ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟ” ΤΗΣ ΝΔ! ΜΕΓΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΤΣΗ! ΣΤΟ “ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ” ΤΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΚΑΙ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    mitsotakis-patsis

    Στο «μικροσκόπιο» των Εισαγγελικών Αρχών μπαίνει το σκάνδαλο Πάτση.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επικεφαλής της Οικονομικής Εισαγγελίας, Χρήστος Μπαρδάκης, υπέβαλλε αίτημα προς την αρμόδια επιτροπή της Βουλής, προκειμένου να του διαβιβαστούν τα σχετικά έγγραφα που αφορούν την περιουσιακή κατάσταση του Ανδρέα Πάτση.

    Σκοπός της έρευνας είναι να εξακριβωθεί αν υπάρχουν επαρκείς ενδείξεις γύρω από την τέλεση αξιόποινων πράξεων που σχετίζονται με το οικονομικό έγκλημα, μεταξύ άλλων το αδίκημα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικος χρήματος.

    Παραδέχονται ότι βρέθηκαν «ανακρίβειες» στο πόθεν έσχες
    Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής αποφάσισε να κινηθεί με καθυστέρηση μετά τις τρομερές αποκαλύψεις για τις business του Πάτση με κόκκινα δάνεια και απευθείας αναθέσεις. Μάλιστα, ο πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης επέρριψε ευθύνες στον ανώτατο δικαστικό λειτουργό που χειρίστηκε το πόθεν έσχες του πρώην βουλευτή Γρεβενών.

    Συγκεκριμένα, στο ενημερωτικό σημείωμα που διανεμήθηκε ο Θανάσης Μπούρας αναφέρει ότι «κατά τον έλεγχο του συγκεκριμένου υπόχρεου, μετά από καταγγελία για τη χρήση του έτους 2019, εντοπίστηκαν από τον αρμόδιο ορκωτό λογιστή που διενήργησε τον έλεγχο στη δήλωση ανακρίβειες στην καταγραφή των συμμετοχών του και μη δηλωθείσα επένδυση, οι οποίες συμπληρώθηκαν καθώς προσκομίστηκαν τα απαραίτητα παραστατικά στις εμπρόθεσμες τροποποιητικές δηλώσεις του που έγιναν αποδεκτές από την Επιτροπή, κατόπιν εισήγησης του ανώτατου δικαστικού λειτουργού που χειρίστηκε την υπόθεση».

    Δεδομένης, σημειώνεται, «της ύπαρξης παραλείψεων εκ μέρους του και στις επόμενες δηλώσεις του που βρίσκονται τώρα υπό έλεγχο (χρήση 2020) ο έλεγχος του περιεχόμενου των δηλώσεων του συνεχίζεται και ήδη μετά από εντολή του προέδρου της επιτροπής ελέγχου δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης επισπεύδεται».

    «Σύμφωνα με το νόμο ο έλεγχος είναι διαρκής και μπορεί να παρατείνεται κάθε φορά που προκύπτουν νεώτερα στοιχεία», αναφέρει ο Θ. Μπούρας και προσθέτει η επιτροπή θα συνεδριάσει και θα αποφανθεί άμεσα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. Ουτε τώρα γνώριζε ο Μητσοτάκης, τον εξαπάτησαν και εδώ 🤣🤣🤣

    2. Ορε κατι ρουφιανοφάτσες ολοι τους είναι παρε τον ενα και χτυπά τον αλλον ειδικά ο Δον Κορλεόνε μιζοκουλης όλα τα λεφτά

    3. 15% στις εκλογες και πολυ ειναι την ζημια την κανει η 3 ηλικια ,, λοιπον κανενα κομμα δεν αξιζει ολοι ειναι ρουφιανοι και νομιμοι κλεφτες .

    4. Τώρα ξύπνησαν οι διωκτικες αρχές; Γελάμε. Τόσα χρόνια πού ήταν;
      ΝΔ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΕΣ

    5. Με λίγα λόγια η Αλβανοί σου πάνε με τα νερά σου για να επιβιώσουν και μετά σε δίνουν για μεγαλιτερη θέση η σε καθΡιζουν βάζοντας άλλων το ίδιο θα γίνει και Νάτο και αστυνομία και πυροσβεστική έχει ανοιχθεί ένας ανελέητος πόλεμος που πίσω του είναι η αλβανικες μυστικιστική οργανώσεις μόνο με αυτό μπορούμε να το παλέψουμε ιδρύοντας όλοι μαζί την αυτόχθονο φυλή τίποτε άλλο αυτά δεν γίνονταν Ελλάδα ποτέ

