ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑ ΚΑΘΟΛΟΥ – ΕΣΤΗΣΑΝ 32 ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ Λ@ΘΡΕΠΟΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ “ΧΑΙΡΕΤΑΙ” ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥΣ 32 ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ – ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ;;;

    Κοινοποίηση:
    720_229441_f05dbac4ac-907d874f2d0bc7c8

    Ούτε λίγο ούτε πολύ, από την Κυβέρνηση προσπαθούν να μας πείσουν ότι κάτι κάνουν με το λ@θρομεταναστευτικό, ενώ στην ουσία αυτό που γίνεται, είναι να γεμίζουν την ενδοχώρα με λ@θραίους αντί να τους ξαποστείλουν. Δεν κάνουν λοιπόν τίποτα παραπάνω από το να μας δουλεύουν ομαδικώς ή να νομίζουν τέλος πάντων ότι το καταφέρνουν. 

    “Η ικανότητα στην άσκηση διοίκησης και η δυνατότητα να χτίσουν γέφυρες με τις τοπικές κοινωνίες, είναι τα δύο βασικά κριτήρια με τα οποία έγινε η επιλογή των 32 νέων διοικητών στις δομές φιλοξενίας της ενδοχώρας”, επεσήμανε λοιπόν σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκης. Απαντώντας σε Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ, κ. Καμίνη, σχετικά με την διαδικασία επιλογής των 32 διοικητών, ο κ. Μηταράκης τόνισε χαρακτηριστικά τα εξής: «δεν με ενδιαφέρουν οι κομματικές ταυτότητες, με ενδιαφέρουν οι άνθρωποι να μπορούν να σηκώσουν ένα πολύ δύσκολο ρόλο».

    Ο κ. Μηταράκης ανέφερε ότι «μέχρι στιγμής το ΚΙΝΑΛ με τον τρόπο που έχει ψηφίσει σε νομοσχέδια του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, μάλλον τίθεται υπέρ των ΜΚΟ και όχι υπέρ της ελληνικής πολιτείας. Εμείς από τις 24 Μαρτίου συστήσαμε τη νομική οντότητα 32 υφισταμένων δομών με στόχο να αναλάβει η ελληνική πολιτεία τη διαχείρισή τους».

    Μάλιστα, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, υπενθύμισε στον κ. Καμίνη πως κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Αθηναίων είχε «υπογράψει μνημόνια συνεργασίας για περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ με τέσσερις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις για να κάνουν το έργο του μεταναστευτικού στο Δήμο μέσω των οποίων προσέλαβε 190 μετακλητούς της επιλογής του” και κατέληξε ρωτώντας τον Βουλευτή του ΚΙΝΑΛ: “Πάλι δεν είπατε τίποτα για το θέμα του ελέγχου των ΜΚΟ. Εσείς ως ΚΙΝΑΛ είστε υπέρ των ΜΚΟ ή θεωρείτε ότι οι ΜΚΟ πρέπει να διαχειριστούν τελικά το μεταναστευτικό;»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. … Τα προαναχωρησιακά κέντρα που έλεγαν, τα ίδια είναι? Βρε μην ανησυχείτε, θα τους απελάσουν, το είχε υποσχεθεί ο Μητσοτάκης προεκλογικά… Όσοι τον ψηφίσατε να του ζητήσετε να το πράξει…. Μας θεωρούν πρόβατα και μας δουλεύουν…. Ημαρτον, ας ξυπνήσουμε επιτέλους

    2. δεν λεγονται δομες φιλοξενιας…ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΑΔΙΚΑ λέγονται

    3. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΧΡΕΙ!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ !!ΧΑΣΑΜΕ ΤΙΣ ΡΥΘΜΗΣΕΙΣ !!ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΡΥΘΜΗΣΗ ΤΟΝ 11/19!!ΜΑΣ ΚΛΗΔΟΝΟΥΝ ΤΑ ΑΦΜ!!ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΗ!!!ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!

