“ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ” – Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΕΡΕΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΛΑΤΑ ΠΟΥ “ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ” ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    σδσδ

    Θέση για τον τρόπο με τον οποίο μετέδωσαν μέρος των δηλώσεών του ορισμένα ΜΜΕ πήρε μιλώντας στον Focus FM 103.6 o Ιερέας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Νέων Σιλάτων Χαλκιδικής.

    Υπενθυμίζεται ότι, μέσα μαζικής ενημέρωσης απομόνωσαν δηλώσεις του πατέρα Γεωργίου μεταδίδοντας επί της ουσίας ότι ο ίδιος «απαγόρευσε σε εμβολιασμένους και όσους φορούν μάσκα να πάνε στην εκκλησία». Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει σε καμία περίπτωση, όπως ξεκαθάρισε μιλώντας στον Focus FM.

    «Αδιαφορώ για τους ανθρώπους που λένε συνεχώς ψέματα» ήταν η απάντηση του πατέρα Γεωργίου.

    «Είπα ότι από εδώ και πέρα δεν θα μπαίνει κανένας στην εκκλησία με μάσκα, με εμβόλιο και τους ρώτησα “σας άρεσε αυτό; Ξέρω ότι δεν σας άρεσε. Γιατί αυτό είναι του διαβόλου”.» ανέφερε εξηγώντας «Δεν είπα ότι το εμβόλιο είναι του διαβόλου. Είναι το να καταπιέζεις έναν άνθρωπο εξαναγκαστικά να δεχθεί αυτό που θέλεις».

    Υπερασπίστηκε την πλήρη ελευθερία του ανθρώπου και επισήμανε «στο θέμα του εκκλησιασμού είμαι τελείως ελεύθερος. Δεν εξαναγκάζω κανέναν να βάλει ή να μη βάλει μάσκα, να κάνει ή να μη κάνει το εμβόλιο, άσχετα με την προσωπική μου άποψη.»

    Τόνισε ότι έχει αντίθετη άποψη αλλά δείχνει σεβασμό σε κάθε άνθρωπο. «Εάν θέλετε κάντε το εμβόλιο, κάντε τέστ, βάλτε μάσκες. Εγώ οφείλω να μη διώξω αυτόν που θα έρθει προς εμένα. Κανένας ιερέας δεν έχει κανένα δικαίωμα να διώχνει κανένα Χριστιανό από την εκκλησία.» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

    «Δεν μπορώ να κάνω ούτε το νοσοκόμο, ούτε τον γιατρό, ούτε τον αστυνόμο (…) Η εκκλησία είναι χώρος λατρείας» κατέληξε ο πατέρας Γεώργιος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Συγχαρητήρια στον ιερέα. Αλλά μην τα παίρνει πίσω, τώρα είναι η ώρα να σηκώσει τον δικό του σταυρό, όσο κι αν σκούζουν τα βρωμερά εβραιομασονάκια του χειρίστου είδους που ελέγχουν την τρίτη εβραιοκυβερνώμενη χώρα επί της γης.
      Κράτα γερά Παπά μου. Μην κάνεις πίσω. Ανοιξε το δρόμο και για άλλους ιερείς, να αποκλείσουν τους σατανοτρυπημένους μπας και τα φοβισμένα ανθρωπάκια – γεροντάκια ξυπνήσουν.

    2. Ξύρισμα και αποπομπή από το αξίωμα της ιεροσύνης για αυτό τον τραγοπαπα!

    3. Ζοριστηκαν τα γιουσουφακια του ερντογαν και της μπιλντεμπεργκ. Αλλα υπαρχουν και αξιοι ιερεις. Δεν ειναι ολοι ιερωνυμοι που βγαζουνε το σταυρο οταν πανε τροφιμα στους λαθρομεταναστες. Υπαρχουν και αξιοι ιερεις που παλευουν το σαπιο κατεστημενο. Αξιος.

      1. ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ, ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ και με τη βούλα (μπόλι) του σατανά(Μπουφοτάκη).
        Ιερώνυμος θα ήταν αν ήταν Έλληνας και Ορθόδοξος Χριστιανός.

