ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ! ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΟΙ ΝΕΟΝΑΖΙ ΤΟΥ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΜΕ 12 ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ(!!) ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΖΑΠΟΡΙΖΙΑ [ΒΙΝΤΕΟ]

    Κοινοποίηση:
    ragdaies ekselikseis

    Η Rosenergoatom ανέφερε ότι την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, εκτοξεύτηκαν 12 πύραυλοι στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού Zaoporojie στην πόλη Energodar.

    «Γνωρίζουμε ότι έξι έπεσαν στην πισίνα του σιντριβανιού ψύξης του αντιδραστήρα, δύο στο SSF (ξηρή αποθήκευση πυρηνικών αποβλήτων). Είναι ακόμη αδύνατο να προσδιοριστούν οι συνέπειες των βομβαρδισμών. Ο κίνδυνος επαναλαμβανόμενων επιθέσεων παραμένει», δήλωσε ο σύμβουλος του γενικού διευθυντή της εταιρείας, Renat Karchaa. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι εργαζόμενοι του εργοστασίου δεν τραυματίστηκαν.(RIA Novosti)

    Ο ηγέτης της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ δημοσίευσε ένα βίντεο από τους βομβαρδισμούς..

    Νέα ουκρανικά πλήγματα στον Ατομικό Σταθμό του Ζαπορόζιε!! Ρίχτηκαν 20 βλήματα!!! «Γνωρίζουμε ότι 6 έπεσαν στη δεξαμενή ψύξης των αντιδραστήρων, 2 — στην αποθήκευση πυρηνικών αποβλήτων.

    Ο Γενικός Διευθυντής της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας Ατομικής Ενέργειας, Ραφαέλ Γκρόσι, ζήτησε «άμεση διακοπή» των επιθέσεων στον πυρηνικό σταθμό ηλεκτροπαραγωγής του Ζαπορίζιε, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο του οργανισμού.

    Σημείωσε ότι είχε λάβει στοιχεία για τους βομβαρδισμούς από την ομάδα της ΔΟΑΕ στον σταθμό το βράδυ της 19ης Νοεμβρίου και το πρωί της 20ης Νοεμβρίου.

    «Όποιος βρίσκεται πίσω από όλα αυτά, πρέπει να σταματήσει αμέσως. Όπως είπα νωρίτερα, παίζετε με τη φωτιά», είπε ο Γκρόσι σε δήλωση που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της ΔΟΑΕ.

    Έκθεση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας για την πρόοδο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία (20 Νοεμβρίου 2022): Το καθεστώς του Κιέβου συνεχίζει τις προκλήσεις του με στόχο τη δημιουργία πιθανής τεχνολογικής καταστροφής στον πυρηνικό σταθμό Zaporozhye.

    Στις 19 Νοεμβρίου, το πυροβολικό της AFU εκτόξευσε 11 οβίδες μεγάλου διαμετρήματος στον πυρηνικό σταθμό.

    Το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, οι ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν δύο χτυπήματα στις εγκαταστάσεις.

    Από τις 9.15 π.μ. έως τις 9.45 π.μ., είχαν εκτοξευθεί 12 οβίδες μεγάλου διαμετρήματος. 8 από αυτές εξερράγησαν μεταξύ της 5ης γεννήτριας ρεύματος και του ειδικού κτιρίου №2, τρεις από αυτές προσέκρουσαν στην περιοχή μεταξύ της 4ης και της 5ης γεννήτριας ρεύματος και 1 από αυτές προσέκρουσαν στην οροφή του ειδικού κτιρίου №2.

    Από τις 10.00 π.μ. έως τις 10.10 π.μ., είχαν καταγραφεί άλλες 2 οβίδες, που εκτοξεύτηκαν στη γραμμή μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας που τροφοδοτεί το εργοστάσιο. Τα χτυπήματα ξεκίνησαν από την ελεγχόμενη από την AFU περιοχή Marganets (περιοχή Dnepropetrovsk). Η εχθρική δύναμη πυρός έχει εξουδετερωθεί από την αντεπίθεση του ρωσικού πυροβολικού.

    Το περιβάλλον ακτινοβολίας κοντά στον πυρηνικό σταθμό παραμένει κανονικό. Οι συνέπειες των ζημιών που προκλήθηκαν από τις επιθέσεις πυροβολικού που εξαπέλυσε η AFU θα αποσαφηνιστούν μετά την εξερεύνηση του εδάφους του εργοστασίου από ειδικούς της ΔΟΑΕ και της Rosatom.

    ΠΗΓΗ: dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Στην ινδονησία εγινε σεισμος με εκατομβες νεκρων κι εχουμε τους βλακες που θελουν να μεγαλωσουν τα συνορα τους να χτυπαν αμαχους βλ. Πουτιν ερντο

      Τι αλλο πρέπει να γινει για να ξυπνήσουμε;

    2. Συμπολιτες μου που λεει κι η Κουλαρα η πισωγλεντισσα , κανα…ιωδιο τιποτα η κι αυτο θα βγει στη μαυρη αγορα των…..συμπατριωτων μας εμπορων?

