ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΛΥΠΗΣΗ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΕΣ! ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΗ… ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ – ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΠΙΣΩ Η ΕΜΑΚ

    Κοινοποίηση:
    turkey_seismos_arthro_2

    «Εκφράζοντας τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια και την λύπη μου για τον καταστροφικό σεισμό στη Τουρκία απέστειλα μήνυμα συμπαράστασης προς τον Τούρκο ΥΠΑΜ Χουλουσί Ακάρ, διαβεβαιώνοντας τον ότι η Ελλάδα παρέχει βοήθεια στον δοκιμαζόμενο λαό, με το πρώτο C-130 να έχει ήδη φτάσει στο Ινσιρλίκ» αναφέρει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να βοηθήσει τον τουρκικό λαό που δοκιμάζεται.

    Η τουρκική πρεσβεία από την πλευρά της ενημερώνοντας τους τούρκους πολίτες για την χείρα φιλίας και συμπαράστασης εκ μέρους της ελληνικής ηγεσίας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο twitter, στην οποία γράφει συγκεκριμένα: «Η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Σακελλαροπούλου και ο Έλληνας Πρωθυπουργός Μητσοτάκης, που συνομίλησαν τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο Erdoğan λόγω του σεισμού, εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους για την απώλεια ανθρώπινων ζωών και ευχήθηκαν ανάρρωση στους τραυματίες».

    Αυτά σε πολιτικό επίπεδο βέβαια γιατί σε άλλα επίπεδα ακομα και σήμερα η Τουρκία συνέχισε να αμφισβητεί ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα.

    Αν και η τουρκική πτητική δραστηριότητα ήταν μηδενική στο FIR Αθηνών, πράγμα φυσικό καθώς η τουρκική πολεμική αεροπορία ήθελε να εστιάσει στο πτητικό έργο ειδικά των μεταγωγικών αεροσκαφών που μεταφέρουν υλικά και διασωστικό προσωπικό από την Σμύρνη, την Κωνσταντινούπολη και την Άγκυρα προς τις πληγείσες περιοχές, η Τουρκία σε στρατιωτικό-διπλωματικό επίπεδο αμφισβήτησε ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο. Ναι, κι όμως. Ακόμα και την ώρα που μετρούν αμέτρητα φέρετρα, οι “γείτονες” συνέχιζαν τον χαβά τους.

    Συγκεκριμένα με αφορμή ελληνική άσκηση με πυρά στις δυτικές ακτές της Χίου από αύριο μέχρι και τις 9 Φεβρουαρίου, η υδρογραφική υπηρεσία της Τουρκίας εξέδωσε παράνομη NAVTEX με την οποία ζητά να μην γίνει η άσκηση καθώς όπως αναφέρει η Χίος είναι αποστρατικοποιημένο νησί και πως η Ελλάδα με την κίνηση αυτή παραβιάζει την σχετική συνθήκη της Λωζάνης.

    Η Τουρκία αμφισβητώντας τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και στην Ανατολική Μεσόγειο με αφορμή ελληνική αεροναυτική άσκηση για αύριο σε περιοχή ανατολικά της Καρπάθου, εξέδωσε παράνομη NAVTEX με τις ίδιες συντεταγμένες και χρονικό ορίζοντα λέγοντας πως ο υδρογραφικός σταθμός του Ηρακλείου εξέδωσε οδηγία προς ναυτιλομένους που βρίσκεται σε περιοχή «τουρκικής» δικαιοδοσίας και για αυτό η τουρκική υδρογραφική υπηρεσία εξέδωσε την δική της για την ασφάλεια των ναυτιλομένων…

    Μετά από όλα αυτά, γιατί να μην γυρίσει άμεσα πίσω η 1η ΕΜΑΚ; Άλλωστε, που ήταν η τουρκική βοήθεια όταν η χώρα καιγόταν απ’ άκρη σε άκρη επί δύο καλοκαίρια;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Εσείς εξυπνάκηδες που αντιλέγετε, εννοούμε να μήν αποστείλουν βοηθεία σε επίπεδο κυβερνητικό και διακρατικό (οικονομικό ή επισιτιστικό) γιατι θα καταλήξει σε τσέπες και κοιλιές «ημέτερων» καί δεν εννοούμε σε επίπεδο προσωπικό. Καλώς πήγε η ΕΜΑΚ για βοήθεια να βρούν επιζώντες και να δώσουν προσωπικά στους πληγέντες τρόφιμα σκηνές κουβέρτες κλπ. Επαναλαμβάνω όχι βοήθεια εις διακρατικό επίπεδο. Καταλάβατε εσείς οι ψευτοαγαπούληδες ; που πεταγόσαστε σαν ακρίδες μη τυχών και σας θίξουμε τα κανιβαλα μεμέτια που έχουν βιαιοπραγήσει μυριάκις εναντίον Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Ελληνοκυπρίων και όπου αλλού πάτησαν την δυναστική μπότα τους οι αντίχριστοι μογγόλοι.