      1. …ο άθλιος αυτός, ούτε τον οπίσθιο του δεν μπορεί να σκουπίσει… τόσα χρόνια βουλευτής, ούτε μιά σοβαρη καταγγελία γιά εγκλήματα και οργανώσεις αλλοδαπών κακοποιών… κάτι φάπες σε κάτι πάκια, γιά τα μάτια του κόσμου… και κρύβει και τα φιλοναζιστικά του αισθήματα, μην τον πάρουμε με τις πέτρες…

    4. θα βγουν πολλα σκανδαλα για της διαφημισεις στα καναλια,λαθρο,δανεια μοιραζει λεφτα ο μητσοτακης αυτα τα ξενοδοχεια μεχρι τωρα τα πληρωνε η ΕU τωρα θα τα περνουν η διοικητες την ΝΔ για να κανουν μασα.

    5. Ζήτω η Ελλάδα ζήτω η θρησκεία ζήτω η Νέα Δημοκρατία

    6. ο κολοκωτρονης ειχε πει το παντα επικαιρο ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ σημερινους τσιπροαριστερους που αποτελουν την πεμπτη φαλαγγα. Όταν καθαρισει η βρωμια μεσα οι λαθρο θα φυγουν μονοι τους

      1. Ρε φιλέ μας δουλευεις η θες να μας σπασεις τα νεύρα!! Φυσικά και ο Σύριζα είναι υπέρ των λαθρο αλλά τώρα έχουμε κυβέρνηση Κούλη μήπως το ξεχνάς η είσαι ενα απο τα ζουαδια υποστηριχτές του!! Δηλαδή ο Κακομοιρης ο Κούλης προσπαθει να τους διώξει και ο Σύριζα τους κρατάει???? Η κυβέρνηση των ψευτοδεξιων θα τους μεταφερει στην ενδοχωρα με όλες τις ανέσεις στέγαση επιδόματα κάτσε εσύ και ριχνε μπινελικια μονο για τον Τσίπρα ουυρττ ψευτοπατριωτικη δεξια της νουδουλας!!

    7. Μόνο με πόλεμο θα σφίξουν οι κ@λοι, θα ξυπνήσουν τα ζώα και θα καθαρίσει το τοπίο στην ενδοχώρα και παντού. Όταν δεις να καίγεται το σπίτι σου, όταν μάθεις για τους νεκρούς φίλους και συγγενείς σου, τότε σου γυρίζει το μάτι. Γιατί απλά δεν έχεις τίποτα να χάσεις, έχεις χάσει την βολή σου και τρέμεις πως θα σου ξημερώσει. Τότε αγριεύεις μέσα σε ώρες, γίνεσαι τέρας. Καθαρίζεις τα μετωπισθεν από προδότες και συνεχίζεις. Μόνο έτσι θα ξεσηκωθούμε και θα τσακιστούν όλοι από δω χάμου. Έχει αποδείξει η ιστορία ότι κοιμόμαστε όρθιοι. Αν ξυπνήσουμε όμως, είμαστε ευφυείς, πανούργοι κι απρόβλεπτοι. Είδωμεν.

    8. οι πατριώτες θα πάνε με χέρια και με πόδια να ψηφίσουν Κούλη Χρυσό, μπορεί να πάρει και 50%, θα ακούς για ευρωπαϊσμό, φωνή της λογικής, υπευθυνότητα και τέτοια.

    9. Εφόσον η ΝΔ δεν είχε πρόγραμμα απομάκρυνσης των λαθροεισνολέων απαξάπαντος μέσα απο τα Ιερά Ελληνικά εδάφη, Πως τόλμησε να κατέβει στις εκλογές και ζήτησε την ψήφο του λαού?

      1. Μα Γενικώς ούτε το ΠΑΣΟΚ ούτε η ΝΔ ούτε το ΣΥΡΙΖΑ είναι νόμιμες κυβερνήσεις με βάση την δράση τους.
        Ότι έχουν ειπωθεί και καθοριστεί από αυτές τις ανθελληνικές κυβερνήσεις είναι προϊόν καπητάλευσης ψεύδους και μίσους προς την Ελλάδα και τους Έλληνες οπότε δεν έχουν καμία σχέση με την ελληνική πραγματική Καθοριστική ροή της διακυβέρνησης και εφόσον παρανόμησαν βάση και Συντάγματος και τιμής της χώρας θα λογοδοτήσουν στον Μέγα τιμωρό της πατρίδας μας και η Ρομφέα του Δία του Λαού της Ελλάδος θα τους στείλει εκεί που ανήκουν αυτοί και όλα τα άτομα πλάνα που έκαναν εις βάρος Αυτοί οι Εθνικοί ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    10. ΑΠΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΦΑΤΕ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΝΤΕΤΕΣ??

    11. Ζηλεψαν την δοξα του συριζα.Σου λεει γιατι ολοι αυτοι και οι γυφτοι να τους ψηφιζουν??εμεις μπρικια κολαμε.Αφου ολοι εδω θα μεινουν,να μην τους κανουμε δικους μας.Ολοι και οι τριακοσιοι μια μαφια ειναι.

    12. ΣΥΜΦΩΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΥΚΤΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΝΕΥΡΑΛΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ(Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ)ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΕΠΟΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ……..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ 10000 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΛΕΥΟΥΝΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ 100 ΚΙΑΥΤΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΠΡΟΞΙΜΟ……ΚΑΙ ΟΣΟ Η ΑΠΑΤΕΩΝΟ ΕΛΙΤ ΠΑΛΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΣΟ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΑΠΑΤΕΩΝΟ ΙΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!!!!!!

    13. Πόκεμον κρυψου..σου την φυλάμε από τότε με τα ματ

    14. Θαυμάστε τον θίασο..40 τις εκατό σε κλωτσιές θα πάρετε..μην ξεχάσετε να στείλετε τα ματ να μας σπάσουν τα αυτοκίνητα

    15. ε ρε χρημα ποτ πεφτει με τις οικογενειακες ΜΚΟ…Ζητω η ΝΔ…Ζητω ο Κουλης
      Επιτελους φερανε την αναπτυξη!!!!
      Κουλης για παντα!!!!

    16. Δεν θαρρούν πως είναι ηλιθιοι οι Έλληνες …. Είναι όντως ηλιθιοι.
      Είναι Ο λαός με το χαμηλότερο μέσο όρο δείκτη νοημοσυνης στην Ευρώπη. Επτά μονάδες κάτω από τον μέσο όρο των υπολοίπων ευρωπαίων. Και μόλις μια μονάδα πιο πάνω από τον μέσο όρο του Τζιμπουτί της Αφρικής.

    17. O Μηταράκης κλείνει τή λέξη Βλαξ.Ο βλάξ τού Βλάξ τώ βλάξ τόν βλάξ ώ βλάξ
      Γιάννης Λάκων

    18. Ο/Η Μηταράκης real estate εκπρόσωπος επενδυτικου ομίλου λ@θροεισβολεων λέει:

      Η εικόνα της Ελλάδας μετα απο μια 25ετια :
      Σεβαστό ποσοστό μουσουλμάνων στο κυνοβουλειο
      Επίσης ποστα σε δικαιοσύνη υγεια παιδεία
      Χτίσιμο τζαμιών
      μεροληψία σε βάρος των ελλήνων χριστιανών
      Πληθυσμός αλλοδαπών 30 με 40% του συνολικού πλυθησμού των ελλήνων με υπογεννητικότητα

      Κατα τα αλλά ψηφιστε εσείς τους γνωστούς ανθελληνες επειδή θα κανουν μεταθεση στον στρατό τον γιοκα σας η θα σας βολεψουν σε καμια δουλεια στο δημόσιο λες και θα το μάθουν μόλις εκλέγουν αν δεν τους ψηφίσετε!!
      Οσον αφορα την νέα ..μαλακια ρεντικολα και περιορισμένης ευθύνης γελαδια όσοι νομίζουν η νόμιζαν οτι αυτοι είναι πατριώτες

    19. Οι γελοιογραφίες θαρρούν πως Όλοι είναι ηλίθιοι στην Ελλάδα γ αυτό κάνουν παιχνίδι πάνω στην πλάτη της Ελλάδας, οι μισθοφόροι των Μασόνων

      1. Ορθώς θεωρούν. ΟΚ δεν είναι όλοι όλοι ηλίθιοι στην Ελλάδα, είναι το 95% και βάλε όμως…

    Comments are closed.