ΔΕΙΤΕ LIVE ΕΙΚΟΝΑ: ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝΙ – 50 ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ – ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΤΑΦΗ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    3

    (Νεότερη ενημέρωση)

    Απίστευτες εικόνες από βίντεο ντοκουμέντα στην γενέτειρα του Κασέμ Σουλεϊμανί στο Ιράν. Άνθρωποι κείτονταν νεκροί στους δρόμους με άλλους να τρέχουν πανικόβλητοι. Αναβλήθηκαν οι επικήδειες εκδηλώσεις και η ταφή μετά την τραγωδία. Ιρανός υπουργός Εξωτερικών: Θα απαντήσουμε αναλογικά στην δολοφονία Σουλεϊμανί.

    Δείτε επίσης* Σκληρές εικόνες: Έτσι ποδοπατήθηκαν οι διαδηλωτές στην ταφή Σουλεϊμανί (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

     

    Την αναβολή της ταφής του υποστρατήγου Κασέμ Σουλεϊμανί αποφάσισαν οι αρχές του Ιράν, μετά την τραγωδία με τους 50 -πλέον-νεκρούς και τους 213 τραυματίες που ποδοπατήθηκαν στη γενέτειρά του στο Κερμάν.

    Οι ιρανικές αρχές επικαλέστηκαν ως αιτία της αναβολής τον όγκο του πλήθους που συνέρρευσε στο Κερμάν, μετατρέποντας την ταφή του στρατηγού σε διαδήλωση. Η εξόντωσή του από τις ΗΠΑ με εντολή Ντόναλντ Τραμπ φαίνεται ότι ένωσε το Ιράν, ανεξάρτητα από τις πολιτικές διαιρέσεις.

    Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε από τους 40 στους 50. Άγνωστο παραμένει πότε θα γίνει τελικά η ταφή, που ανακοινώθηκε ότι αναβλήθηκε από το ιρανικό πρακτορείο ISNA.

    «Σήμερα λόγω του συνωστισμού του πλήθους συμπολίτες μας τραυματίστηκαν και άλλοι έχασαν τη ζωή τους», ανακοίνωσε στην κρατική τηλεόραση ο Πιρ Χοσέιν Κουλιβάντ.

    Live εικόνα από Κερμάν

    Σοκαριστικά πλάνα που έχουν ήδη ανέβει στα social media έχουν καταγράψει τις στιγμές του πανικού μετά την τραγωδία στην τελετή ταφής του Σουλεϊμανί.

    Θα τους πληρώσουμε με το ίδιο νόμισμα
    Ο φόνος του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί από τις ΗΠΑ ήταν μια ενέργεια κρατικής τρομοκρατίας και το Ιράν θα απαντήσει με ανάλογο τρόπο, προειδοποίησε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ σε συνέντευξή του στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN η οποία μεταδόθηκε σήμερα.
    “Πρόκειται για κρατική τρομοκρατία”, κατήγγειλε ο Ζαρίφ. “Πρόκειται για μια επιθετική ενέργεια απέναντι στο Ιράν και ισοδυναμεί με ένοπλη επίθεση εναντίον του Ιράν. Όμως θα απαντήσουμε αναλογικά”, πρόσθεσε ο Ιρανός υπουργός.

     

    Δείτε βίντεο από Twitter – προσοχή σκληρές εικόνες

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Οί μαλάκες βάλαν τον νεκρό σε Chevrolet!!!αμερικάνικο αυτοκίνητο!!!!τόσο ζώα είναι.τόσο τούς κόβει.

    2. Εδώ μιλάμε για ανθρώπους , και εσυ ΗΡΩ κανείς αναφορές σε μια μικρή , σε σχέση με τους πληθυσμούς ,ομάδα ελαττωματικών γενετικά , καθυστερημένων διανοητικά , απορριματων του ανθρώπινου ντι εν εη , αυτούς των γηπέδων… κάνε σύγκριση με τους κανονικούς ανθρώπους… ορνιθα. Μην προσπαθείς με ηλίθιοτητες να μας υποβιβάσεις στα επίπεδα που θες . Δηλαδή αυτά των ισλαμοκανιβαλων.

    3. Καλά σε μας με την θύρα 7 το ίδιο δεν έγινε με τους ολυμπιακούς που ποδοπατούσαν ο ένας τον άλλο; δηλαδή κι εμείς οι Έλληνες είμαστε πρωτόγονοι κλπ; τέτοιες συμφορές δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ούτε για συμπεράσματα ούτε για ειρωνείες! Να θυμίσω ότι, παρά τον φανατισμό, ποτέ οι αεκτζήδες ή οι βάζελοι δεν ειρωνεύτηκαν τους γάβρους για την συμφορά τους αυτήν!