    2. Εσείς εξυπνάκηδες που αντιλέγετε, εννοούμε να μήν αποστείλουν βοηθεία σε επίπεδο κυβερνητικό και διακρατικό (οικονομικό ή επισιτιστικό) γιατι θα καταλήξει σε τσέπες και κοιλιές «ημέτερων» καί δεν εννοούμε σε επίπεδο προσωπικό. Καλώς πήγε η ΕΜΑΚ για βοήθεια να βρούν επιζώντες και να δώσουν προσωπικά στους πληγέντες τρόφιμα σκηνές κουβέρτες κλπ. Επαναλαμβάνω όχι βοήθεια εις διακρατικό επίπεδο. Καταλάβατε εσείς οι ψευτοαγαπούληδες ; που πεταγόσαστε σαν ακρίδες μη τυχών και σας θίξουμε τα κανιβαλα μεμέτια που έχουν βιαιοπραγήσει μυριάκις εναντίον Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων, Ελληνοκυπρίων και όπου αλλού πάτησαν την δυναστική μπότα τους οι αντίχριστοι μογγόλοι.

    3. Άλλο η κυβέρνηση μιας χώρας και άλλο ο λαός της.Δηλαδη εμείς δεν θα αξιζαμε βοήθεια επειδή έχουμε πρωθυπουργό τον Κούλη;;;;;;
      ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑ…..
      Άλλο να αγαπάς και να προστατεύεις την πατρίδα σου και άλλο η μικροψυχια….
      Η ΜΙΚΡΟΨΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ
      ΑΛΛΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…
      Ο ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ….

    4. Πήγαν να συναντήσουν τον ..@μ#μ€νο τον μουχαμπέτη τους, κακό ψόφο να έχουν όλα τα μουσλιμόσκυλα! Άντε της κολάσεως η τρύπα χωράει την τουρκιά ολάκερη. Ινσαλάχ να ανοίξει το ρήγμα και να καταποντιστουν και τα φράγματα του Ευφράτη και του Τίγρη ποταμού.

    5. Ολοι ετρεξαν να βοηθησουν τους Τουρκους, οι ψευτοδημοκρατες της Ευρωπης!!! Τον Συριακο λαο τον εγραψαν στα παλια τους τα παπουτσια!!!!!

    6. Πως κοιμαστε το βραδυ ρε σκατοψυχα ανθρωπακια

    7. Η Κατερίνα η κατουρημένη ενδιαφέρεται πολυ για τα μογγολια γιατί είναι και αυτή ένα από αυτά ενώ τους Έλληνες τους έχει γραμμένους στη μου@@@α της.

    8. Οι Τουρκόφιλοι που κυβερνάνε κάνουν τους ανθρωπιστές με την Τουρκία που μας απειλεί και ζητάει νησιά και δεν ασχολούνται με το δράμα των ανθρώπων στη Συρία. Είναι οι ίδιοι που δίνουν σπίτια στους μετανάστες αλλά δεν είδα σπίτια στους Έλληνες. Εκεί είδα funds να τους πάρουν και από αυτούς που έχουν! Και μην πει κανένας για διπλωματία γιατί αποθρασύνεται αυτός που σου λέει θα στείλω πύραυλο στην Αθήνα και θα έρθει νύχτα στα νησιά! Και στην τελική τουρκόφιλοι, κρατήστε ανοιχτή την εθνική με λίγο χιόνι και αφήστε τα σοβαρά κράτη να βοηθήσουν την Τουρκία! Εμετός για την υποκρισία τους. Εσείς μόνο για εμβόλια είστε να μιλάτε και για λοκντάουν και μηνύματα του 112 με ήλιο!

    9. Οι Τούρκοι έχουν το κοράνι που λέει θάνατος στους άπιστους. Εμείς έχουμε την αγ.γραφη που λέει προσεύχεσθε υπέρ τών έπηρεαζόντων υμάς καί διωκόντων υμάς» (Ματθ. ε ‘ 44). Αυτή είναι οι διαφορα μας μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων.

