ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ! – Γ@ΦΤΟΙ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΗ Η ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

    Κοινοποίηση:
    demenos

     

    Παραδομένη (και) στους γύφτους είναι πλέον η χώρα, καθώς πολίτες γίνονται καθημερινά μάρτυρες με περιστατικά βίας και έκνομων ενεργειών, με τις Αρχές να έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

    Αυτό όμως που έγινε στην Σπάρτη δεν έχει προηγούμενο. Στιγμές από ταινία δράσης έζησαν δύο αντιδήμαρχοι στην Σπάρτη όταν ήρθαν αντιμέτωποι με μία ομάδα γ@φτων, που τους φιλοδώρησε με αρκετό ξύλο.

    Πιο συγκεκριμένα 3 γ@γφτοι ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο ενός αντιδημάρχου, τον κατέβασαν από το όχημά του, τον έσυραν σε έναν παράδρομο, τον έδεσαν σε μία καρέκλα και άρχισαν να τον χτυπάνε ζητώντας του να τους βγάλει μία άδεια για την λαϊκή αγορά.

    Κάτι όμως που δεν είχε καμία σχέση με το αντικείμενο του αντιδημάρχου, καθώς είναι επιφορτισμένος με τα δημόσια έργα.

    Όταν τους το είπε αυτό, απαίτησαν να πάρει τηλέφωνο τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να έρθει στην περιοχή, όπως και έγινε, με αποτέλεσμα να τον πιάσουν και αυτόν και να υποστεί τα ίδια.

    Όταν έφυγαν οι γ@φτοι, οι αντιδήμαρχοι πήραν τηλέφωνο την αστυνομία και ξεκίνησε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους. Ο ένας συνελήφθη, οι υπόλοιποι 2 αναζητούνται.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. χωρα μπουρδελο,οπως στην Σουηδια που τρωνε ξυλο οι αστυνομικοι .αλλα φταινε για ολα οι φασιστες

    2. Δεν θα μας πείραζε να δέρνουν οι ευπαθείς γιουφτοι τους πολιτικούς …. Δεν είμαστε ρατσιστές.

    3. Εθνοκάθαρση χθες…. Αύριο είναι αργά. Δεν προλαβαίνουμε τον εποικισμό της χωρας μας από τους αλλοφύλους, βρωμα, κλπ. ανθέλληνες…

    4. Θελατε τους εθνικιστες φυλσκη εεε…
      “Φατε” δημοκρατια τωρα…!

    5. Όταν σας σταματάνε οι ρομα να τους δείχνετε την φωτογραφία του Αλέξη που έβγαλε αγκαλιά μαζί τους προεκλογικά. Εγγυημένα δεν πρόκειται να σας πειράξουν…. Α και που σαι μην ξεχάσεις να τους πεις ότι ψηφίζεις βιτσα. Μουζαλας και τάσια.

    6. Τρεξτε κανιβαλοι πολιτικοι και δημοσιογραφοι να συλλαβετε τους “εγκληματιες” χρυσαυγιτες.τους σκατογυφτους δεν τους αγγιζετε γιατι τους φοβαστε!!!!!βοθρος ειστε ολοι σας.ειστε γυφτοι στον χαρακτηρα και στην συμπεριφορα σας.ειστε φασιστες!!!!!!

    7. …..ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΙΚΗΣ ΛΙΓΔΙΑΡΙΚΗΣ ΣΤΑΛΙΝΙΚΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ!!!

