ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ!!!! Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ, ΚΑΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΒΟΛΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΤΗ ΤΟΥ ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    Κοινοποίηση:
    adonis-georgiadis-07-2020

    Φροντίζει για την οικογένειά του ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε πρότζεκτ του Ελληνικού το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με τις αποφάσεις του Υπουργείου Ανάπτυξης, προσελήφθη η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου (από τον πρώτο της γάμο), όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Documento της Κυριακής.

    Τώρα το ότι επικεφαλής του Υπουργείου Ανάπτυξης είναι ο σύζυγος της κ.Μανωλίδου και θετός πατέρας της κόρης της, Άδωνις Γεωργιάδης, είναι μάλλον μια «λεπτομέρεια» που την… πάτησαν οι μπουλντόζες του Ελληνικού.

    Μια «λεπτομέρεια» δηλαδή σαν κι αυτή με τον γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη που βολεύτηκε στο Ευρωκοινοβούλιο και την κόρη της Ντόρας Μπακογιάννη, η εταιρεία της οποίας προσελήφθη ως σύμβουλος επικοινωνίας στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

    Κανείς… καλός δεν χάνεται στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη… Παιδιά, μανάδες, πατεράδες και συννυφάδες βολευόνται για τα καλά την ώρα που τα παιδιά του κοσμάκη παλεύουν σε γαλέρες των 500 ευρώ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Τι μπουρδελο ειναι αυτο το Ελλαδισταν.

      ΕΜΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

    2. Μπλε συριζα, η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    3. To αστείο είναι ότι το έπαιζε πατριώτης σωστός και δίκαιος όταν ήταν στον Καρατζαφέρη έβριζε την ΝΔ και την κατηγορούσε τώρα ο ίδιος έγινε χειρότερος από αυτούς ρε πως αλλάζει η εξουσία/χρήμα τον άνθρωπο καλά λένε “Αν θες να μάθεις έναν άνθρωπο δώσε του εξουσία”

    4. Ποιος διορισμός, εδώ θα ψηφίσει τα μνημόνια των πρεσπών! Αυτός που νομίζω διαδήλωνε στο σύνταγμα κατά των πρεσπών! Εδώ με αυτόν υπουργό άνοιξε το τζαμί! Εδώ δεν λέει για λαθρομετανάστες και είναι υπέρ της μεταφοράς τους στην ενδοχώρα για την αποσυμφόρηση των νησιών! Αυτός που έλεγε να τους γυρίζουμε πίσω γιατί φοβόταν το ισλάμ! Εδώ με αυτόν συτοκτόνησαν άνθρωποι λόγω του λοκντάουν και αυτός λέει ότι μας ενίσχυσαν! Ναι, με ψίχουλα όταν αυτοί παίρνανε τρελλά λεφτά! Να βάλει παλιές δηλώσεις και αυτός και ο πλεύρης και μετά να κάνουν αυτό που πρέπει! Αλλά δεν θα το κάνουν!

    5. στο εργοστάσιο ΑΖΟΦΣΤΑΛ. Έχει μέσο τον ζελέ

    6. Τους βολευουν ολους τωρα τροχαδων γιατι μετα θα ειναι αργα

    7. Ειναι στο χερι του ηλιθιου λαου να μην δεχεται τετοια. Αν και οι περισσοτεροι τα θεωρουν κανονικοτητα. Δεν ξερω τι ειναι αυτο. Καταλοιπα της σκλαβιας επι Τουρκοκρατιας?

    8. Αν θυμαμαι καλα, ο Μπουμπουκος ειχε τοποθετησει και την πεθερα του, στο Δημοσιο!

    9. Ο Άδωνις ο πατριώτης ο αρχαιοφιλος ελληνιστής δύο κρίκοι ένα ταληρο.

    10. Άρχισα να εκνευρίζουμε πολύ με αυτό τον ΑΧΡΗΣΤΟ. Οποιος δώσει ξανά ψήφο σε αυτό το υποκείμενο πρέπει να είναι ανώμαλος. Εχει ξεπέσει πολύ το απόκομα της πολιτικής, δεν σέβεται τίποτα για αυτό θα πρέπει να τον τιμωρήσουμε πολύ αυστηρά.

    11. Ναι,αλλα ο κοσμακης ψηφισε τη Μαφια το 19,αυτος ο ιδιος κοσμακης που τωρα κλαιγεται.
      Οταν,μετα απο δεκα χρονια χρεοκοπιας και μνημονιων ψηφιζεις αυτους που σε κατεστρεψαν και χρεοκοπησαν τη χωρα,δεν υπαρχει ουτε αγνοια ουτε και δικαιολογιες,εισαι ξεκαθαρα συνενοχος των Μαφιοζων.
      Δεν μπορεις να δινεις αυτοδυναμια στη Μαφια και να περιμενεις οτι η Μαφια θα νοιαστει για σενα.
      Η ηλιθιοτητα πληρωνεται και μαλιστα πολυ ακριβα.

    12. Τη να πούμε κυβερνάει η κλίκα πλέον σε όλα εντάξει να σου πω και κάτι το ίδιο είναι όλοι ,, θέσεις καλές βολεμένοι όταν ο άλλος παρακαλάει για να πάρει 500 ευρώ δεν ξέρω τη να πω δεν αλλάζει τίποτε σε αυτό και Αμερική τα ίδια ,,είναι κουραστικό αληθινό

    13. Η λύση είναι μια. Κανένας για δουλειά για 2-3 βδομάδες και απολύτως καμία πληρωμή σε υποχρεώσεις. Να δείτε Πότε εξαφανίζονται τέτοια πολιτικά σκουπίδια. Αλλά που, Δυστυχώς δεν κάνουμε μια φορά κάτι ενωμένοι ο καθένας για την πάρτη του.

    14. Δηλ είναι είδηση που πρέπει να μας εκπλήσσει;; εδώ άλλοι κ άλλοι μπαινουν με μέσο χωρίς να είναι στην πολιτική ζωή του τόπου πόσο μάλλον οι κυβερνωντες…

    15. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ….ΞΑΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ !!!!!ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

    Comments are closed.