ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ Ο ΣΚΑΪ “ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΙ” ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ – ΟΥΡΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ

    Κοινοποίηση:
    5289561

    Αυξημένη κίνηση καταγράφεται στα διόδια της Ελευσίνας ενόψει του Πάσχα, με την αστυνομία να πραγματοποιεί εντατικούς ελέγχους, σταματώντας τα αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων πρέπει να δείξουν το έγγραφο που να δικαιολογεί τις μετακινήσεις τους.

    Ο ΣΚΑΪ ως πιστός “αυλικός” του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης βρέθηκε στα διόδια της Ελευσίνας προκειμένου να έχει από… πρώτο χέρι τις κινήσεις των πολιτών. Έκανε μάλιστα ρεπορτάζ για τις… δικαιολογίες που χρησιμοποιούν οι πολίτες προκειμένου να μεταβούν στα χωριά τους. Στον τόπο τους δηλαδή, εκεί που μπορεί να έχουν σπίτια, και στα οποία εδώ και τόσους μήνες, ο Κούλης και η παρέα του δεν τους επιτρέπουν να πάνε…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ..!!!
      Μόνο για ¨ ΝΤΟΥΜΠΑΪ ¨ Επιτρέπεται.. Τί ΔΕΝ καταλαβαίνετε.

    2. Το ξεβρομισμα της πατρίδας πρέπει να ξεκινήσει απο τον Σκάι. Αρκετά τους ανεχτηκαμε. Έλεος πια.

    3. περσι το πασχα εφαγα προστιμο,,,
      αμεσωσ πηγα και εκανα αυτοψια στα τμηματα,,,
      εφαγαν Ε.Δ.Ε.!!!
      ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ!!!

    4. Ειναι το μεγαλυτερο μπουρδελοκαναλο απ’τα 6 μεγαλα συστημικα.
      Θα’ρθει η ωρα τους κι αυτων…

    5. Αυτό το “μαγαζάκι” του ΤΡΟΜΟΥ (Σκάι) πρέπει να πάψει να υπάρχει. Και πολλά άλλα… αλλά πρώτο αυτό! ΣΙΧΑΜΑΤΑ της κοινωνίας!!!

    6. θα πρέπει να απολογείται ο κόσμος στα τσουτσέκια του σκαϊ για την μετακίνηση τους. Βρε Ούουυου στο διάολο!!

    7. Δεν υπάρχει πιο προπαγανδιστικό κανάλι από τον ΣΚΑΙ. Μιλάμε για μία καλολαδωμένη μηχανή προπαγάνδας, που από το πρωί ως το βράδυ είτε κρύβει ειδήσεις είτε τις διαστρεβλώνει πάντα εις όφελος της ΝΔ. Έχει πάρει τα περισσότερα εκατομμύρια από οποιοδήποτε άλλο μέσο ενημέρωσης (ατελείωτες οι πετσολίστες με τον πακτωλό χρημάτων προς ΣΚΑΙ). Μιλάμε για απίστευτο πράγμα. Και δεν υπάρχει ΕΣΗΕΑ, δεν υπάρχει τίποτα να τους βάλει στη θέση τους. Μην ανησυχείτε όμως, έχουν ημερομηνία λήξης. Από τα megάλα κανάλια μέχρι τους μεγάλους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, κάποια στιγμή έρχεται το τέλος της προπαγάνδας. Το κακό είναι ότι η Σία, ο Οικονόμου, ο Αλαφούζος και κάποιοι άλλοι μόνο ζημιωμένοι δε θα είναι. Οι κακόμοιροι οι εργαζόμενοι (από το θυρωρό μέχρι τον κάμεραμαν) θα είναι αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη.

    8. Ο ΣΚΑΪ είναι το κανάλι των ρουφιάνων και των τσιράκιδων της κυβέρνησης. Μαγειρεμένες δημοσκοπήσεις, κυβερνητικούς επαίνους Κοσιώνη – ΝΔ και ΣΙΑ Α.Ε

    9. Ξύλο. Ξύλο. Σε όλους αυτούς τους ρουφιάνους. Αυτά τα σκουλήκια δεν θα πάνε πουθενά? Μην δω κανένα σε χωριό την έκατσε.