    8. Ζήτω η Δημοκρατία (σας) και η Ελληνική Αστυνομία. Αντε λεβέντες μου πηγαίνεται να συλλάβεται κανένα παππού που πουλάει βότανα ή καμιά γιαγιά που ράβει και πουλάει τερλίκια για να ζήσει. Αντε μάγκες μου πουλήστε τη μαγκιά σας έξω από τις Εκκλησίες σε κανέναν που δε φοράει μάσκα.
      Αλλά τέτοιοι που είμαστε τέτοιοι μας αξίζουν

    9. Σάν πολύτεκνοι πήγαίναμε κάποτε στην οδό Μάρνης για τα πολυτεκνικά επιδόματα,
      Εκει γινότανε ο κακός χαμός…οι οχτώ στους δέκα ΡΟΜΑ….
      Έβριζαν απειλούσαν πετάγαν καρέκλες και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
      Τα σεκιουριτάκια τουμπεκί…οι υπάλληλοι΄ έβγαζαν ολη την μαγκιά τους στον ταλαίπωρο Έλληνα κάνοντας την ζωή του δύσκολη.
      ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ;;;ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ…..
      Τώρα λοιπόν ας λάβουν τον μισθό τους κατά τα πραχθέντα τους.
      Οταν τα ”όργανα” της τάξης θα ασχολούνται με τους έγχρωμους επενδυτές και θα επικρατεί το χάος τοτε θα ψάχνουν για λαγούμια όλοι αυτοι που τους χάιδευαν και τους τάιζαν στο στόμα όλα αυτά τα χρόνια…..
      Οπως θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν όλοι όσοι ψωνίζουν από τους ΒΡΩΜΑ στις λαικές και στα παζάρια…..

    10. Σε κάθε δημόσιο κόπρο ένστολο και μη που μας έχουν ζαλίσει τα παπάρια.Και τα ελληνάκια σαν φλώροι που είναι αφού δε μπορούν να δώσουν μία φάπα,θα πρέπει να πλακώσουν στις μηνύσεις όλους τους λειτουργούς και διοικητές τμημάτων απαιτώντας τα νόμια δικαιώματα τους. Να μας πουν τα βρωμόσκυλα για ποιό λόγο επέτρεψαν να κλείσουν το δρόμο χιλιάδες κομμουνιστές χωρίς να παρέμβουν.Και μετά επι τόπου μέσα σαν καλοί δημοκράτες ποτ είναι και τηρούν το νόμο

    11. Στη δικτατορία του Ρουβίκωνα και του ΑΝΤΑΡΣΙΑ οι γύφτοι Λαθροόρκ και κομουνιστές προδότες έχουν μόνο διακαιώματα.
      Ήρθε η ώρα όμως να δουν κάποιοι αν οι προφητείες των αγίων ήταν παράνοια ή ΌΛΑ θα δίνουν όπως τα είπαν.
      ΟΥΕ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ. Σχοινί υπάρχει πολύ.

    12. THIS IS SPARTA?????
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΌ ΣΥΜΒΟΎΛΙΟ.
      ΠΡΏΤΑ ΣΑΣ ΕΔΕΡΝΑΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΊ ΤΏΡΑ ΣΑΣ ΔΈΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΎΦΤΟΙ??
      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ.

    13. Με τους αθίγγανους δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα στους αιώνες. Εκτός και αν αποφασίσει το κράτος κάποια φορά να εφαρμόσει αυστηρή καταστολή και η δικαιοσύνη αυστηρότατες ποινές εναντίον τους.

    14. Δωστε τους περισσοτερα επιδοτηματα και ελευθεριες
      για να σας ξυλοκοπησουν ακομη περισσοτερο
      γιατι αυτο σας αξιζει.
      Απο τους Ελληνες αρπαζετε τα σπιτια και τους πετατε στο δρομο
      και τους αστεγους τους αφηνετε να πεθανουνε
      δινοντας παροχες σε γυφτους και λαθρο.
      Την επομεμη φορα θα τα βρητε και απο τους λαθρο
      διοτι σε προδοτες της πατριδος που κοιτανε το ιδιον συμφερον ετσι τους αξιζει και χειροτερα
      απο καπου πρεπει να το βρουν

    15. Μά γιά ποιά ευρώπη μιλάμε;…κοινωνικά καί πολιτικά πίσω καί από τό τουρκμενιστάν είμαστε. Τελικά τήν ζημιά που έχει κάνει η “δημοκρατική” μεταπολίτευση σέ αυτήν τήν χώρα, η ιστορία θά τήν περιγράψει κάποτε αντικειμενικά ως τήν χειρότερη από σχηματισμού τού ελληνικού κράτους μετά τό αίμα τών αγώνων τού 21!