    10. Βοηθήστε ηλίθιοι τον σκληρά δοκιμαζόμενο και χειμαζόμενο Συριακό λαό και τους γηγενείς Έλληνας που τους έχετε παρεπεταμένους και παραγκωνισμένους και αφήστε βοήθειες και γλυψίματα των βάρβαρων εγκληματιών τουρκαλάδων οι οποίοι είναι σαν το παγωμένο φίδι που το βάζεις στον κόρφο σου να ζεσταθεί κι’αυτό μόλις συνέλθει δαγκώνει αμέσως αυτόν που το θέρμαινε. Άντε ηλίθιοι, πολλοί γελοίοι και γλειώδεις καταντήσατε με το να γλύφετε τις κατουρημένες ποδιές των βαρβάρων τούρκων. Η συμπεριφορά αυτή αποδεικνύει δουλικότητα και όχι αγάπη, διότι εάν είχατε αγάπη δεν θα παραμελούσατε έτσι οικτρά και ανάλγητα τον Ελληνικό λαόν.

    11. Βοηθήστε ηλίθιοι τον σκληρά δοκιμαζόμενο και χειμαζόμενο Συριακό λαό και τους γηγενείς Έλληνας που τους έχετε παρεπεταμένους και παραγκωνισμένους και αφήστε βοήθειες και γλυψίματα των βάρβαρων εγκληματιών τουρκαλάδων οι οποίοι είναι σαν το παγωμένο φίδι που το βάζεις στον κόρφο σου να ζεσταθεί κι’αυτό μόλις συνέλθει δαγκώνει αμέσως αυτόν που το θέρμαινε. Άντε ηλίθιοι, πολλοί γελοίοι και γλειώδεις καταντήσατε με το να γλύφετε τις κατουρημένες ποδιές των βαρβάρων τούρκων. Η συμπεριφορά αυτή αποδεικνύει δουλικότητα και όχι αγάπη, διότι εάν είχατε αγάπη δεν θα παραμελούσατε έτσι οικτρά και ανάλγητα τον Ελληνικό λαόν.

    12. Μήν μπερδεύετε τούς απλούς Τούρκους πολίτες πού υποφέρουν από τον σεισμό μέ τούς αχρείους πολιτικούς .

    13. Καμια λυπηση στους τουρκαλαδες ..αυτοι ηταν που ξεκοιλιαζαν τους προγονους μας στην πατρωα γη
      την Μικρα Ασια και στα 400 χρονια τουρκοκρατιας μεταλλαξαν τον ελληνα σε ραγια και εκαναν τα αισχη στην χωρα μας …και μη λετε οτι δεν φταιει ο λαος ….απο τον λαο βγηκαν οι τουρκοι σφαγεις των ελληνων και οι τουρκοι πολιτικοι που διεταζαν την εξαφανιση μας …καμια προσφορα σε αυτους τους σθλιους …ακομα και τους ελληνοκυπριους αιχμαλωτους του 1974 δεν μας τους εχουν γυρισει και θα παει ο ραγιας να βοηθησει τωρα;;;; Σεβαστείτε το αιμα των προγονων μας που χυθηκε τις πιο πολλες φορες προδοτικα ..

    14. Η δικια μας η ποντικομαμη ετρεξε αμεσως να συνδραμει μπας και τον δει με aλλο ματι ο μογγολος.
      Ρε δεν εχουν μπεσα αυτα τα σκυλια

    15. Τα σπίτια τους δεν αντέχουν σεισμούς. Θα μας έρθουν εδώ άκουσαν για το “όλα ζάμπα”.

    16. ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ F4 ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ?ΠΟΤΕ!!!!ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!!!!

    17. Κανένα έλεος στα αλλόθρησκα ζώα που ψηφίζουν εδώ και 20 χρόνια τον τούρκο hitler, οι καημένοι κούρδοι όμως που ζουν και στην Συρία δεν φταίνε σε τίποτα, είναι τραγικό αυτό που έγινε εισβολή περίμεναν σεισμοί τους ήρθαν…

    18. ΚΑΜΜΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ ΕΧΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ

    19. ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑ 10 ΡΙΧΤΕΡ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΕΕΙΝΟΦΩΝΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ

    20. Απο σεισμους, και και καταποντισμους και χολερα, να ψοφησουν.

    Comments are closed.