ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΟ!! ΟΣΜΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ – ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΕΔΡΕΣ;; ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΜΕΝΟΙ “ΦΟΝΙΑΔΕΣ” ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ

    Κοινοποίηση:
    3783692

    Η προβοκάτσια που κάποιοι ετοιμάζουν για να χαλιναγωγήσουν τις αντικυβερνητικές εκδηλώσεις, ίσως να γίνει στα γήπεδα.

    Υπήρχαν φήμες τις τελευταίες μέρες ότι ίσως να θέλουν ένα σοβαρό γεγονός εντός γηπέδων, ώστε η κυβέρνηση να διατάξει τα πλέι οφ να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών! Η οργή άλλωστε κατά του Μητσοτάκη στα γήπεδα ξεχειλίζει, όπως φαίνεται και από τα πανό.

    Με άδειες τις εξέδρες, δεν θα ακούγονται συνθήματα για τον Μητσοτάκη που περνάνε από τα μικρόφωνα της Nova και της Cosmote.

    Οργανωμένη, δολοφονική ενέργεια στο Περιστέρι!

    Στο Περιστέρι δεν υπήρχαν οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Είκοσι άτομα ήταν σε μια γωνία που είχαν βγάλει εισιτήριο χωρίς κασκόλ. Απλά διάλεξαν να πάνε σε χώρο που δεν βρίσκονται άλλοι οπαδοί. Αν δεν γινόντουσαν τα επεισόδια δεν θα τους είχε αντιληφθεί κανείς.

    Στο 11ο λεπτό του αγώνα λοιπόν,  γύρω στα τριάντα άτομα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, ένας μάλιστα κρατούσε πιστόλι φωτοβολίδων σημαδεύοντας με αυτό προς την πλευρά που βρίσκονταν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ξυπνώντας μνήμες από την δολοφονία του Χαράλαμπου Μπλιώνα που έγινε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο.

    Να δούμε εάν η ομάδα των κουκουλοφόρων που έκανε την συγκεκριμένη δολοφονική ενέργεια, θα συλληφθεί, όπως ακριβώς συνελήφθη ο δεκαεπτάχρονος που χτύπησε τον Βαρουφάκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Να ενημερώσει κάποιος τις πολιτικές μαριονέτες που μας φόρεσαν από έξω, ότι ο κόσμος λίγο λίγο ξυπνάει …παλαιομοδίτικα κόλπα δεν πείθουν πλέον κανέναν …δεν ξεχνάμε τίποτα

    2. εγω νομιζω oτι ηταν κι αυτο μερος της σιωνιστικης συνωμοσιας

    3. Οι οπαδοί της χαλκιδόνας(ατρόμητου) δεν είναι άπλυτοι,πρεζάκια,αλβανοί και γύφτοι.

    4. Παρακρατικους εβαλε στο παιγνιδι, ψεκαζει ασυστολα αερα και νερο στο μαντρι των Αθηνων, βοηθεια του αλλα το….”παληκαρι” τελειωσε οτι και να κανει! Δεν παραδειγματιζεται απο το φιλαρακι του τον Οθωμανο που σιγα σιγα βανει την ουρα κατω απο τα σκελια!

    5. Ποιον να πρώτο διαλέξεις?
      Είναι πολλοί πσνσθεμά τους.
      Μήτσου, Τσίπρας, Δένδιας, Κεραμέως, Ασημακοπούλου….και η λίστα δεν έχει τελειωμό

    6. Ο ερντογαν μπροστά στο κουλη ( Ο ΕΞΟΡΙΣΤΟΣ ) ειναι λουλουδάκι

    7. Είναι μεγας π@υστης. Θα κάνει ότι είναι δυνατόν ο μαφιόζος για να τραβήξει από πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι δολοπλόκος εγκληματίας και θα πρέπει ένας αδιάφθορος εισαγγελικός λειτουργός να τον σταματήσει άμεσα. Είναι ικανός μέχρι και εμφύλιο πόλεμο να προκαλέσει για να ικανοποιήσει τις άκρως ανθελληνικές και διχαστικές τάσεις του. Είναι επικίνδυνος πλέων για την Εθνική ασφάλεια και πρέπει οι αρχές να επιληφθούν.

    8. Ποιον μασόνο πολιτικό, εννοούσε το πανό στο γήπεδο της αεκ ;

    Comments are closed.