“ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ” – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ! ΤΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΧΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΈΛΛΗΝΕΣ! ΉΤΑΝ… (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    APOKLISTIKO

    Δείτε τα κύρια θέματα της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκυρίακου

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ, εκτος να τους εχουνε μαθει να βριζουνε Ελληνικα, τοτε γιατι εκανε παραπονα ο προεδρος τους και δεν εκανε ο Τουρκος διοικητης τους.

    2. Από πού πήραν εντολές?γιατί έδεσαν τα πλοία αφού γνώριζαν?

    3. Ηταν η ταξιαρχια SEEBRIG…και στα νησια και στις πρεσπες!
      Οι Ελληνες που συμμετείχαν στην επιχειρηση ηταν ελαχιστοι…η πλειοψηφια ηταν Αλβανοι, Σκοπιανοι, Ρουμανοι, Βουλγαροι και Τουρκοι.
      Η SEEBRIG βρισκετα στην Ελλαδα και τον Τυρναβο απο το 2010 και εχει δυναμη 5.000 ανδρων καταστολης.

    4. Η εμπροσθοφυλακή των ΜΑΤ είναι η ‘’SEEBRIG’’ που φοράει στολές των ΜΑΤ της ‘’Ελληνικής’’ αστυνομίας που εδρεύει στον Τύρναβο…Πρόκειται κυριολεκτικά για δυνάμεις κατοχής αδίστακτους που αποτελούνται από Τούρκους-Γερμανούς- Βουλγάρους-Αλβανούς- Σκοπιανούς αλλά και Έλληνες φυσικά.Εχει και Ελληνικά τσογλάνια μέσα.Με τις ‘’ευλογίες’’ όλων λοιπόν πολιτικής στρατιωτικής και αστυνομικής ηγεσίας χτυπούν στο ψαχνό χωρίς οίκτο όσους Έλληνες τολμούν να σηκώσουν κεφάλι ενάντια στην τυραννία και την προδοσία της Πατρίδας.Ο Διοικητής είναι Τούρκος παρακαλώ…

    5. Μια χαρά Έλληνες 40 μαλάκες από την δική μου πόλη πήγαν

    6. Στα συλλαλητήρια της Μακεδονιας ωρες στην πρωτη γραμμη τους εβλεπα στη φατσα ουτε ενας δεν ηταν Ελληνας σλαυοφατσες και επι ωρες πριν μας επιτεθουν δεν ανταλασσαν μεταξύ τους ουτε κουβέντα ή δεν ήθελαν να τους καταλάβουμε ή δεν μιλαγανε την ίδια γλώσσα

    7. ολοι ηταν τουρκαλμπάν και αναρχοκομουνιστες
      κανενας δεν ηταν ελληνας
      οι ιδιοι που ηταν στο πισοδερη και στις συγκεντρωσεις για το μακεδονικο και τσακιζαν τους ελληνες
      οι ντοπιοι αριστεροι αναρχοκμουνιστες ειναι οι μεγαλυτεροι μισελληνες του πλανητη ως γνωστον…

    8. Εγώ πάντως σκέφτηκα αμέσως πως δεν ήταν Έλληνες. Στην πλατεία Κολιάτσου υπάρχουν αστυνομικοί που περιπολούν με αυτόματα εδώ και δύο μήνες. Περνώντας δίπλα τους, τους έχω ακούσει να μιλούν αραβικά μεταξύ τους καθώς και στο τηλέφωνο. Έχουν προφανώς προσλάβει ισλάμια.

    Comments are closed.