    4. Οι σωστοί δυστυχώς διώκονται. Έτσι σταυρωσαν τον Κύριο μας. Τον κατηγόρησαν αδίκως. Πόσο μάλλον εμάς που είμαστε άνθρωποι. Ελεεινοί και δυστυχεις είναι αυτοί οι άνθρωποι. Ετοιμάζουν την κόλαση τους από τη γη.

    5. Άλλα είπε ο Ιερέας άλλα μετέφερε στην τηλεόραση η κυρά – κατίνα !

    6. Το λέμε εμείς, πάτερ: το εμβόλιο είναι του διαβόλου!

    7. Πάτερ, ό,τι είπες ήταν σωστό. Ακόμα και αν σε αναγκάσουν να ανακαλέσεις όσα είπες, ξέρουμε ποια είναι η άποψή σου και προσωπικά την επικροτώ. Λες την άποψή σου και δεν είσαι υποχρεωμένος να απολογηθείς σε κανέναν χαμερπές ανθρωπάριο!

    8. Το ξερουμε,πάτερ. Ο αφορεσμένος ειναι η Κούλα

    9. Αφήστε ήσυχο τον άνθρωπο Του Θεού! Όσοι διαθέτουν ελάχιστη νοημοσύνη κατανοούν τα λεγόμενα του ιερέως. Και τί είπε και τί εννοούσε. Τα υπόλοιπα είναι για να βρίσκουν οι πολέμιοι του χριστιανισμού αφορμές για να ρίχνουν χολή, να παραπλανούν με ψευδή/ανυπόστατα συμπεράσματα και φυσικα… να “σταυρώνουν”. Μόνον αυτό ξέρουν να κάνουν άλλωστε καλά. Αφήστε τους να βράζουν στο πύρινο καζάνι τους….. Μην τους δίνετε αξία. Μην τους δίνετε “υπόσταση”. Από αυτά “τρέφονται”. ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΥΣ!! ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΘΕΙΤΕ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ!!

    10. Τον απειλήσανε φαίνεται και τα παίρνει πίσω.

    11. οι νεοταξιτες γιατι δεν αφηνουν τον κοσμο να κανει αυτο που θελει; γιατι τοση πιεση; γιατι εχουν φαγωθει να κανει ο κοσμος την γονιδιακη θεραπεια γιατι εμβολιο δεν ειναι γιατι; απο ποτε οι ασυμπτοματικοι μεταδιδουν; μαλλον απο τοτε που συμφερει το συστημα ε ; μαθετε κατι δεν ειμσφτε ολοι γιδια υπαρχουν πολλοι ανθρωποι παρα πολλοι που ειναι λογικοι και προπαντων συνυδειτοποιειμενοι. ο θεος ειναι μαζι μας και συντομα ο καθε κατεργαρης θα παει εκει που ανηκει

      1. Ρε Γιώργο, όλο το πόνημά σου τέλειο, αλλά το ‘σφαξες στο συνειδητοποιημένοι.

    12. Εντάξει είναι πλέον ολοφάνερο ότι τους ενοχλεί η Ορθοδοξία.
      Ανάσταση στις 9 για τους Χριστιανούς ,πρόστιμα την Κυριακή του Πάσχα
      κ μετά απο λίγες ώρες την Δευτέρα όλοι έξω.
      Ξεφτιλίκια,συμμορία αντίχριστων ανθελλήνων μπολιαστών.

      1. Η Εθνικοφροσύνη του παπαδαριού, τρέχει από τα φουστάνια τους!
        Κάθε μέρα όλο τον χρόνο ψέλνουν στις εκκλησίες αφορισμούς
        κατά των Ελλήνων και ύμνους υπέρ του ισραήλ.

        1. Ποιοι είναι οι ύμνοι υπέρ του Ισραήλ για να τους μάθουμε;;;

    13. Τα παιχνίδια των νεοταξιτων τα έχουμε μάθει πια πολύ καλά και δεν μας πιάνουμε μ@λ@κες. Αλλού αυτά αφήστε τον πάτερ ήσυχο και πάτε σε κάνα τζαμί να προσκυνήσετε το δικό σας θεό.

      1. Το ισλάμ καθώς και ο χριστιανισμός,
        είναι ιουδαϊκές αιρέσεις, δεν είναι θρησκείες.

    Comments are closed.