“ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΚΑΝΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ” – ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ LIVE ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ..ΓΙΟΥΛΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    «Δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα», δήλωσε ο αντιδήμαρχος της Θεσσαλονίκης
    Για το απίστευτο περιστατικό με το… live ξεμάτιασμα, που σημειώθηκεκατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης του δημοτικού συμβουλίου της Θεσσαλονίκης, μίλησαν ο αντιδήμαρχος της πόλης, Χάρης Αηδονόπουλος, και η γραμματέας του, Γιούλη Ατματζίδου.

    Ο κ.Αηδινόπουλος αισθάνθηκε μια ξαφνική αδιαθεσία και ζήτησε από την γραμματέα του να τον ξεματιάσει, με αποτέλεσμα να γίνει το… θέμα της ημέρας.

     

    «Ένιωσα μια υποτασική κρίση. Μια μεγάλη κατάπτωση. Γιατρός είμαι δεν μπορώ να πω υπερβολές, αφενός η αυθυποβολή, αφετέρου το κρύο νερό, αισθάνθηκα καλύτερα. Αρκετούς μήνες πριν το είχα ξαναζητήσει. Της είχα πει και τότε: ”Γιούλη κάνε κάτι”», δήλωσε ο αντιδήμαρχος στην εκπομπή Live News του Mega.

    «Η θρησκεία μας πιστεύει στην βασκανία. Δεν έκανα κάτι κακό, δεν αισθάνθηκα ότι έκανα κάτι κακό, οπότε να τονίσω ότι δεν ξέχασα να κλείσω την κάμερα, απλώς δεν την έκλεισα. Δεν μπορούσα ούτε το ιατρείο να κλείσω, ούτε να αποχωρήσω από την τηλεδιάσκεψη. Δεν το θεωρώ μεμπτό» προσέθεσε.

    «Δεν έκανα τίποτα παραπάνω από το να πω μια ευχή. Αυτό που είπε και ο κ. Αηδονόπουλος για τον Άγιο Κυπριανό. Το ξεμάτιασμα είναι απλώς μια ευχή», υποστήριξε από την πλευρά της η γραμματέας του.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Όταν εκείνο το σούργελο η λύδια κονιορδου (υπουργός πολιτισμού επι ΣΥΡΙΖΑ) έκανε τα μαγιολικια με τα μουγκρητά και τις ταχυδακτυλουργικές χειρονομίες δεν σας πείραξε και τόσο , τσιμουδιά δεν βγάλατε απλυτα τρολακια….

    2. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ LIVE ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ.

    3. Η ΓΡΑΜΑΤΕΥΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ.ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΔΙΝΕΙ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ.. ΚΡΙΜΑ … Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΣΤΟ ΖΕΝΙΘ ….

    4. Υπάρχουν πολλά που πέρασε η εκκλησια στον εύπιστο και δεισιδαίμονα λαό, ως δήθεν επιταγές της θρησκείας και της ιεράς παράδοσης, τα οποία, όμως δεν έχουν σχεση με τη διδασκαλία του Χριστού, αλλά αποτελούν καταλοιπα ειδωλολατρικών και παγανιστικών τελετών, τα οποία είχαν περάσει στο συλλογικό υποσυνείδητο αιώνες πριν εκχριστιανιστούν οι πληθυσμοί. Τέτοιο είναι και το ξεμάτιασμα. Χρειάζεται τόλμη να προχωρήσει η εκκλησία στην απομάγευση, που, δυστυχώς, δεν τη διαθέτει.

      1. Πες τα φίλε . Ετσι ειναι . Μερικοι καταπινουν αμάσητα οτι βλακεια υπαρχει και αν η λογική μας ,μας κανει να αντιδρουμε και να αμφισβητουμε τις δεισιδαιμονίες και τους μεσσαίωνες , μας αποκαλουν αντίχριστους . Τελικα ειχε δικιο ο John Lennon οταν ειχε πει « Ο Χριστός ήταν σωστός ,αλλά οι οπαδοι του ειναι στενόμυαλοι και ξεροκέφαλοι »

    5. Είσαι και μορφονιος αχαχχα
      Μαύρος κόκορας
      Κόκκινο λειρί
      Αυτός που σε ματιασε
      Να παει να γ@μηθει

      Φτου φτου φτου

    6. Εχει κατι τουρκογύφτισσες ματιαστρες στο Ελλαδισταν να ζηλεψουν και οι τουρκοι.

    7. Δεν καταλαβαίνω.
      ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΏΣΕΙ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ
      ΡΑΠΌΡΤΟ.
      .. ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΝΤΊΧΡΙΣΤΟΙ…..

      ΑΓΓΕΛΙΚΉ ΑΧΑΡΝΑΊ

    8. Πλακα πλακα εγω το πιστευω το ματι κοντευα να σκασω δεν το πιστευα το επαθα και εμαθα.
      Βασικα ενας φιλος μου με πηρε παραπατωντας με το αυτοκινητο και με πηγε στην μανα του και με ξεματιασε και συνηλθα μεσα σε 15 λεπτα μετα το ξεματιασμα δεν το πιστευα.

