Ήλον Μασκ της Ελλάδας, να δώσει εξηγήσεις για το αν είχε ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ότι εκεί που οι μάσκες κάναν κακό, σε μια μέρα μέσα θα γινόντουσαν υποχρεωτικές και μάλιστα με πρόστιμο.
      Αν οι εξηγήσεις του δεν είναι επαρκείς να επέμβει άμεσα εισαγγελέας και να τον μπουζουριάσει μαζί με τον Τσιόδρα με ταυτόχρονη κατάσχεση ηλεκτρονικών μέσων και άρση τηλεπικοινωνιών. Όπως ακριβώς θα γινόταν σε κάθε σοβαρό κράτος στο οποίο υπάρχει υποψία εσωτερικής πληροφόρησης και αθέμιτου ανταγωνισμού.

    Comments are closed.