    4. Αληθεια ειναι σε κηδεια σε μας δεν ποδοπατουνται άνθρωποι,σε γήπεδο όμως;Μήπως έχει συμβεί σε μας τους πολιτισμενους;

    5. Eγω αυτο που ξερω ειναι οτι το Ιραν εχει κατι @ρχιδι@ ΝΑ οσο αφορα την αμυνα της χωρας και της φυλαξη των συνορων του…Δεν πειραξανε κανεναν οι Ιρανοι ουτε τρεξανε στο ΔΝΤ ουτε μασησανε πουθενα οταν τους απομονωσε η Δυση..
      Εγω ξερω για κατι ενχωριες πουτ@νες που δωσανε γη και υδωρ στα αμερικανακια και χαιρονται οταν τους φτυνουν, νομιζοντας οτι τους ξεματιαζουν…

    6. ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ “CHEVROLET” ΑΜΑΞΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

    7. Πυρηνικά!! Ούτε ίχνος από τους ισλαμοπιθηκες να μην μείνει , όλα αυτά τα κτήνη είναι ίδια , Πυρηνικά! Και όσοι ονειροβατείτε περιμένοντας υποστήριξη από τους ισλαμοπιθηκες , δείτε το διάβημα που μας έκαναν ο Λιβανος και η Ψευτοπαλαιστινη δηλώνοντας εχθροί μας και σύμμαχοι των Τούρκων .
      ΠΥΡΗΝΙΚΑ! Να εκλείψουν όλα αυτά τα κτήνη από το πρόσωπο της γης , η’ μεταξύ τους θα σφάζονται η’ θα ενώνονται να σφάξουν τον κόσμο όλον ! Στο πυρ το εξώτερον τέρατα !!

    8. Πρωτόγονοι… Αυτοί είναι ικανοί να ανατινάξουν και την νεκροφόρα που είναι αμερικάνικη Chevrolet…

    9. καθυστερημένοι κανίβαλοι… Ούτε σε μια κηδεία δεν μπορούν να πάνε χωρίς να τα κάνουν μπουρδέλο όλα… Έχετε δει ποτέ να ποδοπατούνται άνθρωποι σε κηδείες στο δυτικό κόσμο; Μετά σε λένε ρατσιστή όταν λες πως υπάρχουν πιθηκολαοί και δεν είμαστε όλοι το ίδιο…

      1. οι νεκροί κι οι τραυματίες μέσα κι έξω απ΄τα γήπεδα της δύσης από χουλιγκανισμούς αντιπαραθέσεις και ποδοπατήματα… σε κάνουν πολιτισμένο;

        1. Δεν υπάρχει πολιτισμένος ή μη πολιτισμένος.Υπάρχουν βαθμοί πολιτισμού.Όπως εμείς οι Έλληνες είμαστε μοσχάρια για τους Ευρωπαίους έτσι και τα μουσουλμανοπιθήκια είναι ζώα για εμάς.Απλά πράγματα.Πάντως είμαστε ΠΟΛΥ καλυτερα πολιτισμικά.Βούλωνε τώρα αριστεροχαφιέ.

    10. Μετα εχουνε αδικο οι αμερικανοι που τους θεωρουνε ζωα και βαρβαρους…35 νεκροι σε μια κηδεια,και θελουνε να κανουνε και πολεμο με την αμερικη…

    11. Ψυχαλογία της μάζας λέγεται αυτό που έγινε. Όσο ποιο αμόρφωτος είσαι ,τόσο ποιο εύκολα μπορείς να βρεθείς σε μια τέτοια κατάσταση. Όχι ότι δεν συμβαίνουν αυτά στην Ελλάδα και την Ευρώπη,αλλά επειδή το επίπεδο των ανθρώπων εδώ είναι σαφώς ανώτερο αυτά τα φαινόμενα είναι ποιο σπάνια και σαφώς λιγότερο μαζικά , τουλάχιστον όσον αφορά τους γηγενείς πληθυσμούς, με τους πληθυσμούς που έρχονται ως μετανάστες ή πρόσφυγες ή όπως θες αποκάλεσε τους είναι μια άλλη ιστορία .

    12. Καλά και μετά θέλουν να κάνουν και πόλεμο. Σε μια κηδεία πήγαν και πέθαναν η ιδιοι.

    13. Καμιά σωτηρία για αυτούς τους λαους… Δεν πάνε πουθενά με αυτά τα μυαλά

    Comments are closed.