    9. Καλά Ρε πάτε καλά; γιαγιάδες δεν είχατε εσείς;

    10. Το μάτιασμα ισχύει και στους ανθρώπους και στα ζώα. Πιθανότατα έχει να κάνει με το ηλεκτρικό πεδίο της καρδιάς. Αυτά είναι ξεκάθαρα επιστημονικά δεδομένα.
      Προσωπικά το έχω δει να ισχύει δεκάδες φορές. Σαν κουλτούρα υπάρχει σε όλους τους λαούς ακριβώς γιατί ισχύει. Εδώ υπάρχει απο την αρχαία Ελλάδα όπου έφτυναν για να μη ματιάσουν κάποιον όπως και εμείς σήμερα. Με τα ίδια μου τα μάτια έχω δει σταγόνα λάδι να πέφτει στο νερό και να διαλύεται άμεσα σε ματιασμένο. Όχι μια φορά αλλά πολλές.

      1. Το έκανα σαν πείραμα μαζί με άλλους και έχουμε χρόνια να ξεματιαστούμε. Ενώ κάτι άλλο από την θρησκεία επειδή το πιστεύω θεωρώ πως είναι αλήθεια. Μάλλον είναι θέμα αυθυποβολής. Γιατί το ένα όπως το ξεμάτιασμα δεν το πιστεύω και το έχω εξακριβώσει μαζί με άλλους ότι δεν ισχύει ενώ κάτι άλλο επειδή το πιστεύω σχεδόν πάντα πιάνει

        1. Ανάθεμα κι αν κατάλαβε κανείς τι θες να πεις ρε φίλε.

        2. Είχες ποτε στην ιδιοκτησία σου την ΠΑΕ Εδεσσαϊκού?

    11. Γινεται να χαθει το λαδι μεσα στο νερο;;
      Ναι
      ποτε μονο;;
      Οταν εχεις πολυ ματι
      Υπαρχουν ανθρωποι που ματιαζονται ευκολα και ανθρωποι που δεν ματιαζονται.
      Εαν δεν βιωσεις κατι δεν το πιστευεις

    12. Καλά έκανε ο ανθρωπος αφού έτσι ένοιωσε. Σε ποιόν θα δώσει λογαριασμό στους αντίχριστους μέσα στις στοές? Όποιος χλευάζει δεν έχει ιδέα τι του γίνεται. Το μάτιασμα είναι 100% πραγματικό και το αναγνωρίζει και η εκκλησία μας. Το έχω νοιώσει και εγώ στο πετσί μου δε θα ξεχάσω ποτέ μια μέρα πιτσρικάς, είμουν μια χαρά και ξαφνικά με βλέπουν 2 ξένοι και τρελένονται αρχίζουν και λένε θέε μου τι παιδί είναι αυτό και τα λοιπά και μέσα σε 2 λεπτά γίνομαι λιώμα και δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου. Με πήγε γρήγορα η μάνα μου σε κάποιον και με ξεμάτιασε και αμέσως συνήρθα.

    13. Η βλακεια ειναι ανικητη . Ο ιατρικος συλλογος πρεπει να τον παραπέμψει στο πειθαρχικό .
      Τι ειναι αυτα ρε ? ελεος .

    14. Δεν εκανε κατι κακο ο ανθρωπος. Οποιος δεν αντεχει την Θρησκεια μας προβλημα του.

    15. Η Εκκλησία πιστεύει στήν βασκανία, όμως τίς ευχές γιά ξεμάτιασμα ΜΟΝΟ ΙΕΡΕΑΣ είναι αρμόδιος νά τίς απαγγέλη. Ο λαϊκός μόνο τό Πάτερ ημών μπορεί νά λέη.

      1. σωστά. το ξεμάτιασμα είναι είδος μαγείας σύμφωνα με την εκκλησία μας

    16. Ειναι ομολογια πιστεως να δεχεσαι να σε σταυρωνουν κ να προσευχονται για σενα στον Αγ.Κυπριανο για ξεματιασμα.
      Αμα αισθανεσαι πως τα βλεφαρα σου ειναι πεσμενα κ σε πονανε τα μηνιγγια, πες τρεις φορες το “Πατερ ημων”πολυ αργα,ευλαβικα κ κατανοητα τη καθε λεξη του.

    17. Αρχιστράτηγε Κυρίου Μιχαήλ, των δαιμόνων μαχητά. Πολέμησον τους εχθρούς, τους πολεμούντας με. Ποίησων αυτούς ώσπερ αμνούς, και κατέλυσον αυτούς, ως ο Άνεμος την Κόνιν. Γέννητω.

      1. Εσυ εισαι ο αρχιταξιαρχης ;
        Σωσον Κύριε τον λαόν σου,απο τρελούς,
        δαιμονισμένους , και μακακες…
        Γι αυτο η Πατριδα παει κατα διαβολου…

    18. Όλοι στην Ελλάδα το ίδιο κάνουν αυτός το έκανε live! Απλώς είναι και γιατρός και αντιδήμαρχος και λίγο μαλακας

    19. Φαντάσου να μην ήταν και γιατρός δηλαδή. Χειρούργος ουρολόγος. Να πάω επίσκεψη σε αυτόν για τις πέτρες που έχω στα νεφρά και να φωνάξει την γραμματέα να με ξεματιάσει.
      Επιστημονική αντιμετώπιση

      1. Και λέω κάποιους που σας έχω ξαναδεί. Όλη μερα σαπίζετε στο ιντερνετ. Καθόλου εντύπωση δεν μου κάνει που όσοι είναι φοιτητές δεν έχουν φίλους και έχουν σαπίσει στα 4 ντουβάρια του σπιτιού τους.Και ο μαλάκας ηλίθιος έχει βρει όλα τα διαδικτυακά τσογλάνια και τυχαίνει να είναι και κομματόσκυλα της ΝΔ. Είπαμε βρίσκει όλες και όλους τους αλβανούς και όλους τους μοναχικούς τσόγλανους!

    Comments are closed.