    6. ο όρος εγκληματικότητα «λευκού κολλάρου» προήλθε από τον Αμερικανό εγκληματολόγο Ε.H. Sutherland (1883-1950). Μάλιστα στο γνωστό άρθρο του με τίτλο «White– Collar Criminality» [ΑmericanSociological Review V (1-12)] το 1940 τόλμησε να επισημάνει την εγκληματική συμπεριφορά ατόμων με «υψηλή κοινωνική θέση» ορίζοντας ως έγκλημα λευκού κολλάρου την παράβαση του ποινικού δικαίου από άτομα της ανώτερης κοινωνικοοικονομικής τάξης στο πλαίσιο των επαγγελματικών τους δραστηριοτήτων. Εκείνο που επέβαλε τη δημιουργία αυτής της κατηγορίας εγκλημάτων, ήταν το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των δραστών ,δηλαδή το υψηλό κοινωνικό status που απέρρεε από την επαγγελματική τους απασχόληση. Γνώρισμα που τους διαφοροποιούσε από τους περισσότερους, συνηθισμένους δράστες, οι οποίοι, σύμφωνα με τις στατιστικές, ανήκαν στην κατώτερη κοινωνικοοικονομική τάξη, την τάξη που φορεί «μπλε κολλάρου», δηλαδή τη φόρμα του εργάτη.

    7. Καραχουντάρα Κούλη δεν θα αλλάξει τίποτα όσοι έχετε λίγα λεφτά πάρτε κάνα αλεξίσφαιρο γιατί σε λίγο θα δώσει εντολή ο Κούλης όσοι είναι αντίθετοι με την ιδεοληψία του θα τρώνε σφαίρες όσοι δεν συμμορφώνονται δεν κάνουν εμβόλιο θα θανατώνονται απο την Νεα Δημοκρατική διοίκηση είδατε που κατέληξε χρυσή αυγή Ηλίας Κασιδιάρης τώρα έρχεται η σειρα του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ το είπαν ξεκάθαρα ο Ανδρουλάκης είναι πράκτορας πού όντως μπορεί να είναι αλήθεια αλλά μπορεί και να εκβιάζουν για άλλα προσωπικά που γνωρίζουν το θέμα ειναι οτι εκβιάζουν και βιάζουν τον τόπο παντού!!!

    8. Χτύπα τους Χίο, η νουδούλα είναι εγκληματική οργάνωση,η κούλα τα ήξερε όλα και έπαιρνε προμήθεια.Κάπου τα χαλάσανε και τον δώσανε στεγνά.

    9. Οι Αλβανοί προχωράνε πολλή δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ,,στολή που ήταν χρόνια γυναικεία 3 στολές στα αρχεία Σικελίας μέχρι το 1950 είπαν οι Σικελοί ήταν ελληνικοί στα αρχεία σήμερα παρουσιάζετε Αλβανική ξυπνήστε να φτιάξουμε την παλαιά φυλή υποθονιαδα μικρασιατική ποντιακής τσιγγανικη γύφτικο κΙ οι Αλβανοί ας φτιάξουν την δικιά τους κλπ η παλαιά φυλή υπερέχει κλπ αυτό που ζητάω εγώ δεν σιμφερει κράτος και αλβανούς σιμφερει όμως την ιποθονιαδα φυλή σαν αυτόχθονο της Ελλάδας κλπ πάμε με άλλη δύναμη Ευρώπη η Αλβανοί βάζουν αβέρτα κουβέρτα δημόσιο και ιδιοτικο το.εα τους σταματάς στοπ ως εδώ έχεις ποσοστό η αυτόχθονο φυλή μεγαλιτερο το ίδιο μπορούν να κάνουν και τα νησιά όλα για να μείνουν στο τόπο τους η αυτόχθονο φυλή της Ελλάδας που είναι μέσα και η μουσουλμανικη αδελφότητα έχει και επιδότηση που ζει σε μια περιοχή εσύ δεν ξέρεις αν περνούν επιδότηση και τη τρώνε κλπ ,,,,σιν ότι βγάζεις δικό σου πολιτικό κεφάλαιο και προχωράς

    10. Οι Αλβανοί προχωράνε πολλή δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ,,στολή που ήταν χρόνια γυναικεία 3 στολές στα αρχεία Σικελίας μέχρι το 1950 είπαν οι Σικελοί ήταν ελληνικοί στα αρχεία σήμερα παρουσιάζετε Αλβανική ξυπνήστε να φτιάξουμε την παλαιά φυλή υποθονιαδα μικρασιατική ποντιακής τσιγγανικη γύφτικο κΙ οι Αλβανοί ας φτιάξουν την δικιά τους κλπ η παλαιά φυλή υπερέχει κλπ αυτό που ζητάω εγώ δεν σιμφερει κράτος και αλβανούς σιμφερει όμως την ιποθονιαδα φυλή σαν αυτόχθονο της Ελλάδας κλπ