    16. Μπορεί να τους το είχαν τάξει προεκλογικά…. Την ψήφο ξέραν να την πάρουν..

    17. τοσα χρονια δραση η Χ.Α ειδαμε τι σειρα εβαλε στους Ρομα.Το απολυτο τιποτα ..το 7000χιλιαρο να πεφτει και κανανε και κανενα σαματα στην βουλη και αυτο ηταν ολο.Απατοι πηγανε απο την ανικανοτητα τους να πραξουν εστω και στα μισα απο οσα ελεγαν.Μονο να σκοτωνανε ξερανε και να χτυπανε κανενα βιοπαλαιστη.Οι Γυφτοι που ηταν πληγη δεν τους ειδα να τους ενοχλουν.

    18. Και φυσικα στο δικαστηριο θα τους χαιδεψουν η θα τους αφησουν ελευθερους. Ολοι τους φοβουνται.

    19. Μέσα στα επόμενα 1 – 2 χρόνια ο ελληνικός μαλακολαός θα καταλάβει για τα καλά πόσο μαλάκας υπήρξε και θα εκλιπαρεί να βγει η ΧΑ και ο Κασιδιάρης από την φυλακή να τους σώσουν…

    20. Ναι αλλά τα μέλη της Χρυσής Αυγής καταδικάστηκαν, δικαιώθηκαν οι αριστεροί, οι καμμένοι της Μαρφίν – ναι εντάξει, άστους να περιμένουν – οι νεκροί στο Μάτι και στην Ελευσίνα σιωπούν, ο κάθε κατσαριδόχρωμος αλωνίζει, άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα !!!!

    21. ετσι ειναι οταν τους γλυφεις να παρεις ψηφους μετα πρεπει να κανεις πραξη αυτα που Υποσχέθηκες…. καταλαβες;;; για σενα το λεω……

    22. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΞΥΛΟ ΔΙΟΤΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ…ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

    23. Ψηφοφόροι του κάθε γκοβέρνου…
      Με το αζημίωτο…
      Δεν υπάρχει σωτηρία γι΄αυτό το Βordello…..

    24. Μετα τους φταιει η Ουρανια Μιχαλολιακου καποιους ξεφτιλες

    25. Ρε καλά τους έκαναν.
      όταν ο κάθε Αντιδήμαρχος παίρνει μίζα από τον κάθε γύφτο να του δώσει άδεια Λαικής είναι καλοί οι γύφτοι. Τώρα τους έδειραν.
      Ρε μαύρους να τους κάνουν πίσσα και πούπουλα να τους αλείψουν και να τους αμολήσουν στην πλατεία.
      Όλα τα λαμόγια έγιναν δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι και τα τσεπώνουν.

    26. Είναι τόσο νοητικά καθυστερημένοι οι τουρκόγυφτοι που νομίζουν πως αν ξυλοκοπήσουν κάποιους, θα τους κάνουν μετά τις χάρες! Αυτή τη νοοτροπία βέβαια τους την προώθησαν και οι αριστεροί καθώς και οι πολιτικοί που τους κάνουν τις χάρες αλλά και το ότι οι ίδιο οι γύφτοι νομίζουν πως είναι πληθυσμιακά αρκετοί ώστε να προβούν σε βιαιοπραγίες κατά των γηγενών! Κατάντια αλλά ίσως και να είναι και το έναυσμα για να βρουν τον νοικοκύρη τους…btw οι βλακείες του Ρήγα Φεραίου ήταν ο λόγος που το κάθε αλλοδαπό κατακάθι έμενε στην Ελλάδα με την υπόσχεση ότι θα ενσωματωνόταν, κάτι βέβαια που γινότανε πολύ σπάνια…

    27. Η ιδανική χώρα για να κάνει ο κάθε είδους εγκληματίας το αγροτικό του.

    Comments are closed.