    10. ΟΥΣΤ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    11. Η Αστυνομία κάνει αυστηρούς ελέγχους….. Χαχαχαχα

    12. Ολοι αυτοι οι ρουφιανοι δημοσιοφραφοι,ειναι βασιλικοτεροι του βασιλεως.θα δωσουν λογο Στον Χριστο ως συνεργοι σε εγκληματα κατα των ανθρωπων.οι παγκοσμιες κυβερνησεις δεν θα ειχαν καμια απολυτως ισχυ και κυρος αν δεν τους στηριζαν τα καναλια.να μη μεινει ενα σε ολο τον κοσμο βοθροκαναλο και βοθροδημοσιογραφος.θα λαμψουν μονο οι ελαχιστοι τιμιοι δημοσιογραφοι που δεν προσκυνησαν την νεα ταξη.ουστ κοπροσκυλα σκατενιοι ανθρωποι.συνεργατες και υποστηρικτες του διαβολου.να πεσει στα καφαλια σας ολη η εκδουλευση που παρεχετε στον εωσφορο για τα τοσα χρονια μνημονια,απατες,λαμογιες πολιτικων,απατη της δηθεν πανδημιας,των δηθεν νεκρων,των δηθεν κρουσματων.ειστε εμμεσοι φονιαδες κωλοδημοσιογραφοι γιατι πεθανε κοσμος εξ’αιτιας σας.στηριξατε ενα ψεμα και κανατε ισχυρους τους ανισχυρους μονο και μονο για λιγη ευφημερη καλοπεραση και απολαυση.αν ηξερε ο καθε μητσοτακης οτι δεν προκειται να στηριξετε το καθε ψεμα του,δεν θα τολμουσε να ειναι δικτατορας και φασιστας.

    13. Τα κανάλια και οι παρουσιαστές θυμίζουν τους καταδότες των Γερμανών.
      Σιχάματα της κοινωνίας. Δεν βλέπω ούτε θέλω να τους δω. Μου φέρνουν εμετό και μόνο από τη φωτογραφία τους.
      Συνιστώ σε φίλους που θέλουν να πάνε στα χωριά τους να αποφεύγουν ώρες που συνδέονται αυτοί οι ρουφιάνοι με τα διόδια. Αν θέλουν να ταξιδέψουν να περνάνε ώρες που δεν υπάρχουν τέτοιες εκπομπές γιατί και οι αστυνομικοί είναι πιο χαλαροί. Εγώ έτσι περνάω και ποτέ δεν με έχουν ελέγξει. Πάω συχνά σχεδόν κάθε βδομάδα από Αθήνα επαρχία γιατί έχω Ε1 και E9 αλλά ποτέ δεν τα έχουν ζητήσει. Και οι αστυφύλακες φοβούνται τους ρουφιάνους και όταν βλέπουν ανοιχτή κάμερα είναι σχολαστικοί.

    14. πρωτευουσιανοι αεργοι δημοσιοι υπαλληλοι …….

    15. Αφού κάθονται και απαντανε στους ρουφιανους καταδοτες δημοσιογραφους . Στην πρώτη ερώτηση ριξτους μια ροχαλα μέσα στην μαπα, δεν έχει κανένα δικαίωμα να σε ενοχλεί ο οποιοσδήποτε .

    16. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ

      1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👍👍👍👏👏👏👏👏
        Τσιφτης λεμε….👏👏👏👏👏👏

    17. ΕΛΑΤΕ,ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ.ΕΙΠΑΝ ΟΧ, ΟΧΙ.ΤΕΛΟΣ.ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΙΝΑΝΕ.ΣΑΜΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ;

    18. Τουρκοκάναλα και ρουφιανοκαναλα, να είναι ειλικρινείς λέει ο υπηρέτης τους και να πουν οι άνθρωποι πως την κάνουν.

    19. ΠΑΙΔΙΆ, ΚΑΛΗΜΈΡΑ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΎΓΩ ΑΠΌ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΑΡΚΑΔΊΑ, ΜΕ ΚΑΡΑΒΙ. ΠΕΊΤΕ ΕΊΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΤΌΣΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΆ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΧΓΟΥΣ?! ΤΙ ΓΊΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΥΝΑ?! Μ. ΤΡΊΤΗ ΈΧΩ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ!!

      1. Επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα σε ελέγξουν, κι εφόσον προφανώς δε σου περισσεύουν τα 500€, αν ΔΕΝ είναι τόση ανάγκη κάτσε εκεί που είσαι. Μπόρα είναι, θα περάσει.

    20. Χίλια δίκια σε αυτούς που πήγαν να τιναξουν καποτε το γαμομαγαζο.

    Comments are closed.