    11. από το 20 και τώρα πάμε τελος 22….δουλευόμαστε μεταξύ μας
      στο μεταξύ αυτος έχει ξετρελαθει στην κονόμα και μαλλον μερικοί πήραν το ποσοστό τους..τωρα δήθεν κάνουμε έρευνα

    12. Οι Αλβανοί προχωράνε πολλή δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ,,στολή που ήταν χρόνια γυναικεία 3 στολές στα αρχεία Σικελίας μέχρι το 1950 είπαν οι Σικελοί ήταν ελληνικοί στα αρχεία σήμερα παρουσιάζετε Αλβανική ξυπνήστε να φτιάξουμε την παλαιά φυλή υποθονιαδα μικρασιατική ποντιακής τσιγγανικη γύφτικο κΙ οι Αλβανοί ας φτιάξουν την δικιά τους κλπ η παλαιά φυλή υπερέχει κλπ

    13. Τα γνωστα του δημοσιου τυροπιτουλα,καφεδακι παιζουμε καμια πασιεντζα στο υπολογιστη και ριχνουμε καμια κλεφτη ματια στης δηλωσεις ποθεν εσχες βαζουμε την τζιφρα…ο επομενος
      Φανταστητε τι γινετε με της αλλες δηλωσεις ποθεν εσχες….

    14. Σιγά η Κούλα μην και δεν ήξερε… μήπως κρύβεται το μητσοτακέικο πάλι από πίσω, όποιο σκάνδαλο και να ψάξεις αυτοί υπάρχουν

    15. Ο «πυρήνας» έγραψε ότι ο παρολίγο αντικαταστάτης είτε του Κράνη είτε του
      Αυγενάκη, ήταν ο…..κτηματομεσίτης τους!
      Τώρα το….ανακάλυψαν?
      Kάτι άλλο συνέβη …’!

    16. ” Στο «μικροσκόπιο» των Εισαγγελικών Αρχών μπαίνει το σκάνδαλο Πάτση. ”
      Σιγά μην στραβωθείτε από την πολλή μελέτη……. ΧΑΧΑΧΑ..!!!

      1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧ! καλυτερα να παρουν τηλεσκοπιο γιατι η διαφθορα και σαπιλα τους εχει ξεπερασει το συμπαν τα παλιολαμογια τα πουλημενα τομαρια.

    17. Αργολίδα Νέα υπόθεση με διεφθαρμένο μπάτσο Αστυνομικό δεν ξέρω πόσα κιλά χασισι καλασνικοφ και ναρκωτικές ουσίες του βρήκαν τους δίνουν οι Αλβανοί που τους έβαλαν στα κόλπα για να κάνουν την δουλειά τους κλπ του πέρασαν χειροπέδες

    18. Τι κι αν ερχεται ο ερντογαν,μη στεναχωριεσαι ο πατσης θα τον αντιμετωπισει στην πρωτη γραμμη,δε θα παει στην Ελβετια να εισαι σιγουρος.

    19. Φυλακή τώρα στο μπάσταρδο κοράκι και όλοι οι εμπλεκόμενοι!! Ράγιαδες Παπαδόπουλο θα λέτε και θα κλαίτε με τόσο δημοκρατία που έχετε μπουχτησει!!!

    20. Δεν υπαρχει δικαιοσυνη. Ζουμε εποχες πασοκ. Εχτραδακιδες σαπιοι και διεφθαρμενοι ολοι.

    21. Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής! Σα να λεμε, δικα τους παιδια! Να φανταστειτε, οτι τοτε που κατηγορειτο ο Κατρουγκαλος, κατειχε θεση αναπληρωματικου μελους στην Επιτροπη ποθεν εσχες!

    22. Και αυτό, όπως τόσα άλλα σκάνδαλα…η δικαιοσύνη δεν μπορεί να κάνει την δουλειά της, είναι προφανές ..

    23. τι ψηφίσατε ρε ; έχετε καταλάβει ή …όχι ακόμα ; λολ

      1. Τα Γρεβενά είναι ίσως ποιο φτωχή περιοχή της Ελλάδος μόνο πέτρα και βουνά άνθρωποι αγνοί σαν πρόβατα και τώρα κυρίως ηλικιωμένοι με 4.000.000 ευρώ τους αγοράζεις όλους και βγαίνει βουλευτής για πλακα!Όλη η πόλη είναι ένας δρόμος 300 μέτρα και όλα τα άλλα είναι χωριουδάκια !

    Comments are closed.