    3. Τελικά οι Ουκρανοί (+ ΝΑΤΟικά σούργελα) το έχουν βρει το κόλπο! Έτσι και στην Χερσώνα, δεν μπήκαν στην πόλη (και καλά κάνανε) που τους περίμεναν οι Ρώσοι (που τάχα είχαν αποχωρήσει) αλλά αρχίσαν να βομβαρδίζουν το φράγμα. Μπροστά στην επικείμενη τεράστια οικολογική καταστροφή οι Ρώσοι αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν πραγματικά. Τώρα πάλι τα ίδια αλλά υπάρχει μία σημαντική διαφορά, η ραδιενέργεια που θα εκλυθεί θα είναι πολλαπλάσια αυτής του Τσερνομπίλ και θα κινδυνέψει ΟΛΟΣ ο πλανήτης!!! Δυστυχώς, αν δεν τους λογικέψουν τα ΝΑΤΟικά αφεντικά τους, θα πάμε σε πυρηνική σύγκρουση…

      1. οι ίδιοι νατοϊκοί και οι αμερικλάνοι κάνουν αυτή την τρελή απόπειρα με ότι συνεπάγεται. Δεν υπάρχουν πλέων
        Ουκρανοί.

    4. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΟΛΑ…

      1. πω ρε φιλαρακι , σου έφεξε .. Αλλο που δεν θελεις !! Μετά θα λες απο μέσα σου κοίτα να δεις , μόνο εμένα έσωσε ο θεός γιατί ειμαι καλος και χριστιανός και θα τρεχεις πανευτυχης μεσα σε λειβαδια με πυρηνικα αποβλητα και θα ευχαριστεις το θεό που σου εκανε τη χαρη και κατεστρεψε τους αμαρτωλους ,τι πως ? Το αλλαξες το βιολι ? Εσυ δεν ευχοσουν να πεσουν πυρηνικα ? Ζήτω η παράνοια παιδιά , να ειμαστε καλά να καπνιζουμε , να ειμαστε λεπτοι να τρωμε τον αγλεωρα , να μην εχουμε ζαχαρο να τρωμε γλυκα..

    5. Αφου δε θα δημοσιευτει ( επειδη ειναι κατα του πουτιν ). Ο πουτιν ξεκινησε πολεμο, τον ζελενσκι που αμυνεται λετε νεοναζι;

      1. Για googlare Αζοφ σημαια ναζι και δες εφόσον είσαι σε πλήρη άγνοια.

    6. Η ζαποριζια ηταν ουκρανικη και πρεπει να επιστραφει στους ουκρανους.σταματηστε να υποστηριζετε τους φασιστες εισβολεις .Ο γκαγκεμπιτης επιθυμει να ξαναφτιαξει τη σοβιετικη ενωση !!Ουστ

      1. ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΟΥΛΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΜΟΚΟ ΜΟΥΛΕ;

      2. Θα έρθει η ώρα που η Ουκρανία θα είναι Ου-κρανία. Αντε με τον τρελοηθοποιάκο της δεκάρας σου. ΑΝΤΕ!

    7. Αυτόν τον τακουνατο που μπορεί και μιλάει με βραχνιασμενη φωνή για να μην αποκαλυφθεί ο θηλυπρεπής τρόπος ομιλίας του θα τον πληρώσει η ανθρωπότητα πολύ ακριβά.

      1. και η μεση ανατολη φιλε ανηκει στους λαους της αλλα την κουμανταρουν οι δολοφονοτρομοκρατες αμερικανοι για αυτο δεν λες τιποτα

    8. Ειδικά η Ζαπορίζια που θά ‘πρεπε να είναι αστακός, τι σκατά αντιαεροπορική κάλυψη έχει από τους Ρώσους;;;

    9. Γιατί δεν το σκοτώνουν το κάθαρμα; Ξέρουν που βρίσκεται. Πώς συναντήθηκε με τον άγγλο και τη δική μας τη μαϊμού;

    10. Έτσι και αλλιώς Στέφανε είμαστε ανύπαρκτοι διότι αυτό το πράγμα δεν μπορείς να το ονομάσεις σε καμία περίπτωση ζωή και δεν μας ενδιαφέρει καν εάν γίνει πυρηνικός πόλεμος ή δε γίνει και αν καταστραφεί ο πλανήτης ή ΟΧΙ διότι η κατάντια του Έλληνα έφτασε σε τέτοιο σημείο που ή ζει ή δεν ζει ένα και το ίδιο είναι.

    11. Αυτός είναι ο πραγματικός όλεθρος που μαζί με τα εμβόλια θα αφανίσει την ανθρωπότητα
      Τι φαγητό θα δώσει ο Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στην ανθρωπότητα

    12. αφού ο Πούτιν είπε ότι δεν θέλει να σκοτώσει τον Ζελέ ούτε να τον ρίξει ας τα λουστεί, ουδέτερες ζώνες και μαλακίες….

    Comments are closed.